Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka pani učiteľka 😀 aj my zvykneme vtedy spať 🙂 ale nejako to posuniem......sa tešíme 😉
@1234lubka a to si nebola vo Viedni 😉 a kde hore je ten sekáč? na ktorom sídlisku? tam ako je max? myslíš ťava? občas zvaknem pobehať prešov, muž ma vysadí, teda zvykla som 🙂 teraz nejako nie je čas, tak len malé a veľké tesco na trojku ani nechodím 🙂 inak nám krv už tiež tiekla, ale z úst, tiež sa jej nejako pomotali ruky 😀
@larosa na slovenskej ulici....hore :D vies kde je slovenska? pojdes ku pizzi na roku (trojica) tam zajdes do takej ulickyvpravo, zase v pravo a si na slovenskej pri urade prace...naproti je zeleziarstvo a na tej strane je ten detsky sekac...len nevie presne cislo....inac ta tava tam na skcove uz nieje je tam cinak ktory uz mimochodom tiez krachuje 🙂
ahojte maminky, potrebujem poradit zvazujem kupu autosedacky9-18 kg a neviem sa rozhodnut fixnu opierku hlavy alebo pohyblivu? dakujem za vase rady mata
@1234lubka ty parada, ze si mi dala inspiraciu aj na vianocnu vecer, to ma este ani len nenapadlo...ale super napar...ja namiesto rybky dam kuracie masko...lebo u nas v rodine po zapade prvej hviezdicky sa uz moze papat masko ( to je u evanjelikov ) takze toto mu mozem skombinovat so salatikom, co je uplne supeeeeer napad...no a co sa tyka toho psika...ani mi nehovor...lebó je to ako naschval, co uz....nevadi...dnes u nas v nakupnom centre v hrackarstve ho maju za 33 v akcii, si zober a zlacneneho z 39 a ked som to povedala predavacke ze ako je v Tescu,tak jasne ze o tom vedia, ale co narobia...hmmm a aky ide chodit u vas MIkulas???
@martinka8 skusali a uspech nebol velmi velky 😀 jablcko cele do ruk je ovela lepsie 😀
@martinka8 my sme ešte neskúšali, kožná nám odporúča byť v tomto opatrní, lebo zasa Natálke nabehli nejaké vyrážky, zajtra ideme znovu na kontrolu - na stehienkach má také suché miesta. Už som z toho na nervy, dúfam, že to nebude nič vážne. Ale nechápem, celé leto bola v poho, až posledný mesiac zasa riešime ☹
@jankaja nemoze to byt nejaky druh alergie na chlad? moja sestra je "alergicka na mraz a zimu", v lete to ma lepsie, ale v zime sa jej to velmi horsi. praska jej pokozka na rukach az do krvi 😝
@larosa a dalsie baby : Beki vstala okolo stvrt na osem, cize mali by sme v pohode dojst 🙂 ... a nemohla by si mi dat tvoje cislo, mam Matkine, ale ona dnes nepride... keby nahodou 😉 🙂
@jankaja tak vy sa mate ze uz toto ockovanie mate za sebou...aj ja by som uz chcela aby to bolo za nami a o MMR ani nehovorim...ach, len nech to uz je!!! tak aj vy mate uz vianocne oblecko??? supeeeeer...aj my ideme Maroska fotit v jednom takom bodycku, tak sa tesime aky bude chutnucky...🙂🙂🙂 celkovo ja tieto sviatky tak prezivam...a ozaj, MIkulas u vas bol???? co priniesol??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kajkovajanka my sme vstali nedávno 🙂
@mirka2010 Eli psíka dostala na meniny, tiež som vystihla nejakú akciu a vyšiel ma okolo 20€, a teraz na vianoce od jednej babky dostane kľúče od druhej riekanky, + také vajíčka v škrupinke, kt treba skladať podľa farby a v Lidli som kupila Fisher hračky do vane. doma bude mať motorku odrážadlo a ešte nejakú maličkosť dokúpim. Máme veľa hračiek a tak som zúfalá. A to máme po vianociach o 5 dní narodky - ale tam bude asi len torta a peniažky čo dostane od babiek tak kúpime niečo na chatu, buĎ nejakú šmýkalku alebo domček 🙂
@tamaska ved to, po vianociach budu prve narodeninky co nevidiet, takze peniazky urcite dobre padnu...🙂 tie riekanky kupime Maroskovi aj my...lebo vcera ako nam ich ukazovali v hrackarstve tak hned na ne tancoval a velmi sa mu pacili..mne sa pacia proste take edukativne hracky, ktore dieta ucia, rozvijaju 🙂 aj to odrazadlo je skvely darcek,tiez nad nim uvazujeme 🙂🙂🙂 ale krasne su toto starosti, vsak? vymyslat tym nasim laskam ich prve darceky 🙂🙂🙂
@mirka2010 ja rada hľadám darčeky ale mám doma druhú baba tak je to ťažšie ale už mám typ na druhé vianoce a narodky 🙂http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12393433&tab=6
Ahojte babenky, dnes som sa dostala ku vám, ja som tiež rodila 1.1.2012. Máme Alžbetku. Tiež to bol jej prvý Mikuláš. Ráno keď našla na okne darčeky, tak sa tešila....Uvidíme večer čo bude v kostole... 😉
@bibi752 vitaj a cit sa u nas ako doma 🙂 .a Alzbetka je krasne meno 🙂

baby skusali ste uz mandarinky???? my hej, uz tyzden papa mandarinky a je schopna na posedenie zjest aj dve 🙂 nenormalne jej chutia. Tatik jej ich supal, ale ja som to nestihala supat, bola z toho na nervy a ja tiez, tak som jej ich dala aj so supkou, len rozkrojim mesiacik na polovicku a doslova to hlta.... uzase :D