icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

larosa
6. dec 2012

@elviska666 trojka je od 10mes- sme ju pili, jeden mesiac.......... 😝
no a koláče môžeme my 😀 šak ty dačo vyhútaš, keď sa dohodneme 😉

elviska666
6. dec 2012

takze ukradnut,hej veduca? 😀 😀 ok,ja suhlasim,neviem este vobec ,co vymyslim...a este ,ako chces losovat na dialku mena??? 😀

matul
7. dec 2012

@larosa
@elviska666
@zapka21 baby, budem teraz za hnusneho uprimneho a priameho Blizenca, tak mi prepacte - ja nemam tiez najmensieho tucha, co by sa dalo vymysliet, vyrobit uz vobec si netrufam, este nemam vsetky darceky pre svojich doma... :-/ ALE, ak sa vacsina zhodnete, ze ideme drobcom nieco davat, tak sa pridam. 🙂

martinka8
7. dec 2012

@larosa suhlasim s @matul a to ani niesom uprimny blizenec haha. Ja este nemam skoro ziadne darceky, kedze riesime teraz byt... (pred Vianocami paradicka), ani pre svoju cicu este nemam nic, nestiham, a za chvilku sa zacneme stahovat, to uz nebudem stihat ale ze vobec, takze sa mi fakt nechce uplne ze NIC vymyslat, pardooooooon. Dufam ze sa mi vobec podari prist na stretko. Uvidime.

Inac vcera super, prisla som az o pol desiatej domov, Lilianka uz spinkala od osmej, takze tatik to zvladol uplne perfektne 🙂
A uz sa Lili pusta poriadne, prejde cez celu izbu sama 🙂 potom si sadne, zase sa pusti 🙂 takze dufam ze za chvilku uz bude bezkat uplne sama 🙂

kajkovajanka
7. dec 2012

@martinka8 @matul baby, ta vy ste srandistky 😀 , jasne, ze sa nad tym netrapte, len taku malu blosticku staci 🙂 ... ponozky, sponka do vlaskov, piskoty, jablcko, .. uplne drobna drobnost, ktora by vam padla do okna hocikde v potravinach, v tescu, v bille, v lidli,... na nakupe vasom beznom 🙂 ... hm, co vy na to ? ani tak sa vam to nepozdava? a jasne, ze ja ja by som mala problem kvoli tomu specialne niekam ist, vsetko riesim po ceste najviac ako sa da 😀 😀 ... ale ked nebudete stihat, kupim nieco za vas 😀 😀

kajkovajanka
7. dec 2012

@martinka8 a Lilianka je sikovna 😵 😵

kajkovajanka
7. dec 2012

@mirka2010 Marosko je krasavec 😵 , ani sa nedivim, ze skoncil v casopise 😎

mimuska2
7. dec 2012

@elviska666 skatula je zelena
@larosa no tak som v riti zdalo sa mi ze to neni ono 🙂

mimuska2
7. dec 2012

@martinka8 no supeeeeer,my uz chodime aj po vonku pred nasou bytovkou.kocik uz princezna nechce ked zistila ze ma nohy 🙂

martinka8
7. dec 2012

@mimuska2 jejej parada, a uz nepada, resp. sa naucila padat na ruky nie na hlavu?????
@kajkovajanka 🙂 si mila, ja som skor leniva haha 🙂 tak hadam to zvladnem ak sa podari prist, ak s tym vsetky suhlasite, nemam na vyber, niesom štrajkokaz hahaha :D
@mirka2010 konecne som si spomenula a pozrela sa na tu Vasu fotku v casopise 🙂 zlaty je tam veeelmi. Krasna fotecka. 🙂

Joooj musim ist VARIT :( strasne sa mi nechce a voooobec neviem co?????? co varite, dajte inspiraciu na dalsie dni. Uz mi nejako vyprchali napady a ani nemam na nic chut :(

martinka8
7. dec 2012

@mimuska2 ako inac sestra kedy ma termin, je vsetko v poriadku????

mimuska2
7. dec 2012

@martinka8 no uz zacala padat aj na prdel 😀 ale furt je v pohybe stale len chodit a chodit 🙂 sestra ma termin dva dni po mne 22 januara.konecne ma vsetko v poriadku a bude to dievcatko 🙂 akurat isla na poradnu tak cakam info

emamichaela
7. dec 2012

Baby! Vianoce uz mozu prist 🙂 prva varka medivnickov upecena!!! Juj, tesim sa. Uz mam tu spravnu Vianocnu naladu 🙂

kajkovajanka
7. dec 2012

@larosa asi aku velkost cizmiciek na zimu by sme mali Beki kupit? ked teraz ma 18/19, a chcela by som, aby vydrzali dlhsie? ci to sa tak neda na celu zimu, to treba kupit dvoje (mensie a potom vacsie)?

mirka2010
7. dec 2012

@kajkovajanka ty si zlataaaaa 🙂 dakujemeeee 🙂 je to nase zlaticko, to veru ano...a vies co som ho naucila...???? ze ako robi certik??? blblblblbl, tak nadherne prepleta jazyckom, by som ho od lasky rozpucila 🙂 ako ste stravili tento priserne chladny den????

mirka2010
7. dec 2012

@martinka8 dakujemeeee, jemine, maminky, vy ste take zlateeee 🙂 boztek vam vsetkym leti 🙂🙂🙂 a co varit??? ja som varila brokolicu so zemiackom a cestovinkou...juuuj, to Marosko miluje....tiez ma rad kombinacie so spenatom, na vikend idem robit masko s ryzou a mrkvickou, to je mnamka obrovska a tiez chcem uz navarit cervenu sosovicku, ta zevraj ani nezapeka🙂 minule som mu uz dala masko s ryzou, kukuricou a hraskom...neviem, uz aj paradajku som mu popucila k masku...no co este,..dufam, ze som troska inspirovala 🙂

mirka2010
7. dec 2012

@kajkovajanka Beki je teda taka zlatucka...cmucik ti letiiiii 🙂 mala urcite krasneho Mikulasa 🙂

mirka2010
7. dec 2012

@mihouk ahojkyyyyy, ako sa mate??? este ste tu??? co nove??? aky bol MIkulas???

martinka8
7. dec 2012

@kajkovajanka ja som kupila 20tky. Tiez mame nozicku taku necelu 19tku ale uz v nich bezka, teda doslova, od dnes Lili oficialne chodi sama 🙂 odpadnem z nej, a boli sme aj vonku v meste vecer na trhoch a mala cizmicky a vedela aj v nich chodit sama, takze neva ze su trochu vacsie, a pevne verim ze vydrzia celu zimu. 🙂

larosa
7. dec 2012

@matul
@martinka8 ja už mám skoro všetky darčeky, niektoré mám už aj mesiac-dva 🙂 a mám už aj na narodky pre Amálku a pre dievčatá na meniny v januári 😀 musím kupovať, keď mám nápady 🙂 ak to nechám na poslednú chvíľu, tak je to odveci....neviem potom čo kúpiť, zabudnem čo som chcela a tak nakupujem už od septembra 😀

@kajkovajanka ja kupujem topánky podľa vnútornej dĺžky, tie snehulky sú 21, ale sú len trocha väčšie ako papučky čo nosí doma, máme doma aj 19, 20 a ďalšiu 21, všetky sú približne rovnaké- totiž čo výrobca, to iná veľkosť 🙂 a ani do jedných nevopchala nôžku, kvôli nártu...

larosa
7. dec 2012

@martinka8 šikovnica je Lilinka 😵 a kde sa sťahujete? a čože?

kajkovajanka
8. dec 2012

@mirka2010 doobeda sme boli von, v obchode rychlo a potom sme sa este prechadzali. krasne bolo, ale ked sme prisli domov, zacalo snezit 😲 , joooj, a ja tak chcem ist s Beki von, ked snezi 🙂 , mam veeelmi rada pechadzat sa, ked snezi, to je take krasne 😵 . a poobede prisiel dalsi Mikulas 😀 v podobe babky a doniesol jablcka zo zahrady, piskotky a kacenky 😀 (gumene kacicky)... a vy? 🙂

matul
8. dec 2012

@larosa
@kajkovajanka
@martinka8
@elviska666
@zapka21

kocky a co sa tyka tych darcekov, co tak zjednodusit to - kazdy doniesie po jednom darceku a kazda si jeden vytiahne z kopy?

elviska666
8. dec 2012

@matul good idea 😉

zapka21
8. dec 2012

@matul super napad 🙂

zapka21
8. dec 2012

@matul resp. kazde bejby si vytiahne nieco 🙂

martinka8
8. dec 2012

@larosa ved som ti vravela ze buduci rok musime riesit byvanie, tak sa podarilo este toho roku 🙂

larosa
8. dec 2012

@matul šak tak som myslela 🙂 asi som sa zle vyjadrila 😀

larosa
8. dec 2012

@martinka8 asi som zabudla...a kam sa chystáte? ostávate na furči? ale Vianoce vo vlastnom, to je super 😀 nech sa vám všetko podarí 😵

mimuska2
8. dec 2012

konecne sme vcera kupili malinkej cizmicky 🙂 aj papucky na doma.tak som spokojna 🙂
@martinka8 vcera mi spala az do 13 30,a tak som sa bala ze nestihnem nie? 😀