icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

martinka8
10. dec 2012

http://www.hrackaren.sk/product/odrazadlo-puky-...
objednala som Lili na narodeniny 🙂

Inac baby co davate spravit drobcom tortu (kosice a okolie) nemate nejake dobre typy kam dat tu tortu spravit, nech je aj pekna a aj dobre chuti?????

zuzky1104
10. dec 2012

@wisinka a mna ste raz zo sukomnej skupiny vyhodili, tak ja uz nemam zaujem 😉 lebo som za jeden tyzden neprispela ziadnym komentarom..hmm... 🙄

1ivanka1
10. dec 2012

@zuzky1104 tak to je pekný hnus 😒

wisinka
10. dec 2012

@zuzky1104 ach, ja si skor myslim, ze to bolo nedorozumenim, alebo niekto ta tam nechcel. ale vazne si nemyslim, ze by to bolo tym, ze si neprispela. nakolko je tam 133 clenov, a poviem ti ze piseme mozno 50ti. takze si fakt nemyslim, ze to bolo tym, ze si tyzden neprispela :(

zuzky1104
10. dec 2012

@wisinka no tak to je este vacsia blbost, ako ta povodna verzia..... 😀 nic, pekny vecer 😉

zuzky1104
10. dec 2012

@zuzulienkaaaa baby, o akom psikovi sa tu bavite? 😉

wisinka
10. dec 2012

@zuzky1104 no ako myslis, je to tvoja vec, ja neviem preco ta vyhodili.. ale hovorim, ze su tam aj baby, ktore vobec neprispevaju a stale su tam. takze asi tak. ja nikoho nenutim nikam chodit, je to kazdeho osobna vec. a netusim aka je ta povodna verzia, ale ocividne si to uz nejako riesila. cize musis sama vediet preco 🙂 na to ti ja odpoved nedam. 😀 😀 😀

zuzky1104
10. dec 2012

@mirka2010 aj ja mam chaos z tych vsetkych autosedaciek...tiez rozmyslam, my mame v aute ISOFIX, ale Julinku tu starsiu davame do autosedacky bez ISO, tiez som na to vselico pocula, a paradoxne ta, ktoru ma mala tiez vynikajuce vysledky v testoch, ba dokonca lepsie ako niektore s ISO, a aj teraz chcem ist touto cestou, len tiez si neviem vybraaat....pomoooc...tak ked sa uz rozhodnete daj mi vediet ako 😉 chcete este teraz niekedy kupit ?

zuzulienkaaaa
10. dec 2012

@zuzky1104 ale, to len taká hračka "hovoriaci psík" od fisher price má byť v tescu za 19,90 (čo je približne o polovicu lacnejšie ako za neho bežne v hračkárstvach pýtajú...)... a cez víkend mali ešte akciu -20% na hračky, takže by stál niečo cez 15 eur....akurát v tých tescách kde som ja bola, ho nemali

mirka2010
10. dec 2012

@zuzky1104 ano, ano, musime teraz kupit...lebo vo vajicku je maly napchaty ked ma overal, nemoze sa v nom poriadne ani pohnut...proste myslim, ze aj v ramci bezpecnosti to vajicko uz nieeee...stale rozmyslame nad Romer bez isofixu ale este typ vybrat...hlavne mna presvedcilo to, ze sa daju dobre prehadzovat z auta do auta, co je pre nas dost dolezita, velka vyhoda v polohovatelnosti a tiez dobre vysledky v testoch 🙂 vy uz mate nejaky typ?

kajkovajanka
10. dec 2012

@vicki2012 ahoj 🙂 , my sme nocne kojenie nerusili, mala si ho viac-menej zrusila sama. ale preco ti pisem je to, ze kamoske poradili, aby nocne kojenie "zrusila" tak, ze ho nahradi UM. a vravi, ze to bolo zle riesenie, pretoze sa jej mala v noci aj tak budila a vypila aj tak plnu flasu mlieka... skor skus dat cajik aleb vodu. resp. skus zistit, preco sa ti babo v noci na kojenie budi. v takom veku by uz malo byt schopne vydrzat celu noc bez toho, aby papalo.

mirka2010
10. dec 2012

@zuzulienkaaaa inak, ja som este ani nepocula a ani nestretla nikoho kto by v tom tescu toho psika stihol za tu cenu kupit....a tu akciu -20% ste vyuzili??? skoda, my sme nestihli....

mirka2010
10. dec 2012

@kajkovajanka ahojteeee....tak ako nove krociky??? ako vam to ide? inak, my mame za sebou poslednych 5 noci takych ze maly naozaj papal len raz, tuk, tuk, tuk....aj sa zobudi neskor na kojenie, aj vydrzi uz do rana...som z toho stale poriadne v soku,lebo tie nase noci, vsak vies...straaaaasneeee!!! ale myslim si aj ja, ze by to babatko malo bez toho kojenia uz okolo toho roku vydrzat celu noc...verim, ze sa k tomu aj my niekedy prepracujeme 🙂

kajkovajanka
10. dec 2012

@mirka2010 veru, s tymi autosedackami a cenami to nie je lahke premyslanie... ale ked manzel videl na cenovke 399 eur, tak povedal, ze toto nie 😀 ... tak sme kupili "len" za 240..
a vcera sme boli doma. v stredu mam skusku a aj buduci utorok, tak sa snazim vyuzivat kadzy cas, kedy sa mozem ucit 😝 . a aj tak sa mi to v najlepsom podari maximalne dve-tri hodiny denne, co je dost bieda na take veci ako lexikologia alebo svetova literatura 😝 .. taze tak. ale boli sme na obed na chvilu prejst von, ale kosa bola brutalnaaaaa 😀 😲 😀 a perfektne, ze sa vam zlepsili noci, super 🙂 .. a nase krociky sa sem-tam cez den aj objavia 😀 . ale dnes sa uz tak velmi nenaklanala dopredu. doma boli tipy, ze ku stromceku si Beki dojde po vlastnych. a uz nad tym zacinam aj premyslat, ze mozno ano 😀 🙂

kajkovajanka
10. dec 2012

@martinka8 ja sa chystam tortu pre Beki na narodky upiect 🙂 . viem, co do nej dam a viem, ze ked si z nej Beki kusok da, bude to v pohode 🙂 . a nasla som taky tip, ze ako sa da z kruhovej formy vyrobit motyl a som z toho ocarena velmi 😀 ... takze najnovsia verzia je, ze Beki caka na narodeninky motylikova toricka 😀 😀 😀

mirka2010
10. dec 2012

@kajkovajanka jemine, ja ta obdivujem, ze to vsetko zvladas...aj malu, aj skolu...ja viem, ze ked je clovek v tom, tak vnima inak...ale ja si to za tejto situacie neviem absolutne neviem predstavit...ale ze vooooobec !!!! pripadne ked sa nad tym zamyslim, tak mozno som uz aj leniva sa do toho pustit...a tolko co som si vravela ze si porobim a dokoncim kadeco co som chcela pocas materskej, tak neviem...za tento rok hmmm, ani pocut...mozno neskor sa do niecoho pustim...velmi si chcem spravit maly doktorat,ale mne sa ani na skusky nechce ucit...ach, som uz leniva....a verim ze Beki bude taka sikulka, ze naozaj si pojde po darceky po svojich...ja malemu budem musiet este pomahat...ale aj my budeme cupkat 🙂

tamaska
10. dec 2012

@kajkovajanka jej a máš na tú tortu link ?
@martinka8 ja sa chystám upiecť ale neviem ako to dopadne, keĎ zle tak na rýchlo spichnem nejakú bábovku alebo dačo :D :D

larosa
11. dec 2012

@martinka8 o tom odrážadle všade samé chvály, potom zreferuješ, ako to ide 😀 ja budem malej tiež piecť, minule sme to tu rozoberali 🙂 čo viem, tak tu naokolo berú 10€ za 1kg torty...chceš nejakú špeci? skús tu- http://tortyodmamy.sme.sk/tortarky?kraj=Košický... si popozeraj katalog aké robia 🙂 možno ťa niečo zaujme, aj ja mám kamarátky čo robia, ak by si chcela pošlem kontakt

larosa
11. dec 2012

@martinka8 a @tamaska kedy ideme na ten punč? že busom Mati 🙂

martinka8
11. dec 2012

@larosa a ty co robis online uuz io stvrtej?? aj dnes?

kajkovajanka
11. dec 2012

@tamaska link nemam, len som si ulozila obrazok. postup tam vlastne ani nebol (ja ked vidim finalnu verziu, viem si ho domysliet sama aspon priblizne😀 ), ale myslim, ze budes chapat 😀 . tam ide o tu jednoduchost 😀 😀

larosa
11. dec 2012

@martinka8 dnes nie, som rozbitá 😝 no vstala som asi o tretej a nemohla som zaspať...nakoniec som zaspala o 6tej a o 7mej som vstala, takže wuuaaaaaa 😀

larosa
11. dec 2012

@kajkovajanka zaujímavé, ja len nerada tie krémy 😝 mne sa páčia poťahované 😉

larosa
11. dec 2012

inak baby dnes som mala super nápad ráno, že sa vykúpeme spolu s malou, pustila som sušičku, aby nám vyhriala, ale blbý nápad to bol nakoniec, lebo do vane to šlo v pohode, ale z vane 😝

kajkovajanka
11. dec 2012

@larosa ja tiez nemam rada take kremy. mne ide o ten napad, ja si ju vyzdobim a vyplnim po svojom 😀 (resp. ani tvoja potahovana hmota by tam nevyzerala zle 😉 ) .. a mohla by si mi prosim poslat link na tu stranku, kde by som mohla vidiet tovju oranzovu hello kitty torticku? neviem sa tu k tomu doklikat 😝

tamaska
11. dec 2012

@kajkovajanka je ďakujeem dobrý nápad 🙂
ja chem tiež potiahúť ale ešte som sa nerozhodla, či fondán kúpim alebo budem robiť.
Ja by som chcela robiť okrúhlu - vrch a spodok bude okrúhly korpus a v strede by som chcela zrolvať pás piškóty do slimáka, takže ked j rozrežeš budú pásy vertikálne. a korpus urobiť z mramorový ..... ale to by som len chcela - ešte hľadám plnku a čo sa dáva pod poťahovku 🙂)
no teraz si mi dala takú dumku - či ten motýľ nebude jednoduchší :D

zuzky1104
11. dec 2012

@mirka2010 ano presne aj nasa je v overali napchata vo vajicku, aj ked jej hlavicka este nepresahuje cez , ale ako hovoris, je to tesne "LTT"....mirka naozaj neviem aku este kupime, co viem je to, ze bez ISOFIXU, 9-18kg....a ziadnu "NO NAME", preto sa s vami chcem poradit... 😉

zuzky1104
11. dec 2012

@larosa ta co???? 😀

mimuska2
11. dec 2012

jaj zienky ani nestiham nic ani kuk sem.stale riesime darceky a malu.ta mi neda chvilu pokoja stale niekam uteka.vcera dosla nato ze sa vie uz aj o nieco postavit takze odpocinut nehrozi ked ju posadim ta zachvat placu 😀 odkedy chodi schudla som 3kila 😀

mimuska2
11. dec 2012

@mirka2010 no vcera prisiel s kvetinou a ja taka ze no kvetina vyriesi problemy neee 😀 ale vecer uz bolo lepsie 🙂 🙂 🙂