Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@larosa dakujeeem 😵
@mimuska2 no ja som mala vulgárne slová skoro na wall ale administrátor by mi to asi neschválil ale ako píšeš toto zdravotníctvo je na ...../ neviem prečo tí strelci čo strieľajú kade tade po uliaciach sa nedajú do kopy a nejdú do parlamentu- tam by to malo väčší účinok / ale to je zas iná kapusta :( :(
@mimuska2 prajem uprimnu sustrast, uz som tu dlhsie nebola, a citam co sa to stalo a je to strasna tragedia, pre celu rodinu a hlavne pre maminu, taketo veci by sa nemali stavat ☹ a este zistili, ze babo malo zapal pluc a lekarka to nezistila, tak to za to by jej mali zobrat papiere a mala by ist do basy.
@1234lubka U nas doma (rozumej za slobodna) sme tiez jedli oblatku na zaciatku a ku kapustnici sme mali este aj sosovicovu, to je zvyk mojho tatka, bobalky sme nemavali, aj ked mama je z vychodu, ale poupravovali sme si to ako nam to pasovalo. Mne ta sosovicova polievka trochu chyba, ale kym su krpci este mali, tak je zbytocne tolko veci varit, aj tak do toh oiba dobnu a hotovka.
@larosa No ty to mas o to horsie, ja ked uz neviem tak kupim babiku, take Maxim nema 😝 😝 😝 😝 😝
@martinka8 neboj Mati, zvladnes 😉 .. ak by velmi horelo, prisla by som ti niekdy na chvilku pomoct (ked mi nude mat kto postrazit beki na par hodin), ale najskor az buduci piatok 😀 (lebo v utorok mam skusku, v stredu asi este musim ist do skoly, stvrtok je stretko a potom uz piatok) a stale tu je aj sobota, keby mm uz snad urcite nebude v praci 😀 . Mati, ale myslim vazne tuto ponuku 😉 🙂
@1234lubka fiiiiha, tak vy by ste chceli aj cirkevny sobas??? jeeeeej, druhy krat sa vydavat samozrejme za toho isteho milovaneho muza...aj ja by som chcela, len my sme sa brali v kostole, takze nam by sa to uz nedalo takto spravit...no my tiez budeme mat riadnu udalost z prveho rocika...este zvazujem, ci obed nespravime niekde v restauracii a potom taka oslava u nas doma...to si este premyslim...torticku ideme dat piect...ja mam velmi dobry kontakt a ta pani robi neskutocne torty...ako v telke 🙂 doma vyzdobu a poriadnu, maleho krasne vyobliekam...no tiez my to ako rodina neskutocne prezivame...a veeeeeeeeeeeeeeelmi ti dakujem, ze si spomenula tie sanky...akurat sme ich vcera s maminou hladali, lebo chcu ich malemu kupit na Vianoce, takze dik za typ, ze ma to nenapadlo...vsak sanky su vsade drahe...tieto su ake??? ako hodnotis kvalitu?
@kajkovajanka Jani si veeeelmi mila, naozaj ale myslim ze prave Ty mas toho dost vela 🙂nie*??? ci sa este nudis haha 🙂 Ale velmi pekne dakujem za ponuku ak uz budem uplne v koncoch tak sa ozvem, cislo na Teba mam 🙂
@martinka8 Mati, moja mamka nasla kontakt na tu pani, co nam robila svadobnu tortu pred dvomi rokmi: http://tortyodmamy.sme.sk/user/4906/images . svadobna nam velmi chutila, a robi aj ine, preto ti pisem 🙂 . ale ake ma ceny, to neviem.
@kajkovajanka super Jani dakujem, Pozriem sa na to 🙂
baby, čo majú vaše deti obuté doma? Normálne v ponožkách/pančuškách, či už máte papučky? Ak áno, tak také klasika látkové šnurovacie kotníkové?
@mimuska2 nemusis ju koli tomu trapit. Ak nahodou sama spomenue, tak si skus zapamatat. Netrap ju!
@jankaja my mame papucky alebo topanocky na snurovanie (s pevnou podrazkou). ine sa nic neda, ani len ponozky, lebo Beki si vsetko vyzuva. niekedy sa jej podari aj tie snurovacky 😝 .. neviem, co s nou robit 😝 😝
@jankaja my máme sandálky na suchý zips, členkové, dokonca ortopedické - to len preto, lebo sme ich "zdedili" a kamoška chcela preventívne, aby jej malý nemal plochú nohu, bo to majú v rodine
ale čo som počula, tak sandálkový typ je dobrý, aby sa vetrala nožička a k členku zase aby lepšie držali na nožičke
@zuzulienkaaaa aj nase papucky su take, ze vpredu maju vyrezy a vyzeraju ako snadlaky, len su take latkove pruzkovane ako zvyknu byt papucky 🙂 . a presne, vetranie je aj v nasom pripade dolezite, lebo malej sa dost poti noha. lenze, stale si ich vyzuva, aj keds u na taku kovovu pracku. a jedine, co jej vydrzi dlhsie, su tie topanocky. ale tie ked ma obute dlshie, ma uplne vlhku ponozku 😝
@kajkovajanka tie deti sú riadni výmyselníci 🙂
my tiež nenosíme sandálky dlho, tak si myslím, že je len otázka času, kedy terezka príde na to, že si ich vie aj sama vyzuť, ak bude chcieť... zatiaľ robí to, že si ich dáva do úst...ako všetko...voláme ju bobor domáci....aj postieľku má ohlodanú do triesok...aj všetky drevené hračky....také ako drevené kocky a stavebnicu pred ňou schovávame, aby dačo z toho zostalo, než to začne využívať na stavanie 🙂
@jankaja ahoj. Nasa nosi doma kozene kotnickove snurovacie topanocky od Rak-a.som bola koli tomu aj u ortopedicky sa opytat 🙂 ona mi hovorila, ze take su najlepsie v nasom pripade, nakolko mala zdedila hypermobilitu po mne. Na klembu nemam kulat, ze to nieje dolezite este, len maju byt topanocky pevne, aby fixovali nozicku. Obcas ju necham aj v pancuskach pobehat. Ak nemate problem s nozickami, tak si myslim, ze stacia papucky, ale s pevnou podrazkou.
@mirka2010 no cudujem sa ze to rodina prijala ako to prijala ze sme mali len na urade to u nas v rodine nema nikto :PP no trebalo by aj cirkevne tu kde byvame mama super skveleho knaza, fakt taky ako on by mali ist prikladom, ked sme chceli krstit maleho nemal najmensi problem ze niesme sobaseny v kostole, a ked sme boli na ucenie tak sa nas len pytal ze ci chceme spolu ostat do konc zivota, ze ked hej tak by bolo dobre sa zosobasit aj cirkevne ze nema úrobôem hocikedy aj cez tyzden a podobne...aôe ze ans do nicoho samozrejme nemoze nutit..no fakt velmi mily bol nenasilny....no tie sanky mam od predavajucej myslim ze mamuliatko? npametam si presne nick ale dala som jej hodnotenie, som spokojna, su velke, maju ohradku a ta cena? no v obchode sme videli najlacnejsie za 50 eur....tak som dala 34 aj s kurierom, su normalne pevne klasicke, taky vyplet maju podobny ako si pametam z nasich starych sani 🙂 naozaj dobra kvalita. 🙂 co chystas pre maleho na stedru veceru?

@mimuska2 je to hrozbé, neohľaduplné .... nemám k tým to dr. slov./ dnes sme akurá trozoberali s mm ako sa známi súdia s nemocnicou čo zanedbali pôrod a doplatilo na to bábo - je to na dlhé lakte / sesternici posielame veľa veľa síl
@larosa @martinka8 my sme stále dvojzubý 😀 😀 a neviem či budeme mať okolo 8kg ale poradňu máme presne na rok 29.12. takže info až potom.
a vo štvrtok kam? a o ktorej ?