icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mihouk
13. dec 2012

@mimuska2 No tak to je sila!!! Keby to bol syndrom umrtia novorodencov, tak este ako tak sa to da, nedalo sa tomu zabranit, ale ked jedna nekompetentna krava takto zlyha. Chuda tvoja sesternica, toto by sa nemalo stavat. Hlavne ze sa biju do prs za zvysenie platov, nech si robia svoju robotu. Zabit by som dokazala takych ludi, dufam ze sa jej dobre spi.

@mirka2010 Zvyky dodrzujeme viac menej vsetky, v ramci moznosti, ale da sa to aj tu. Je super, ist nakupovat potraviny, lebo tie co potrebujeme my, tak vzdy maju 😀 S darcekmi pre Tilku je to hroza, lebo vsetko uz ma po Maximovi, tak len take hovadinky do vane a macka s napisom prve Vianoce, lebo aj Maxim takeho ma. Upratovanie bude na poslednu chvilu, lebo pri tychto dvoch skazach to nema ani zmysel. No a ani nechem pomysliet na darcek na prve narodky, ale to je az buduci rok 😝
Ozaj co teraz papate??? Mne dochadzaju napady, lebo co jej uvarim, tak to neche, ona chce rovnake ako mame my a ja som zufala. K tomu je stale hladna, teda pazrava, ale nemyslim, ze jedava malo. Rano ma kasu, potom ovocie, obed (cestoviny, maso, zemiaky...), potom ma ovocnu vyzivu s piskotmi a vecer banan, alebo zase vyzivku, mezditym nejake chrumky, chlebovu kvorku a vsetko mozne, lebo inak sputi krik. Co davas ty?

mimuska2
13. dec 2012

@kajkovajanka
@zuzulienkaaaa ja by som ju asi isla zabit 😠 dufam ze ju zavru nie len odoberu licenciu

mimuska2
13. dec 2012

@mihouk ja si to neviem ani predstavit.ma vsetky doklady o tom ze bola z malinky u lekarky a ze ju poslala domov takze hned to zacala riesit policia.je to svinstvo oni idu este strajkovat

zuzulienkaaaa
13. dec 2012

@mimuska2 to je výborné, že má postup lekárky zachytený v papieroch...nech ju stihne spravodlivosť !!!!

jankaja
13. dec 2012

@mimuska2 fuu, a kam chodili k lekárke, ku ktorej?

mirka2010
13. dec 2012

@mihouk tak co sa tyka jedla u nas, ja stale varim malemu osobitne...papa vsetko co mu navarim 🙂 tuk, tuk, tuk...nie je nejaky prebercivy...teraz ma navarenu tekvicu so zemiacikom a maskom...ale miluje aj spenat aj brokolicu, varievam to s cestovinami, maskom...obmienam kazde tri dni...to co jeme my...tak to neviem, to by som sa musela asi inak naucit stravovat, lebo momentalne by som nemohla nic solit, aj masko inak upravovat..takto mi to zatial vyhovuje, ze mu varim zdravo a osobitne...a na vianocnu veceru co das Tiluske? ides nieco vymysliet specialne?

mirka2010
13. dec 2012

@mimuska2 cozeeee???? to ako preboha mohla takto zanedbat vysetrenie takeho malickeho babatka!!!!!!!! tuto lekarku by som poslala do vazania hned, nech si uvedomi co tym sposobila...odchod nevinneho malickeho dietatka a tragediu na cely zivot celej rodine!!!! ach, co je toto za svet!!!! a sesternica s nim bola ze je chory? ake mal prejavy?

1234lubka
13. dec 2012

@mihouk 🙂 samozrejme ked ti je tam dobre ztak co 🙂

1234lubka
13. dec 2012

@mimuska2 ty kokos....neviem si to predstavit :((((( boze

mihouk
13. dec 2012

@mirka2010 Tak to je dobra otazka, co jej dam, asi jej uvarim zemiacik, nech si ho papa. Nakrmim ju predtym a potom nech si len tak skusa papanie sama. Doma mama robila zemiakove sulance so struhankou, tak sme jej odlozili, take ciste, nech si da a ona skriekala dovtedy dokial som jej nedala aj struhanku (trochu som to postrasila tou struhankou), kukala aj na makove, ale tam bola nulova sanca ze to dostane. Ked uz mala tu struhanku, tak zjedla aj 6 ks. Moj tato jedol maso a mal kyslu kapustu, tak jej dal a colvek by si myslel ze jej nebude chutit, omyl.... 😀 😀 😀 😀
@mimuska2 Ja len dufam ze ju poriadne potrestaju, nie ako jedneho lekara, nezvladol porod, mamicka sa sudila tusim aj 7rokov a nakoniec dostal pokutu 300 eur, vysmech. Inak s mm sme skonstatovali, ze ak na SK chces niekoho zabit, tak ho treba zrazit autom. Neviem co by som robila ja, ale bola by som schopna vsetkeho...

mimuska2
13. dec 2012

@zuzulienkaaaa
@jankaja
@mirka2010
@1234lubka neviem nic viac volali len ze ako dopadla pitva.este sme snimi ani neboli.chodila do ba oni su z ba.ta lekarka je taka jak ta ku ktorej som z malou chodila ja tiez je taka nezodpovedna

martinka8
13. dec 2012

@mimuska2 ciiii to je strasne, jeminenky. Ako nemohla pocut ze ma zapal pluc ked ho vysetrovala.... hrozne :( smutne :( nahnevaa som na nase zdravotnictvo DOST.

katun
13. dec 2012

@mimuska2 je to hrozne, chuda mamina-sesternica. ale pamatas, ja som pred mesiacom tiez pisala, ze mojho kubka 3!!! lekari pocuvali, a dychanie vsetkym sa zdalo ok. az rontgen odhalil, ze ma zapal pluc.. pricinou bol ten adenovirus /plus zapal obliciek, ale nasmu sa spustili vysoke teploty/. ach jaj, je to hrozne nestastie. nas inak choroby stale neopustaju, tentokrat je opat chory starsi Adamko - podozrenie na streptokokovu anginu, CRP 33 - zobrala mu dr. vytery, a uvidime, z coho je ten zapal. ☹

mimuska2
13. dec 2012

@martinka8 je to katastrofa a potom este aj oni chcu strajkovat a zaco 😠
@katun fu tak to je nieco sama choroba.nech ste cim skor fit 🙂

emamichaela
13. dec 2012

@mimuska2 krava sprosta!!! Ze mu aspon to posrate crp nespravila. To urcite volajaka stara puca, co take vysetrenie ani nepozna. Ved maly mal urcite aj teplotu. Teda viem, ze je aj studeny zapal pluc. V tomto state neexistuje dpravodlivost, takze urcite nic z toho nebude. Zaplati pokutu a hotovo. Nech to nenechaju tak, ak to nebude riesit sud, nech ju aspon dobre popretriasaju media. Ked to bolo uz aj v spravach. Ako pomylit sa moze kazdy, ale ked som si neni ista, tak si to overim. Zvlast, ked u doktora znamena chyba smrt, alebo tazke ublizenie na zdravi. Nasrat im a nie zvysit plat!

larosa
13. dec 2012

@kajkovajanka jasné 😵

emamichaela
13. dec 2012

@mimuska2 ked budes napis aj meno tej kravy, nech viem, ku komu nechodit. Aj my chodime k dr. do BA.

larosa
13. dec 2012

@mimuska2 je to smutné ☹

larosa
13. dec 2012

@katun joooj sa držte 🙂 nech ste do Vianoc OK 😵

larosa
13. dec 2012

@mihouk a aké zvyky dodržujete? ty si z Martina? a manžel? ako sa vám darí skĺbiť zvyky a angicko?

larosa
13. dec 2012

kočky dnes sme boli na poradni: 9700gr a 73 cm 🙂 5zúbkov- 3dole a horné dvojky- malá upírka 😀 pretrpeli sme očkovanie, chuderka má teplotku 😝
no a dnes aj Ježiško chodil u nás- máme novú práčku a sušičku 🙂 tak nechce niekto kúpiť sušičku????

mimuska2
13. dec 2012

@emamichaela no skusim sa opytat no neviem ci bude mat chut somnou o tom hovorit lebo ked dnes volali tak povedali ze je uplne v skou a ze sa psychycky zrutila.ale skusim to zistit

martinka8
13. dec 2012

@larosa tak ste sa rozbehli s tymi zubami, my stale len 3. A ani 9 kg este 🙂

mihouk
13. dec 2012

@larosa Zvyky s mm mame skoro rovnake, ja som z BA a mm od Nitry, jedine (teda zmena z mojej strany) zaciname makovymi pupakmi, kapustinca, ryba so salatom a koncime oblatkami s cesnakom a orechmi. Anglicanov nechapem, lebo oni uz na zaciatku decembra maju stromcek a niektori experti uz aj darceky. A potom pridu vianoce a maju toho uz po krk. Neviem oni robia vsetko tak navalovo, ja mam rada si pomaly zdobit dom a ked pridu Vianoce, tak je pohoda (teda dufam) a spolu sa vsetci tesime, hlavne z Maxima, ten si to uzije urcite. Dnes som mu kupila jeho oblubeny casopis aj s hrackou a ani nedychal, tak som zvedava ako bude reagovat na Jeziska, tak sa tesiiiim.
Vy mate nieco ine???? Moja mama je od Michaloviec, takze asi bobalky namiesto pupakov???? 😉

1234lubka
13. dec 2012

@mirka2010 no to len tak nad tym uvazujem ze ked by boli na to vhodne podmienky tak by som do toho sla ved som este mlada a nemozem len tak necinne sediet a plakat ako sa tu tazko zije,..treba aj nieco robit a vzdelanie je urcite krok vpred...teda aspon pokus...ani ja nemam este nic nakupene akurat malemu sme kupili trojkolku z tesca za 20e a sanky, uz sme ich stihli aj pouzit sedel ako pucik pozeral naokolo joj taky bol zlatunky, tu z konika som objednala z pro shopov za 28 eur velke aj z operadkom! v tescu som videla a 70...tak super cena akurat som dala 6 e za kuriera ale som s nimi spokojna 🙂 no uvazujem teraz nad tym ze ekd bude mat maly rocik tak zavolam toho kamosa nech na urobi nejake pekne fotky ved predsa s lepsim fotakom sa lepsie foti 🙂 amozme si to pekne uzivat anie sa starat ze ta teraz nas niekto odfotte 🙂 my sme sa narodili az 29 janurara tak to mame este viac ako mesiacik cas 🙂 rozmyslam ze urobim nejaku peknu vyzdobu, tortu som chcela upiect sama ale neviem ci to nenecham na susedu ona nam piekla aj na svadbu torticku-babka jej dala urobit, aj som pozerala v albumoch ze pecie aj detske pekne a dost jej do ide tak preco sa trapit nie? :D ved prv rocik je velka udalost....mozno sa nam to podari ze to dame dokopy aj z cirkevnym sobasom...uvidime no....neviem kedy mm povolaju do prace po novom roku a ci ho povolaju..to vies ako v stavebnictve v zime velmi niet roboty....

1234lubka
13. dec 2012

@mihouk nakoniec oblatka? mi zaciname oblatkou z medom a cesnacikom potom kapustnica, rybie file a salatik ale z mm rozmyslame ze si toho roku doprajeme lososa....nikdy som ho nejedla tak si urobime naozaj stedru veceru....a mi nakoniec jeme "bobalky" ale vecsinou sme uz taky plny ze uz nevladzeme :D takze ty mas korene na vychde?

1234lubka
13. dec 2012

@emamichaela urcite nejaka premudrela krava co kukne na maminu z prvym deckom a mysli ze stresuje pri kazdom kychnuti......

1234lubka
13. dec 2012

@mimuska2 boze ale to nieje normalne...:( ked si predstavim mojho matulinka ked mal dva mesiace...... ☹

larosa
13. dec 2012

@mihouk bobaľky 🙂 ale my s orechami, lebo ja nemám rada mak- trauma z detstva, volala som sa Maková 😀 ale inak presne také isté jedlo papkáme ako vy 🙂 len aj oplátky máme na začiatku 😉 inak aj my stromček až deň vopred, neviem si predtsaviť, že by sme ho mali už teraz ...moje sa veľmi tešia na darčeky, ale ich nebude veľa- jeden drahší a nejaké blbosti....inak aj my sme premýšľali, že čo Amálke, keďže hračiek je kopec po dievčatách 😀
@martinka8 no, nejako sa rozbehli 🙂 ale aké hnačky z nich má, skoro vždy, keď spí, tak sa na to zobudí....a ja len perem a perem tie plienky.... 😝 inak Lili vôbec nevyzerá zle 🙂 vo štvrtok ich porovnáme 😉 nezabudni prísť!!!!

martinka8
13. dec 2012

@larosa dufam.... uvidim ako budeme na tom..... dnes som len zacala balit, a uz mam paniku ze sa odtial nevytrepem nikdy.... tolkoooo mame veci 🙂