Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@emamichaela tak ak si jej spievala este ked bola v brusku, tak je uplne jasne ze ma rada spev...a ty aj niekde posobis??? alebo pred materskou?
@mimuska2 tak ako ti viacere piseme, musis byt silna hlavne kvoli malickej...ta ta potrebuje a hlavne ona nechape co sa deje, netusi, preco je maminka smutna....viem, ze sa asi bolest ktoru prezivas neda opisat a je to velmi tazke...ale si silna a zvladnes to...a nech ti je tvoj partner obrovskou oporou...aj ty to velmi potrebujes!!!!
@emamichaela no tak to budete mat ozaj kraasne Vianoce s celou rodinkou, aj my by sme chceli byt pocas stedrej veceri s mojimi rodicmi a uz sa neviem dockat ako bude reagovat drobec na tu atmosferu a na druhy den ideme ku svokrovcom a tam by sme mali obedovat s nimi a s mm sestou aj s priatelom a nakoniec nas caka obed s mojim bratom a jeho rodinkou 🙂
@kajkovajanka @mirka2010 Dnes uz bolo lepsie, uz mu teplota nevystupila nad 39, dokonca klesla pod 37 a uz bol aj neposlusny, takze sa to lepsi. Zajtra ho objednam k doktorovi, ved nie je normalne aby mal taketo teploty, bez priciny, jedine na co sa stazuje, je stehno, tak neviem.
@mimuska2 Je mi to hrozne, hrozne luto, neviem co dodat. Musis byt silna, posielam objatie. ☹
@mihouk tak to ani ja nechapem,, ze preco ma take teploty, chudatenko male ☹ cize ani kiahne to nie su, to by sa uz vyrazky ukazali, nie? alebo nejaky tichy zapal? asi je lepsie ist k dr...podstatne vsak je ze mu uz ta teplota klesla..to je dobre 🙂 a Tiluska ako? v com ste uz pokrocili? ako spinkava?
@mirka2010 ahoj Mirka akurat som na vas myslela, ze ti napisem ako sa mate? my sme mali celkom fajn vikend, bol u nas uz od stvrtku moj brat aj so zenou a malou Ninkou, ona ma 2 rocky no s Filipkom su podareni 🙂 A trosku aj vianocne upratovanie, vcera sme boli u nas v dedine pozriet Mikulasa, Filipko dostal balicek, takych cokoladovych figuriek, aspon dame na stomcek 😉 , ale prsalo, tak moc ludi nebolo, my sme len koli tomu isli kuknut, lebo sme sa boli prejst s malym, aby sme ho uspali. A ake mavate noci? My sme mali z piatka na sobotu taku noc, ze sa nam zobudil o 23.15h a nemohli sme ho uspat az do 2.00h. Ale dalsia noc uz bola super, lebo spinkal az do rana, uvidime ak bude dnesna noc. A co uz mate pokupene Maroskovi na Vianoce?
@1234lubka ahoj ako tak citam prispevky, ze ides mat druhy krat svadbu cirkevnu, no to musi byt pekny pocit, ja by som si tiez este raz zopakovala nasu svadbu, ale mi sme uz mali svadbu v kostole 😉 A ked to spojite aj s maleho rockom to bude ozaj super a kedy ma drobec narodeniny?
@kajkovajanka dobre citam, ze Beki uz beha, no tak to gratulujem, my len tak popri nabytku a gaucovej prejdeme, myslim ze ani tak zavcasu chodit sami nebudeme, a ake topanocky mate, my len take ako capacky, neviem ci by som mu uz mala dat pevnejsiu obuv, co myslis?
@mirka2010 Tiluska je poriadna potvora, esteze tie Maximove teploty vysli na vikend, lebo som ju mohla dat mm a mojkat sa s Maximom. Spanok nie je nic moc, tym ze nemam stranu na postielke, tak musim s nou byt kym nezaspi a to je niekedy o hubu. Najnovsie zaspava ked ju drzim na rukach, lebo sa dostava take nervy z unavy, ze sa bije, normalne mi urobil velky skrabanec na ruke. Neostava mi nic ine, len ju drzat v naruci a snazit sa ju upokojit a potom klik a je tuha. Asi namontujem stenu na postielku, tak sa nemusim bat ze spadne z postele a mozem ju nechat, nech sa uspi sama. Neviem. Ale co je super, tak som jej dnes ukazala ze sa da behat po schodoch a ako jej to ide, sikulka a nejak ju to nakoplo ruckovat okolo nabytku, mozno bude coskoro aj chodit. Tancovanie je ide najlepsie, pustim Spievankovo a uz je ako mala vrtula, mava rukami ako by mala lietat. 😀
dievcata, konecne som online, prestahovana, co to aj vybalene, ale este nas caka daleka cesta..... kym to vsetko dozariadime a hlavne vybalime. cela jedna izba zatvorena plna vriec a krabic. Ale to najdolezitejsie je uz na mieste.... vieme sa najest a prezliest 🙂 haha co bolo v nedelu doooost problematicke, nevedela som si rano najst ani gatky a ponozky :D. Ale uz je to lepsie.
Precitala som vas len tak letmo takze @mimuska2 je mi to luto, mate hrozne obdobie..... uch, drzte sa myslim na Vas. :(
@martinka8 juuuj, Mati, perfektne 🙂 , skveli ste 😎 , tak rychlo 🙂 . ale stale je moja ponuka aktualna 😉 (najskor piatok, v sobotu)
@mabel1981 MOnika, este raz malemu vsetko naj k 11 mesiacikom 🙂 tak super ze mate v Sucanoch taky socialny servis, ze aj tam pre deticky chodi MIkulas, vidno ze sa tam o vas pekne staraju 🙂 juuuj, ale to leti, vsak? zt o tyzden Vianoce, potom budu mat nase lasky rocik....je to neskutocne...🙂 inak Filipko je velmi zlaty na tych fotkach, taky siblako malicky...🙂 no my mame take noci teraz, ze maly spi ĺén a len na brusku a tym padom si pospinka...vobec uz nebyva v spacom vaku, pohybuje po celej postielke pocas celho spanku, ja ho chodim prikryvat non stop, aj ho teplejsie obliekam, lebo on sa tale odkope....zubky dalesie evidentne nejdu..uvidime kedy sa objavia dalsie...a ty pre maleho uz mas vsetko? tym ze ja mam iste povinnosti pocas tyzdna, tak mne sa dufam podari od stredy vsetko nachystat ako som si planovala...pre mm mam uz vsetko, malemu uz vacsinu,ale este by som mu chcela nieco dokupit🙂 uvidime...
@mihouk a nebolo lepsie kupit postielku s pevnou stranou? my mame taku, ze sa ten bok neda dat ani dole...je tesne pri mne...takze cokolvek treba tak som hned pri nom....a tiez tym ze je tam,ja som kludna ze je v bezpeci...lebo ja chodim napriklad cez noc aj 3x cikat,tak to by som bola poriadne nespvoja odist od neho...a samozrejme aj to zaspavanie je jednoduchsie...ale je to zlate ze tak tancuje, vsak? inak Maroskovi som tiez pustala Spievankovo, zatial neprejavil neviem aky zaujem..uvidime mozno ho to chyti, ja by som bola velmi rada...niekedy mu pustam www.teatimewtihthayla.com, asi ju aj poznas, taka koza jedna...spieva sice troska falosne, ale zrozumitelne a tym ze by som chcela aby Marosko vedel co to aj z anglictiny, tak aspon prijemnym sposobom sa to k nemu dostava 🙂
@mimuska2 je to strašné..... úprimnú sústrasť aposielam veľa energie, neviem, čo na to povedať. Chcela som sem napísať nejaké žvásty o tom, že máme zlé noci lebo zuby bla bla bla a ke´D som si prečítala, čo sa deje, tak mi samej zo seba prišlo zle, že na čo sa sťažujem v jednom kuse, ke´d sa stávajú taé veci..... Moja, je mi to tak ľúto....
@mirka2010 Ja mam postielku s penou stranou, len sme ju dali dole a po dnesnej noci asi ani hore nepojde, lebo sa nakojila a prevalia sa k sebe do postielky a spala dalej. Takze vymyslam o dalej. 😖 3x za no cikat????? to by som nemohla, pre mna to je najhorsi trest, ja som nechodila cikat ani ked som bola tehu, proste ee 😝 Ale u nas by to nebol taky problem, lebo ja mam spalnu s kupelkou a ked necham otvorene, tak vidim akurat do postielky 😀 Tilus ked uz spi tak je fajn, sparvim jej hradby z paplonu a kym by preliezla, tak so pri nej. A ked uz bude taka sikovna a prelezie moje hrady, tak to by uz mala ediet schadzat z postele, lebo na tom momentalne pracujeme. Len to zaspavanie..... 😒 😒 😒
@rebecca2006 dakujem.no je to hroza.a este takto pred sviatkami.dnes som sa chystala zacat piect ale nejako sa mi do toho nechce
baby, tak adamko ma streptokoka pyogenes, ci ako sa vola, teda sarlach!! ma porazi. po mesiaci znova antibiotika. teraz neviem, ci to mal zle preliecene, alebo nanovo chytil toho bacila. sa bojim aby nedostal zapal obliciek alebo nieco horsie. zajtra idem po antibiotika a modlim sa, aby to kubko nechytil.
@mirka2010 no len sem tam....davam ho doobedu okolo desiatej pol jedenastej...on vlastne uz vidno ze je unaveny a poodebe potom okolo tretej, zavisi ze kedy sa zobudi naobed...dnes sme mali uzasnu noc, skoro celu spal!! ani sa nezobudil....pravdupovediac neviem kedy sme prisli z mm domov lebo sme boli trosku "zurovat" :P prvykrat odkedy som otehotnela som sa trochu viac odviazala :P a cvalabohu maly v noci spal....len sa par krat odpkopal...som ho rpikryla a hotovo 🙂 isiel sice hajat az okolo desiatej-ved bol s babkou tak sa chceli posalit nie? ale rano o siedmej bol hore...tak ked zalomil o 10 tak krasne spal az do 12...super aj my sme dospali a teraz sme uz sviezy ako rybicky :P :DD to bola teda zurka---fuuuuuuuuuuuuha-----:DD
@katun no do....vy tiež vytriete všetko 😢 ale neboj, sa , streptokok veľmi dobre abeá na atb, neprejde mu to na obličk ani nikam.....A nie je to ani také infekčné ako virozy, takže vôbec ti to Kubko chztiť nemusí.,,DRžím palečky, chápem ťa, musíš bzť už na prášky.....
čaute. zasasom tu strašne dho nebola a nech rolbím čo robím nenčítané vaše príspevky. U nás od veci, maťko sa konečne otavil po tých mandliach, teraz sme doma v SC, a v piatok šup teplota, našťastie len jeden deň, bohvie z čoho.. Ale asi nám tu koluje nejaká virosa..... Esterke rastústoličky, nespí, v noci reve, neje.. Malá mať očkovanie v stredu, ale jej ho nedám, keď je taká roybitá, aby nááhodou z toho nie je pproblém, mzslím, že momentálne nepotrebuje pridať......U nás v SC je strašné počasie, prší, hmla, bože, čo robíte s deckami? My sme už celý víkend pre istotu trčali doma, kvôli tým teplotám som nechcela nikam, nech nikoho nenaayíme, kebz je to čosi infekčné......5Tak dnes sú už deti parádne ynudené a ja s nimi....

@mimuska2 je to strasnee, ake mas smutne obdobie, ale musis byt silna aj koli malej, tak drziim palce a myslim na teba