Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mabel1981 aaaaaa ta vies ako to tlacit na niekoho nemavyznam podla mna a zbytocne neccem robit dusno 🙂 mame sa fajn maly konecne spinka skoro celu noc, mliecko pijeme az rano....no zobudi sa v noci ale mozno raz si hio vezmem na ruky aby sa ukluidnil inac mu staci ked mu podam cumlicek alebo ho len prykryjem....🙂 ide to dobrym smerom 🙂 zubenky mame len dva uz od siedmeho mesiaca 🙂 vcera sme stavali stromcek 🙂 nas prvy spolocny 🙂 minuleho roku sme mali taky mini pidi ani nie 50cm :D vy ako???
@kajkovajanka jeeeeeeeeeej zlatunkee 🙂 copinko
baby chcem malemu kupit tie penove kocky na zem, kolko to cca stoji ked mate? take vecsie by som chcem....vydela som v dracikovy za 16 eur,,,nieje to vela?
ahojte dievčence neviem či sa sem do sviatkov ešte dostanem ak by nie, tak Vám etkým prajem pokojné a krásne sviatky s vašimi drobcami a PF 2013 🙂
@1234lubka myslíš penové puzzle? ako podložku na zem? my sme kúpili v tescu také veľké, jeden diel má 60x60 cm, dokopy sú to 4 diely, čiže to vytvorí plochu 1,2 x 1,2m.... a stáli myslím niečo okolo 11-12 eur
@mihouk ahojky, tak dobre, ze to Tiluska nema z nejakej choroby, mozes byt aspon kludna...ach, tieto zuby, som ja len zvedava ako nam budu dalej rast...uz teraz sa tesim 😀 😀 😀 😀 no hrca dnes troska ustupila ale maly ma stale zvysenu teplotu, ja tomu proste nerozumiem, druhe ockovanie ani neviem ze bolo, pri prvom sme sa presne takto trapili, ale som to jednoducho necakala...maly je velmi mrzuty, stale by bol na mne zaveseny a len sa mu venovat...ved ja by som aj velmi chcela, ale treba mi aj robit a mam toho vyse hlavy...takze narocny den, sice mm troska pomohol, ale som ich vyslala vonka, tak su uz hodinu, som stihla viac ako za cely den...a vy ste ako dopadli na nakupoch??? Maximko veri, ze chodi Jezisko? 🙂
@kajkovajanka si zlata, dakujeme 🙂 hrca je dnes troska mensia, ale zvysena teplota stale, mrzuty je neskutocne, urcite ho to boli lasku moju...ach, no co uz, verim, ze do pondelka sa mu to zlepsi...a mala ma kraaaaasny copik...kocka poriadna 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/wisinka/albu...
@kajkovajanka @matul @zapka21 @larosa @martinka8 @tamaska @elviska666 baby ktore ste si nevsimli, tak fotky su tu. su pre registrovanych, lebo asi vas nemam vsetkych v priateloch.
ahojte zienky tak ani vas nestiham citat cele dni peciem upratujem a varim 😒 nemame nic nove akurat mame ockovanie za sebou a mame to nejake tvrde a cervene.davam zabale tak snad to bue v pohode,situacia sa troska upokojila ale je to stale smutne
@1234lubka my to mame a je nam to uz na prd lebo mala to stale odkusuje a papa takze je nam to zbytocne 🙂
@kajkovajanka no tak ale ten je krasny 🙂 🙂 🙂
@mabel1981 tak parada, krasne ste pokupili 🙂 ja sa do Batu chystam tiez, len proste nemam vobec cas...ja stale este riadim...proste mam toho vyse hlavy a maly je tak mrzuty cely den...musela som ich poslat s mm von, nech mozem troska riadit v jednom systeme a hlavne narazovo, lebo naozaj sa to pri tej mojej lasocke neda...a ked som si uvedomila co mi este vsetko treba porobit...tak naozaj, tak ako Vianoce milujem, tak je to hodne aj o robote, nakupoch a makacke...ale verim, ze to vsetko postiham...vy o kolkej budete vecerat na Vianoce?
@1234lubka ahojky, no tak vies, to prve ockovanie mal presne rovnaky priebeh, dlho zvysena teplota, vyse tyzdna, priserna hrca na jednej nozicke, mrzuty, druhe ani neviem ako prebehlo, ani neplackal pri pichani, ziadna reakcia a toto??? no nemam slov...take ake to mal, tak to som vobec necakala...a velmi je aj mrzuty, taky je nesvoj, vidim to...a vy sa ako mate??? uz vsetko na Vianoce nachystane???
@rebecca2006 aj vam krasne sviatky a len to naaaaaj do noveho roka...uzite si Vianoce 🙂
@zuzulienkaaaa hej hej to penove puzzle myslim....no som praveze chceôa take co ma viac ako 4 kocky 🙂
@mirka2010 sesternica...jej dcerka mala po prvom ockovany hrcku pod pazuskou..teeda ona sa snou nachodila po doktoroch...az do popradu cestovali niekolko krat..aj bola operovana...druhe ockovanaie mala az po roku....mi CHVALABOHU ani neviem ako tie ockovania ziadny problem sme nemali....no asi je marosko trosku citlivejsi predsa je v tej vakcine nejaky ten bacil aby sa posilnila imunita,,,,,na vianoce? :D no upratane ako tak....no priebezne som sa snazila upratat, ryba v mraznicke 🙂 zajtra ideme este do presova k nasim tak asi zbehnem do maxu nieco dokupit 🙂
@mirka2010 super, ze sa to zmensuje. snad to uz zoaj rychlo prejde 🙂 . a k copiku: dakujeme 😀
Mile nase kamosky a ich deticky...prajeme vam krasne prezitie vianocnych sviatkov, nas maly odkaz pre prianie k Vianociam najdete na tomto linku...kuknite si 🙂 http://host-d.oddcast.com/elfyourself2012/?mId=...
@1234lubka tak si sikovna, lebo ja mam este co robit aj dnes...no co uz, nevadi 🙂 inak, to ockovanie co spominas to bolo po TBC, to bol normalny prejav po tomto ockovani, poznam par deticiek, ktorym tu hrcu museli operovat...mozno je Marosko citlivejsi, hlavne aby po tom MMR nemal nejaku zlu reakciu tuk, tuk, tuk...tak uzi si den u vasich a my tiez ideme este nieco nakupit...ale uz len take drobnosti...tak sa aj tesim, ze nemusim riesit nejaky velky nakup 🙂

baby, to len tak, ze smieska 😀 . dnes sa nam podarilo urobit prvy copik 😀