Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@1234lubka ahoj, no my sa mame tiez celkom fajn, maly spava ako kedy, tiez mu niekedy staci v noci ked mu podam len cumlicek, ale niekedy vymysla a sme hore aj 2-3 hodiny, teraz ma take obdobie, ze je aj cez den taky mrzuty, myslym, ze mu idu asi dalsie zubky neviem ci nie stolicky, my uz mame 8 zubkov 🙂 a tiez mu dam mliecko vecer a potom az rano, lebo ja nekojim, nemala som mliecko tak sme na UM. My sme vcera postavili stromcek, som si myslela ze maly bude okolo neho, ale ho bohvieako nezaujma 😉
@mirka2010 neboj sa vsetko postihas, si sikulka. Ja uz chvalabohu mam vsetko poriadene, ale tiez to bola makacka 🙄 . vcera sme s mm postavili stromcek, a ako som sa bala, ze maly pojde po vianocnych guliach, tak som celkom prekvapena, ze ho nezaujmaju, ale velmi sa vytesuje z takeho vyhravajuceho mikulasika.. taky je podareny, ked ho pustim, sa velmi tesi 🙂 ozaj a Filipko sa uz pokusa o prve krocky sa mu sem tam podari pustit sa a urobi 2-3 krocky, tak uvidime, ze kedy zacne uplne bezkat 😉. My budeme vecerat asi okolo 18.00h.
ahojte babulki....dlho som tu nebola...boli sme v poradni v utorok a mala som strašne zle tušenie...nerada tam chodim bo je poradna spojena s normalnimi chorimi detičkami...a hned mi i mali ochorel tak sme od štvrtku na atb.....poradna dopadla tak že mame 12zubkov ,,mame 9800kg a je strašne zlati....chcela som ist i s vami babenki na stretko akože prekvapko ahoj ja som zuzka ale zasa som sklamala i samu seba...velmi mi to je luto bo nemam ine kamaratki ako vas....prajem vam babulki mamink a detički krasne vianočne sviatki a štastny novy rok 2013.....a hlavne vela vela zdravička našim anjelikom.... 🙂
@1234lubka my máme vlastne presne to, čo je na podlahe na fotkách, čo tu baby poslali z posledného stretka....
ale videla som v tecsu aj také menšie, ktorých vnútro má aj čísla, písmená alebo zvieratká...
@bboossoorka no v novom roku ťa budeme čakať na stretku 🙂) aj V8m krásne sviatky prajeme 🙂
tak, upratane, (okna som nestihla :( ), navarena kapustnica, salat 🙂 kedze ideme doobedu k svokrovcom, tak aby sme to vecer stihli. PPrideme poobede, vyprazime ryby, a .... uz sa tesiiiim. Velmi som zvedava ako bude Lili reagovat 🙂 Zatial stromcek celkom OK. Stiahla gulu dva krat, ale potom pochopila ze je to NO NO, a nechala ho tak, prestal ju zaujimat 🙂
Tak Vam vsetko prajem krasne sviatky, uzite si to s tymi nasimi drobcami, nech sa nic nepokazi, a nech je vela lasky, radosti a spokojnosti 🙂
tak vam vsetykm prajeme krasne prezitie Vianocnych sviatkov, vela zdravia, stastia, lasky a rodinnej pohody v kruhu svojich najblizsich 🙂
pripajame prianie aj my 🙂 krasne, pozehnane, pokojne a radostne sviatky Vam zelame mamicky a drobcekovia nasi 🙂
@mabel1981 tak Filipko je riadny sikovnicek...ja mam pocit, ze nas maly sa pusti co chvila, uz taky pol krocik aj bol, ale Marosko je taky opatrny cloviecik...tak on si to porozmysla a pojde uz len na istotu 🙂 no ja som zmorena uplne, naozaj mam uz toho dost a aby toho nebolo malo, chceli sme si postavit stromcek, este ho s mm ozdobit, nech je na zajtra nachystany a mm si zapilil do prsta, tym ze neviem, ci ma tetanovku a ma to tiez poriadne hlboko, tak som ho poslala na urazovku, isiel s mojou maminou...tak my takto...hm...no co uz....krasny vianocny den vam prajeme a tesime sa uz na stretko...🙂
vsetkym vam prajeme krasne vianoce plne pokoja a mieru,bohateho jeziska 🙂 vesele vianoce
Ak láska topí ľad čo pani Zima vyčarila, ak dá človek viac čo v sebe skrýva, ak vládne všade ticho a počuť len praskať mráz, padajúce vločky a v detských očiach je vidieť jas, tak prišla doba, keď každý pre každého má pár prívetivých viet, pre ten zázrak Vianoce a nad čaro Vianoc nič krajšieho niet!
kočky prajem krásne sviatky 🙂 😵
aj ja sa pripájam, prajem vám krásny a radostný čas s vašimi rodinkami, veľa požehnania a spoločného hľadania pravého zmyslu týchto dní+
AHOJTE MAMINKY A DETICKY 🙂 TAK AKE STE MALI VIANOCE S VASIMI RATOSLESTAMI???? MY SME ICH MALI PRENADHERNE A DNES NAM DAL DARCEK NAS MAROSKO KED SPRAVIL SVOJE PRVE KROCKY 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 TESIME SA NA VASE ZAZITKY Z VIANOC 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte, aj my vam prajeme krasne sviatky 🙂 Enyi sa strasne paci stromcek, dnes nasla dokonca aj cokoladku 🙂 uz sa tesim na dalsie vianoce, myslim, ze to bude ovela lepsie vnimat 🙂
@wisinka
@mirka2010
aj u nás to bolo krásne, ale myslím že na druhý rok to bude ešte krajšie keď budu viac chápať. Eliška chudinka nechápala, toľko nového, Nikolka rozbaľovala darčeky - šušťala všetkým možný a lesklým , a Eli chodila hore dole a stráááášne sa tešila - aspoň výraz tváre a gestikuácia rúk a výskot tomu nasvedčoval :D. A aj večeru celú obsedela, dokonca spapala aj oplátku s trošinkou cesnaku a kvapkou medíku, a koštla si aj kapustnice, lebo jej jedlo je nestačilo 🙂
Prajem Vám pekný zbytok sviatkov.
@mirka2010 Ahoj Mirka.Už dávnejšie sledujem Tvoje príspevky a veľmi sa mi páči ako krásne píšeš o maličkom Maroškovi.Či už ide o preplakané noci alebo nie,vždy to vieš nádherne popísať.Samozrejme,že čítam všetky príspevky(ak mám trošku času),ale tie Tvoje ma viac oslovujú.Vidieť,že si veľmi šťastná mamina,dúfam,že sa neurazíš,že to píšem takto verejne..... 😉 Znovu si ma dojala 😵
@poly1 ahooooj, jeeeeej, krasne si to napisala...teraz som dojata ja 🙂🙂🙂 velmi pekne dakujem za tvoje slova a uprimne ma velmi tesia a budu ma dlho hriat pri srdiecku, ze si niekto cita moje prispevky, ze dokazu zaujat a ze z nich citit naozaj to co je hlboko vo mne a to je ta najviacsia a najvzacnejsia vec na svete a to laska k mojmu milovanemu syncekovi. naozaj moc dakujem a posielam hned aj darcek ako podakovanie 🙂
@tamaska ahojky, tak krasne ste mali sviatky 🙂 urcite bolo uzasne sledovat ako si mala rozbalovala svoje prve darceky pod stromcekom...pre nas ako rodinu to boli za dlhe roky tie najkrajsie Vianoce a to len vdaka Maroskovi, lebo to aky bol stastny a hikal nad svietielkami na stromceku,to bolo hotove kino pre nas vsetkych...tym ze kazdemu zalezalo len aby on bol co najstastnejsi, tak sme aj zabudli, ze nejake darceky su tam aj pre nas...🙂 a potom celym vecerom sa niesla prave ta atmosfera toho ako sme vsetci boli najstastnejsi len a len z Maroska...🙂 na veceru som mu nachystala aj osobitne salatik zo zemiacikov a zeleninky len pre neho...ale vobec mi to nechcel,...som sa cudovala, moj papkajko a nechcel...ale polievocku zjedol celu a potom aj z rybky troska a samozrejme z opatok a len si tak mnamkal...a po celu veceru vykrikoval MNAM, MNAM 🙂🙂🙂 no zlatusik nas 🙂 a na Silvestra budete doma??? a ozaj co malym Jezisko doniesol? tvoja vacsia dcerka este veri na Jeziska?

@sosovica tak super...po sviatkoch to nejako zorganizujeme, dobre??? urcite sa ozvi, ja som tu v tejto teme skoro kazdy den 🙂