icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

poly1
26. dec 2012

@mirka2010 Ďakujem za darček,si veľmi milá 🙂

tamaska
26. dec 2012

@mirka2010 jeee tak ste to tiež mali krásne 🙂 Nikolka ešte verí na ježiška ona dostala lyže, karaoke a oblečenie - vie sa z toho tešiť 🙂 A Eliška dostala odrážadlo motorku a pár hračiek - riekanky a kľúče od Fisher Price...., lebo doma toho máme spústu a aj na narodeninky kúpim asi len nejakú bábiku - takú handovú a zbytok peniažkov odložím a v lete kúpim šmýkalku alebo domček na chatu 🙂 Na Silvestra sa chystáme pravdepodobne s mojimi spolužiakmi z VŠ na dom mimo Košíc - ale ešte uvidíme - podstate mne je jedno kde budeme, hlavne nech sme spolu 😉
no a slovo Mňam mňam tiež poznám, Eli síce nevyzerá že je papkoš ale papá asi aj za sestru 😀 😀 😀 už sa schovávam ked dačo ochutnávam 😀

1234lubka
26. dec 2012

@mabel1981 ja som prestala kojit ked mal maly 7,5 mesiaca....som vybrala troje antibiotika.....teraz sme na um ale par krat uz dostal aj kravske ked sme um nemali :P

1234lubka
26. dec 2012

@mirka2010 no co akovam dopadli vianoce?🙂

1234lubka
26. dec 2012

@wisinka 🙂 aj nasmu matulkovy sa paci stromcek 🙂 dokedy budes v po?

katun
26. dec 2012

ahojte, hlasim sa z chalupy 😀 pomalyy sa tu uz vsetci zozerieme z ponorkovej choroby 😎 starsi adamko nemoze von, berie este antibiotika a do toho este sa mu doliecuju tie kiahne - rodina sa nas boji navstivit, lebo niektori si nie su isti, ci uz kiahne mali alebo nie... no a maly kubik, ten ma potesil, pred par dnami sa zacal plazit - konecne 😀 z darcekov mali obaja radost, kubka hovoriaci havko moc nezaujal, to skor starsieho adamka, ten ho stale stiska a mojka. kubka zaujal obycajny nafukovaci valec s hrkajucimi gulickami vo vnutri - pritlaca si ho na tvar a smeje sa 🙂

katun
26. dec 2012

@monky978 ahojky dlho som ta tu nevidela, ako sa mas? vsetko dufam ok a uzili ste si krasne prve spolocne vianoce s malickou 🙂

mihouk
27. dec 2012

@mimuska2 Balula co sa deje??? Mozeme nejako pomoct??? ☹

mimuska2
27. dec 2012

@mihouk no asi ne rozchadzame sa s priatelom a vsetko je uplne zle

mihouk
27. dec 2012

@mimuska2 To mi je hrozne luto, ked sa sere, tak sa sere co? Bud silna, mas Sophie, zlaticko najmilsie. Myslim na vas 🙂

mimuska2
27. dec 2012

@mihouk je to velmi tazke viem ze sama ten byt neutiahnem neviem co mam robit cele dni len revem a nedokzem sa postavit na nohy a mala stale len tata tata

mihouk
27. dec 2012

@mimuska2 Neviem co je najlepsie ti poradit, vsetko sa zda hrozne zamotane, definitivne, zufale a bezvychodiskove. Ale asi najlepsie je sa trochu ukludnit a nie len kvoli Sophie, ale aj kvoli sebe. Nechaj tomu par dni a kludne si popremyslaj co dalej a ako dalej, s chladnou hlavou a pragmaticky. Urcite to bude hrozitansky tazke, ale vy to zvladnete. Prepac sanzim sa ta nejako povzbudit, dufam ze ti to nestazujem. Nebola som v takej situacii, takze nie som velmi kompetentna ☹ ☹ ☹

mimuska2
27. dec 2012

@mihouk tak co sa budeme klamat taka je pravda 🙂 je to tazke velmi neviem co bude dalej

martinka8
27. dec 2012

@mimuska2 joooj este aj toto, pred rokom ste riesili podobnu situaciu nie? a ste to ustali? myslis ze sa tento krat nepodari? Nieje to nahodou zle vzdy ked sa deje vela veci okolo Vas? Pred rokom Sophie, bola veeelmi narocne babatko, boli ste unaveni, vycerpani??? A teraz hlôavne psychicka unava zo vsetkeho zleho co sa deje???? Hmm??? nebude lepsie ked to vsetko prejde.... casom..... 😖 drzte sa.

martinka8
27. dec 2012

citam ze u Vas Vianoce super baby, tak sa tesim, u nas tiez super, ked Lili rozbalila babiky ani nedychala 🙂 tak som sa s nou tesila,, bola uplne uzasna. Ale teraz ochorela, teplotky, kasel, soplik..... tak sedime doma a liecime sa, ach joj :(

mirka2010
27. dec 2012

@tamaska 🙂🙂🙂 tak tiez ste to mali krasne...a sa mi velmi paci, ze Nikolka este veri na Jeziska, je to take zlate, vsak? teda aj na MIkulasa este veri, vsak? ja ked si spomeniem na svoje detstvo, tak ja som dlho verilo a mozno aj preto mam take krasne spomienky...super to mas premyslene aj s tym prvym rockom...ja nebudem vymyslat neviem ake extra dary, ale nieco na pamiatku uz mam premyslene 🙂 my na Silvestra budeme doma, minuly rok som presne v ten den cakala na prichod Maroska 🙂 ale boli sme u brata, tak si to chceme tento rok vynahradit a uzit si prichod noveho roka v domceku...🙂

mirka2010
27. dec 2012

@1234lubka ahojky, tak ako sa mate??? a u vas ake boli Vianoce??? u nas nadherne, carovne...len a len o Maroskovi a jeho prezivani 🙂 straaasne moc sa mu paci stromcek, teda svetielka na nom a ucime sa riekanky co doniesol Jezisko ais najviac zo vsetkeho...stale robi pri tom tany, tany...taky je zlaty, ze sa neviem stale na neho vynadivat...hovoriaci psik je tiez dobry, ale to len ked som pri nom a spolu ho chytame a spievame si 🙂 pisala som ze maly srpavil 25teho aj prve krocky...krasny pocit to bol...🙂 nadherna spomienka na Vianoce 🙂

mirka2010
27. dec 2012

@mimuska2 ahoj, co to tu citam??? rozchod s priatelom??? ale vari nieeeee!!!! nechcem sa vypytovat co sa deje, ani nic podobne...ale velmi ma to mrzi, ze v tak tazkom obdobi musis prezivat este aj taketo problemy...hadam sa to ale nejako utrasie, hlavne kvoli malej, vsak ta vas potrebuje oboch, aj ocka, aby bol s nou, aby jej bol na blizku....drzkajte sa!!!! budem na teba mysliet!!!!

mirka2010
27. dec 2012

@martinka8 ahojky, mrzi ma ze ste chorucki...nech chorobka rychlo prejde....🙂

mirka2010
27. dec 2012

@mihouk hello, tak ake boli Vianoce??? ako ich prezivala Tiluska a Maximko???

mimuska2
27. dec 2012

@martinka8
@mirka2010 tento raz tobude asi najlepsie aj ked ma to mrzi ale asi to tak ma byt.je to pre mna a malu leosie,takze nadherne vianoce aj novy rok,budem sama doma s malou

mihouk
27. dec 2012

@mirka2010 No Vianoce som si predstavovala trochu inak, ale co narobim. Manzel prisiel z roboty ( v UK to je normalny prac. den) chory s teplotami, takze tam velka pomoc z jeho strany nebola. Nastastie som si pripravila skoro vsetko den vopred a od neho som chcela aby nasiel vianocne CD, ale co si budem namyslat. Tilka sa rozhodla bojkotovat spanok cez den a ked zaspala tak iba na takych 15 min (ked sa vsetko ukludni a vrati do normalu, tak sa musim vazne zacat zaoberat jej spankom), potom si schrupla pred 5tou, tak sme museli posuvat celu veceru kym sa zobudi. Cely den prsalo, ani von sa nedalo ist, takze Maxim mal kopec nevyuzitej energie, ja nervicky ako jej cely cas robi zle a do toho mm v teplotach. Ale s darcekov sa tesili, Tilku najviac zaujimal papier a bordel okolo a Maxima odbalovanie vsetkeho. Ja som si pod stromcekom vela nenasla, lebo v sobotu bol Maxim s tatinkom na nakupoch a on mi hned vytarat co nakupili, takze keby som to dostala pod stromcek, tak by mal z toho hokej. On cely vecer chcel ist hladat Jeziska s autom. 😀 Ale nasla som si tam retiazku s privezkom a hned na druhy den mi ju Tilka zorthla ☹ No co uz, som aj rada ze je po sviatkoch, tento rok som aj ziarlila na brata, ze moze byt s nasimi a s celou rodinou, aj ked viem ze keby sme boli na Sk, tak by to nebolo tak ako chem ja a kukat na svokru sa mi teda 2x neche. A teraz pre zmenu je mm na nocnej, colvek si nevyberie.
A ako Marosko reagoval na cele Vianoce??? Inak Tilka nestrhla stromceka ni raz, sa cudujem.... 😝

kajkovajanka
28. dec 2012

@mimuska tak to mi je naozaj luto, ze sa mate doma tak velmi zle 😒 ☹ ... posielam objatie 😵 a prajem vela sily a chladnu hlavu na premyslenie toho, co dalej 😕

kajkovajanka
28. dec 2012

@martinka8 @tamaska uz sa vam blizia prve narodeninky, ze? 🙂 @larosa a Ami bude mat kedy?

larosa
28. dec 2012

@kajkovajanka Ami má 4.1. narodeninky

ženy blahoželáme prvej z našej skupinky 🙂 dnes má svoje 1.narodeninky Eliška našej milej @tamaska želáme všeeetko dobréééé 🙂 😵 a zajtra by to mala byť Lili @martinka8

@mimuska2 držkaj sa moja, máš za sebou veľmi náročný mesiac, veľmi stresujúci, asi vás to trocha rozhodilo, skús vydržať, uvidíš 😵 Sophie bude mať čoskoro rôčik, to vás zasa stmelí 🙂 posielam darček na zlepšenie nálady 😉 a hlavne si oddýchni 🙂

larosa
28. dec 2012

alebi to majú posunuté o jeden deň 🙂 tak potom gratulovačka skôr 😵

larosa
28. dec 2012

kočky čítam, že sviatky boli viacmenej krásne 🙂 aj u nás teda, len ten stresss predtým 😝 ale mm výnimočne pomáhal, ale zato tie dve ani prd nepomohli ☹ Ami normálne rozbaľovala darčeky, som bola prekvapená trhala jak najatá papier a nestíhala som odstrihovať tie somariny, čo držia darčeky...hovoriaci pes ju teda vôbec neoslovil, ale autíčko a hrniec FP tie sa jej veľmi páčia...kočky ešte obe veria na ježiška a tešili sa 🙂 najviac u nás letelo lego friends, ale sa môžu hrať len samé zavreté v izbe, aby to Ami nepojedla 😀
no čo vám poviem, tak krásne a úžasné a neskutočné a perfektné a najlepšie a ...... bábiky dostali u svokry, že to nikto nemá....len keď Tonka zahlásila, že jej spolužiačky také majú a Sašena povedala, že aj jej, tak bola prekvapená a vyhlásila, že aj tak asi nemajú tie čo ony, lebo také krásne perfektné a blablabla bla nemá nikto 😝 jooooj jak ja tú ženu neznášam.... muž dostal od nich spodky a fľašu hrušky- pred mesiacom sme jej vraveli, že nikto u nás nepije a máme fľaše ešte aj zo Saškiných krstín, no čo už, ale aj tak najkrajší darček som dostala ja silonky- nadmerné, to aby som sa vošla 😝 kávu- Jacobs nepijem, a cestovný set na vlasy- asi mám niekam odísť....nevadí....minulý rok sme jej dali konvicu za 70€ tak sa jej nepáčilo, tento rok sme jej dali príbor, lebo mne teda dosť vadí, keď nás pozve, že na "slávnostný obed" a nemám ajni rovnaký príbor, ani taniere....raz v roku by to hádam mohlo byť...takže príbor neuspel, lebo oni majú kopec príborov, fotoalbum tiež nie, lebo tiež majú kopec...a soľnička&co. tiež neuspela, lebo oni majú, ale pri obede položí na stôl misku so soľou a naberie si z nej rukou, tak sa mi až dvíha žalúdok 😝 a keď mi položí niečo rukou do taniera, normálne by som jej to najradšej hodila do hlavy.... takže taký krásny deň bol so svokrou 😀

mirka2010
28. dec 2012

@mimuska2 ach moja, strasne mi to je luto...urcite si najlepsie rozumies sama,ako to ma byt lepsie...ale ked sa da , tak este zabojujte, obidvaja, mala potrebuje oboch rodicov, tak maminku ako aj ocinka...neviem sice o co ide..ale ak sa da, tak bojujte...urcite to stoji za to!!! budem na teba mysliet!

mirka2010
28. dec 2012

@larosa 🙂🙂🙂 ach moja...normalne som si pri citani tvojej spravy predstavovala asi ake to muselo byt...vies, ja mam sice dobru svokru, ale velmi svojsku...tiez jej malocim ulahodime...no co uz...hlavne si z toho nic nerob...mas svoju krasnu rodinu a hlavne s nou asi nie ste az tak casto, vsak???? kocky si uzili Vianoce a to je krasne...🙂 inak hovoriaci psik Maroska pod stromcekom tiez moc neoslovil,ale co den, tak sa s nim spoznava a dnes si ho uz aj tulkal...treba byt pri nom ked sa s nim hrame a vtedy si ho vie uzit...🙂

mirka2010
28. dec 2012

@tamaska VSETKO NAJLEPSIEEEEEE 🙂🙂🙂 K PRVEMU ROCIKU, HLAVNE NECH JE MALICKA ZDRAVUCKA A NECH RASTIE DO STASTIA A KRASY 🙂🙂:_)