icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
31. dec 2012

@mimuska2 och ☹ , skus sa poriadne (v ramci moznosti) vyspat a nech sa ti zajtra podari vykrocit do noveho roka stastnejsou nohou 😉 🙂 ... je mi luto, ze sa mas takto tazko ☹

martinka8
31. dec 2012

@kajkovajanka u nas to este neskonciloooo :(((( och. Uz sa raz zobudila, dala som jej cicik zaspala. ale este stale buchajuuuu...... A vsetko naj do Noveho roku Jani 🙂

1234lubka
31. dec 2012

@martinka8 moj akoze odkedy strielaju delobuchy ani necekol :DD

kajkovajanka
1. jan 2013

@martinka8 aj vam Mati vsetko najlepsie 🙂 ... budila sa este vela potom ?

kajkovajanka
1. jan 2013

@bboossoorka vsetko najlepsie Tobiaskovi k prvemu rocikuuuu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 (na takyto datum narodenin sa nezabuda 😉 )

mirka2010
1. jan 2013

@mihouk ahojky, tak ako ste silvestrovali??? my celkom fajn, az na to, ze malemu som vecer odmerala teplotu a mal 38,2, dnes sme mali ist na chatu na Martinske Hole, vsetko dohodnute, my, kamarati, co u nas spia a este jedna rodinka a rano maly 38,5, tak neviem, taka som z toho nestastna...je uplne hotovy, len sa tulinka, ani nerozprava, chudatko sa urcite zle citi...tak mi ho je luto...a tak sme sa tesili...ale hlavne aby mu to nestupalo, myslim, ze to nachytal na jednej navsteve, kde bolo 5 deti a kaslali, tak uz tam som mala zly pocit a je to tak, nachytal to tam...no Marosko inak nejedava este sam, lebo to by sa po prve nenajedol a po druhe by bolo vsetko na zemi...takze ho krmim ja, je to lepsie, ale lyzicku mu davam nech si skusa, od rocika to zacnem robit podstatne razantnejsie...spapa inak vsetko, velmi mu chuti co varim, tak som rada 🙂

mirka2010
1. jan 2013

@martinka8 ahojky, krasne si to napisala, aj ja som stastna ze vas tu vsetky mam 🙂 len to naj do Noveho roka aj vam 🙂

mirka2010
1. jan 2013

@mimuska2 ahojky moja, tak dufam, ze si to nejako zvladla...ten poharik mozno aj troska pomohol, vsak? takze idete byvat spolu? myslim, ze je to takto asi lepsie...ako by si zila sama, ved to sa neda...a hlavne Sophie potrebuje aby mala vsetkeho dostatok a nie utrapenu maminku, ktora by bola len nestastna, ze co robit, aby ste vyzili...moja,moc ti drzim palce, ver, ze kedykolvek sme tu pre teba, naozaj kludne pis 🙂 a dakujem moooooc za dalsie srdiecko...tebe pre radost tiez jedno posielam, hlavne vies, hovori sa ze vsetko je zle je na nieco dobre...ono je to klise, ja viem, ale mozno ta tato situacia posilni a uvidis veci,ktore by si za inych okolnosti ani neriesila 😉

mirka2010
1. jan 2013

@1234lubka ahojky, tak chata sa nekona, maly nam ochorel, ma teplotu, takze ostavame doma ☹ ☹ ☹ ☹ je nam to tak luto, je krasne, bolo by nam super, ale co uz, treba ratat aj s takymito vecami, ked mame malicke deticky...tak ako ste silvestrovali??? my celkom fajn, aj ked som bola poriadne rozladena uz z toho, ze maly mal teplotu aj vecer, takze stale som sice bola v nadeji, ze to mal len nejake chvilkove, tak boli u nas nasi priatelia, tak sme kecali, hrali taku spolocensku hru, mm bol aj troska zaskoceny, ze po nasich naozaj vzdy bobmastickych silvestroch sme prezili takyto...ale ono to tak uz bude na dlho, kym budu deti male. a mne bolo celkom fajn, spravila som veceru, krasne som naekorovala stol, uzila som si take pripravy a hlavne ze sme boli ako rodina domka spolu 🙂 tak vsetko naj do Noveho roka a hlavne budte zdravucki 🙂

mirka2010
1. jan 2013

MAMICKY A NASE MILE DETICKY...LEN TO NAJ VAM PRAJEME DO NOVEHO ROKA, HLAVNE BUDTE VSETCI ZDRAVUCKI A NECH VAM ROBIA VASE POKLADY TU NAJVACSIU RADOST AKU SA LEN DA 🙂🙂🙂 DUFAM, ZE BUDEME AJ NADALEJ TAKTO KRASNE SPOLU KOMUNIKOVAT, NAOZAJ SOM STASTNA, ZE TU MOZEM BYT S VAMI 😉 😉 😉 😉

kajkovajanka
1. jan 2013

@martinka8 Mati, kde ste kupili Lilianke sandalky? tie hnede, ktore nosi aj doma. musime nieco vymysliet pre Beki. lebo jedine, co relativne nevyzuje, su topanocky, ale ked ich ma dlho, tak vymenime aj tri pancusky/ponozky, lebo ma uplne spotene nozky 😒 . sandalky by mozno boli lepsie riesenie, keby ich nevyzuvala 😀

martinka8
1. jan 2013

@kajkovajanka ahoj uz sa nebudila 🙂 my sme si sli lahnut okolo pol druhej a potom sa zobudila o druhej a trvalo jej hodinu kym zaspala, neboli sme celkom hore hore... ale krutila sa mrncala, ruku mi stiskala a tak.... takze som zaspala az o tretej a o siedmej uz hore... :( posledne dni spinkala do pol deviatej rano, tak som sa neponahlala do postele ze ved rano sa vyspime.... ale kdeze.... od siedmej hore.
No a sandalky som kupila v zdravotnickych potrebach. Znacka je SANTE, ja som ich kupila v medicinnskom centre na brigadnickej (pri bielaku). Ale myslim ze hocikde v zdravotnickych potrebach kupis take alebo podobne, Beki si ich neda dole, lebo su na pevno na sponu, nie na lepak, a nozka sa v nich vobec nepoti. My sme s nimi spokojne. Som ti nasla aj podobne cez MK: https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/?BR...

mihouk
1. jan 2013

@bboossoorka VSETKO NAJLEPSIE K NARODENINKAM TOBIASKO!!!
@mirka2010 Joj to ma mrzi, nemoze to mata aj zo zubkov??? To je vzdy tak, ze si naplanujes a potom pekne vsetko musis rusit. My sme mali celkom fajn silvester, Tilka si ho uzila maximalne, mali sme plny stol jedla (normalne na stol kvoly nej nic nedavame), tak asi 2 hodiny okolo neho chodila a dzgala sa. Ona ako nezie vela na kvantitu, ale stale nieco pcha do ust. No a po tych 2 hodkach mala aj ona dost, to som este nevidela. Isla spat okolo 11tej, ohnostroje tu nie su, tak pohoda. V telke nic nedavali, tak sme si len tak zo sradny pustili nasu svadbu a Maxim ked videl niekoho koho pozna, tak bol uplne besny a tak nejak sme sa zakukali, ze sme prepasli aj polnoc 😝 Maxim isiel spat o 1ej s nami a vsetci sme sa zobudili okolo 10tej, tak sme si urobili pohodicka dnik, nejake nakupy a ako jediny naokolo sme si grilovali, ale bolo dobre.
A co Marosko, dufam ze uz lepsie a budete mat kludnu noc, nech sa vyspite.

emamichaela
1. jan 2013

Kocky prajem Vam vsetko dobre v Novom roku! Nech Vam deticky rastu a posluchaju, nech su zdrave a spokojne a nech robia radost svojimi huncutstvami 🙂 vela zdravia, stastia, spanku aj maminkam 🙂

martinka8
1. jan 2013

@bboossoorka vsetko najlepsie Tobiaskovi prajeme. Posielame bosteky.

kajkovajanka
1. jan 2013

@martinka8 uplne zdielam tvoju dnesnu unavu 😝 , isla som spat okolo pol druhej a Beki rano vstala o stvrt na sedem 😅 . cize spala som asi 5 hodin 😀 😀 . tak sa teraz aj citim 😀 . ale dnes som si uz celkom vela (na terajsie pomery 😀 😀 ) robila veci do skoly, takze uz si pojdem lahnut aj ja (Beki spi uz asi polhodinu), aby som si to snad trosku dohnala... a vlastne, kedy asi by mala byt ta nasa velka oslava? uz sa mi crtaju nejake terminy, ale bude sa to vliect asi cely januar 😝 .. uvidim, ze ako to pojde. ale urcite by sme velmi nerady vynechali taku vyznamnu udalost s vasimi drobciatkami (v tom case vascinou uz jednorocnymi 😀 😉 )

martinka8
1. jan 2013

@kajkovajanka ja uz tiez pojdem spat, mam dost. Aj ked dnes kocka po dlhej dobe je trosku lepsia, jednotky su uz skoro prerezane, tak uz nieje taky mrzutec..... inac keby taka mala byt stale (ako bola skoro cele sviatky) tak mozem ist rovno do blazinca. Ako nechapem matky ktore maju deti po roku.... ja by som sa zblaaaaaaaznila, kebyze mam este pri tomto umrnčadle druhe male babo. To by som NIKDY nezvladla.... momentalne som v stave ze nezvladam ani toto dieta..... och och, som na nu taka zla, och.... dufam ze sa aspon v noci vyspime uz konecne a naberiem energiu na ostatne dni. DUFAM.
A co sa tyka oslavy.... neviem kedy to bude, ale urcite sa ti prisposobime, podla tvojej skoly.

larosa
1. jan 2013

krásny a šťastný Nový rok žienky moje 😵 nech je lepší ako ten uplynulý 😉 ďakujem vám všetkým za e-priateľstvo a niektorým aj za osobné spoznanie, ste super 🙂
@emamichaela @mihouk @mirka2010 @1234lubka @mimuska2 @bboossoorka @katun @mabel1981 @nikus5 teda ty si tu už nebola ani nepamätám 😉

kočky už sa na vás teším 😀 @martinka8 @kajkovajanka @matul @wisinka @elviska666 @zapka21 @tamaska @zuzky1104

@bboossoorka a všeeeetko naj naj naj malému oslávencovi 😵

wisinka
1. jan 2013

@larosa aj tebe vsetko naj 🙂 aj celej rodinke. chysta sa znova nejake stretko ze uz sa tesis 🙂 lyzovacka sa nam rusi, tak mozno by sme sa mohli do nasho odchodu aj znova stretnut 🙂 😀

wisinka
1. jan 2013

baby my sme oslavili Silvestra v meste. dosli sme tesne pred ohnostrojom, a Enya bola celu dobu hore. isla spat o pol 2hej. Prajeme vam aby sme 2013 prezili v zdravi, v stasti a spokojnosti 🙂 Nech nam nase deticky robia radost, a buduci rok si to uzijeme este viac 🙂

jankaja
2. jan 2013

Ahojte, dodatočne želám všetko najlepšie v novom roku, hlavne veľa zdravíčka a radosti z drobčekov 😀
A tým, ktorí už oslávili, všetko najlepšie k 1. narodeninkám 🙂

kajkovajanka
2. jan 2013

@martinka8 to to ani ja nepochopim, ako niekto mamicky zvladnu po roku druhe dietatko. a kamoska teraz caka tretie, najstarsia ma tri, maly bude mat rok v januari a drobec sa ma narodit niekedy v maji/v juni.. mna by kleplo 😀 😝 .. ale klobuk dole, ked to dokazu zvladnut 😎 ale sa im postastia spokojne babatka (ako Eliska napriklad 🙂 ), tak to musi byt potom ozaj nadherne 😵 . a rozumiem aj tomu, ze si zla na malu, ked uz mas toho dost. je to brutalne vycerpavajuce, ani by som neverila, keby to niekto predtym povedal 😅 .. ako aj sama vravis, bude lepsie, vyjdu zubky a Lili bude spokojnejsia, uvidis 🙂

kajkovajanka
2. jan 2013

@wisinka fiiha, a ako sa jej pacil ohnostroj? a nebala sa toho hluku? a aj vam vsetko najlepsie do noveho roka 🙂 a nech sa vam snazenie podari 😉

1234lubka
2. jan 2013

@wisinka ci ja by som nemala odvahu zobrat maleho do mesta....a ansi by ma asi prerazili keby som im oznamila ze ho beriem...a ako ti zvladla? nebala sa delobuchov?🙂

1234lubka
2. jan 2013

@mirka2010 ooo to mi je luto ze ma teplotky. to niiic mas pravdu treb ratat aj s takumito vecami....no nas silvester bol....uplne na ....:( nechcem o tom velmi hovorit, boli sme u nasich....samy stes krik....moj otec si rad vypije myslela som ze ked tam bude aj babka aj maly ze sa bude krotit....zase sa predviedol....no uz tam nikdy nepojdem :( radsej sme mohli ostat doma :( minuly rok to bolo podobne....:( stale som nejaka rozladena zo vsetkeho:(

rebecca2006
2. jan 2013

ahojte dievčatá prajem všetkým len to najlepšie do nového roku, vidím, že ste parááádne silvestrovali a sviatkovali, len si naďalej takto užívajte pokladíky 🙂 A oslávencom všetko najlepšie tiež 🙂
my sme sivatkovali doma, bolo fajn, mužík nal dovolenku, dne s1x v práci tak mám kulzúrnz šok.... Len pri tých dvoch sme makali tak či tak.....Silvestra sme viac- menej odignorovali, Estrerka máma strašné nolci, ja neviem, či len zuby, aleb či je už z nej ciciak yávislák smerujúci s opotrebe odstavenia, ale je hore 100x, takže ja som úplne vyfluslá a nebola som schopná nič riešiť. Akurát sme navariloi slávnostnejšiu večeru a dolšiel brat s frajerkou- ale došli až o 21,00? to už decká spali, a ja som im akurát naložila na tanier vybrala ostlné prádlo a porúala sa s pánombohom spať. Maťko bol "búchať" pyrotechnku s tatinou o pol 9, potom zaspal keďže ceý den si pospať odmietla, bol grogz a spal celú noc, ani výbuchz pod oknom ho neporebrali. Estreka horšie, tá bola úplne vyšišorená z celého cirkusu, zobudila sa okolo 22,0é a hpdinu bola hore úpne vyplašeá poto pred polnocu sme yaomili všetci.... Tak tak. naše Sivestre stoja za figu drevenú odkedy sme rodičia, ale si vravím, že som si statočne užila "ya mlada" a náš atino ešte viac, tak môžeme terey chvíľu aj trčať doma....
Takže ešte ray- PF 2013!

wisinka
2. jan 2013

@1234lubka @kajkovajanka prisli sme v podstate po funese o polnoci do mesta. tak uz len ten ohnostroj a par blbcov s petardami. kvoli nim bolo par slziciek, ale inak zvedavost bola silnejsia 🙂 a bola na mamine v satke. videla som tam aj kocik, tak to by som sa bala ja, kedze nejaky ozralec by mohol hodit petardu do kocika

larosa
2. jan 2013

@jankaja @rebecca2006 kočky na vás som zabudla, tak všeeeetko naj naj naj do nového roka 😵

larosa
2. jan 2013

@wisinka chceme si urobiť oslavu narodenín, takú spoločnú, zatiaľ sme sa ešte nedohodli, že čo a ako a kedy 😀 teraz sme všetci trocha mimo zo sviatkov 🙂 musíme sa dohodnúť, aby to vyhovovalo každej 🙂

wisinka
2. jan 2013

@larosa tak to asi nebudeme stihat. ked to date na neskor. ale zase sa nemusite prisposobovat nam. ked bude neskor, tak vam zaprajem vsetko naj z nemecka 🙂