icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tamaska
2. jan 2013

Všetkým Vám prajeme nech Vám radosť žiari z očí celučičký rok a nech šťastie sprevádza každý deň Váš krok 🙂
maminkám a ich deťúrencom veľa veľa zdravíčka a lásky.

My sme silvestrovali na chato- dome, bolo nás kopec Eliška prespala Silvester aj hlučný ohňostroj ale o pol tretej sa zobudila na plač kamoškinej malej a boli sme asi hodinku hore ale inak bolo super 😀 😀

Ešte som sa Vás chcela spýtať mala začala mať strach z cudzích ľudí, čo doteraz nebol žiaden problém, ale začalo to z dňa na deň tesne po Vianociach - na chate ked sa osmelila už nebol problém ale ak ju chce niekto zobrať na ruky tak má až triašku a uteká ku mne. Myslíte že je to len chvíľkové?

1234lubka
2. jan 2013

@wisinka ooch to hej...boze si ani neviem predstavit co by som prezivalakeby mi v kociku rachla petarda....my sme boli len za blokom pustit nas "ohnostroj" a ked som videla deti okolo 10 rokov ako sa ohafzuju s petatrdami tak som mala dost....co je to za rozum....dosmiali by sa keby niekomu rachlo pred xsichtom...

1234lubka
2. jan 2013

@tamaska aj moj to zscal robit....ked sa ku nemu prihovara niekto cudzi tak sa vacsinou skryva za mna akoby sa hambil...alebo sa dokonca rozplace......neviem uvidim ako to pojde dalej

jankaja
2. jan 2013

@larosa Ďakujem 🙂 Dlhšie som nepísala, mm má teraz cez sviatky dovolenku a teda nejako mám menej času, ako predtým, čo je celkom paradox 🙂

kajkovajanka
2. jan 2013

baby nekosicanky, tu na fotke to tak dobre nevidno, ale prekrasne bolo vcera a dnes vonku 😵 , vsetko je biele, ako v rozpravke 😵 😵 ked sme boli na prechadzke, len som chodila a pozerala hore , neuveritelne 😵 😵

kajkovajanka
2. jan 2013

@tamaska nam sa deje take, ze Beki sa boji cudzich muzov. kym len idu okolo, v pohode. ale akonahle sa jej niekto prihovori, obrovsky plac. si viete predstavit, ze ako prebiehali nase vianocne navstevy 😝 .. ale potom, ked si zvykne, je uz dobre. ale na ruky nepojde. ale niekedy neplace, niekedy okamzite. nevieme, ze od coho to zavisi. bolo to predtym, pred par mesiacmi. potom to bolo dobre a teraz pred vianocami to zacalo znova. snad z toho vyrastu. myslim, ze je to len obdobie. ale kolko bude trvat, to neviem

tamaska
2. jan 2013

@1234lubka ja som to doteraz nepoznala, šla ku každemu ale teraz len náznak že ju vložím niekomu do rúk - triaška a plač. Hádam je to len dočasné.

tamaska
2. jan 2013

@kajkovajanka viem že je také obdobie okolo 9 mesiaca ale u nás nebolo, Eli bola ako cigánske dieťa, šla k hoci komu ale teraz bol medzi sviatkami mangel s kolegom u kamošov len na skok a chcel sa vyzliecť tak ju podal kámošovi - tak spustila rev a revala vraj v kuse, došli domov aj s kolegom a tam už bola OK. Ale teraz to bolo zas na chate ☹

martinka8
2. jan 2013

@tamaska no tak si to uzi, my to mame od asi osmeho mesiaca, obdobia sa striedaju ale celkom dobre nieje nikdy. Niekedy ma z chlapov hysteriu a neskutocny plac, aani cudzie starsie zeny jej niesu simpaticke, zo deda a babky reve ako sialenec.... (svokrovci :D) mojich rodicov ako tak, mamku dobre, deda dobre len ked sme tam ale keby s nim ostala sama koniec.... taaze tak. No a uplne cudzi chlapi len ked sa jej prihovoria plac, a skusit dat na ruky&,??? cosi, to by neprezila, cakala som ze to tak do 10-11 mes. prejde.... ale hahaha ani nahodou.

martinka8
2. jan 2013

inac baby dnes som skusila dat Lilianku spinkat len na jeden denny spanok, a super, uvidim ako to bude dalsie dni. Ale zacinal sa nam hrozne posuvat vecerny spanok.... nevedela som ju ulozit uz skor ako o stvrtej vecer a ona si to tahala potom aj do pol siestej no a potom sme s nou bojovali do desiatej minimalne aby zaspala.... tak som povedala vcera ze DOST, a dnes som ju potiahla az do pol jednej obeda a na pocudovanie bola uplne ok. Spinkala do tretej a o osmej vecer som ju ulozila. Dufam ze takto buddeme fungovat, to je super.

tamaska
2. jan 2013

@martinka8 aj my sme už na jednom spánku / ale vstávame neskor/ ale možno bude aj ten nočný spáanok lepší.
Dnes opäť návšteva - a zas plač ☹

mirka2010
2. jan 2013

@mihouk ahojky, tak to ste mali krasny Silvester...radost o nom vobec citat 🙂 Marosko ma stale strasne vysoke teploty, uz som z toho zufala, dnes je to treti den, boli sme aj u dr...robila crp, to mal v norme, tak atb nenasadila, tak naozaj neviem z coho to moze mat, nema nic ine okrem teplot...ach, moje zlaticko,cely den len placka, tulka sa, je mrzuty, knucka..vobec nic nespi, v noci stale hore... ☹ ☹ ☹ ☹

mirka2010
2. jan 2013

@martinka8 skvele...mohlo by to fungovat 🙂

mirka2010
2. jan 2013

@kajkovajanka velmi pekna foto...ako z rozpravky 🙂

mirka2010
2. jan 2013

@1234lubka no veru, maly ma stale vysoke teploty, velmi ma to trapi, az srdce ma boli ako vidim, ze mu je stale zle...ach, moje zlaticko, uz aby sa nam polepsilo...skoda ze ste mali taky Silvester...mas ponaucenie a na buduci rok ostanete doma a bude vam najlepsie 🙂 maly sa ma ako??? ako spinkava v noci?

mirka2010
2. jan 2013

@wisinka fiiiha,tak klobuk dole, ze ste malu zobrali takto von do mesta...a to ze sa jej nechcelo spinkat a ako zvladla ten ruch, krik, ohnostroj???

kajkovajanka
2. jan 2013

@mirka2010 a kvoli comu ma take vysoke teploty? neklesaju vobec? a papa dobre aj tak?

mihouk
2. jan 2013

@mirka2010 Mozno ta potesim, Maxim ked ma vysoke teploty a ideme k Dr. a vsetko je v poriadku, vzdy trvaju iba 3 dni, tak dufam ze sa toto pravidlo potvrdi aj u vas. Nastastie deti zvladaju taketo teploty lepsie ako dospelaci, ale aj tak to musi byt pre neho vycerpavajuce, takyto zaciatok roka ste si urcite nepredstavovali ☹ ☹ ☹ ☹ Asi vela toho nestihas, len si Maroskovi nablizku co???

wisinka
2. jan 2013

@mirka2010 az na petardy, bola v pohode a strasne zvedava 🙂

katun
2. jan 2013

@larosa bola som na chalupe, na internet som moc nemyslela 😀 boli sme s mojimi rodicmi, ale vsetci sme uz radi, ze sme doma 😀 sami... maly kubik predsalen chytil kiahne po adamkovi, vcera som nasla prve tri a uz pribudaju, som zvedava, aky bude a ako ich zvladne 😖 do toho ma sople, teploty zatial ziadne.. silvester sme skoro prespali, kubko spal, starsi adamko vystrelil s dedkom tri rakety, bol hore do jedenastej, zaspal hned po "kde bolo tam bolo" ani som nemusela hovorit celu rozpravku 😀 teraz mam plnu hlavu obyvaciek a sedacich suprav, o mesiac by sme sa uz mohli stahovat do noveho vacsieho bytu, ale mam z toho trosku stres, lebo ked su drobci stale chori nemam na to cas a kedy pobehat po obchodoch a vyberat, co sa hodi.. a to som este "vaha", takze to bude tazke.. a starsi adamko sa odmieta stahovat, on chce byt v nasom malom byte "az do zomretia" ako on hovori... a nechce sam izbu, a odmieta kazdy rozhovor o novom byte, tak nas caka este "vesele" obdobie.. 😝 a bola by som zabudla, vsetkym vam zelam len to naj naj naj do noveho roka a hlavne zdravie pre vas a vase deticky 🙂

larosa
2. jan 2013

@martinka8 my skoro s takýmto spánkom fungujeme tiež 🙂 dnes spánok od 12tej do cca 14:30, občas spí aj 2x, ale keď nechce poobede dlhšie zaspať, tak ju nedávam a potom ju urputne držíme, aby nezaspala o 6tej a hráme sa, šalíme a nakoniec ledva ledva do 7.30-8mej vydrží 🙂

larosa
2. jan 2013

tak ženy v piatok máme 1.narodeninky 🙂 už sa pomaly pripravujeme, somarinky nakúpené 😀
@tamaska, @martinka8 @kajkovajanka kde ste zohnali sviečku? ja nikam nechodím a u nás nemajú peknú jednotku....poraďte 😵

tak odev pripravený na oslavu 🙂

tamaska
2. jan 2013

@larosa no my sme ešte neoslavovali a budeme až bud. stredu lebo rodinka pracuje na smeny tak sa prispôsobujeme, ale ja pôjdem kuknúť sviečku k nám do cukrárne vedľa DC dlfínik. inak sviečku na tortu skús pozrieť aj v kvetinárstve - viem že od veci ale babka pre Niku kúpila tam :P.

larosa
2. jan 2013

@tamaska no práve len v kvetinárstve mali jednotku, ale len takú škaredú obyčajnú bielu...a na nej nič....

kajkovajanka
3. jan 2013

@larosa my sme tiez este jednotku nekupovali. napriklad v aide, v hypertescu pri pulte s kolacmi a tortami taku tiezm myslim mali, neskusala si? a mozno v metre, alebo aj v optime na ploche..
a prekrasne je to oblecenicko 😵 😵 😵 , to si vsetko ty sama robila, ze? si sikovna velmi 😎 a inspirovala si ma 😉 , daco specialne musim aj ja vymysliet 😀

kajkovajanka
3. jan 2013

vy tu uz pomaly oslavujete prvy rocik a my dnes "este len" 11 mesiacikov 😀

tamaska
3. jan 2013

@larosa a nepozerala si v potravinách pri veciach na pečenie v Kauflande viem že mali 😉

rebecca2006
3. jan 2013

@mirka2010 to ma mrí, že Maroško nachtal nejaké svinstvo... Možno máte 6- ku... Uvidíš , či sa neospe, ak negat CRP, tak je to virosa... Rýchle udravenie....

mirka2010
3. jan 2013

@kajkovajanka ahojky, no dnes rano som uz bola taka vytesena, sa zobudil bez teploty a do hodiny mu vysla na 39, zase na chvilu mal ten tupy pohlad, tak som sa tak prelakla...nastastie je tu mamina pri mne,mm isiel zaviest babku do Ciech, sama by som to neviem ako zvladala, som vystrasena priserne...ma nejaky virus, aj crp aj moc negativny

mirka2010
3. jan 2013

@mihouk ahojky, dakujem, si zlata, viem, ze by to tak malo prejst, aj tuk, tuk, tuk ze prejde...ale ty ked mal Maximko vysoke teploty si sa nebala febrilnych krcov??? lebo moj brat to mal ked mal 2 rocky a tym ze Marosko uz tri krat mal taky tupy pohlad, tak ja som z toho taka vystrasena priserne...lebo presne tak zacinaju...ach, nech to uz skonci...uz som si aj poplakala, ked mu to rano zase tak vysoko vybehlo, strasne mi ho je luto, by som najradsej vsetko na seba zobrala, nech len uz je vsetko v poriadku a nech sa Maroskovi ulavi