Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 Ďakujem, snáď to bude dobré 🙂 O Natálku sa nebojím, tá už je po tej viróze v pohode, ale mňa nechce kašeľ pustiť. Ale vymenila som lieky, tak sa to pomaly začína zlepšovať, tak dúfam, že nikoho tam nebudem strašiť svojím rachotivým kašľaním. A je to fakt ako zakliate, čo tu čítam, tuším každý si tým prešiel.
kupila som si babovkovu formu, peciem svoju prvu babovku v zivote 😅, uz je v rure, tak uvidime co z toho bude.... hahaha 😀 Mozno o rok dam aj tortu 😎
@matul inac este ma napadlo Mati, bacha na jedlo a pitie pre malu. Z budapesti ok, len som ukazala flasticku a povedala ze mam vodicku pre dieta. Ale v Londine som ju musela pred nimi otvorit a napit sa z nej a mala som aj vyzivu ovocnu v prirucke (do lietadla) a to som nepovedala, tak mi otvorili prirucku, ze je tam nejaky liquid, hrabali sa v nej nasli vyzivu... ze co to je? Som povedala ze je to jedlo pre baby, ze je este zatvorena, oni ze sorry, ale musim otvorit, a ochutnat :D tak som musela pred nimi na prst nabrat vyzivu a zjest 🙂 ale inac boli celkom mili :D
@matul neotvorila som 🙂 dakujem. Vidim do rury mam tam poriadne svetlo, tak nebol dovod, ale take nieco som si aj ja pamatala 🙂 uz je vonku, zda sa OK, tak hadam bude dobra hehe. Kolaudujeme dnes s priatelmi, tak aspon nieco z vlastnej tvorby 🙂 Ale este viem ze co sa tyka jedla pre dieta a aj pitia mozes toho mat viac.... v podstate tam na to nieje obmedzenie, jedine ze ti to daju ochutnat 🙂 A chodte vsade dopredu, aj do lietadla nastupujete hned po priority bording, kedze mate infant, vsade ste uprednostneni, super vec 🙂 A s kocikom ides az ku schodom do lietadla, oni ti ho potom nalozia, a ked budes vystupovat treba sa opytat niekoho ci vykladaju kociky tu, alebo pridu az s batozinou, lebo nas nam poslali az na pas s batozinou :🙂 sme stresovali pri lietadle ze kde je :D KKed si este nieco spomeniem napisem, aj ty sa kludne pytaj cokolvek 🙂
@martinka8 heheej , super 😀 .. tak aka bola?
@matul no tak Lili chodi okolo deviatej spinkat aj ked odkedy spi len raz cez den uz aj o osmej ju ukladam, tak uvidime. Ale ja si s nou nelahnem spat hned anyway, chodim okolo desiatej najskor 🙂 tak uvidime ako bude.... neriesim.....zaciname uz okolo piatej, predpokladam ze sa aj rozideme kym pojde drobec spat. Poistenie sme zvlast neriesili, mame len zivotku a tam mame zahrnute aj cestovne poistenie 🙂 A ano boli sme na 5 dni takze skoro tyzden. A co sa tyka veci tak plienky to sme uz riesili ale oblecko... to som mala vsetko zo sebou, aj ked pokupili sme vela, ale vies... vsetko treba najprv vyprat, takze to som si doniesla domov a az potom vyprala a pouzila. Pre seba som nemala vela veci 🙂 Ale pre Lili dost, ved vies ake to je pre male babo, pre istotu zabalis aj to co nereba (aspon ja urcite)
@kajkovajanka na pohlad super..... uvidime ked porezeme 🙂
@larosa myslim, ze Rosocha uz neordinuje, ked je tym direktorom starej nemocky 😉 ale zariadenie mu asi stale patri... oni tam su dvaja - ja chodim k Soltesovej, k nemu by som nechodila ani za nic, raz ju zastupoval a teda, diky, neprosim... A s nou som spokojna, hlavne je pre mna benefitom, ze tam netravim hodiny v cakarni, ako u mojej predoslej Dr a tiez, ze to tam krasne cisto vyzera a sestricka je straaasne zlata 😉
@zuzulienkaaaa zvuky sú celkom hlasné, máme aj tichšie hračky, ale nie je to nič hrozné, podľa mňa v pohode 🙂
@larosa viac ludi to o nom tvrdi a na mna tiez taky dojem zanechal, a panebozeeeeee, ako mohol take velke dieta odrodit?? Ved mne ked zistili, ze mala bude mat 4300g cca, tak okamzite naplanovali sc a ani neuvazovali... Myslim, ze na politickom vysokom poste urobi ''lepsie'' ako na gynekol.
@matul strááášne ju dodrbal, ešte stále má problémy a musí na plastiku...keď som prišla z pôrodnice, boli pozrieť malú a vravím jej, že snáď bude mať malý aspoň 3kilá, lebo mala dosť malé bruško a nakoniec taký valibuk...ona šla rodiť k svojej 😝 Stašková, ona ju ani neupozornila na veľkosť, nič... a keď nastali komplikácie, tak chcela sekciu, ale on ako primár nedovolil, že to vraj porodí, nakoniec mala kliešťový a aj tak jej museli dať narkózu a urgentne ju zachraňovať- placentu a všetko už mala v narkóze, transfúziu mala ešte ďalšie 3dni...ležala tam nakoniec 2týždne- kvôli sebe...našťastie je veselá povaha a zobrala to dosť v pohode 🙂 ja by som po takom zážitku nechcela ďalšie deti....
@larosa neuveritelne, je tam poznat jeho arogancia. A hruba nedbalost v tomto pripade. Vsak mna mozno toto tiez minulo (ale nemam tych 45 kg, ale trochu viac), lebo len nahodou ma poslal moj porodnik na sono, kedze som prenasala. A pritom som v tehu pribrala len 10kg, nakoniec len 9kg a mala mala 4400g... nechapacka 🙂
@wisinka v poriadku ste dosli? u vas je tiez tolko snehu? a dakujem za flasticku, pekna, fialova 🙂 , uz je aj vyvarena 😀
@mihouk no Marosko ma napriklad den ako dnes, ze sam chodit ani za svet nechcel..az sme boli z neho prekvapeni, ze preco, ked vcera chcel chodit, vyslovene si to uzival..a dnes ani za svet, az zacal plackat ked sme ho chceli dat chodit..asi nemal naladu...inak, dnes som mu kupila prve topanocky, akoze noc comment, 25 euro za take topanocky, co mu vydrzia mozno ani nie dva mesiace, ale co uz...hlavne nech sa mu zdravo vyvija nozicka...bola som dnes aj kupit baloniky, chcela som aj helium kupit, nech ich tak pekne nazdobim, ale helium stoji 50 euro,takze nic z toho nebude...ale mame pekne aspon s velkou jednotkou, vsak nejako to nazdobim aj tak aby to bolo pekne...a partsy taniere zvazujem aj ja, lebo to by som sa tu nedoumyvala, aj ked mame umyvacku, to by asi pri tych ludoch nestihalo...pohostenie musim este premysliet, dnes som bola dat vytlacit aj pozvanky..no tesim sa...a co idete dat malej k prvemu rocku???
@jankaja tak som velmi stastna, ze vam je uz dobre...hlavne je ze uz teploty presli, ale ja si neviem ako mam vysvetlit, ze k veceru ma Marosko este mierne zvysenu teplotu, neviem cim to je...robim opakovane merania a najviac ma 37, tak neviem, ci to ma taku vyssiu celkovu telesnu teplotu, alebo ci to je este dozvuk tej choroby...ten vysyp vam uz presiel??? Marosko to mal presne take iste, len na trupe a len dva dni, potom to uz bolo prec 🙂🙂🙂
@1234lubka jeeej, to je krasne ked taky drobcek si tak tancuje, vsak??? no ja som tiez z Maroska taka unesena ked robi to svoje tany, tany....🙂 ideme sa z neho uplne potentovat, taky je rozkosny...jeho krocky su tiez este neiste, dnes bubacik moj vobec nechcel chodit sam, aj sa porozculoval, ked sme to od neho chceli...ale kto to ma vediet, ci chce, ci nie??? a do choditka uz ani napad...on uz je velkac na choditko predsa 🙂🙂🙂🙂🙂 a od dnes ma svoje prve naozajstne topanocky...uf, to bolo zhanania...!!!!
@rebecca2006 ahojky, velmi rada, ale to mam taky mix fotiek z roznych stranok...ale ak chces, poposielm ti par fotiek co som si ulozila, chces??? a tiez kludne si daj do google-children birthday cakes a tam ti vyhodi kopec stranok na ktorych som bola aj ja 😉 😉 😉 😉
@mabel1981 ano, presne tam to je, pri hlavnej poste v tom stredisku, je tam viacero lekarov, aj krcna ambulancia...mne to tam velmi vyhovuje,lebo naozaj si kopec veci vzdy vybavim a hlavne k tejto lekarke vyslovene rada chodim, aj sestricku ma skvelu, su to uzasne zienky, vzdy tam Maroska vychvalia, vystiskaju, taky pristup maju, ze je tam radost chodit...🙂 tak budete oslavovat kedy asi aj my🙂 my sme dnes dali aj vytlacit pozvanky 🙂 Maroskovi sme kupili od CARS walker a odrazadlo v jednom...je to skvela vec, ma to aj zvuky na prednom panely, to auto hybe ocami, ustami a hlavne vyuzije to minimalne do dva a pol, mozno aj do troch rokov 🙂 a ten hovoriaci psik je u nas hracka number one, budete spokojni, uvidis 😉 a Filipko ma svoj dnik uz zajtra, vsak??? ach, ale to ubehlo, vsak???
@mirka2010 ahoj Mirka, no strasne rychlo nam to ubehlo veru Filipko ma svoj dnik uz zajtra, urobime si taku malu oslavu ja, mm a Filipko, neviem ci nepridu aj kamarati, som urobila taku jednoduchu jablckovo-orechovu tortu a taka vacsia oslava bude o tyzden, ked budete oslavovat aj vy, to som uz kupila baloniky a taku girlandu, neako to tu vyzdobime. Nasi tiez kupili malemu odrazadlo chicco... aj pozvanky ste dali vytlacit, no to super 🙂 ...A co sa tyka tej lekarky, pojdem sa tam asi n mm popytat, ci by nas nezobrala, ak nezozeniem nieco v Kosutoch alebo severe, ale ako pises, ze je taka mila nebudem asi vahat. Ta nasa dr to je taka truba, uz ju mali vymenit a nic sa nedeje, inac aj ja mam dr tiez na Mudronovej Poliklinika III.
@zuzulienkaaaa ja si myslym, ze tie zvuky su v pohode, da sa to zniest a prehra sa cela rodina 😉

@kajkovajanka Xixi aj ja.😉 a flasa troni v schranke a pes v dome.😉 Ty si tusim uz bola u nas, alebo? Clenovia rodiny vedia a ostatnych take netrapi. Chceli sme ist az zajtra ale viac snehu ma byt, takze radsej takto.