icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mihouk
11. jan 2013

@mirka2010 Este krpcek si asi nie je isty chodenim, tak asi preto sa mu raz chce a raz nie. Naska Tilka sa uz konecne postavila sama bez drzania, chodit ju bavi za dve ruky a ked sa jej velmi chce, tak aj za jednu jej to ide. Poctivo trenujeme, chcem aby na narodky chodila, ale nemyslim... Doniesla som jej z hora choditko a vobec jej neuchadza a tesi sa, len ju nemozem natocit, lebo v tej sekunde ide na 4ry a chce kameru.
Ja tiez uvazujem nad topanockami, doma nosi tie celokozene papucky a von jej kupime nejake super makucke.
Urcite to nazdobis super. Ja som tiez kupila nejake baloniky a v den oslavy jej pojdem kupit jeden velky s 1tkou heliovy. Chod do papierovych tanierikov, citala som ze je to uplne v pohode a na party pripustne. Ja som kupila ruzove na tortu a normalne na jedlo.
Darcek sme jej kupili este minule, je to domcek pre babiky, taky obycajny, lebo take tie krasne stoja vela cez £100 a to keby znicila, by ma vazne mrzelo. Viac zatial nic, lebo aj tak dostane kopec darcekov od ostatnych a ja to vazne uz nemam kam davat, radsej jej kupim tie topanoky.
Dnes sme posielali prihlasku Maximovi do skoly a teraz len cakat do aprila ci naz vezmu tam kde chceme, ale mam dobry pocit, ak dufam 🙂
Inak videla som toho psa co som zrazila a vyzeral byt uplne v pohode, boli dalej inak by som zastavila a spytala sa, nebola to maja chyba, ale aj tak ma to stve, ja mam rada kazdeho psa. 😉

wisinka
11. jan 2013

@kajkovajanka ahoj, az teraz som zapla notas 🙂 dosli sme celkom dobre, az na otocku a naburanie do snehu este pred polskymi hranicami. rozbili sme plasty pod naraznikom, a skoro sme sa este vysypali v nemecku pri 150km/h lebo to co markus pripevnil, aby drzalo, tak sa uvolnilo a zacalo suchat o koleso, dostal zase balanc. nastastie tu boli cesty bez snehu, tak to ukociroval. no mohlo to dopadnut inak, keby bolo vela aut. ale sme zdravy a to je hlavne.

tesi ma, ze sa ti flaska pacila 🙂 ja som si az doma vsimla, ze tie sa nedaju srubovat zo spodu, ako mam ja taku zelenu. a v DM v PO som tiez nasla taketo flasky. skuska ako dopadla?

kajkovajanka
12. jan 2013

@mabel1981 vsetko najlepsie Filipkovi k prvemu rociku 😵 😵

kajkovajanka
12. jan 2013

@wisinka och Julka, ani nevrav 😲 😲 uf, som rada, ze ste v poriadku 🙂 dobre, ze ste sli skor, kym este nebolo tolko vela snehu 😝 ... a skusku vysledok este neviem, bola to pisomka. ale snad by mohlo byt, to bola jedna z tych lahsich. tie tazke mam este len pred sebou 😝

wisinka
12. jan 2013

@mabel1981 tiez gratulujem k 1. rociku 🙂

@kajkovajanka dik 🙂
inak uz mam fotky od fotografky https://www.modrykonik.sk/fotoblog/wisinka/albu...

kajkovajanka
12. jan 2013

@wisinka videla som uz na fb 😉 , perfektne fotky to su 🙂

mimuska2
12. jan 2013

@mabel1981 vseetko krasne a najlepsie k prvemu krasnemu rocku drobcekovi

mimuska2
12. jan 2013

no tak dnes som zazila riadny sok,svokra kupila malej k narodeninam zlate nausnice.je to sok lebo na malu nikdy vela nedala radsej na svagrovho maleho ktory je o 5tyzdnov starsi ten je jej milacik.no prekvapko

wisinka
12. jan 2013

@mimuska2 sa buchla po keseni ako sa hovori. no uvidis ci ich mala bude chciet nosit 🙂 a uz sa mas lepsie? budete oslavovat?

mimuska2
12. jan 2013

@wisinka no chcela by som jej urobit malu oslavicku tortu uz som vybrala aku upeciem tak snad to vyde.dakujem za opytanie je to lepsie ako bolo.no buchla teda este tak neobetovala pre malu aj na vianoce kupila obycajnu teplakovu supravu.skor si myslim ze chce ubehnut moju mamku lebo vzdy to nepreziva ked vidi co vsetko moja maminka dava malinkej.no tak dufam ze bude lebo ja som jej chcela kupit na narodeniny nausnice ale ubehla ma.teraz ma len tie od dr

kajkovajanka
12. jan 2013

@jankaja ako vam dopadla oslava? to mala byt dnes, ze? ci az zajtra?

kajkovajanka
12. jan 2013

@martinka8 babovka chutila? 🙂

1234lubka
12. jan 2013

@mirka2010 no to hej na spapkanie to je 🙂 my sme zatial na mrtvom bode uronime jeden maximalne dva neiste krociky ahotovo 🙂 ale akonahle sa dotkne mojej ruky tak zrazu sa rozbehne :DD moj zlatusik 🙂vedd ked pride jeho cas sa rozbehne sam 🙂 ved vidi nas v jednom kuse ako chodime 🙂 ste mali choditko? aj my ale sme nevyuzivali....skakal v nom plakal---skor som ho pouzivala ked som nemala cestovnu postielku ze som ho tam strcila ked mi trebalo niekam odbehnut a nemal kto pri nom ostat....skoda ze som nekupila to tlacitko....s tym by mi teda behal...doma u nasich ho tak ucime s fit loptou sa jej chyti a mi ju gulame a on ide za nou 🙂 niekedy sa na nau tak prilepi ze sa vysplha az hore na loptu tak na nej lezi na bruchu a ide sa popu cit id smiechu ze je hore na lopte :D moje zlatinko male

jankaja
12. jan 2013

@kajkovajanka áno, oslava bola dnes, celkom v pohode to bolo, len švagriná nám s mm trochu zdvihla mandle (Vikinkina mama). Ale je fakt, že za tú dobu by sme mohli byť už zvyknutí, nesprávala sa oveľa horšie, ako hocikedy inokedy 😠

rebecca2006
12. jan 2013

@mirka2010 áááno prosííím. Popozerám, ďakujem!

martinka8
12. jan 2013

@mabel1981 vsetko naj drobcovi k prvemu rociku. Sa to teraz rozbieha 🙂

martinka8
12. jan 2013

tak tuto je ta babovka, bola vyborna, cela sa zjedla. A samozrejme moja pomocnicka 🙂 je tam kde vzdy 😝

mabel1981
12. jan 2013

@kajkovajanka Dakujeme velmi pekne, maly nas dneska milo prekvapil a zacal sam pekne chodit, sme boli az dojaty 🙂

mabel1981
12. jan 2013

@wisinka Dakujeme velmi pekne 🙂

mabel1981
12. jan 2013

@mimuska2 Dakujeme velmi pekne 🙂

kajkovajanka
12. jan 2013

@mabel1981 eejha, tak to velmi blahozelam 😵 , krasne vam to vyslo 🙂

kajkovajanka
12. jan 2013

@jankaja tak som rada, ze celkom dobre 🙂 ale si uz rada, ze to mas za sebou, ze? 😝

mabel1981
12. jan 2013

@martinka8 Dakujeme velmi pekne 🙂 , babovka sa ti super podarila a mala aka sikovnica, ked ti takto pomaha 😀

mabel1981
12. jan 2013

@kajkovajanka dakujeme, ano vyslo to a sme na neho hrdy, taky je podareny zlatusik nas 🙂

mabel1981
12. jan 2013

Idem sa vam vsetkym pochvalit, ze nas drobcek zacal dneska na svoj 1. rocik chodit, taky sme na neho hrdyyyy 😉

jankaja
12. jan 2013

@mabel1981 gratulujeme k 1. rôčku a aj k chodeniu 🙂

martinka8
12. jan 2013

@mabel1981 no tak to gratulujeme dvojnasobne. Teraz bude len sranda. Ja malu uplne zboznujem ked chodi, take je to uzasne ked bezka si vsade kam chce, nepyta si uz rucku na chodenie 🙂 Je to super 🙂

mabel1981
12. jan 2013

@jankaja Dakujeme velmi pekne 🙂

mabel1981
12. jan 2013

@martinka8 Este raz dakujeme, maly je uzasny, a este zacal aj tak tanikat, tak s ruckou pohybuje no bohovy je 🙂

mabel1981
12. jan 2013

@wisinka Mate nadherne fotky, mala je nadherna, krasna rodinka ste 🙂