icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mabel1981
12. jan 2013

@jankaja Ozaj vy ste mali dneska oslavu, aj ja prajem vsetko najlepsie k 1. rocku 🙂

tamaska
12. jan 2013

@mabel1981 aj my sa pridávame ku gratulácii všetko naj k 1. rôčku 🙂

kajkovajanka
12. jan 2013

nase prve bobovanie 🙂 .. kto by to bol pred dvomi rokmi povedal, ze sa dnes budeme sankovat s nasim skoro rocnym dietatom.. 😵 😵 sila 😵

larosa
12. jan 2013

@jankaja fotečky prosíme 😀

@mabel1981 blahoželáme k narodneinkám a aj k prvým krôčkom 😵

larosa
12. jan 2013

@martinka8 bábovka vyzerala super 🙂 dali by sme si 😵 a inak fakt krásna kuchynka 🙂

larosa
12. jan 2013

@kajkovajanka kde ste boli cicušky?

mimuska2
12. jan 2013

@kajkovajanka krasne foto pekne ste sa vyblaznili 😀

mimuska2
12. jan 2013

@martinka8 krasna no musela byt vynikajuca 🙂
@mabel1981 no tak to gratulujem 🙂

wisinka
12. jan 2013

@mabel1981 sikovny 🙂 pevne verim, ze aj nam Enya spravi radost takouto formou 🙂

kajkovajanka
12. jan 2013

@larosa pod mostom medzi Terasou a KVP, na druhej strane "pod mostom" ako je Tenis komplex, kde tamaska chodi hrat bedminton

jankub
13. jan 2013

@mabel1981 Tak sa pripájam aj ja, nech sa Filipkovi darí a hlavne aby, vám robil stále takú radosť,... prvé krôčiky si pekne naplánoval, aby vás potešil. 🙂

jankub
13. jan 2013

@martinka8 Ahoj malá je úplne úžasná ako pomáha aj bábovka super vyzerala 🙂 ...vydrží ti tam takto pekne sedieť?

mirka2010
13. jan 2013

@mabel1981 tak ako ste oslavovali? aky bol vas velky den D vcera??? velmi som na vas myslela...vsak pamatas ako sme sa na pasoch stretavali a ja som stale mala rodit skorej a nakoniec si ma takto o tyzden predbehla 🙂 strasne rychlo to uslo...ale ten rok s milovanym dietatkom bol zatial mojim najkrajsim, ziadny iny sa mu nikdy nevyrovna..teda myslim z minulosti...lebo to vsetko co mi Marosko a materstvo dava, to sa naozaj da len zazit, ked je niekto mama 🙂
a k tej mojej dr chod kludne, naozaj je velmi zlata a myslim, ze ta zoberie...🙂 aj ked prostredie tam nie je neviem ake vabne, ale co uz...ide o pristup, nie o krasnu ordinaciu 🙂

mirka2010
13. jan 2013

@kajkovajanka nááááááááááááááádherneeeeeeee fotky 🙂 ste krasna rodinka 🙂 malej sa pacilo??? my ideme dnes 🙂

mirka2010
13. jan 2013

@mihouk ahojky, tak super, ze tomu psikovi nic nie je....je to dobre aj pre teba, aspon mas dobry pocit, ze sa mu nic nestalo...Marosko sa v chodeni akoby zastavil...za jednu rucku samozrejme prejdeme doslova kilometre, ale sam uz dva dni ani za svet. ani nespadol, ani nic negativne sa mu neprihodilo pri chodeni,asi sa proste unavil a teraz sa mu asi nechce...alebo zistil v sebe este nejaku neistotu a proste sa bojka...inak celkovo my si uz vsimame dlhsiu dobu ze on je taky bojazlivejsi...vobec to nie je taky chalanisko, ze strmhlav do niecoho...vcera sme boli napriklad pozeraz priestory na jedno svadobne fotenie co ideme fotit a normalne tak sa tam rozplakal, boli tam tmavsie a len na mne na rukach, ani za svet pochodit. co sa tyka oslavy, tak ja uz len budem dufat, ze mm si zoberie aspon pol dna dovolenky a toska mi pomoze...uz teraz mam z toho hrozu co vsetko ma caka...baloniky s jednotkou som uz kupila ale heium co som chcela, vsak to som uz pisala je strasne drahe a len taky jeden balonik asi tu nezozeniem...a bolo by to veru pekne...no skusim to nejako este vymysliet....a ozaj Tiluska ti spava este stale dva spanky za den???

mirka2010
13. jan 2013

@1234lubka ale jasne, na vsetko je ten spravny cas...a do 15 mesiacov maju deti casu na chodenie az az...Marosko zase uz dva dni vobec sam nechce chodit...proste nie...len sa drzat za rucku a chdiiiiiiiit hore, dole, vsade kde chce a ukazuje tym svojim prstekom smer kam chce ist...no my ho tak pucime za to...a tu ritku malu ako si nosi..ja sa proste stale nedokazem nabazit....kedy mate vy presne rocik?? my este 5 dni a je tu ten nas velky den D...uz to Maroskovi kazdy den rozpravam co sa dialo takto pred rokom,....nech si aj on zaspomina ako sa mu z bruska nechcelo ist von na tento svet 🙂🙂🙂

mirka2010
13. jan 2013

@rebecca2006 takze kopec je tych stranok, tak tu par odkazov: https://pinterest.com/michigal/unique-kids-birt... http://www.thecakestore.co.uk/toddler-birthday-... http://www.google.sk/search?q=children+birthday... 🙂🙂🙂 tu su len tri odkazy, ten vyber tych nasich ma mm v pocitaci a nechal si ho na vikend v praci, tak ten vyber ti poslem zajtra, dobre?

kajkovajanka
13. jan 2013

@mirka2010 dakujeme 🙂 pacilo sa jej 🙂 . ked sme stali, tak sa zlostila, ale ked sme sli, tak uz hned bolo dobre a robila si pri tom: brrrr, brrrrrr (tak robia auticka 😀 ). a ked velmi chce, tak vie povedat nieco, co sa podoba na boby 😀 .. a vam dnes bolo ako? ak mate nejaku fotku, urcite pridaj 😉

martinka8
13. jan 2013

@kajkovajanka nam sa sankovacka nepaci :( dva krat sme boli a len u mna na rukach chce byt, sanky sneh.... nic 🙂

tamaska
13. jan 2013

dnešná sánkovačka 🙂))

martinka8
13. jan 2013

@jankub dakujem, a vydrzi.... no ako sa to vezme musim ju niecim zabavat stale 🙂 ale na zemi nevydrzi, ona musi stale byt pri mne, nic ju nezabavi, kym napr. uvarim, stale ju musim mat na rukach alebo takto na kuch. linke to zvladame.... ale je to adrenalinovy sport 🙂

martinka8
13. jan 2013

@larosa dakujem, ved sa pridte niekedy pozriet, ked mas vacsie baby v skole 🙂

martinka8
13. jan 2013

@tamaska jeeeeej parada vidim ze vsetky deticky maju radi sankovacku len nase nie :(

tamaska
13. jan 2013

áno a keď ju nechám chodiť, tak sa hádže do snehu, ale náš sused 17mes. tiež nemá rád sniežik 🙂

larosa
13. jan 2013

@mirka2010 moja ta to jaké krásne tortičky 🙂 už si vybrala pre Maroška?

jankub
13. jan 2013

@martinka8 to si viem predstaviť, ale za chvíľu bude všetko miešať a pomáhať...u nás zatiaľ stačí , keď som v tej istej izbe ako on alebo na dohľad, ja by som niekedy brala, aby občas na rukách vydržal, ale on len na pár sekúnd a už musí ísť preč. Vydrží len keď je v nosiči a behám po meste 🙂

kajkovajanka
13. jan 2013

@tamaska jeeej 🙂 . a to ste ju aj samu pustili na sankach? na to sme sa my este neodhodlali 😀

kajkovajanka
13. jan 2013

@martinka8 Beki ma sice rada bobovanie, ale asi nema rada sneh 😀 . hned spusti plac, ked sa dostane s nim do kontaktu 😀

kajkovajanka
13. jan 2013

mame u nas novinku, manzel to nazval zdravenie vychodu 😀 teda, ked sa jej daco nepaci, tak spusti velky plac a hodi sa pri tom na zem a "klania sa" takym sposobom ako moslimovia, teda ze si klakne, a s vystretymi rukami sa sklana tvarou az na zem. ideme sa usulat z toho 😀 😀 . a ked ju daco zaujme, hned prestane plakat a ked ju to prestane bavit, spusti znova 😀 😀. vobec nic jej vtedy nie je, len nedostala to , co chcela. to uz ked teraz takto vyvadza, som zvedava, ze co bude neskor 😝

tamaska
13. jan 2013

@kajkovajanka pustili sme ju samu, ale išla veľmi pomaličkya nie veľkú diaľku - takže v pohodičke 🙂)