Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@larosa oooch...25. nie 😒 to budem piect tortu a chystat oslavu na 26. 😖
@1234lubka presne ako pises...cely svet sa zmenil...a tym najkrajsim sposobom...🙂 vies, ja ked si predstavim ten piatok,mna to tak dojima..proste pre mna narodenie naseho syna znamena najviac na svete...uz teraz mam slzy v ociach ked si ho predstavim pred tou tortou, lasku moju malicku 🙂
a ozaj @lennusska sa tiez dufam prida na oslavu januaroviek..? 😉
@mirka2010 noo..ja ked si predtavim..normalne si zivo pametam ako sa mi narodil.....ako prisla ta obrovksa ulava...a prva plac.....si pametam aky bol krasny ruzovucky.......joj 🙂))) velmi silne pocity.....aj mne prichadza stasne luto....aky uz je velky...ja asi budem plakat na jeho oslave 🙂 moja lasocka......pokladicek
@elviska666 to ja som navrhla 25.1., lebo na 24. mam skusku a s velkou pravdepodobnostou aj 29.1., cize 26,27,28 sa budem ucit.. ale zariadime sa podla vasciny.
tak aj ostatne baby, skuste nieco navrhnut, ze co vy na to
@kajkovajanka ved jasne,ze podla vacsiny...ja len,ze ked to bude 25,tak my asi neprideme
@elviska666 chapem, chapem 🙂
@tamaska @martinka8 @kajkovajanka @zapka21 @elviska666 @matul @zuzky1104 takže 25.teho nevyhovuje, ani 26,27, 28,29...necháme to na február? píšte návrhy 🙂
@larosa my potom uz mozme hocikedy 😉
ZIENKY!!! Mam otazku, ako sa hravate s vasimi ratolestami??? Mam pocit ze my robime stale to iste dookola a uz je to take divne ze rada by som skusila aj nieco nove ale nechcem ho nejak premotivovat. Kazda rada vitana
@larosa @tamaska @kajkovajanka @zapka21 @elviska666 @matul @zuzky1104 my sa tiez prisposobime, nic ine nemame 🙂
@larosa @tamaska @martinka8 @kajkovajanka @elviska666 @matul @zuzky1104 @lennusska Moze byt kludne aj februar 🙂
@matul kde ste dnes boli? Som sa trepala so satami, bolerkom, aj topanockami...... :( az do stonozky a potom spat do auta. Ani @zapka21 neprisla, jej by som ich nechala, lebo viem ze sa stretavate 🙂 Tak ked budes teda u rodicov (vravela si ze tu byvaju) Tak mi zavolaj a stav sa pre tie saty ked budem doma. Poslem ti cislo do posty 🙂
@zapka21 a co idu zuby??? nezavidim zle noci, my sme mali len jednu, ale vynervila som sa dostatocne, z piatka na sobotu sme do stvrtej rana nespali, a od siestej zase zle...... hroza. Teraz uz lepsie, dufam ze to tak ostane. Ako dlho uz zle spite?
@matul neva 🙂 dobre stav sa urcite, som prirovnavala tie satky dnes k Lili a myslim ze ich este v pohode obleciete 🙂 Tak ak sa budu pacit nieje probelm 🙂
baby moje dieta zaspalo o 11.15 je 14:35 a ona este stae spiii.... neveriiiiiiiiiiim 🙂 kraaaaasny to den
@mirka2010 To s tym batim je asi obdobie, lebo Tilka tiez place ked k nam nieko pride a nepamata si ho. Vcera tu boli kamosi a Maxim sa schoval a Tilka revala, krasa!!! To prejde. Tilka nespava nejak pravidelne, to ze chodim do skolky tak sa musi prisposobovat, ked spi 2x, tak kratsie, ked 1x, tak dlhsi spanok. V piatok mi spala 2,5hod, som nevedela co s casom. 😀
Inak kukala som tie torty a vsetky su super, ja by som si vybrala iba tazko. Nasa nebude taka pekna, budem ju robit sama, tak sand mi vyjde, ak nie, tak Tesco to dufam isti 😝 😝 😝
A este stale varis Maroskovi zvlast??? Ja sem tak, ale snazim sa prisposobit to co varim nam, tak aby to mohl jest aj ona. Uz sme dali aj tvrdy syr a aj kecup, sama si ho olyzala z Maximovho taniera. 😀

@mirka2010 ano mas pravdu....teraz ma zivot normalne naplna....vsetko ma zrazu ina zmysel iny rozmer....je to neskutocne....