icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mabel1981
14. jan 2013

@mirka2010 ahoj Mirka, no my budeme mat asi 10 ludi, a tortu ide piect moja mamina, ale este nie som presne rozhodnuta, ze aku tak uvidime, my budeme oslavovat az v sobotu 😉

mabel1981
14. jan 2013

@jankub ahoj, aj tvoj maly uz chodi? a kolko mate zubkov, ked uz mate prerezanu stolicku. My mame 8 zubkov a tiez cakame, ze teraz sa budu prerezavat asi stolicky, lebo furt si pcha prsteky uplne do zadu, ale nechce si dat pozriet do ustociek a uz aj protestuje, ked mu chcem zubky umyt, predtym sa mu to celkom pacilo 🙂

kajkovajanka
14. jan 2013

@martinka8 perfektne fotky z plavania mate 🙂 , myslim, ze je vsetkym jasne, ze Lili je jednoznacne viac na vodu nez na sniezik 😉 🙂

rebecca2006
14. jan 2013

@larosa jej neiadte sa mnou alekeby je to po 7.2, tak asi budeme v ke pridali by sme sa.... le mi sme takí neistí, tak radšej nás neberte ya bernúmincu....ale bolobz fajn vidieť vás live

jankub
15. jan 2013

@mabel1981 ahoj, malý chodí, púšťať sa začal asi keď mal 10,5 mesiaca, to boli také tie prvé kroky a od vtedy sa to len zlepšuje a je stále na nohách. Zubov je 10 a presne ani by som si nevšimla lebo ukázať ich ani za svet nechce, ale tiež si všetko strkal až dozadu, tak som skúsila prstom nahmatať a bola už jedna stolička prerezaná a za chvíľu druhá. Tak čakaj zúbok ak už nie je vonku 🙂

mirka2010
15. jan 2013

@1234lubka no veru, je to tak...ja som prvy plac maleho nepocula,kedze som bola v narkoze,ale este na sale ked ma prebrali, tak mi ho dali a to si pamatam ako nadherne plackal a ja som ho hladila...su to nadherne spomienky, vzdy ked si to vybavim, tlacia sa mi slzy do oci...

mirka2010
15. jan 2013

@mimuska2 tak este si sa stale nerozhodla??? velmi ti drzim palce, aby si sa rozhodla najlepsie pre seba aj pre malu 🙂

mirka2010
15. jan 2013

@mihouk ja este stale Maroskovi varim osobitne...tym ze ja nie som az taky stravnik tak az tak vyzivne by som si nevarila a tym padom by maly nedostaval to co ma v strave len pre neho...takze mne to takto zatial vyhovuje, aj ma to stale bavi mu vymyslat kadeco fajne a vyzivne...so spanim to mame tak, ze mam pocit ze ten druhy spanok uz nebudeme mat...uz dva dni ho nechce spat ani za svet, takze asi to uz vynechame a dame ho skor spinkat, bude to tak asi lepsie...musim to vyswkusat a uvidime...mozno to tak nebude kazdy den ale vyskusame...no tie torty su veru krasne...ja neviem piect torty, takze ja by som si netrufla...tato nas sice vyjde strasne prachy, ale co uz...Marosko je uz troska lepsi...uz tak nemrnci pre vsetko, asi to naozaj bolo po tej chorobe...tak uz len verim, ze bude dobre 🙂🙂🙂

mirka2010
15. jan 2013

@mabel1981 no tak to mas super, ze mamina ti upecie tortu, moja by ju sice upiekla asi tiez, ale mame toho teraz tak vela, ze bolo pre nas jednoduchsie ju dat urobit...my oslavujeme aj v piatok aj v sobotu...uf, to bude...verim, ze to vsetko zvladneme 😉 😉 😉

jankaja
15. jan 2013

@mimuska2 som myslela, že ste to už uzatvorili, dohodli sa na novom začiatku. Mrzí ma, že to máš stále také ťažké ☹

1234lubka
15. jan 2013

@mirka2010 aj mne stale ked si na to pomaslim..teraz sa kamosovy narodil syncek a dal fotku z porodnice ako jeho manzelka lezi pri malemu....normalne som sa rozplakala 🙂 presne na seba som si spomenula ze este nedavno som ja tak lezkala z matulinkom 🙂 a teraz? sidielko moje male 🙂 skace po mne na posteli taha za vlasy oblizuje ma 🙂)) mohe zlaticko 🙂 velmi ho lubenkam 🙂

martinka8
15. jan 2013

uffff............. tak tretie ockovanie za nami. Tak to nemam rada. Dufam ze bude vsetko v poriadku. Ze nebude vysoka teplotka, opuch a tak.... zatial spinka uz dve a pol hodiny, tak to hadam prespinka 🙂
Este MMR a potom mame pokoj az do 5tich rokov 🙂

mabel1981
15. jan 2013

@martinka8 jaaaj nas to este len caka, tiez to tak neznasam ☹ tak drzim palce, aby tam nebola ziadna reakcia. Drzkajte sa 😉

matul
15. jan 2013

@martinka8 ja som este 3. davku nedala, mozno o mesiac, dva... Ty davas aj pneumokoky stale naraz s hexou? Mali ste uz reakciu?

mabel1981
15. jan 2013

@jankub tak to je sikovny, ked uz zacal v 10,5 mesiacoch prve krocky, nas zacal asi tesne pred vianocami, take uplne prve krocky, no a na ten rok uz to zacalo. A tie zubky, no budeme vidiet, uz som mu skusala dat prst do pusy, zatial nic 😉

mabel1981
15. jan 2013

@mirka2010 neboj vsetko zvladnete, tak drzime palce, nech vam to dobre dopadne 😉 Ozaj Mirka si pisala, ze mate uz problemy s Maroskovym poobednym spankom, my sme ho uz asi 4 dni vynechali, lebo to uz bolo hrozne, problem kym poobede zaspal a zas dalsi problem kym zaspal vecer, stale vymyslal a zaspal vecer asi az okolo 21.30h aj neskor, tak teraz spinkava len 1x za den a vecer ho davame spinkat skor, vlastne hned zaspi ked dopapa mliecko to je asi medzi 19.15h - 19.30h.

jankub
15. jan 2013

@mabel1981 šikovný je 🙂 , ale hlavne je taký chutný keď si sám pobehuje, ale zato rozprávať sa mu moc nechce, na to si asi počkáme, on si len niečo svojou rečou šomre a zrozumiteľné slová sú len baba a mama 🙂

mabel1981
15. jan 2013

@jankub u nas je to napodobne s tou recou a teraz sa este naucil ako robi tiger, taky je podareny 🙂

jankub
15. jan 2013

@mabel1981 v tomto sú deti úžasné, keď sa niečo nové naučia, hádam teraz, keď prišli na to ako sa chodí, tak sa im jazýček rozviaže 😀

mihouk
15. jan 2013

@mirka2010 Sranda s tym spankom, nasa herecka dnes spala asi 30min a hotovka, uz je neskoro aby zaspala a ani nevyzera ze by nad tym rozmyslala. Ja neviem kde berie tu energiu, lebo ona sa nezastavi. Mala som vcera kavu po dlhej dobe, ale taky efekt to na nu nemoze mat..... 😒
Dnes som jej kupila krasneho hupacieho konika, vzdy sa mi pacili a tento bol len za £20 namiesto £50 z obchodu a hadaj kto sa na nom vozi????? Ano Maxim, Tilke sa paci ale nechce na nom sediet. Esteze je ruzovy 😝 😝 😝 😝 Aj ten domcek pre babiky je ruzovy, tak sa bude hodit, lebo ani tam netipujem ze sa s tym bude hrat Tilka.
Tu je link na konika http://www.mamasandpapas.com/product-rocking-an...

kajkovajanka
15. jan 2013

Beki mi uchmatla makovnik pred nosom a takto pekne ho sama papkala 😵 😵

kajkovajanka
15. jan 2013

@mirka2010 aj my uz asi treti tyzden frcime na jednom spanku cez den, niekedy je to len polhodinka a vydrzi 😀 . ale vtedy je to masaker, kym ju dame vecer spat 😝 . ale zasa nemozeme ju dat spat o siedmej, lebo to by uz stvrtej rano bola hore...

a babyyyyyy, ja mam jubileuuuum 😀 😀 😀 moj tisici prispevok na Konikoviiiii 😀 😀 😀 😀 😀

kajkovajanka
15. jan 2013

@matul my sme mali vsetky tri ockovania prevenar+hexa naraz. prve dobre, druhe teplota 38 prvy vecer a tretie teplota prve dva dni. ale ziadne hrcky ani opuchy. myslim, ze velmi dobre to skoncilo, som vdacna 🙂

kajkovajanka
15. jan 2013

@mabel1981 a kedy vam Filipko potom rano vstava? keby sme Beki dali spat tak skoro, ozaj ze pred piatou je hore 😖

martinka8
15. jan 2013

@matul vsetky tri ockovania ako Janka pise prevenar+hexa naraz, prve dve sme mali bez problemov, bez teplotky, druhe sme mali trochu opuch na nozke, ale asi len dva dni, a dnes uvidime. Vecer uz zacala byt mrzuta, mala zvysenu teplotku, o siedmej sa uz pytala spinkat, mala *37,4C tak som jej dala panadol a ulozila ju. Som zvedava kedy bude hore, tak skoro este nesla spat hadam nikdy :D

matul
15. jan 2013

@martinka8
@kajkovajanka no ja som prenevar nedavala vobec, nie je to nutne, ked dieta neide hned do kolektivu, proti pneumokokom dam v inej ockovacej scheme s rovnakym ucinkom asi v roku a pol a bude to len 1 davka. Inak prave kombinacia 2 ockovacich latok v jeden den robi tie vedlajsie ucinky ako teploty, opuchy ci hnacky. My sme mali zatial 2 hexy a bez akychkolvek neprijemnosti.

Inak Mati, ak Ti mozem poradit, snad to nevezmes v zlom, 37,4 nie je teplota na znizovanie (cize Panadol a ine), to je len zvysena teplota - telo vlastnymi zbranami bojuje, je az skodlive snazit sa takuto teplotu znizovat - narobi sa tym viac skody ako uzitku, znizovat sa ma horucka ale az od 38,5.

mabel1981
15. jan 2013

@kajkovajanka Beki je aka zlatuckaa, aka vyskerena, no Filipko vstava tak okolo 6.30h ale v noci sa budi tak okolo 2.00h a to sme hore aj 1-1,5h 😒

mabel1981
15. jan 2013

@matul ja rozdelujem prevenar aj hexu, teda nedavam ich pichat naraz, ale az s odstupom dvoch tyzdnov..

mirka2010
15. jan 2013

@1234lubka juuj, je to tak, vyrastli nam drobcekovia nasi milovany...a je to tak uzasne obdobie, ja si to tak uzivam, maly ma uz stiska, bozkava...ta ritulka moja malicka ako si chodi vsade a rozkazuje kam chce ist...no ja by som si toto obdobie nahravala od rana do vecera, take je to krasne 🙂 dnes sa tolko nachodil,. ze potom uz len na ruky sa pytal...take je to rozkosne, uz som bola poriadne aj unavena ale co pre neho by som nespravila 🙂

mirka2010
15. jan 2013

@kajkovajanka jaaaj, ta Beki to je teda krasne dievcatko..a makovnik, teeeeda...to maly este vobec take nieco neokusil, uz by som mu mala davat asi aj nieco taketo mnamkave, lebo to nebude vobec poznat...dnes zase Marosko spinkal krasne aj druhy spanok...uvidime ako to pojde dalej...len ked si pospinka takto podvecer, chodi spat az o deviatej a naozaj je to neskoro, uz sme s mm vycucnuti a chceli by sme si aj oddychnut, pokecat a to prejde hodinka, dve a musime ist spat a nic v podstate nestihame...