icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

1234lubka
13. jan 2013

@mirka2010 ano mas pravdu....teraz ma zivot normalne naplna....vsetko ma zrazu ina zmysel iny rozmer....je to neskutocne....

elviska666
13. jan 2013

@larosa oooch...25. nie 😒 to budem piect tortu a chystat oslavu na 26. 😖

mirka2010
13. jan 2013

@1234lubka presne ako pises...cely svet sa zmenil...a tym najkrajsim sposobom...🙂 vies, ja ked si predstavim ten piatok,mna to tak dojima..proste pre mna narodenie naseho syna znamena najviac na svete...uz teraz mam slzy v ociach ked si ho predstavim pred tou tortou, lasku moju malicku 🙂

elviska666
13. jan 2013

a ozaj @lennusska sa tiez dufam prida na oslavu januaroviek..? 😉

1234lubka
13. jan 2013

@mirka2010 noo..ja ked si predtavim..normalne si zivo pametam ako sa mi narodil.....ako prisla ta obrovksa ulava...a prva plac.....si pametam aky bol krasny ruzovucky.......joj 🙂))) velmi silne pocity.....aj mne prichadza stasne luto....aky uz je velky...ja asi budem plakat na jeho oslave 🙂 moja lasocka......pokladicek

kajkovajanka
14. jan 2013

@elviska666 to ja som navrhla 25.1., lebo na 24. mam skusku a s velkou pravdepodobnostou aj 29.1., cize 26,27,28 sa budem ucit.. ale zariadime sa podla vasciny.
tak aj ostatne baby, skuste nieco navrhnut, ze co vy na to

jankub
14. jan 2013

@mabel1981 My celkom dobre, hlavne po prerezaní druhej stoličky, ale je pred nami ešte dosť zubov tak uvidíme kedy to zas začne. 😝 Tieto prvé rôčiky sú úžasné v tom, že krpčekovia robia stále niečo nové. Uvidíš teraz keď začal chodiť, tak za chvíľu bude na nezastavenie 😀

elviska666
14. jan 2013

@kajkovajanka ved jasne,ze podla vacsiny...ja len,ze ked to bude 25,tak my asi neprideme

mimuska2
14. jan 2013

@mirka2010 ockovanie sme mali pred vianocami a teraz az ked bude mat 15 mesiacov.no mam sa tak vselijak vahavo 😒 rozhodujem sa ci ostat alebo nie

kajkovajanka
14. jan 2013

@elviska666 chapem, chapem 🙂

larosa
14. jan 2013

@tamaska @martinka8 @kajkovajanka @zapka21 @elviska666 @matul @zuzky1104 takže 25.teho nevyhovuje, ani 26,27, 28,29...necháme to na február? píšte návrhy 🙂

elviska666
14. jan 2013

@larosa my potom uz mozme hocikedy 😉

tamaska
14. jan 2013

@larosa my sa prispôsobíme zatiaľ nemáme nič 🙂

ibajeho
14. jan 2013

ZIENKY!!! Mam otazku, ako sa hravate s vasimi ratolestami??? Mam pocit ze my robime stale to iste dookola a uz je to take divne ze rada by som skusila aj nieco nove ale nechcem ho nejak premotivovat. Kazda rada vitana

martinka8
14. jan 2013

@larosa čakam Vas kedykolvek, zavolaj den dopredu, aby som si nic ine neplanovala 🙂

martinka8
14. jan 2013

@larosa @tamaska @kajkovajanka @zapka21 @elviska666 @matul @zuzky1104 my sa tiez prisposobime, nic ine nemame 🙂

martinka8
14. jan 2013

tak vsetci ste sa boli cez vikend sankovat, my sme boli kupi kupi 🙂

larosa
14. jan 2013

@martinka8 určite aj dva dni 🙂

larosa
14. jan 2013

@ibajeho my sa nejako zvláštne nehráme- nemám veľa času- to skôr sa s ňou hrajú dievčatá, ale inak skladáme, tancujeme, ťapiťapi, varila myšička, a dievčatami sa naháňajú a besnia 😀

zapka21
14. jan 2013

@larosa @tamaska @martinka8 @kajkovajanka @elviska666 @matul @zuzky1104 @lennusska Moze byt kludne aj februar 🙂

martinka8
14. jan 2013

@matul kde ste dnes boli? Som sa trepala so satami, bolerkom, aj topanockami...... :( az do stonozky a potom spat do auta. Ani @zapka21 neprisla, jej by som ich nechala, lebo viem ze sa stretavate 🙂 Tak ked budes teda u rodicov (vravela si ze tu byvaju) Tak mi zavolaj a stav sa pre tie saty ked budem doma. Poslem ti cislo do posty 🙂

zapka21
14. jan 2013

@martinka8 Mati, som dnes uplne grogy 😖

martinka8
14. jan 2013

@zapka21 a co sa stalo? zla noc? ci si chora? my sme boli uz skor cvicit, a malej sa velmi pacilo, lebo sme robili aj ine veci, ina draha je tam na chodenie. No super bolo.

zapka21
14. jan 2013

@martinka8 chora nie som, teda aspon zatial 🙂 ale strasne noci mame za sebou ☹ Rozmyslala som, ze pojdete na to skorsie, som zvedava, ze co s nami, aj my by sme sli, tak uvidime, mozno skusime najblizsie 🙂

matul
14. jan 2013

@martinka8 cauko, jemine, prepac, ja som na to ako na smrt zabudla, mala dlho spala, tak sme nesli... ukladam si cislo a ked budem u mamky, tak volam. Este raz prepac.

martinka8
14. jan 2013

@zapka21 a co idu zuby??? nezavidim zle noci, my sme mali len jednu, ale vynervila som sa dostatocne, z piatka na sobotu sme do stvrtej rana nespali, a od siestej zase zle...... hroza. Teraz uz lepsie, dufam ze to tak ostane. Ako dlho uz zle spite?
@matul neva 🙂 dobre stav sa urcite, som prirovnavala tie satky dnes k Lili a myslim ze ich este v pohode obleciete 🙂 Tak ak sa budu pacit nieje probelm 🙂

matul
14. jan 2013

@martinka8 diky, si zlata. Mozno si poziciame len cast, lebo som si uvedomila, ze ma aj pekne cervene satky, co mala na narodeninach na sebe, tak mozno to skombinujeme. Ozvem sa.

martinka8
14. jan 2013

@matul a skoro by som zabudla, vsetko len to najlepsie Olivii k prvemu rocku 🙂

martinka8
14. jan 2013

baby moje dieta zaspalo o 11.15 je 14:35 a ona este stae spiii.... neveriiiiiiiiiiim 🙂 kraaaaasny to den

mihouk
14. jan 2013

@mirka2010 To s tym batim je asi obdobie, lebo Tilka tiez place ked k nam nieko pride a nepamata si ho. Vcera tu boli kamosi a Maxim sa schoval a Tilka revala, krasa!!! To prejde. Tilka nespava nejak pravidelne, to ze chodim do skolky tak sa musi prisposobovat, ked spi 2x, tak kratsie, ked 1x, tak dlhsi spanok. V piatok mi spala 2,5hod, som nevedela co s casom. 😀
Inak kukala som tie torty a vsetky su super, ja by som si vybrala iba tazko. Nasa nebude taka pekna, budem ju robit sama, tak sand mi vyjde, ak nie, tak Tesco to dufam isti 😝 😝 😝
A este stale varis Maroskovi zvlast??? Ja sem tak, ale snazim sa prisposobit to co varim nam, tak aby to mohl jest aj ona. Uz sme dali aj tvrdy syr a aj kecup, sama si ho olyzala z Maximovho taniera. 😀