icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
16. jan 2013

@galosha ahojky, my sme este nikdy doteraz nemali celu noc ktoru by prespal..takze u nas je uplne normalne ze sa budi v lepsom pripade raz, v horsom dva krat za noc...a to ze mrnci, alebo vykrikuje z postielky je u nas tiez uplne bezne 😉 😉 😉

mirka2010
16. jan 2013

@mihouk tak vidis, aj Maximko sa chce pacit 😉 😉 😉 ze maly gejo, to si dobre napisala...ale naozaj, ten konik je uzasny a asi je to pravda ze kym nebude Tiluska chodit asi sa bude na nom bat...myslim, ze aj Marosko by sa bal, on je celkovo taky moj bojko, ale oni z toho vyrastu a budu na nom saliet ako sa patri 🙂 a vidis, ja som sa rada hojdala a tiez som neustale aj teraz na konikovi, vsak je tu tak super...inak, dnes som Maroskovi objednala vyzdobu na www.myparty.sk, tak sa tesim ked to pride a budeme to mat pekneee 🙂 hlavne aby sa aj Maroskovi pacilo...ja viem, ze oni to este tak moc nevnimaju, ja mu kazdy den pripominam, ze ide mat narodeninky, jasne ze nechape, ale za to ja to prezivam aj za neho a cim je blizsie ten den, tak ma to viac a viac dojima...aj ty to tak prezivas??? ci uz pri druhom to tak nie je...hmm

mirka2010
16. jan 2013

@kajkovajanka to mas veru pravdu, upravi si to tak uz asi cochvila,lebo mam pocit, ze on by si sice este podvecer pospinkal, ale s tym zaspavanim uz aj na deviatu je potom problem...a celkovo by bolo asi lepsie keby chodil spinkavat skorej...kedy vy uspavate malu??? dnes nemal ten druhy spanok, isiel spinkat na osmu, tak uvidime aka bude noc...lebo tato bola veru tazka...bol hore, nechcelo sa mu spinkat a mam pocit, ze mu asi idu zubky, lebo cely den bol na mne zaveseny ako maly kliestik,taky mrzuty, ach, pokladik moj...🙂 a ten makovnik, no myslim, ze aj Maroskovi by uz chutil 🙂 aj ked nove chute vzdy vypluva, skuma...ale na druhy krat mu uz chuti 🙂

mirka2010
16. jan 2013

@mimuska2 teda, mala je sikulka...a predbehla nas veru aj v mierach...my mame stale 10,5kg, cm presne neviem...tiez vie robit tuk, tuk, ty, ty, ty, papa, servus, posle pusinku, da nam pusinku, ale aj cudzim ludom, aky je velky, na vsetko ukazuje prstekom, takze presne vieme, co chce 🙂 a povedat vie kadeco uz veru...mama, baba, mnam, mnam, bac, buch, zvieratka vie havka, kravicku, macicku, konika, sovu...takze tolko sa na nom natesime...
no moja, si silna zienka, urcite sa dobre rozhodnes...ale vies, zeny kvoli detom robia vela ustupkov... 😉

mirka2010
16. jan 2013

@larosa mne dr odporucila po ockovani nurofen a aj som ho dala, aj ked mozno to nie je dobre davat preventivne ale Marosko zatial mal pri dvoch z troch ockovani reakciu a teploty aj viac ako 5 dni, takze u nas to malo vyznam 😉

martinka8
16. jan 2013

@matul ona mi vtedy este spinkala tak kazde 3 - 4 hodiny..... takze sa to tak nejak striedalo..... na letisku hore, tak zaspala hned v lietadle, prespala cca hodinku hodinku a pol a potom po zobudeni, sme jej spievali, pustili spievankovo, chodili sme po ulicke.... a tak snazili sme sa ju zabavit. Najhorsie je ked lietadlo pristava a odlieta a musite sediet na zadku.... 🙂 Ale aj to sme zvladli. A cestou spat, zase zaspala na letisku takze bola potom hore v lietadle, a ku koncu letu opat zaspala.... takze tak striedacka..... ale dalo sa to celkom. Ale moje dieta je vrtula, myslim ze Olivia je celkovo pokojnejsia ako Liliana. Takze to hravo zvladnete.

mihouk
16. jan 2013

@mirka2010 Ja tiez prezivam veci, uz som nakupila nejake baloniky a tanieriky, naplnila som party tasticky pre malych gratuloantov (tu ked odchadzas z party, tak dosatnes vrecko s blbostickami), nejak tu vyzdobu neprehanam, balony su naj. Ja sa budem babrat s tortou, dnes som si nakupila farby a marcipan, ale...... Ale Maxim mal dnes teplotu, niekde pekne prechladol, lebo kychal, tak sa "tesim", zajtra ziadna skolka a uvidim ak nebude lepsie, tak posuvame oslavu o tyzden 😢 Ak bude v pohode, tak v piatok musim piect, snad to stihnem, lebo idem aj ku kadernicke a ma tu byt huste snezenie, tak mozno mi zatvoria skolku a piec pri nich dvoch, pan boh pomahaj 😝

larosa
16. jan 2013

@mabel1981 joooj smutné ☹

rebecca2006
16. jan 2013

@mabel1981 je mi to veľmi ľúto.... ☹

mabel1981
16. jan 2013

@kajkovajanka ano to aj niekedy byvame hore hodinu aj pol, aj ked teraz sa v noci zobudil dala som mu cumlik pustila zvonkohru a zaspinkal. Lebo si poobede zdriemol, uvidime aka bude tato noc, lebo tiez mal poobedna spanok, kedze vstavame tak zavcasu. Predtym sme vstavali skoro o 8.00h teraz uz 6.30h je hore. Uvidime ako to bude pokracovat

larosa
16. jan 2013

@mihouk krásny koník, raz tu už niekto podobného chce kúpiť 🙂 no pristane Maxovi k pleti 😀

matul
16. jan 2013

@martinka8 chichi, ja dufam, ked sa ma na co a na koho pozerat, tak je velmi kludna, ked pri nas bude sediet nejaky fesak, tak ani dychat nebude a bude s nim flirtovat hehe

kajkovajanka
16. jan 2013

@mabel1981 oo, to mi je luto ☹ ☹

kajkovajanka
16. jan 2013

@mirka2010 uspavame ju medzi deviatou a jedenastou. podla toho, ci spala cez den raz alebo dvakrat..

mihouk
16. jan 2013

@mabel1981 To mi je luto ☹
@larosa Uplne mu pristane aj on je tak do bleda, to sa s tou malou ciganou neda ani porovnat. Ked ich vyzlecieme na holaka pred kupanim a este sa nahanaju, tak Tilka pri non vyzera ako neumyta. Jeden biely, jedna cierna. 😀

mabel1981
16. jan 2013

@mirka2010 ach Mirka sme si vcera vecer poplakali s manzelom ked prisiel z roboty, ale bohuzial taky je zivot ☹ ... a sme sa s manzelom rozhodli, ze urobime taku malu oslavu s mojou rodinou teraz a ked budu chciet prist aj svokrovci a svagrina sa trosku odreagovat, tak nech pridu a ak nie, tak oslavime potom ked oni budu chciet, uz inak neviem ako by sme to spravili. A co sa tyka spanku, tak Filipko vstava teraz tak vcasie ze 6.30h je hore, tak mavame aj poobedne spanie a ide vecer spinkat okolo 20.30h najneskor. V noci sa zase zobudil, ale chvalabohu som mu dala len cumlik a pustila zvonkohru a spinkal dalej, zlatusik nas. A cez den bol tiez dneska na mne taky prilepeny a neaky nervozny, neviem ci mu idu zubky, alebo tiez citi ze sa nieco deje.

mabel1981
16. jan 2013

@larosa no sme si poplakali ☹

mabel1981
16. jan 2013

Dakujem Vam dievcata ste zlate

mimuska2
17. jan 2013

@mirka2010 ved prave kvoli detom urobi zena aj nemozne 🙂 tiez vie kadeco povedat ale hlavne japonsky 😀 😀

kajkovajanka
17. jan 2013

@matul a kvoli comu idete do anglicka? a na dlho? a vlastne, v akom termine? teda aby ste boli tu, ked sa nam podari dohodnut tu oslavu drobcom 🙂

emamichaela
17. jan 2013

Baby vcera sme boli na poradni a nasa Ema vazi neuveritelnych 11,2 kg. Ockovat sa budeme o dva tyzdne, lebo soplime 🙂

mimuska2
17. jan 2013

baby pomooc tak ako sa nam blizi prvy rocik tak sa nam malinka nejako pokazila 😀 spinkavala od 9pol 10a do rana do deviatej s tym ze bola raz hore na cajik alebo vobec a teraz zacala v noci vstavat aj 3krat niekedy ´je aj polhodky hore a rano o pol osmej jé uz vyspana.skusala som zmenit denny spanok najskor isla hajt len raz na dve hodky a az vecer potom a este sme skusili dva razy ju dat spat a to bola hroza bo potom vecer nechcela pritom spinkala o 3 do 4.mate niekto taky problem?cim to moze byt?mozo chce sama nejako zmenit rezim alebo co

mimuska2
17. jan 2013

@emamichaela pekne my mame 11540g 😀

mimuska2
17. jan 2013

@mabel1981 uf to ma mrzi uprimnu sustrast ☹

jankaja
17. jan 2013

@mimuska2 my to berieme tak, že spánok sa skrátka mení, keď sú dobré noci, tešíme sa, keď nie, berieme to ako fakt. A "už o pol ôsmej hore" - smejem sa, keď sa Natálka zobudí "až" o pol ôsmej, tak máme pomaly Vianoce, bežne vstáva medzi šiestou a pol siedmou 🙂 a aj to sme pomaly radi, lebo boli časy, keď bola bežne hore o pol šiestej - a to je potom sakra dlhý deň 🙂

mimuska2
17. jan 2013

@jankaja no u nas to trva uz tyzden bez zlepsenia a kedze sme neboli uz nato zvyknuty tak som ko.asi to bude naozaj tym ze uz tolko spat nepotrebuje.a kolko spinkate vy cez den?

martinka8
17. jan 2013

@mimuska2 to je normalne, dietatko sa stale meni, rastie, potrebuje inac spinkat. Tiez mame dobre a zle noci (zlych je asi viac) Niekedy v noci nevie zaspinkat aj dve hodiny. A niekedy spinka pekne, ale nikdy nespi celu noc, stale sa budi na kojenie... na cumel.... strasne vela krat v noci. Skus len pockat ono sa to opat nejako upravi, potrebuje urcite zmenit spankovy rezim. My uz cez den spime len raz take dve hodiny okolo obeda. Spat chodi vecer okolo osmej deviatej a vstava okolo siedmej 🙂

mimuska2
17. jan 2013

@martinka8 aj my uz len raz tiez tak oklo obeda na dve hodky.tak je to ok.inak ako sa mate

martinka8
17. jan 2013

@mimuska2 dakujem, ide to. Sviatky skoncili tak sme v povodnom stereotype 🙂 Akurat ze je vacsia radost s drobcom ked uz chodi, aj viac zabavy, vsak? Uz mame 6 zubov, tak dufam ze dlho ziadne dalsie nepojdu, lebo ich prezivame hrozne. CCitala som ze vy sa dalej trapite, .... ci uz je to lepsie?

zuzky1104
17. jan 2013

@larosa laroska si veeeelmi zlata, ze na mna myslis, sme OK , len akosi nebolo priestoru 🙂 a navyse muz mal veeeeelmi dlhu dovolenku, ale uz je konecne vsetko v starych kolajach.... teda chodi do roboty a neoxiduje doma 😀 😀 😀
Vsetkym tu januarovym maminkam a ich pokladikom zelam krasny rok 2013, nech sme zdrave, stastneee , kraaasne a tehotneee 😀 😀 😀 sibe mi 😀

Urcite ste toho tolko popisali, nemam o Vas prehlad! Ale to si povieme na stretku, ci? 😀