Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@rebecca2006 to poznam, ked uz mam malej dost, lebo v kuse len mrauci a polozim ju a spusti rev.. 😝 .. a doma sa mate uz lepsie? uz sa to vsetko trosku upokojilo aj s manzelom?
@kajkovajanka ďakujem. ale áno. ja som taký typ, že neznášam hádky- aj keď MM tvrdí, že som škriepna- ale podľa mŇa nie som vôbec, a pohádam sa fakt len vtedz, keď sa už všetko kopí a kopí a potom príde nejaký ylom a potom katastrofa...Ale musím zto urovnať do noci, leb inak by som ani nezaspala. To je strašne yle, lebo vlastne nie som schopná nechať chlapa vyduzsiť. On proste dobre vie, že kým nepôjdeme spať, aj keby sme boli neviem ako royhádaí, tak to urovnáme, lebo by som sa scvokla. Ešte včera som z toho bola taká nešťastná, ale dne suž OK. MM sa tvári, že sa nič nestalo. Takže ideme ďalej. S ním je to ťažké, je to fakt dobrý chlap, ale niekedy si myslím, že sa nemal ženiť a mať deti, nie že by vyslovene nebol roldinný tzp, skôr je dekompenyovaný, keď je toho na neho príliš. A strašne nerád mení, naradšej by mal stále to isté yamestnanie za ten istý mizerný plat, rovnaký byt... no ťažko.... a s malými deckami je to o tom, že sa im v kuse musíš prispôsobovať, a fakt si pri nich človek neoddýchne. ja mu royumiem, ráno šoférovať hodinu do blavy respektíve dlhšie, potom odmakať v strese 8-1 hod, a potom ešte hodinu domov, cestou nakúpiť, a ke´D dojde, tak sa na neho hodí Maťo a prípadne aj ESti a večer ešte ja chcem niečo rieišť... ale ja to mám tiež nahouby, celý deň som s nimi sama, druhé auto nemáme, zo sídliska do mesta pešo 20 minút rýchlym krokom, do najbližšieho bchodu polhoĎka, s deckami hodina cuby dub, do Maťovej škôlky hodina ...Teraz decká fiúrt sople jeden druhým nedá sa von, doma furt bordel ako v tanku, ešte že mám ten internet a mobil.... Čistá psychiatria tá materská... Ale teda ja ťahám dve za sebou, a to je rozdiel. Maťka so si užívala, ale teraz už toho mám po krk, aj manžel, účet vybielený.... Ale kuknem do psotele na zlatúšikov a neľutujem 😀
@kajkovajanka
@zuzky1104 zeny, 31.nie, dievcata maju karnevala som slubila, ze prideme aj s malou a bude mat masku 🙂
@martinka8 @tamaska @matul @elviska666 @zapka21 a co tak piatok 1.2.? Moje kocky idu na predlzeny vikend k nasim, tak mooozem cely den 😀 akde vlastne? Dame v aide tortu? Aj dajaky darcek?
@larosa nam 1.2.vyhovuje,myslim,ze aida je super napad...a ako si to predstavujes s tortou?ze normalne kupime jednu celu a zozereme hej? 😀
@rebecca2006 fuha, dost masaker 😝 . a vasa pozicia , kde byvate, je dost nevyhodna 😝. v lete este dajme tomu, ze idete na vychadzku, ked pekne svieti slniecko, ale teraz v zime, alebo ked prsi .. nezavidim 😝 😝. ja tu nadavam, ze sme v takej casti, co jeden obchod a ked mi daco treba, ta tiez musi manzel vybavovat po meste, bo keby ja spm isla s malou.. 😀 😀 (a to sme v kosiciach.. vy ste odkial?) rozumiem ti, ze uz mas toho dost. ja mam len prve a chvilami som hotova 😀 . s mm sme si povedali, ze dalsie chceme, ked bude mat mala aspon tri roky 😀 😀 . a rozmuiem aj tomu, ze mas tvojho mm rada, ale kopa veci ti vadi.. aj u nas. tiez by som ho nevymenila, ale dakedy som uz zufala 😝 .veru, tazka je ta materska na zenu, ktorej lietaju hormony kadzy mesiac, ktora je nevyspata, vycerpana, vstava v noci niekolkokrat, stara sa o domacnost, o decka, o muza 😀 ,... je to narocne.. ale ako si povedala, kuknes na spinkajucich zlatusikov a nevymenila by si ich za nic na svete 😵 😵 😵 a bolo by super, keby sa nam podarilo sa stretnut niekedy 🙂 . som na teba zvedava nazivo 😀 a aj na tvojich drobcov 🙂 🙂
@larosa 1.2. by teoreticky slo 🙂 . aj ked ja som chcela zacat piect tortu, lebo chystame na nedelu 3.2. oslavu 😀 .. ale dobre, zatial moze byt 🙂 ... a v ktorej aide myslis? ja som zatial v ziadnej nevidela detsky kutit..
zienky takto pred rokom po trojdnovom ziti v kontrakciach prisla na svet moja majunka buchticka.ale to utieklo.
@zuzky1104 no este to moze s tihnut nasa sa narodila o 14 38 a sestra je otvorena len na 2 prsty a este ani voda neodtiekla.vcera som snou bola a hovorila ze ju uz 3 krat prehnalo.povedala som jej ze uz pojdes aj mna v piatok rano prehnalo a poobede uz bola na svete a mala som aj pravdu.par hodin nato ju to chytilo.urcite napisem vsetko co budem vediet.
@kajkovajanka na hlavnej je,este som tam sice nebola,ale cele leto som nakukavala cez okna,ako to tam robili,lebo som casto chodila tou bocnou ulickou 😀
@kajkovajanka teraz mi doplo,ze na hlavnej su dve,tak velku aidu som samozrejme myslela 😉
@mimuska2 vsetko najlepsie Sophinke k narodeninkam 😵 😵 😵 😵 😵
@kajkovajanka dakujeme pekne 🙂
@mimuska2 aha, ze este len na 2prsty....no tak to ma este, co robit....ale zase niektore baby sa raz dva otvoria, ja som rodila 22hodin, takze, ked som bola otvorena este len na dva prsty.....paaanecku 😅 ale normalne mam zimomriavky, nie z bolesti, ked si spomeniem, ale z tej krasy, z toho adrenalinu, a napadaju mi myslienky, ze aj ja este chceeem 😀 😀 😀
to je uzasne porodit dietatko, ved viete o com hovorim... 😉 je prvorodicka?
@mimuska2 Sophie prajeme vsetko najlepsie k prvemu rociku, nech vam iba radost prinasa!!! CMUK
Segre drzime palceky, to by bola aka pecka keby sesternicky oslavovali rovnako. A teba si neviem ani predstavit, lebo rozmyslas kde ten rok ubehol a ako si to prezivala a teraz je v tom istom tvoja sestre. Krasne!!!! 😀
@elviska666 presne tak 😀 zozereme ;)
@mimuska2 no inak toto mi napadlo, monitor, klistir...a pod. nevadi, kazdou kontrakciou je blizsie k babetku, davaju jej aj oxitocin? tak by to bolo sice bolestivejsie ale rychlejsie, inak ak jej daju tie infuzky, a plus glukozu do toho, malo by jej to pomoct trosku zase na cas nabrat sily....joooj drzim palce....!

@kajkovajanka no s nami to vyzerá tak, že neviem 😢 ale až po 6.2. Pri nich dvoch sa nedá plánivať, tak ja dám veieť, až dorayíme a možno yorganiyujeme nejaké ďalšie ministretko pri príležitosti nášho pobytu na výchiode 😀