Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@tinika3 kraaasna torticka aj maly je fesak, vsetko naj 🙂 aj mne je smutno, ze to tak rychlo ide, ked si predstavim to malinke babo co bola pred rokom a teraz si beha po byte sama, majstruje co sa da, je to neuveritelne 😅
@kajkovajanka @mabel1981 dakujem baby, ano bola ok, na zaciatku sa trosku zlakla, lebo tam bolo vela chlapov (mm kolegov) ale potom bla OK, pozerala na tety ako tancovali (roztlieskavacky) a aj na hokejistov z jednej strany na druhu. 😀
@mihouk tak to som stastna, ze je Tiluske lepsie...velmi ma to mrzi, ze prave v tak vyznamny dnik bola chorucka...ale uzila si to aspon tak ze ochutnala torticku a hlavne ze bola s vami...no je to u vas zlozite, ked Maximko nieco donesie zo skolky asi sa tomu neda moc zabranit, tym hnusnym virusom, vsak? no a pocitac je teda kader, ze to dokaze vsetko takto vydrzat...tak popros Jeziska, nech co najskor pride aby si mala pocitac v poriadku...veeeeeeelmi by som chcela vidiet fotky, som zvedava ako Tiluska podrastla 🙂 a aj Maximko samozrejme 🙂 a uz sa chyta chodit??? nas Marosko od vcera chodi po celom dome...uz som tu o tom pisala,. proste vcera sa to zlomilo...takze my mozeme hovorit, ze presne na svoje prve narodeniny zacal chodit...som na neho velmi pysna...s mm sa nejdeme na tu jeho tarbavu chodzi vynadivat, taky je zlaty, ze by som ho zjedla od lasky...vsetko si poctivo kamerujeme, sice len na fotak, ale na pamiatku, aby sme si to mohli troska popripominat 🙂
taak dnes uz pride babulka domov tak si pojdeme uzit.zistili ze nechcela papat lebo ma prirastli jazyk ci ako sa to vola tak jej to budu strihat dnes.oslavu sme prezili super malinka sa tesila z darcekov a bola velmi dobra.
a y co nove
@katun vsetko najlepsie Kubkovi k prvemu rociku 🙂 .. ako sa inak mate?
@tinika3 jeeej 🙂 , krasavec malicky 😵 😵 vsetko najlepsie k narodeninkam Matuskovi zelame 🙂
@kajkovajanka ja som mala doma, poslala som mm nech mi dokupi, ale nenašiel ☹ ale Zuzka(@tamaska) písala, že na furči kúpila v predajni Juno- v OC Torysa, oni majú predajňu aj na mlynskej, ale či to tam majú.....
@mirka2010 dakujem za pochvalu skvele sa to cita. My sme take vrtule aj s muzom, ked mame sediet cez vikend doma, tak je to asi to najhorsie pre nas.... stale nieco vymyslame, a samozrejme Lili sa musi pridat 🙂 potom sa cudujem ze ona je taka sialena... 🙂 neobsedi ani chvilku.
Je to super ked Marosko chodi vsak? Ja tomu doteraz neverim a to uz Lili chodi vyse mesiaca, stale mi to je take cudne 🙂 krasne cudne. Presne ako pises je z nich uz taky samostatny clovek, a cim dalej tym sa ta chodza bude zdokonalovat, a tym je stale samostatnejsi. Lili uz beha sama po vonku, kocik uz skoro vobec nepouzivame. 🙂 Tak sa drzte a uzivajte si Maroskovu chodzu.
@kajkovajanka no super, že už si doskúškovala 🙂 ja som kupovala na Furči mali aj gelové aj práškové / ja som kupovala práškové a mali pekný výber/, ale myslím že aj v čížiku majú. Dávnejšie som zazrela aj v drogerii teta - ale mali iba zelenú, oranžovú, modru a červenú. Práškové sa rozrábajú štipka v kvapke vody a pridávaš pokým nedosiahneš farbu akú chceš. Al ak by si šla na Furču teta rada poradí aj vysvetlí 🙂
Všetkým drobcom, ktorí dovršili rôčik prajem všetko naj naj 🙂
@mihouk no u nas to je tak isto.. ja som jej dala na tajnaka sponku. pokial o nej nevedela, tak bola vo vlasoch, potom si dala ruky na hlavu a prisla na to, ze tam ma "cudzi" objekt a normalne ju vytrhla von.... takze asi tolko 🙂 ciapky jej musim davat take na viazanie. inak su tiez hned dole.
@mirka2010 nooooo mozno dostaneme najomny byt v sarisi ale nieje to iste ale tak na 85% uz sa na aj ozvali aj sme si jeden byt valosovali len este musime dolozit nejake papiere..no zuby su na popuk...mslim ze nam vykukla dvojka :D a na jednotke druhej je malinka dierocka tiez sa derie von svina....a este aj dnes sme sa zobudili s taky opuchnutym ockom....akutny zapal spojivky....no a kvapkat ocko a mastizt hotova katarstrofa ako tyranka si pripadam
@wisinka Tak musim skusat na tajnasa, ciapky mame na viazanie, ale nezavezujem, lebo by sa priskrtila, radsej na to dam kapucu a po niekolkych pokusoch rezignuje. Maxim je nauceny na ciamky zima a siltovky v lete, bez toho ani von nejde (dlho nemal vlasky, tak preto), ale tato vlasata potvorka..... ved co ti budem hovorit 😉
@mirka2010 No ako super ze sa vam takto rozbehol. Tilus prejde za ruky vsade, za jednu sa jej velmi nechce a bez urobi len jeden krok medzii gaucom a stolikom. Maxim zacal chodit ako 13.mesacny, ale ona to bude mat tazsie, lebo Maxim jej stale stoji v ceste, tak jej to stazuje. Minule sme sa s nou hrali a s mm posielali mezdi sebou, nech sa odhodla chodit a do toho Maxim, ze aj on chce, tak aj jeho sme si museli ako tatari posielat medzi sebou 😀
@sonula44 Ella 22.01.2012
@mihouk Matilda - Tili 22.01.2012
@martina97 Natalia 23.01.2012
@sandritta Anička 23.01.2012
@elviska666 Zoe 23.01.2012
@etuska Jakub Maxim 23.01.2012
@tucika Ayo 23.01.2012
@linette Alexandra 24.01.2012
@majca424 Andrejko 24.01.2012
@sussie259 Sofia Ella 24.01.2012
@katun Jakub 24.01.2012
este raz vseeeetko najlepsie k 1. rociku, hlavne vela zdravicka a ostatne pride samo 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte, aj ja sa pripájam a želám všetko dovré 🙂 🙂 🙂
@wisinka koooolko snehu 😀
@kajkovajanka no viac vraj nema byt 😀 😀 😀
@rebecca2006 ahoj. Ja sa chystam odstavit, ale tak postupne. Doteraz som kojila na poziadanie. Od pondelka len rano a vecer. V noci ani cez den nekojim. Na obed mi dokonca zaspi so sunarom. Takto planujem par tyzdnov fungovat. Potom stopnem ranne a asi na koniec vecerne kojenie a bude. Teda aspon dufam. Cez den uz cicik ani nepyta. Zacala vela pit 🙂 mi za den vypije flasu sunaru a tri flase caju. Vcera som skusila aj rano dat sunar a v pohode, cicik nepytala. Myslim, ze najhorsie bude stopnut to vecerne kojenie. Tak o mesiac to skusim. Drzim Ti palce!

@mirka2010 Dakujeme, Tilka uz je lepsie, uz nema teplotu, len obcas zakasle. Maxim uz isiel do skolky. Velku oslavu sme presunuli a tu malu si Tilka uzila, lebo som ju nechala papat tortu a taaaaak jej chutila ani darcek ju velmi nezaujimal. Maxim sa domceku velmi potesil, ale uz mu vcera odtrhli dvierka, nie je to velmi pevna stavba, musim kuknut po nejakych silnejsich pantikoch a srobikoch, aby to prezilo tych mojich nicitelov. Teda tipujem Tilku, lebo keby si videla moj pocitac.... Maxim ho dost dokatoval, ale stale isiel, zobrala ho Tilka a uz mu vylomila obrazovku a cuduj sa svete este sa stale dokaze napojit na net, ale je to hroza, chudacik pocitac, je ako vojnovy veteran ☹ ☹ ☹ Ona znici vsetko, momentalne najradsej ide do kupelne (ked nezatvorim dvere) a hadze mi na zem moje kremy, opica jedna. Skusim poriesit nejak ten pocitac a hodim aj nejake foto, dufam ze coskoro ma navstivi Jezisko a pri nesie mi novy 🙂