icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
24. jan 2013

@katun jeeej 😵 , krasna tortickaaaa 😵 😵 a Kubko je velmi zlatucky 😵 😵 😵

larosa
24. jan 2013

@katun drbcovi vsetko naj

larosa
24. jan 2013

@katun drobcovi 😀

mirka2010
25. jan 2013

@martinka8 tak to je jasne, ze ked ste s mm tak aktivni, tak aj Lili bude taka ista...ale vsak je to super, my pre maleho tiez kadeco vymyslame, len aby mal pekne zazitky a sice si to este nepamata, ale to co do neho vkladame, tu lasku, zazitky, to sa vsetko v nom uklada a to je dolezite 🙂 a vsak mame fotaky, vsetky krasne momenty nam predsa zvacnia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mirka2010
25. jan 2013

@katun vseeeeeetko naj Kubkovi prajeme 🙂🙂🙂 torticka sa krasne vydarila a odrazadlo dostal aj nas Marosko, skvela vec, vsak?

mirka2010
25. jan 2013

@wisinka kraaaaaasne fotky a hlavne ta prva na porovnanie, to je neskutocne ako sa nam tie nase lasky zmenili, vsak???

mirka2010
25. jan 2013

@1234lubka ach drobcek maly a to kde preboha dostal zapal spojiviek??? chudatenko moje male, tak mu drzime palce aby mu to co najskor preslo, aby sa mohol tesit na svoju bliziacu sa oslavu 🙂 kedy to idete mat presne??? a vy chcete odist z toho domceka a babku tam nechat???a ten byt ma mat kolko izieb?

mirka2010
25. jan 2013

@mihouk tak kazde dietatko je ine, Tiluska o chvilu bude bezkat o sto sest...mne vsetci, hlavne moja svokra stale hovorila, ze chlapci su vzdy pozadu a ze vsetko zacne neskor robit ako dievcata a vidis...ako tu citam, tak chlapci veru v nicom nezaostavaju,my asi najviac len v zuboch 🙂 zajtra ideme na svadbu, co ja sa nazhanam kosele pre mojho mm??? to je az neskutocne...uz mam toho dost, proste u nas nic poriadne nezozenies, a ak nieco nahodou tak kosela stoji 70 euro...viac ako moje saty!!! co je absolutne nenormalne...taka som kvoli tomu nastvana!!!

mirka2010
25. jan 2013

@mabel1981 tak je to krasne, veru tak 🙂 uz su to nasi velkaci velki 🙂 a tie nozky male ked si cupotu po tom domceku, no ja ho idem zozrat 🙂 Monika a kedy dame to martinske stretko na tom Severe?

zuzulienkaaaa
25. jan 2013

@kajkovajanka neviem či máš niekde v okolí, ale v 101 drogerie majú žltú, oranžovú, červenú, modrú a zelenú...všetko práškové, býva to umiestnené pri pokladni

1234lubka
25. jan 2013

@mirka2010 no netusim...maly mi predvcerom asi 10 krat vybehol na chodbu ked som bola po drevo a tam je strasna zima lebo cez dvere prefukuje, okno je storocne....na chodbe mame 4 stupne...a rano tam je zamrznute okno normalne...asi tam musel dostat prievan....rano sa mi zdalo ze ma opucnute ocko tak som zasla na ocne a kym sme sa dostali dnu tak uz mal cervene ako zajac....nooo vies ten domcek je..no v stave kde treba dost rozsiahlu rekonstrukciu...vsade je zima ked sa netopi a musim topit do kazdej izby keby si chcela mat vsade teplo...z toho dreva je vsade bordel.....no uz mam toho plne zuby....ani maleho teraz velmi nemozem ucit hygienu lebo kupelna je na chodbe a v kupelni kosa a je v takom no..."schopnom" stave....tazko vysvetlovat...uz nevladzem proste....a na celkovu rekonstrukciu by mi trebalo aspon 30tisic co sme pocitali....strecha, odvodnit, ustredne, stierky, podlahy strasne vela nove rury vodovone treba cerpadlo odpad pozateplovat lebo to fuka z kazdej strany..spoje do mesta su nevelmi dobre skolka vo vedlajsej dedine...neviem ako by sme po maleho chodili....mam toho uz dost ..teraz dokonca nemame vodu v studni tak musim veci na pranie nosist sesternici....nevladzem uz....boze dufam ze nam to klapne stym bytom..je sice dvojizbovy najomny mestsky byt vo velkom sarisi...chodi tam mhd z presova, peso som po cyklistaku za 15 minut v presove, skolka tam je skola...obchod....predsa saris je male mestecko...normalne by sme mali teplo vsade, menej by sme minuly na benzin...a este tam ku nam ide taka rozbita cesta ze...no coment...zo zaciatku sa mi to az take strasne nezdalo ale teraz.........babka uz je na taky zivot naucena. ona aj ked ide na sviatky na jednu noc prec tak uz sa neciti dobre lebo nieje doma....a ja niesom povinna sa starat o babku ved ma dceru vo vedlajsej dedine, druhu dceu o dedinu vedla...no nebudem to dalej rozpitvavat...aj babka mi uz ide na nervy...vsetko jej vadi, vsetko chce robit sama, na vsetko nadava....10 krat jej poveim nech nedava malemu chipsy a i tak mu da..a maly sa potom dusi lebo su tvrde a ostre...skoda reci :((((((((

mimuska2
25. jan 2013

tak baby dalsia tazka noc od4 45 do 6 30sme boli hore.uz sa mi to nezda normalne kedze ani cez den vela nenaspi.

kajkovajanka
25. jan 2013

@zuzulienkaaaa @tamaska dakujem vam, baby, za rady. nasli nakoniec v teta drogerie, praskove a celkom dobre farby 🙂

katun
25. jan 2013

@mirka2010 odrazadlo je super, paci sa mu 😀

kajkovajanka
25. jan 2013

inak baby, Beki nam zacala sama chodit 🙂 , od vcera vecera 😀

martinka8
25. jan 2013

@kajkovajanka jeeeej super gratulujem 🙂 sikovnica.
@mimuska2 inac aj my mame veselo teraz, neviem preco ale vstava 5 - 6 krat za noc na kojenie. Uz mi to ide na nervy, trva to uz vyse mesiaca, a upokojit ju inac ako cickou neviem, lebo ona presne vie co chce, trha mi tricko a krici mnam mnam :D och....
@1234lubka velmi drzim palce nech sa to podari s tym bytom, lebo nezavidim ti tie podmienky, to by som asi nezvladla. Klobuk dole, ze si to vydrzala uz aj tak dost dlho, fakt ... 😒

mimuska2
25. jan 2013

@martinka8 aspon vies co chce ale moja len mrnci potom zasa v pohode rozprava.dokaze byt aj hodinu a pol hore inak ked sa budi sa len napije cajiku a haja.neviem ale myslim ze to neni ani zdrave aby tak malinko spala

mimuska2
25. jan 2013

@kajkovajanka supeer gratulujeme,my uz behame aj vonku po trave aj po snehu.doma uz hrame nahanacku a veeelmi sa tomu tesi 🙂

kajkovajanka
25. jan 2013

@mimuska2 to vazne? nahanacku? 🙂 🙂 🙂 🙂

1234lubka
25. jan 2013

@martinka8 dakujem moja..no az take katastrofalne to zase nieje,,,no podla toho ako sa na to pozries...teraz v zime je to dost blbe.....inac ten dom je fajn len fakt tam treba rekonstrukciu ved ked poriadne prsi mokne stena, teraz sa nam v izbe urobila plesen...joj stale daco.....ten byt uz mame vlastne vyzrebovany aj mame zaregistrovane ze ktory by mal byt nas len kym nemame podpisanu zmluvu tak to beriem z rezervou ved vsetko sa este moze stat nie? a asi najskor sa tam budu stahovat prve rodiny niekedy v maji este niesu uplne dokoncene....uvidime dakujem za podporu 🙂 si velmi mila 🙂 vy ako sa mate? uz ste mali rocek? stracam prehlad :D

mimuska2
25. jan 2013

@kajkovajanka no je to pre nu strasna zabava tak pisti a smeje sa ze musime.strasne je smiesna ked tak rychlo uteka a pisti 😀

1234lubka
25. jan 2013

@kajkovajanka jeeej gratulujem moj Matko sa pusti sam ale ked s nim tri krat spadne tak sa rozbehne stvornozky to mu ide predsa len lepsie :D ale robi velke pokroky 🙂 mozno do rocika do utorka zacne aj on 🙂

mirka2010
25. jan 2013

@1234lubka moja zlata, tak mas to veru tazke-pretazke...take podmienky a hlavne v zime, to je naozaj o drzku a pri malickom dietatku ta aj tak obdivujem, ze si to vydrzala tak dlho..ak dostanete ten byt tak to bude nieco uzasne..budete len vy s mm a ziadna babka a ako si maleho naucis tak tak to aj bude...verim, ze vam ten byt vyjde a budem mooooooooooooooc drzat palce...aj ked je dvojizbovy, vsak ste mlada rodina, na par rokov kym nebudete mat druhe vam to plne postaci....🙂🙂🙂 kedy to mate vediet ze to vyslo????

mirka2010
25. jan 2013

@katun a uz sa vie na nom aj odrazat??? lebo my mame este len take chabe pokusy...

mirka2010
25. jan 2013

@mimuska2 coze mate take zle noci???? aj my sme mali tuto uplne prisernu...ale po dlllllllhej dobe...idu Maroskovi predne jednotky, takze to aj celkom chapem...ale inak neviem, merala si jej aj teplotu???

mirka2010
25. jan 2013

@kajkovajanka gratulujeme!!!! tak to mame skoro uplne naraz, len my sme zacali den pred vami...no co povies, ze je to neskutocne zlatucke???? a rucky si dava ako?? lebo Marosko zacal tak na stranu, chodil ako maly golem, ale potom zistil ze lepsie je dohora, taky je podareny 🙂🙂🙂

mimuska2
25. jan 2013

@mirka2010 hej merala nemala skusila som jej dat aj papat len ona uz v noci nepapa vobec takze aj to vyvratila.skusila som asi vsetko,neviem ci by som nemala ist dr len nechcem byt nejaka panikaraka ze hned doktroke utekam ale mne sa zda naozaj ze malinko spinka aj cez den spinka uz len hodku a pol,neviem no nechcapem preco sa budi niekedy aj 5krat.uz to trva vyse dvoch tyzdnov

mihouk
25. jan 2013

@mirka2010 Tilka sa dnes uz pustila a urobila prvy krok do prazdna, ale dnes je nejaka umrncana, v noci jej zase vybehla teplota na 40, no nebola som nadsena. Objednala som ju na kontrolu u Dr, na utorok, ale dufam ze to uz nebudeme potrebovat. Uz aby tu bolo leto, lebo tieto virusi ma zabijaju.
Na svadbu by som isla aj ja 😀 O koseliach mi nehovor, viem svoje. Moj mm je vysoky a ma dlhe ruky, takze ziadna konfekcia, musi mat predlzene rukavy. Ja mu sama oblecko vobec nekupujem, ale nastastie objavil firmu na nete, kde robia predlzene rukavy, super kosele a aj na manzetove gombiky a skoro stale maju akciu 4 kosele za £100, co je super cena, lebo keby sme mali kupovat jednotlivo, tak sa nedoplatime a on nosi kosele kazdy den. Ved aj kabat mu museli predlzovat, no co 198cm nie je UK normalna vyska 😝
Tu je linka na tie kosele, uz ti to na zajtra nepomoze, ale mozno do buducna, lebo robia dodavku aj na SK. http://www.ctshirts.co.uk/default.aspx?q=ukgob|...

1234lubka
25. jan 2013

@mirka2010 no ked podpiseme zmluvu a ale musi najprv matovy veduci napisat ze ma prijem lebo on vlastne nezamestnany robi len na dohodu....no az taka hroza to nieje inac mame plastove okna len na chodbe a v jedenj izbe neobyvanej nijeje.....len je to blbe lebo mi mame izbu na konci a prechadzame cez obyvacku v ktorej sa netopi...a rano je vsade zima jak.....no uvidime snad to vyjde.....

kajkovajanka
25. jan 2013

@mirka2010 Beki ma rucky tak pokrcene v laktoch dohora 😀 a nohy tiez trochu pokrcene v kolenach 😀 , tiez velmi smiesna 😀 a usmieva sa od ucha k uchu, ked ide 😀 a ja ju potom uz cakam s otvorenou narucou 😀 . viem si predstavit aj Maroska,ako cupka 😀 juuuj, zlatucke to je to chodenie 😀 😀