icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

jankaja
25. jan 2013

@kajkovajanka gratulujeme k chodeniu, aj všetkým ostatným detičkám, ktoré sa v poslednom čase rozchodili 🙂 My ešte nechodíme, aj keď zopár dní už trénujeme pár krokov sem, pár krokov tam 🙂
@1234lubka želám, nech to vyjde s tým bytom, obdivujem ťa, že to zvládaš, je to kopa práce navyše, kúriť drevom a tak...

katun
25. jan 2013

@mirka2010 mirka, tiez su to iba pokusy, ked je na podlahe (nie na koberci), tak mu to ako tak ide, aj cuvanie 😀 spravi nejake dva tri odrazy 😀

martinka8
25. jan 2013

@kajkovajanka aj my hrame nahanacku 🙂 Aj vy budete, uvidis 🙂 Je to najlepsia zabava pre deticky. Lili sa pri tom strasne rehoce..... ja stvornoskujem vrcim.... a ona zdrha.

martinka8
25. jan 2013

@1234lubka my sme tu spolu s tamaskou najstarsie. rocik mala lili este 30teho dec. Urcite to ma aj svoje vyhody ten dom, hlavne v lete, vonku v prirode, parada, ale takto v zime je to kopa prace a hlavne s tak malym babom :( ale zase ked budete mat byt, stale budete moct vypadnut na vikend alebo len tak na par dni do toho domu 🙂 a byt v prirode. Velmi drzim palce nech sa vam to podari.

martinka8
25. jan 2013

@mimuska2 tak skus len zavolat doktorke, mozno ti nieco poradi, alebo povie ze je to normalne 🙂 Ja som uz tiez dnes pisala laktacnej poradkyni lebo mam dost... :( mozno mi nieco poradi, ak nie tak aspon povzbudi 🙂 drzte sa.

1234lubka
25. jan 2013

@jankaja no tak drevo nanosi mm ale teraz robi tak musim ja...no kym je narubane tak dobre ale rubat neviem :D boze ako to niekedy zili ludia....mame gamatky ale to prd vytopi...u nas je zapnuta na 3ke aby tak dorana nevychladlo a v kupelni na 2ke a platime 35 ecka mesacne....sila no....clovek si zvykne nejak...len neda sa porovnat ked pridem ku mame...pretocim radiator a teplo...:D maly lozi po celom byte 🙂 dakujem pekne za podporu

1234lubka
25. jan 2013

@martinka8 ved to ze v lete je tam super....ked sa nenosi drevo...vonku mame hojdacku maly by si pobehal...dali by sme mu bazenik....aj to ze mas pravdu v lete tam mozeme kludne chodit ved asi budeme chodit na zahradu pookopavat zeleninku a tak...ked sa urodi nejake ovocie.....len v zime je to tam fakt ze "nahovno"...jaaaj taze vy uz pomaly 14 mesic zacnete 🙂))

1234lubka
25. jan 2013

Podarila sa!!! 🙂 dufam ze zajtra bude chutit 🙂

1234lubka
25. jan 2013

moje cervene zapalene ocko.....to budu zajtra fotky :D

bboossoorka
25. jan 2013

bože baby nestiham saani vysrat....užmi lezie všetko na nerv manžel už tyžden chori samozrejme neberie lieky bo nema kedy...mala užchora tobiasa to už chyta mna asi jebne.....už mamtoho plnezuby neviem s kade kam a stale dačo...i tk tomu nam ide 14zub očny...nervy

@martinka8 no ano vyhodi,,,drevo si rubem sama...i nosim i kurim....bo manže stale v praci....apreto nič nestiham.....o tomto je dom same starosti....stale treba dačo robit.... ☹ ☹

bboossoorka
25. jan 2013

čo sa tika chodenoa chodime tak 3kroki a koniec strachoprd....nevadi mam ečas

bboossoorka
25. jan 2013

všetkym ročniatkam prajeme vela zdravička a všetko naj naj anj 🙂

mabel1981
25. jan 2013

@mimuska2 ahoj my mame s malym to iste uz treti tyzden sa zobudi a byva hore ako kedy niekedy hodinu a uz sa stalo ze aj dve a pol hodiny bol hore. Tiez ma to strasne unavuje tuto noc bol hore od 3.50h a zaspal bolo 5.15h a este ked videl ze mm vstava a ide do prace to bolo strasne ako zacal plakat, neviem cim to moze byt

bboossoorka
25. jan 2013

baby mali začal chrčat a kašlat?????kalciovy sirup???,poradte

bboossoorka
25. jan 2013

i bysom tortu pridalaale nejde mi

mabel1981
25. jan 2013

@kajkovajanka gratulujem k chodeniu, vsak je to zlate ked zacnu chodit, sa neviem vynadivat 🙂

mabel1981
25. jan 2013

@1234lubka ahoj drzim palce nech vam vynde ten bytik, a ta obdivujem ako zvladas take bojove podmienky 😉

mabel1981
25. jan 2013

@1234lubka ozaj a torticku si ty piekla? krasna

mabel1981
25. jan 2013

@mirka2010 ahoj Mirka mozme dat hocikedy stretko, bola by som rada keby sme sa uz stretli, vy idete v sobotu na svadbu vsak a beriete aj maleho?

bboossoorka
25. jan 2013

moje detički

1234lubka
25. jan 2013

@mabel1981 ano prvy krat som skusila a podarilo sa 🙂 dakuejm 🙂))

1234lubka
25. jan 2013

@mabel1981 :D dakujem za podporu,,,jooj az take bojove to nieje len je to blbe trosku.....🙂

1234lubka
25. jan 2013

@bboossoorka jeeeeeeeeeeeeej zlatulinky je tobinko aj so sestrickou 🙂 inak mas taku istu sviecku ako ja :D sama si piekla torticku? ja by som sa neodvazila to oblievat cokoladou....

jankub
25. jan 2013

@kajkovajanka Ahoj, tiež gratulujem ku chodeniu, už máš doma veľkého človiečika a za chvíľu sa budete aj vy naháňať, tak ako baby vraveli aj môj malý to zbožňuje,tak ako hovorila @martinka8 ja som tiež na kolenách a malý sa snaží bežať a schovávať sa a pritom sa rehoce. Len keby tie kolená potom neboleli 😀

mabel1981
25. jan 2013

@bboossoorka ahoj krasne deticky mas 🙂 no a mas to perne ked su vsetci chori, drzim palce nech rychlo vyzdraveju a tebe pevne nervy, co sa tyka toho sirupu asi by som dala Stodal, Solvolan alebo Mucosolvan. Citala som zevraj kalciovy sirup nelieci kasel ale iba zmiernuje opuch sliznice.

emamichaela
25. jan 2013

@bboossoorka kalciovym nic nepokazis, mozes davat 2 krat za lyzicku, len je to ako doplnok. Bude rychlejsie fit. Fukni aj cebion na podporu imunity. Ak vykasliava, tak je dobre. Ak treba podpor nejakym sirupom na vykasliavanie a casto vetraj, nech nieje doma prekurene, lepsie odpuchnu sliznice. Ak by sa ti nedajboh dusil, tak obliect a vybehnut von na studeny vzduch. Drzim palce, nech je coskoro vsetkym dobre. Hlavne nadych, vydych. Nech ich chvilu strazi muz a vybehni sa prejst.

emamichaela
25. jan 2013

@bboossoorka naaa muz v trenkoch v pozadiiii 🙂 tos tazka erotika 🙂 sa usmej trochu. Neboj, bude lepsie 🙂 a do torty by som vam kusla hned, si sikovna. Ja som dala piect, lebo taka sikovnica niesom.

emamichaela
25. jan 2013

@1234lubka to je skvely napad, s tymi lentilkami 🙂 krasna torta!

kajkovajanka
25. jan 2013

@bboossoorka zlatusikovia 😵 😵 .. skoro sa uzdravte a vela sil ti zelam ... a niekedy sa uz pridte ukazat 😉 🙂

kajkovajanka
25. jan 2013

@1234lubka super torta 😎 😎 🙂 a chudacik maly, ocko cervene 😔 , nech sa skoro zahoji ... a potom si s fotoshopom posedis chvilku a budes odstranovat cervene ocko 😀 😉 (nemyslim v zlom 🙂 )