Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka aj my hrame nahanacku 🙂 Aj vy budete, uvidis 🙂 Je to najlepsia zabava pre deticky. Lili sa pri tom strasne rehoce..... ja stvornoskujem vrcim.... a ona zdrha.
@1234lubka my sme tu spolu s tamaskou najstarsie. rocik mala lili este 30teho dec. Urcite to ma aj svoje vyhody ten dom, hlavne v lete, vonku v prirode, parada, ale takto v zime je to kopa prace a hlavne s tak malym babom :( ale zase ked budete mat byt, stale budete moct vypadnut na vikend alebo len tak na par dni do toho domu 🙂 a byt v prirode. Velmi drzim palce nech sa vam to podari.
@jankaja no tak drevo nanosi mm ale teraz robi tak musim ja...no kym je narubane tak dobre ale rubat neviem :D boze ako to niekedy zili ludia....mame gamatky ale to prd vytopi...u nas je zapnuta na 3ke aby tak dorana nevychladlo a v kupelni na 2ke a platime 35 ecka mesacne....sila no....clovek si zvykne nejak...len neda sa porovnat ked pridem ku mame...pretocim radiator a teplo...:D maly lozi po celom byte 🙂 dakujem pekne za podporu
@martinka8 ved to ze v lete je tam super....ked sa nenosi drevo...vonku mame hojdacku maly by si pobehal...dali by sme mu bazenik....aj to ze mas pravdu v lete tam mozeme kludne chodit ved asi budeme chodit na zahradu pookopavat zeleninku a tak...ked sa urodi nejake ovocie.....len v zime je to tam fakt ze "nahovno"...jaaaj taze vy uz pomaly 14 mesic zacnete 🙂))
bože baby nestiham saani vysrat....užmi lezie všetko na nerv manžel už tyžden chori samozrejme neberie lieky bo nema kedy...mala užchora tobiasa to už chyta mna asi jebne.....už mamtoho plnezuby neviem s kade kam a stale dačo...i tk tomu nam ide 14zub očny...nervy
@martinka8 no ano vyhodi,,,drevo si rubem sama...i nosim i kurim....bo manže stale v praci....apreto nič nestiham.....o tomto je dom same starosti....stale treba dačo robit.... ☹ ☹
čo sa tika chodenoa chodime tak 3kroki a koniec strachoprd....nevadi mam ečas
všetkym ročniatkam prajeme vela zdravička a všetko naj naj anj 🙂
@mimuska2 ahoj my mame s malym to iste uz treti tyzden sa zobudi a byva hore ako kedy niekedy hodinu a uz sa stalo ze aj dve a pol hodiny bol hore. Tiez ma to strasne unavuje tuto noc bol hore od 3.50h a zaspal bolo 5.15h a este ked videl ze mm vstava a ide do prace to bolo strasne ako zacal plakat, neviem cim to moze byt
baby mali začal chrčat a kašlat?????kalciovy sirup???,poradte
i bysom tortu pridalaale nejde mi
@kajkovajanka gratulujem k chodeniu, vsak je to zlate ked zacnu chodit, sa neviem vynadivat 🙂
@bboossoorka jeeeeeeeeeeeeej zlatulinky je tobinko aj so sestrickou 🙂 inak mas taku istu sviecku ako ja :D sama si piekla torticku? ja by som sa neodvazila to oblievat cokoladou....
@kajkovajanka Ahoj, tiež gratulujem ku chodeniu, už máš doma veľkého človiečika a za chvíľu sa budete aj vy naháňať, tak ako baby vraveli aj môj malý to zbožňuje,tak ako hovorila @martinka8 ja som tiež na kolenách a malý sa snaží bežať a schovávať sa a pritom sa rehoce. Len keby tie kolená potom neboleli 😀
@bboossoorka ahoj krasne deticky mas 🙂 no a mas to perne ked su vsetci chori, drzim palce nech rychlo vyzdraveju a tebe pevne nervy, co sa tyka toho sirupu asi by som dala Stodal, Solvolan alebo Mucosolvan. Citala som zevraj kalciovy sirup nelieci kasel ale iba zmiernuje opuch sliznice.
@bboossoorka kalciovym nic nepokazis, mozes davat 2 krat za lyzicku, len je to ako doplnok. Bude rychlejsie fit. Fukni aj cebion na podporu imunity. Ak vykasliava, tak je dobre. Ak treba podpor nejakym sirupom na vykasliavanie a casto vetraj, nech nieje doma prekurene, lepsie odpuchnu sliznice. Ak by sa ti nedajboh dusil, tak obliect a vybehnut von na studeny vzduch. Drzim palce, nech je coskoro vsetkym dobre. Hlavne nadych, vydych. Nech ich chvilu strazi muz a vybehni sa prejst.
@bboossoorka naaa muz v trenkoch v pozadiiii 🙂 tos tazka erotika 🙂 sa usmej trochu. Neboj, bude lepsie 🙂 a do torty by som vam kusla hned, si sikovna. Ja som dala piect, lebo taka sikovnica niesom.
@1234lubka to je skvely napad, s tymi lentilkami 🙂 krasna torta!
@bboossoorka zlatusikovia 😵 😵 .. skoro sa uzdravte a vela sil ti zelam ... a niekedy sa uz pridte ukazat 😉 🙂
@1234lubka super torta 😎 😎 🙂 a chudacik maly, ocko cervene 😔 , nech sa skoro zahoji ... a potom si s fotoshopom posedis chvilku a budes odstranovat cervene ocko 😀 😉 (nemyslim v zlom 🙂 )

@kajkovajanka gratulujeme k chodeniu, aj všetkým ostatným detičkám, ktoré sa v poslednom čase rozchodili 🙂 My ešte nechodíme, aj keď zopár dní už trénujeme pár krokov sem, pár krokov tam 🙂
@1234lubka želám, nech to vyjde s tým bytom, obdivujem ťa, že to zvládaš, je to kopa práce navyše, kúriť drevom a tak...