Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@ladyka8 moj kubko uz mal kiahne, chytil ich od starsieho brata. takze vianoce a novy rok sme mali kiahne. uplne v pohode bez skrabania /no jednu si oddrapil na prste, lebo si ruky daval do ust../ .. ak by ste ich dostali, nechaj si predpisat fenistil /kvapky/ a pravidelne davaj 3x denne, kiahne nebudu svrbiet. nicim nenatieraj /skor sa zahoja/ - ak by ich bolo moc, obcas sprav kupel v hypermangane /kupis v lekarni - farbi snad vsetko na fialovo../
@larosa fuuha, nezavidim 😝 dufam,ze sa vam podari sa ich zbavit, aby ste sa nemuseli strihat kvoli tomu 😖 a ktora dievcina doniesla? .. a este sa chcem opytat, ked si robila plnku do Amalkinej torty, zmiesala si puding a maslo (ci nieco ine? ceru?)?
@jankub ano je to velmi mile....moj este ked vidi radio...rozbehne sa knemu a pozrie na mna urobi svoje "eee" a dviha rucku tancuje :D no nepust mu hudbu :D inak vy uz chodite? matko vcera lamal rekordy...ale stale sa hodi na styry...ale ide statocne lez celu chodbu nam vcera presiel 🙂
@1234lubka už chodí viac ako mesiac, ale stále nám pribúdajú modriny na čele ☹ jedna zmizne a druhá vznikne, on chodí pekne aj cez prahy len sa musí obzerať, otáčať a popri tom chodiť a to samozrejme nevníma prekážky ako napr. zárubňu... ono to teraz príde rýchlo, keď si bude úplne istý na nožičkách tak na štyroch ho už moc neuvidíte.
@jankub mi to mame z modrinami mame podobne...tu drbne z postele, tu buchne do stola....uz si s toho nic nerobim 🙂 no ved to ze si este nieje uplken isty ked ide 🙂 ale ide 🙂 sam sa pustoi ked niekam ide najprv skusa po dvoch a lked sa nedari tak naistotu sa da na styry ro mu ide najlepsie :D
@kajkovajanka doniesla Tonka 🙂) a miešala som puding a palmarin, ale lepšia je hera alebo helia alebo maslo 🙂 ale aj sa palmarinom to bolo fajn 😀
baby Kosicanky, co s nasim stretkom?
@kajkovajanka ja neviem uz tu bolo tolko datumov ze som sa uz celkom stratila v tom :( Pre mna za mna.... sa stretnime aj tento tyzden. Spravme to bez oslavy, kto pride pride, kto nieco ma a nemoze nepride.... tak ako sme to robili doteraz, lebo ak sa budeme stale prisposobovat uplne vsetkym nestretneme sa.... co myslis????? Stretavajme sa kazdy mesiac, .... ako doteraz a vzdy prisiel nikto iny 🙂
@martinka8 dobre, tak napriklad piatok? (manzelovi to vyhovuje vpraci, aby nas viezol). a kde?
@kajkovajanka ja doobeda zatiaľ nemám nič, síce neviem čo s piatkom lebo sú prázdniny, ale ak tak prídem aj so staršou 🙂))
žabka, takto ju odela Nikolka 🙂)) živá bábika .....
a najlepšia hra vojsť do každeého boxu / inak sme týždeň po ostrihaní /
@kajkovajanka Nikolka je ešte také veľké malé decko, ona sa rada hrá dnes sa celý deň hrala s Eli až niekedy ju moc brala za bábiku 🙂)) ale inak sú v pohodke 🙂
Na rok sme strihali Niku a to páperie čo mala Eliška tak sme dali ostrihať tiež a teraz jej rastú pekne rovnomerne vlásky 🙂
@martinka8
@tamaska
@kajkovajanka jaaaj šla by som, ale ak sa nezbavíme vší, tak sedíme doma do smrti- smrťúcej 😝 tote bídnice už majú také dokatované vlasy, že až ☹ keby nemala Tonka 1.sväté, tak ju dám ostrihať ihneď....
@ladyka8 mladsi jakubko horucky nemal. starsi adamko mal na zaciatku raz 39, dala som cipok a uz viac potom nemal. jazvy neviem ci budu .. zostali obom na tvari male jamky asi 2 - 3 na miestach, kde to nevadi (v oboci, pri vlaskoch,..) vraj sa to moze vyhladit. a idem pozriet aj nejaky krem na jazvy, to by tiez mohlo zabrat. na tvari nemali vela kiahni a ani velke.
@larosa och, to mi nedoslo, ze vy vlastne teraz asi velmi nemozete medzi ludi, lebo by ste to rozniesli 😝 😒 ... a nic nepomaha?
@tamaska no krasna je zabicka malinka.a ty sama si strihala a ako?alebo kadernicka aj my planujeme troska vyrovnat ale az tak na jar.
a zienky zistila som problem v tom spinkani.vcera som nasla prerezanu stolicku ale kedze hnacky prisli a noci stale tazke tak asi sa este niekde tlaci.nepomahaju nam ani cipky ani gel tak sa v noci trapime ☹
@tamaska ja by som tiez chcela len za uskami tak zarovnat aby nam to rostlo pekne rovnako.no ani nemas co zavidiet je to hroza uz 3 tyzdne to trva ale najskor som nevedela cim to je lebo ona nedovoli pozret do pusinky alebo hned zakusne 🙂 vcera sa nechcala tak som jej prstom prechcadzala v zadu po dasienkach a objavila som jeden.no uz nech to prejde lebo padam na hubu
@mihouk dakujem za link...po tejto skusenosti, hned ak niekde uvidime s mm nejaku koselu, pripadne uz aj oblek tak ho kupime...lebo toto zhananie na neho bolo priserne..som si nikdy nemyslela, ze by sa viac casu venovalo zhananiu oblecenia pre mojho mm ako siat pre mna...no ale aj to sa moze stat 🙂 dufam, ze Tiluska je uz v poriadku...to je neskutocne, ze az na 40 jej to vystupilo...ja by som sa od strachu asi aj zblaznila...zlaticko male...vari nie je chorucka? a mas pravdu, tato zima nech uz skonci, lebo naozaj aj dlho uz je a same choroby, naozaj keby ani nebola, vobec by mi to nevadilo...

@larosa hehe, chudence moje, no co uz.. nejaky sampon na ne protivsovi 😀 neboj, zaberie..