Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka uzasne to je chodenie tych nasich lasock...ako to Beki uz ide?? Marosko za tie dni od prveho pustenia spravil tolke pokroky...stabilitu drzi podstatne lepsie...no je to pre nas az take neuveritelne, ved ja si stale len zvykam na to, ze zrazu je za mnou a pritom bol pred chvilou niekde inde...aj to cupokanie v papuckach aj na to si zvykam, lebo doteraz len so mnou vsade za rucicku a zrazu...je tu samostany cloviecik..no kraaaaaaasne to je 🙂🙂🙂
@mabel1981 ahojky Monika...ano boli sme na svadbe a samozrejme aj s malickym...tym ze mm tu svadbu aj fotil, tak sme od rana od deviatej uz boli u nevesty a ja som jej robila aj make-up aj jej mamine...potom sme isli na svadobne fotenie, ja vzdy mm pomaham, staram sa o nevestu, aby bolo vsetko typ-top 🙂 za ten cas bol malicky s mojou maminou, potom sme sa stretli na obrade a potom sme uz boli spoluuuuu az do pol deviatej...taky bol uzasny chrobacik moj milovany 🙂 atrakcia velej svadby, vysmiaty od ucha k uchu, cupkla si tam tymi malickymi nozickami...potom som ho zaviezla domom, nakojila, ostala s nim moja najlepsia kamaratka a ja som sa vratila na svadbu...ked sa zobudil na papanie, tak mu dala kasicku a ja som o tretej uz bola pri nom naspat...aj tak za cely ten cas som pozerala na mobil kazde tri minuty, ze ci je vsetko v poriadku...
@monky978 naaaaaaaaaaadherne si to spravila...tie fotky ma tak dojali...a to ze si jej dala svoje saty, no to je nieco tak krasne a uzasne...este raz jej prajeme len to naj...je tak krasnucka a velka sikulka, ked si ju odstavila od kojenia a takto to zvlada...ja si to este vobec neviem predstavit ze ako by to bolo...ale velmi uz nad tym rozmyslam..ako to spravit, netusim...ty jej davas uz kravske mlieko, alebo umele??? pises o velkej unave...ja ti verim...kazda z nas to isto velmi dobre vie a citi podobne...dietatko, domacnost, praca to je vsetko velmi narocne a vela krat aj pocasie, takze moze to byt aj tymto...ale ak mas problemy so stitnou zlazou, tak ja by som to asi nepodcenovala a isla s tym k dr nech ti spravia rozbor a pripadne nasadit lieky...moj mm berie kazdy den lieky na stitnu zlazu a napriek tomu byva casto unaveny...tak sa drzkajte a dufam, ze pisat budes castejsie 🙂 boztej Monike 🙂
@mirka2010 ahojky no neni to nic moc stale sa trapime v noci vcera som nasla jednu stolicku prerezanu no plakala aj tuto noc a mala vcera aj hnacku tak myslim ze este nejaka sa tlaci.no v noci nepapame uz asi mesiac staci nam uz len cajik.akurat sa chystam volat dr ze co jej este mozem dat ked nic nezabera lebo stale malo spinka.a vy ako sa mate?
@mimuska2 ach tieto zubky...tie nase lasky si veru vytrpia, lasky nase...urcite sa to ukludni, ked sa jej prerezu...tu hnacku mala asi aj preto..ach, zlaticko a nic jej nepomaha? ani nurofen? som zvedava co ti dr poradi...Marosko teraz spinka, tiez sa mu minuly tyzden prerezali horne jednotky, my mame len 4 zubky...stale dost malo na takyto vek...ale mne prvy zub vysiel ked som mala 14 mesiacov...🙂
my mame 9 od vcera.nepomaha nic ani cipka ani gel.volala som a povedala ze mam zavolat o 2 neni tam dr.myslim ze mi neporadi nic len ze to treba vydrzat,no uvidime.len ma mrzi ze nespi a ci jej to nejako neublizi.
@mirka2010 Ďakujem 🙂
aj ja sa tak niekedy zapozerám na Elišku ako si pochoduje po celom byte, čo všetko a kam znáša lebo už má voľné ruky. A už ma stihla aj vystrašiť ja som sa zamotkala v kuchyni a potvorka mala sa mi tak schovala , že som ju chvíľu hľadala a na zavolanie čušala ako muška 😉 a ked som ju našla tak hodila taký huncúcky pohľad 😀 😀 😀
@mimuska2 ahoj, stoličky sú aj pre nás katastrofa, dve máme prerezané a som si myslela že je na chvíľu pokoj, ale to som zabudla, že stolička je široká a najskôr šla z vonkajšej strany a potom z vnútornej spolu so širokou časťou, takže pre nás ako keby sa dva krát prerezávala. Teraz som čakala, že pôjde tá široká časť tej druhej stoličky, ale čoby idú naraz dve spodné 😝 , tak sa teším lebo má chvíle, keď už mám dosť, len mrnčí a mrnčí. No keď je teplota ak to musí byť ešte horšie.
@mirka2010 Zimu treba, lebo tu je zima taka nijaka a preto tie hnusne bacily poriadne nevymrznu. Je tu len mokro a asi 7stupnov, co viac si zelat pre bakterie 😝 😝 😝 😝 Tilka uz nema take teploty, ale asi jej idu zubky, lebo slinta, ma okolo 37 tepltu, zla a nervozna, stale nieco hadze z nervov a ani poriadne papat nechce, takze to je v jej pripade uz vazne 😀 😀 😀
Maxim ma stale kasel, chudak vcera sa z kaslania aj povracal a on vtedy panikari, ale zvladli sme to.
Ja som zacala minuly tyzden cvicit a uz teraz mam ovela viac energie, je to taky 63 dnovy program a potom mozem ist na dovcu!!!!
Uz mam novy pocitac, len sa v nom este nevyznam, ma Wndows 8 a kym pridem na jednu vec, tak mi to aj trva, ale snazim sa a pokukam fotky a podavam. Moj zavazok 😉
A ako dopadla svadba, to ste boli robit, alebo sa zabavat?????
@mimuska2 myslim, ze to, ze malo spi by jej nemalo ublizit. bude sice unavena, ale raz si to dospi. aj Beki to robi, ze niekolko dni spi pomenej, potom je samozrejme nervoznaa, ale jeden si to cele dospi. aj v noci pospi vela a aj cez den dlhsie. uf, nech su cim skor von 😝 , aby ste sa mohli pokojne vyspinkat v noci 🙂
@kajkovajanka ona uz teraz spinkavala pekne ked sa zobudila co bolo malokedy tak len na cajik uz nepapa v noci.ani cez den tomu moc neda max 1 pol hodky.no ked si predstavim ze este kolko zubkov tak sa mi porad hlava toci,no dufam ze vsetky nebudu mat takyto prebieh
@tamaska uzasna je mala 🙂 zabka 🙂
@kajkovajanka neviem isto ako ja v piatok, kedze musime ist vybavovat papiere a doklady (CO SME SA STAHOVALI) a asi mm berie v piatok dovolenku aby sme to vybavili. Ale nevieme to este isto. Takze kludne spravte stretko v piatok a ak budeme moct prideme 🙂
@mimuska2 sucitim s tebou uplne, ja uz som celkom hotova. A to nam este ziaden zub nevysiel, takze ani neviem ci je to zo zuba. A trva to uz mesiac. Tuto noc nespala od pol dvanastej do tretej, potom o piatej zase hore, o pol siedmej zase hore, ale potom to potiahla aspon do pol deviatej.... ale uz som zufala :( dojcime sa aj kazdu hodinu a pol, a nie vzdy ani zaspi..... hroza
@martinka8 inak, my sme tiež dosť zle spávali, každú chvíľu hore a teraz si musím zaťukať, už asi mesiac oveľa oveľa lepšie. Neviem, či to nemôže byť tým, že je sama v izbe, doteraz som tam s ňou spávala ja, ale pred Vianocami som sa odsťahovala naspäť k mm do spálne a je tam sama a budí sa oveľa menej, zvyčajne len 1 krát za noc, dáme mlieko a spí ďalej. Síce vstáva medzi 6,00 a 6,30 ráno, ale spávať chodí najneskôr o ôsmej, takže nejakých 10 hodín nočného spánku má. Neuvažovali ste nad "osamostatnením"? Lebo viem, že si spomínala, že spáva s vami, možno sa nejako rušíte navzájom.
@martinka8 ja som tiez nevedela stale cim to je ale vcera ze skusim ci nahodou nieco a bol tam kusok zo stolicky no ale tato noc zase party od 2 do pol4 sme mrncali ´ja uz snou 🙂 a potom to bolo asi kazdu polhodinu.no uz ma to nebavi stale take noci cez den robi zle ako moze takze som vecer zabita a v noci zase party tak uz pomali padam na hubu.inak ale krasna dovolenka nie 😉
Zienky, to by mohla malej skodit kava v tom zmysle, ze kaka "bobky", a ked nie rovno bobky, tak ma tvrdu stolicu, dokonca ma na konecniku zdureninku....ideme k lekarke, ale aj tak, co si o tom myslite....? Uz som robila opatrenia z hladiska stravovania a prijmu tekutin, plus probiotika, a zial bez zmeny, tak preto sa zamyslam nad kavou...este ☹
@martinka8 to asi velmi nestihnete, ked idete vybavovat po uradoch 😒
a ostatne baby: @matul @zapka21 @elviska666 @zuzky1104 , hm vy mozete kedy ?
@kajkovajanka zas sa nieco pomenilo?nestiham to tu sledovat...ja si pamatam,ze naposledy sme sa dohodli na 1.2.v aide

@1234lubka to v starych domoch je to tak...ako si pisala, rekonstrukcia by bola velmi draha...je urcit lepsie postovit novy dom ako prerabat a vrazat do stareho...ale co ked nie je ina moznost...vari vam ten bytik vyjde..aj budes blizsie k mestu, aj budete len vy rodinka spolu...tak to ma byt...a celkovo, mozno budes mat aj menej roboty...aj ked na leto zase ten dvor, zahrada urcite budu chybat....