Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@zuzky1104 rezervne? 😀 😀
@kajkovajanka akoze nieco mi nesedelo od zaciatku na tom slove, no nedokazem na to prist co?! Som ja pako... 😀 😀 a rehocem sa tu...a na miesto ktorych , som napisala, ze kotrych... 🙂))
@mihouk ano, Marosko chodi uz vyse mesiaca uplne sam a chodi si kam len chce 🙂 u mojich rodicov su schodiky do obyvacky, take dva male, tak tam ho ucime, ze musi ist za ruku, ale inak sa pohybuje vsade uplne sam...vcera sme boli aj v jednom nakupnom centre, kde sme ho dali prvy krat chodit mimo kocika, tak si vykracoval s tatinkom za rucicku, ja som sa nesla vynadivat...mna to proste tak dojalo, vidiet moje dve najvacsie lasky tak krasne spolu za ruky...nadherny pohlad 🙂
Super ze si nemusela varit, juuuj, nas ked nasi pozvu na obed cez vikend, to je pre mna ako maly sviatok, ze nemusim varit...mam toho naozaj za cely tyzden dost, takze ked maminka navari, aka som len rada 🙂 teraz cez vikend bude svadba a v nedelu otrusky, takze ziadne varenie tento vikend, jupiiii....
@jankaja ahojky, urcite to nebude nic vazne...mala si asi dala len pauzu...nas maly zacal robit prve krocky a potom sa uplne sekol az na mesiac...moja mamina ma ukludnila ze moj brat ked bol maly, tak zacal chodit pred 11 mesiacom a potom na cele tri mesiace prestal...a to pritom sa nikde nebuchol, ani nespadol...a presne tak aj Marosko, ta dlha pauza nebola ani nahodou z padu,alebo nejakeho prelahnutia...takze neboj, mala sa rozbehne a potom ju uz nezastavis 🙂
@1234lubka ano, dnes bolo tak nadherne...aj my sme stravili takmer cely den vonka...aj si pospinkal dva krat vonka, no nadhera...a znova mal taky papkajuci den...mali sme na obed segedinsky s knedlou, no musel papat so mnou...tak som mu knedlu len tak namacala troska o tu omacku a tak mu chutilo...no on je proste taky moj papkajko...a potom ma taky hrncek, ktory ma take vicko, ktore brani vypadavaniu veci z toho a to je jeho...chodit s nim po celom dome a vykrikovat mnam, mnam 🙂🙂🙂 davam mu tam cerealne tycinky, alebo jablcko,alebo piskotky, ta moja laska aky je len zlaty...a boli sme mm kupovat dnes nohavice na svadbu a chodil si po celom obchode, taky cvrlo moj malicky, ako si prepletal nozickami...no na zjedenie laska moja 🙂
@kajkovajanka jankaja, písala že jej mala prestala chodiť, ale možno je to tým, že niekde spadla alebo sa zľakla - potrebuje čas. U nás v bloku prestal chodiť 17 mes. chlapček ale skončil na infekčnom... ale dôvod neviem :(
@tamaska
@zuzulienkaaaa
@larosa
@mirka2010 baby ďakujem, ukľudnili ste ma. Ale aj tak som volala doktorke (veď treba ju aj udržiavať v strehu, nie 😀 ), keby sa pretrvávalo, máme sa prísť v pondelok ukázať. Ale určite sa jedná len o nejaké momentálne uprednostňovanie štvornožkovania, lebo v priebehu dňa sem-tam aj prešla nejaký kúsok, aj zo 10 krokov a večer sa rozchodila už celkom dosť, nie síce až tak, ako predtým, ale očividne ju nič nebolí, len sa jej skrátka nechce 🙂 A keď sme boli na cvičení, tak sa jej podarilo vstať z holej zeme pekne cez kolienko, doteraz vstávala tak, že sa najprv natiahnutými nohami aj rukami dotýkala zeme, a teraz normálne uvoľnila ruky a postavila sa "len nohami".
Tak uvidíme, kedy sa zasa rozchodí, už som sa tak tešila na toto krásne víkendové počasie, čo hlásia, že by si aj vonku mohla pobežkať, no ale veď sa dočkáme 😉
@mirka2010 aj my sme boli vonku, vlastne som takto vonku bola s malym po velmi dlhej dobe lebo stale len z auta do obchodu, alebo ked tak od nasich do maxu to su dve minuty...ale vcera som bola za kamoskou sme sa skoro dve hodiny prechadzali maly vobec nespal len sa pozeral dookola tak radostne si blabotkal rozhadzoval rucickami mal take roziarene ocka ze az :D tomu sa teda pacilo :D ked som ho vybrala von tak bol cely bez seba zacal zametat kamienky behat po chodniku som musela ho drzat za rucku aby nevletel pod auto lebo auta sa mu strasne pacia nevedel na co ma skor pozeratl,,,psika uvidel tak sa skoro zblaznil len "auko auko" :D no super bolo 🙂 🙂 aj sme v hypernove stratili topanocku :D vsimla som si to az ked som ho davala do auta :D ale nastastie sa nasla lebo som hned volala na info :D
@tamaska aha, dakujem za vysvetlenie. to som citala, aj o chlapcekovi aj o Natalke, len sa mi to nespojilo.. fuha, tak snad to nebude nic vazne , pri ziadnom z nich
ahojte babeny...dlhosomtunebolaprechadzali smenainynet abolproblemv telekometaksomčakalaakodebil...alednes tubolosobneaopravilto...nestihamvšetkočitat aleakovidimdari savamatomateši....namidu posledne4zubale tak tomame kus onervoch alemali je poklad...stale sakojime-.veer ideme spat o 7mej a vstavame rano o 8...tak sa todazvladnut.....ešte saozvemalemalimi tu vrešti.....
@tamaska ahoj...ešteti neprišližiadnevysledny ohladommalinkej?stalena vasmyslimodkedysom to čitala
@mirka2010 Mozem sa ja na to vsetko vyprdnut, davam Maxima do postele a nezda sa mi, omeram teplotu a 38. Ja uz neviem co robit. V stredu ma k nam prist mm brat s rodinou, ale ich maly je chory, takze este nevedia ci pridu vsetci a teraz zase Maxim. Snad ho to cez vikend prejde, lebo ani von nebol, v skolke mi povedali, ze si vybral zostat vnutri.
Tilka chodi po schodoch v pohode, ked sa jej ovsem chce. Mame vela schodov, tak je to nevyhnutnost, dolu ju este nepustam, ale ked ide hore, sem tam sa spusti po bruchu a ja chytam. Inak asi z nej vyrastie pekny chuligan, stale sa len hadze na gauci a rehoce sa ako diva, ziadne jemne sparvanie maleho dievcatka 😝 😝 😝 😝
,
@bboossoorka nie už som v utorok chcela volať, ale som sa pozabudla a dr. je u nás v medicínskom každý druhý týždeň, takže až na kontrole sa dozviem čo a ako. Ale zatiaľ si nepripúšťam že by jej dačo malo byť... dnes som ju vážila a za 2 mesiace pribrala 600g čo sa mi zdá OK. tak som zvedavá aké budú výsledky. V stredu ideme na endokrinologiu, a ..../ nemyslím zatiaľ na žiadnu diagnozu - Eliška za 14 mesiacov nebrala žiadne lieky okrem vigantolu a raz v lete finistil.kvapky... tak pevne verím že má len rýchly metabolizmus ....a .... verímmmmmm že je oK
@tamaska urcite ano, ved by si predsa videla, ze nieco nie je v poriadku. a ked vies, ze taka drobna bola aj Nikolka, tak urcite to bude ok 🙂 , drzim silno place 😉
@mihouk ooooch, zas, strasne 😒 , je to sialene s tymi vasimi chorobami 😝 .. mozno hlupa otazka, ale nemoze to byt prostredim, ze sa to na deti tak lepi? viem za znama, byvali v Kosiciach a jej syn bol dost casto chory, ale uz neviem, presne, co mu zvyklo byt. ale odporucali im zmenit miesto. a tak sa odstahovali do Ciech do Luhacovic (male krasne kupelne mestecko). od vtedy bol ok. tak len mi to napadlo..
@kajkovajanka To ani nehovor, mm by sa hend prestahoval na SK, teda poslal by iba nas. Prave preto sme zmanili jeho opatrovatelku, lebo mala stary dom a Maxim potom vzdy kaslal, odvtedy s kaslom pohoda. My mame asi 5 rocny dom, male mestecko, okolo same polia a priroda, ani nie hodinku od mora. Skolka je tiez uprostred farmy, relativne nova a cista. Jedine co mi napada, ze tam chodi vela deti a nie kazde je najzdravsie a ten nas truhlik chyti vsetko co ide okolo neho, lebo on je taky bledul maly. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Baby, len taka smieska na rano 😀 .Beki si najnovsie leje vodu na krk a za tricko na chrbte. A dnes rano znova. Tak som jej zobrala flasku a len tak som sa jej opytala: "Bekinka, to co robis? Si ty normalna?" A Bekca na to svojim jemnym hlaskom ako keby nic: "Hej." a odkracala prec ... som myslela, ze sa zosulam od smiechu 😀 😀 😀
@mihouk waw, krasne prostredie 😵 .. a tak uz potom neviem, ze co 😒
@kajkovajanka Ďakujem 🙂
@kajkovajanka To ti tako odpoveda???? Nasa opica prestala hovorit uplne, tak isto ako Maxim v jej veku. Ja mam take divne deticky 😝 Ale vodu miluje, zoberie si falsku a uz aj polieva stolik a tapka po tom rucickami a tesi sa. No ale co ma frajera, Maximovho spluskolkara (taky krpec, velky ako ona), tak ked ju bozkava, tak hned otvara usta, musim narobit poriadky, lebo ked mu hovorim nech sa nelepi na moju dceru, tak sa len rehocu 😀
Ozaj co som mala pred par tyzdnami problem s mliekom a v noci sme papali briosky, tak definitivne mala rastove obdobie, lebo zrazu sa jej scvrkli vsetky pyzamka, este nikdy som to nevidela, takto rychlo.
@bboossoorka ahoj no teda si mohla pouzit medzernik :D uz len 4 zubky vam chybaju? my mame len hore 4 a dolu dva :D nam chyba este 16:D
@kajkovajanka to moj maly si vezme flasku napije sa a vypluje :D a tak som si ho raz nevsimla soom myslela ze pije cajicek a ked vstal pod nim obrovska mlaka na mojej posteli a on cely od caju...ja ked sa ho spytam ze co robis? a on furt odpovie ze "eeeeeee" :D
@1234lubka chybaju vam len 14 🙂 ma ich byt 20 a ked mate hore 4 a dole 2 tak mate 6 🙂 my sme stale na dvoch dolnych jednotkach
@matul v UK bolo celkom fajn, aj ked ryanair a stansted zla kombinacia, dlho busom a vecerny let tiez to nebolo idealne. takze nabuduce urcite bristol alebo birmingham ak tam este poletime. Malej na ostrove aj viac chutilo ako doma, az som sa cudovala kam to do nej ide. 🙂 a vy ako na svadbe?
@mihouk aku velkost ti nosi Tili? my sme na 74, dokonca nejake kusky aj 68. som zvedava ci u nas nieco take pride. a kedy. 🙂 zajtra ideme na krstiny, tak som jej v UK kupila saty a k tomu bolerko, ale to je 80tka, takze to jej bude podla mna aspon rukavy dlhe, no dnes som uz nic ine nezohnala. len stale neviem ze ake topanky k tomu
@wisinka Neviem to v tychto cislach, ale nosieva 18-24 mesiacov. Ale aj mensie, no na tych pyzamkach ma to zarazilo, lebo mala 3 take vacsie, som si hovorila ze nevadi, ved este nechodi, tak to moze mat dlhsie a vcera kuk a uz je jej to akurat. 😀
No a nemala si problem v autobude so sedackou??? Myslela som na teba, ale nejak zabudam a je to cim dalej tym horsie 😝
@bboossoorka to sú teda dlhé slová 😀
dnes sme boli na výstave Veselá planéta, super bolo, dievčatá sa vybesnili a zabavili 🙂 Košičanky boli ste alebo idete?

@tamaska panecku, a co mu zistili, to je strasne... 😢 😢