icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
8. mar 2013

@rebecca2006 ahojky, tak ako ste dnes dopadli na kontrole? malej je uz lepsie??? ja som tiez ked zacal mat sopliky nasadila fenistil, pekne mu to stiahlo sliznicu a tiez myslim, ze aj na tie dasienka to zabera...idu mu horne 4...ach, tie noci su priserne....

mirka2010
8. mar 2013

@jankaja chutnucke mate tie topanocky...ja som kupila take adidas prechodne tu na bazariku, akurat dnes prisli a su uplne skvele...perfektne na tento prechod aj do vody neskor...tak sa z nich tesim....konecne mozeme poriadne cupitat po vonka a brazdit ulicky 🙂 uz som pisala, my sa tiez trapime aj so soplikom, ale je to kvoli zubkom, dnes si dal konecne pozriet do pusinky a su to horne 4, noc co jedna to je horsia, ja uz som uplne KO...uvidime, kym sa neprerezu, tak to asi bude pokracovat...inak, co sa kamosime s jednym dievcatkom, oni ani o ocnych netusili ze isli...vobec ani jeden zubok nevedeli ze ide...

mirka2010
8. mar 2013

@zuzky1104 teeeeda, tak to obdivujem, ze niekto si porodnicu pochvaluje...ja sice nemozem povedat, ze by bola zla starostlivost, alebo ze by mi tam nieco konkretne vadilo, ale ja som prisla z porodnice vycerpana tak, ze som nevladala stat na nohach...po cisarskom som 20 hodin po operacii uz mala malickeho pri sebe, nevedela som este ani chodit , nehovoriac o tom, ze po tak narocnej operacii by bolo dobre si aj pospat, nacerpat sily, to teda nieeee....u nas su izby pre dve, ale tym ze deticky su pri nas...tak tie nase si to rozdavali na striedacku s placom tak, ze jeden ked skoncil, druhy zacal a co som tam bola 4 noci, tak som nespala poriadne ani hodinu...navstevy mam sice rada, ale pri tomto celom vycerpani som cez den nemala ani hodinu si polezat...tri dni som bola napichnuta na infuzky, cize som nic nejedla...takze pre mna ist domov bolo totalne vykupenie...ale to naozaj vsetko su len neporovnatelne spomienky oproti tomu, co som citila, ked som si drzala malickeho v naruci 🙂

mirka2010
8. mar 2013

@mihouk tak Tiluska nasa sa takto skrabe??? a teplotu ma??? ach, tie zubky...my si to tiez riadne ,,uzivame,, uvidime,aka bude tato noc,ale uz by mohla byt troska, aspon troska lepsia...lebo neviem ako idem dalej fungovat, kedze skoro nic nespim...

wisinka
8. mar 2013

@mirka2010 boli sme na krstinkach @kajkovajanka @1234lubka @mihouk
dakujem baby sa podporu. tak ja tiez nevidim dovod preco prestat. OK, mala nepije dost, ale pochybujem ze ked prestanem kojit tak bude pit viac. pokial mam mlieko, tak budem kojit dalej. alebo do toho leta. nabuduce sa spytam priamo, ze preco to akoze chcel, ze mam odstavit, lebo ja to tak necitim. no keby som davala na rady lekarov tak od maja sme na UM. cize ich vrelo ignorujem. zdravotne problemy nemam, ako mam, ale neriesim im, a ked tak existuju homeopatika. enyu sa snazim ucit pit z pohara tak uvidime ako nam to pojde.

mihouk
8. mar 2013

@mirka2010 Tiluska uz ma skoro same chrasticky, tak ju to uz velmi nesvrbi, ale idu jej ocne zubky, takze teplotuje a nervaci. Mame tu na navsteve mm brata aj s celou rodinou, takze Maxim sa vytesuje a uci ich maleho same hovadiny. Dnes sme ich vsetkych dokonca vsetkych troch nasackovali do vane a kupali sa. Super spia lebo ani nie su v posteli a uz padaju od unavy. 😀 😀 😀 😀 😀

zuzky1104
9. mar 2013

@mirka2010 a preco si mala sekciu?

bboossoorka
9. mar 2013

@zuzky1104 ano peritol jme na kašel a na dobru chut do jedla....a je ln jden druh...ja použivam iba ten pri najmenšom naznaku kašla 🙂

mimuska2
9. mar 2013

ajojte zienky dlho som tu nebola mala som toho vela.vcera som sa stahovala k mame a este niesom uplne.len chcem ze vsetky ktore sme sa mali na fb tak mam novy nick ten je byvaleho tak potom sa mi ozvite prosim na maja matulova. 🙂

1234lubka
9. mar 2013

@mirka2010 coo?? tykokos 3,90???? to co tam maju zlate smyklavky?:D v presove veim ze niekde stoji 1,80 na hodinu a niekde na cely den...este to nemam zmapovame....takze vam idu horne 4 zubky ci 4-ky? ooch tie noci to ti verim to je najhorsie uz nech su svine von 🙂 mi celkom no fajn celu noc uz nespime hej to sa asi len tak par krat zabudol alebo som j& tak tvrdo spala ze som ho nepocula? no tomu neverim :P ale zase pomrnci a zaspi nejako ma to neobmedzuje ta minutka co k nemu idem ma nezabije, ale zase od pol siestej siestej sme hore a place kym mu neprinesiem mlieko a potom uz nechce spat, My mame stale iny rezim..raz spi len raz za den, raz chodi spat doobedu o jedenastej a poobede o pol stvretej a teraz ked vstava tak skoro tak spinkat u chce okolo 9-10 doobedu a poobede o duhej ho davam..a vecer ked ako ale medzi pol osmou- deviatou maximalne ide spinkat...mzd? mm bol v obchode a kupil mi taku lupacku z listkoveho cesta z orieskovo cokoladovou naplnou, sa ho pytam to na mdz? a on ze dnes je mdz? 🙂 mi take sviatky velmi neoslavujeme ani valentin ani vyrocia...mm furt povie ze on ma lubi cely rok, darcek mi donesie niekedy len tak....tak ze naco sa obmedzovat nejakymi sviatkami 🙂

1234lubka
9. mar 2013

@mimuska2 ahojky a preco si sa stahovala ku mamke?

mirka2010
9. mar 2013

@wisinka presne tak, ked nemas nejake naozaj vazne zdravotne problemy, nie je dovod odstavit...drzim palce, aby vam to vydrzalo co najdlhsie...🙂 a urcite mi potom napis, ked sa toho lekara opytas, preco ti to tak poradil, to ma teda naozaj velmi zaujima...

mirka2010
9. mar 2013

@mihouk jeeej, tak vy mate tolko radosti??? a bratov maly je aky stary??? a oni si naozaj prisli po kiahne??? to je teda sranda, ist do Anglicka po kiahne 🙂 tak Tiluske idu ocne zubky...ach, moja, ja s tebou uplne citim, lebo to co sa deje Maroskovi, ked mu idu teraz tieto horne 4, tak ja citim s kazdou mamickou, ktora nespi,na ktorej je dietatko zavesene od rana do vecera...dnes sme boli u svokrusky, tak tym ze ho nevidela od jeho narodenin, co bude pomaly dva mesiace, tak sa uz len cudovala, ze co k nej nechce ist a preco place, ked ho chyti...ani na pol centimetra sa odomna tam nepohol...a takto to mame vsade a stale...ale ja si to na druhej strane aj uzivam, lebo ten pocit dolezitosti, ze len ja som pre neho ta naj...uzivam si to ako sa len da 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirka2010
9. mar 2013

@zuzky1104 maly bol prenasany...a bola som pod dohladom nasho rodinneho kamarata a ten ked maleho pomeral, tak povedal, ze by som ho asi nevytlacila, lebo obvod hlavicky bol uz vacsi a ze by som sa musela velmi trapit...ale porod mi rozbehli, normalne som si 5 hodin odfucala, kontrakcie boli poriadne, ale aj tak som sa neotvorila ani o kusok, takze ma potom zobrali na sekciu....

mirka2010
9. mar 2013

@mimuska2 ahojky, ja som aj nieco tusila...lebo sa mi teraz ukazuje profilova fotka ze je zmenena...takze som si aj myslela, ze sa uz asi nieco udialo, ze ste to nakoniec ukoncili...ako to zvladas???

mirka2010
9. mar 2013

@1234lubka no veru, je to tam poriadne drahe...ale je to najvacsie detske centrum na Slovensku, teda tak som to pocula...je to tam naozaj vymakane, takze potebuju vratit investicie...idu nam horne 4ky...myslim, ze jedna z nich uz je asi prerezana, ta druha este nie...takze trapenie pokracuje...a to si stale hovorim, ze ked to my kazdy zubok ideme takto zle prezivat, neviem si predstavit stolicky a uz vobec nie ocaky...ach, uz teraz sa toho desim...moj mm vzdy na MDZ krasne donesie kvietky vsetkym zenam v rodine a dnes mame vyrocie co sme sa dali dokopy, takze mame to take dva oslavne dniky...aj ked sme to oslavili u svokry, ale dobre bolo 🙂

1234lubka
9. mar 2013

@mirka2010 ale je to urcite pekne ked tak si spomenie moj mm to berie tak ze sa nechce "obmedzovatL na urcite dni 🙂 no to by som chcela vidiet to centrum fakt to kde som bola bolo trosku male podla mna....

wisinka
9. mar 2013

baby mate este odkaz na knizku - kazde dieta sa vie naucit spat? ja mam preinstlovany komp a nemam to. dakujem. je to pre kamosku

mirka2010
10. mar 2013

@1234lubka tak samozrejme ze je to pekne...moj mm je pozorny, to teda ano...aj ked s drobnostami, ale vzdy ma vie pekne potesit 🙂 ked sme spolu zacali randiit, to bolo prekvapeni 🙂🙂🙂 to centrum je naozaj skvele...ale ist tam v nedelu poobede, tak sa tam nemas kde pohnut...a to je naozaj obrovske..vysantia sa tam nielen deti,ale aj ockovia, mala by si vidiet mojho mm aky je tam cely bez sebe 🙂

mirka2010
10. mar 2013

Mame za sebou prvu nehodu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Marosko si zobral cumplik, ktory inak cez den vobec uz nemava a podkol sa, spadol tak, ze si pretal tou castou co drzi cumplik hornie dasienko nad jednotkami asi centimeter...viete kolko krvi mu tieklo??? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ach, tak nam plackal a ja s nim...strasne mi to je luto, ze si tak ublizil...volali sme na pohotovost, tak nam povedali nech radsej prideme...doktorka povedala, ze to nedaju sit, ale ze to ma teda poriadne ublizene...spuchne mu to a zajtra mame cakat, ze bude velmi opuchnuty a ze mu to mozno aj zlezie nizsie...ach, laska moja milovana...celu tu bolest by som najradsej zobrala na seba...

kajkovajanka
10. mar 2013

@wisinka Julka, ty si super 🙂 , ty stale vies tak rychlo najst veci (aj ked som sa ta pytala uz davnejsie, tak hned o chvilku si mi to tu dala 😀 )

kajkovajanka
10. mar 2013

@mirka2010 och, to ma mrzi,ze sa Maroskovi take stalo ☹ ☹ ☹ , joj, veeeeelmi skore zahojenie mu zelam

wisinka
10. mar 2013

@kajkovajanka lebo som to mala ako zalozku, ale od vianoc mam preinstalovany komp 🙂 cize uz som to nemala a ano teraz som si to neulozila. 🙂 zase az taka super nie som. vies ale pytala to jedna mamina odomna... a nakoniec ze uz to nasla. ved OK, zase ujo google je dobry pomocnik 🙂

kajkovajanka
10. mar 2013

@larosa @martinka8 @tamaska posunutie stretka na tento stvrok plati? Katka, ako ste na tom? uz ste zdravi? a vy ostatne baby, moze byt?

tamaska
10. mar 2013

@kajkovajanka @larosa @martinka8 ja môžem 😉

larosa
10. mar 2013

@kajkovajanka @martinka8 @tamaska @zuzky1104 áno štvrtok zatiaľ platí, kočky sú OK, teda zajtra idú do školy 🙂 a Jani štvrtok vyhovuje? alebo inokedy?

jankaja
11. mar 2013

@mirka2010 a už ste skúšali cupitanie po vonku? Lebo teda Natálka je ako zamrznutá, drží sa za ruku (čo inak nikdy nerobí) a nechce spraviť ani krok 🙂 Úplne vážne všetko pozoruje, ale že by sa k tomu rozbehla, to už nie 🙂
Asi musíme skrátka viac trénovať, aby si zvykla.
Včera sme boli pozerať na koníky a teda vôôôôôôôbec sa jej nepáčili 😀 A to sa s mm nevieme dočkať teplejšieho počasia, že zbehneme do ZOO poukazovať jej zvieratká 😀 😀 Tak som zvedavá, ako dopadneme, či nebudeme zo ZOO utekať s plačom 😀

1234lubka
11. mar 2013

@mirka2010 mna elmi prekvapilo ze tam boli aj oteckovia z detickami 🙂 tam kde som bola ja nebolo to az take elke take akurat sa mi zdalo ale dobre bolo, zacnem vymetat tie centra nech mozem posudit kde ako je 🙂 skoda ze som tam nesla skor lebo do roka mali deticky vstup zdarma 🙂 no my sme zozaciatku z mm len tak spúolu chodili, nemohla som od neho cakat nejake zazraky on mal 17 a ja 21 :P ale myslim ze mozem povedat ze sme si prezili vela a aj ze nam to teraz dobre ide, vie byt aj pozorny aj nie, aj nazlostit a potesit 🙂 aj o maleho sa vie postarat aj pouptratuje 🙂 ja som spokojna 🙂 to je asi hlavne aby sme my maminky boli spokojne 🙂 to je teraz ale pocasie co? strasne uz nech je jar.....nemozem sa dockat......inak ako ty zvladas pracu ked marosko v noci buntosi? ci to len tak len sem tam ides?

zuzky1104
11. mar 2013

@larosa Ano, tesime sa! 😉