Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@larosa @kajkovajanka @tamaska @zuzky1104 u nas tiez plati, iba ak by nieco nepredvidane 🙂 ale tesime sa. A Jani (@kajkovajanka) aj autobusom mozte ist 🙂 alebo prinajhorsom Vas mozme zobrat, ak budete mat sedacku 🙂 nemam s tym problem. A mam este zimne gumy, keby aj nasnezilo 🙂
@martinka8 do mesta by som si busom uz trufla, ale na Thanovce este nie, Beki este nebola v buse a neviem si vobec predstavit, ako by zvladla vydrzat v nom vyse pol hodiny 😝 .. ale pozerala som pocasie, tak nasnezit by malo az vo stvrtok vecer 😀 , cize zatial sme ok 😀 (a dakujem za ponuku 🙂 )
@kajkovajanka dakujeme velmi pekne...zvlada to celkom dobre..tuk, tuk, tuk..je to statocny chlapcek 🙂 a vy sa ako mate???prax uz mas za sebou?
@jankaja ano, ano...chodime uz aj po vonka...velmi sa mu to paci, ak ked tiez sa nedovazi chodit velmi sam...chyti ma za ruku a ideme...topanocky na toto obdobie zakupene...takze mozeme cupitat...a do ZOO sa tiez velmi tesime...avsak, po tej vcerajsej nehode nechce vobec po dome chodit sam...dnes len so mnou za ruku, tahal ma stale a vsade som musela s nim chodit...chudatko moje, sa bal, aby uz tak nespadol...
@1234lubka ako zvladam moju pracu?? hmmm, narocne...ale musim...ja doucujem doma, takze ku mne chodia ludia na doucovanie...tym padom, ked je to v case, ked mm je v praci, tak je to velmi narocne, ale s mm sme uz tak zohrati, ze sa snazi prisposobit tak, aby mi mohol chodit pomahat a je s Maroskom, kym ja ucim...da sa to zvladat...🙂 a mna to bavi 🙂 tie centra su naozaj super, tesim sa ked bude Marosko fit, ze budeme moct ist znova...ale u nas v jednej casti mesta postavili teraz nove centrum vonka, krasne nove drevene, tak tam sa velmi tesim...🙂 vidim, ze sa to u nas v meste rozmaha stale viac a viac pre deticky, co mi velmi vyhovuje...skoda teraz toho ochladenia, ja uz som sa tak tesila na tie teple dni...musime si este pockat 🙂
ahojte maminy, dnes ma moja Eli neskutočne prekvapila, cez deň mi doniesla nočník a pýtam sa jej či ideme "piši piši" naznačila že ano, a tak sa pekne vypiškala do nočníka. Mala som neskutočnú radosť, ale myslím si že oki " náhoda" ale do večera mi to zrobila 3x, a menili sme iba mierne ciknutú plienočku 🙂 juuj akú som mala radosť. No uvidíme zajtra či nespohodlnie :D
@mirka2010 to je skvele ked sa viete takto podelit z mm 🙂 moj teraz nerobi ale uz by mali nastupit za nejaky tyzden do prace tak nieviem ako to budem doma zvladat ja kedze som si uz zvykla ze ked potrebujem nieco porobit tak dam maleho jemu do izby a robim si co treba 🙂 ale to nic ved je doma este babka 🙂 ale dajako by som si uz poradila...maly sa niekedy vie tak zabavit ze ani neviem ze ho mam....niekedy ho tak zaujme casopis ze si ho aj pol hodiny listuje 🙂 taky je chutnucky ked tak zanietene listuje strany s predu dozadu 🙂 moje male pupatko 🙂 no myslim ze nase deti vystihli tu celkom dobru dobu...my ked sme boli deti tak akurat sa u nas v presove stavalo sidlisko sekcov...nove panelaky nove dvory nove preliezacky vsetko sme mali pekne nerozbite zakazdym blokom a teraz? no aspon ze tie centra zacali stavat....
@mirka2010 to som rada, chudakto, a vie papat v poriadku? ved roztata pera musi boliet 😖 .. a ano, prax som skoncila uz predminuly tyzden, dobre bolo 🙂 , ovela lepsie, ako som cakala a zbehlo to 🙂 . teraz robim diplomovku a pomaly zacinam zhrnat materialy na statnice (len pre zaujimavost, okruhy na francuzstinu asi 50, okruhy nas lovencinu 103 😀 )
@tamaska waw, perfektne 😎 😎
@tamaska waaw cosi??? super, tak hadam Vam to vydrzi, my sme fungovali asi dva tyzdne na nocniku velmi dobre, obcas ho sama vytiahla, obcas som ju ja skusila len tak posadit, a potom jedneho pekneho dna si na nocnik sadnut odmietla a trva to doteraz 🙂
A ako vysledky???? Este neviete?
@martinka8 no dnes sa nám až raz podarilo, ďalší raz si dala sama dole plienku a tak som jej nechala iba pančušky a hádaj čo som po chvílke našla v pančuškách ... ? 😀 😀 😀
NO a výsledky neviem či sme začarované ale zas sa časť stratila - na alergie muku a mlieko, ostatné biochémia všetko OK, cystická fibróza tiež OK s komentárom Dr. "že hádam sú správne" no a zajtra poobede volám či našli ostatné.
A minulý týždeň endokrinologia - zatiaľ nás pozoruje či sa prsné žliazky zmenšujú, že sme ešte krátko po kojení o 3 mesiace kontrola.
@tamaska presne dnes mi to napadlo,z e ci uz mate vysledky. ale vravela som si, ze nam ich urcite povies, ked budu 😀 . tesim sa, ze zatial je vsetko ok 🙂 🙂 🙂 . a to co mate za otrasnu doktorku, ze snad su spravne? to potrebuje dajake dieta s cystickou fibrozou do vyskumu ci co, ze sa toho tak dozaduje? 😝
@kajkovajanka nie dr. je z novej nemocnice a do medicínskeho centra chodí 2x do mesiaca a výsledky je posielajú kade tade. Vzorky posielajú inam ako je zvyknutá, tak asi musela poznamenať svoju nedôveru.
Už len aby boli zajtrajšie výsledky OK a budem najšťastnejšia 🙂)
@1234lubka tak to je super, ze mas mm doma...to by sa aj mne zislo, keby mi mal kto pomoct takto pocas dna...ku nam ked pride moja mamina, tak to je pre mna vyslovene relax, lebo maly s nou to su zohrana dvojka, tak si uzivam, ze si mozem na chvilu nohy vylozit - v uvodzovkach 🙂 takze mm ti bude chodit na tyzdnovky? hmmm, tak toto je potom riadna nevyhoda...ale co uz, vydrzite...tie centra su super, ale myslim, ze aj toho sa clovek nasyti...vsak dieta obkuka aj to a potom ho zaujima nieco ine...vsak uvidime..mne sa pacia aj hracie plochy vonka, to sa viac vyuziva a tiez materske centra, ktore maju aj hranie vonka, to nastastie mame blizko nasho domu.,tak sa tesim na har a leto, ako sa budeme chodit hravat 🙂
@kajkovajanka ano, papka pekne, co som aj sama prekvapena, hlavne som sa bala kojenia, ci ho to nebude tak boliet, ze nebude chciet sat...ale nastastie, pekne aj cucka, takze som stastna...vcera vsak spadol znova a jemnucko si zahryzol do pery, ach, moje zlaticko, mal teda naozaj dni....proste on si este nestihol zvyknut ze ma zubky v pusinke 🙂 ach a statnice...juuuj, na tie si ja zivo spominam...je to velmi narocne...a verim, ze budes mat pomaly gulas taky v hlave ze az...budes to mat v jeden den aj s obhajobou?
@mirka2010 o pár dní už bude zasa behať sám (ak už medzičasom nebehá), ale je to hrozné, človek sa nenazdá, a hneď je nehoda. Ja som minule tak Natálku zachytila, by narazila pusou do hrany na konferenčnom stolíku rovno, chytila som ju 5 cm pred ním. Ani si nechcem predstaviť, ako by to dopadlo ☹
@tamaska to je super, že Vám všetko vyšlo negatívne, tešíme sa s vami 🙂
@mirka2010 to je velmi dobre, ze chce normalne papat 🙂 , snad to uz bude rychlo zahojene 🙂 .. a menny zoznam na statnice este nemame, iba vsetky terminy su zverejnene. tak neviem, ze ako to bude. ale myslim, ze by som to nemala mat vsetko (sj, fj, obhajoba) v jeden den, nebyva to zvykom
@jankaja nam sa to tiez zopar krat tak tesne stalo, a tak sme si kupili v babetkove take gumene nalepky na rohy stolov. mame ich na konferencnom stoliku, na veklom pisacom stole. a hned je zivot o trosku pokojnejsi 🙂
@kajkovajanka viem čo myslíš, ale tu nešlo o roh, ale o celú hranu stola, celú jednu dlhú stranu. Tam asi len molitan nalepiť 😒
Je to samozrejme menej nebezpečné, než roh stola, ale keby to Natálka chytila tak, ako mala namierené, tak by si s prehľadom asi aj vrchné zuby vybila 😖
@jankaja och, viem si predstavit. my sme tiez par krat uz nachvilu nedychali, ked to Beki minala na milimetre, aj hrany stola aj rohy.. asi v tomto smere nezostava ine, len pockat, kym podrastu a dufat, ze to budu minat 😖 .. inak, ja mam des z dlazby. ked pada na koberec, v pohode, ale keby sa potkla a spadla tvarou na tie kachlicky, to tiez moze prist o zubky celkom lahko 😖 😖
@mirka2010 no netusim ako bude robit...ale tyzdnovky by uz nemal...dufam ze vobec nieco robit budu lebo uz je stred marca a zatial nic....sezona sa zacala...aj moj maly je z mamou dvojka riedna ked ju vidi tak dobre ze ho nerozdrapi ako sa vytesuje :D ma rad obe babky aj dedkou ale moja mama je moja mama :Daj ja sa tesim ne leto...minuleho roku bol matulinko este malicky na nejake hranie po vonku toho roku si to uz budeme viacej uzivat 🙂 skusime nejake kupko :P
no baby, po mesačnom čakaní následne strate výsledkov a dnešnom hodinovom volaní Dr. a hľadaní výsledkov - máme všetko negatívne JUPííííííííííí takže žiadna alergia na muku, na mlieko, žiadna cystická fibroza, - tak je to hádam len moja útla Babula s rýchlim metabolizmom / keby mi z neho kus požičala / . Júúúj aká som Happy 🙂 🙂 🙂 Niet na zdravé detičky.
A všetkým choručkým deťúrencom prajeme skoré zotavenie a aj tým čo sa niekde udreli či si ublížili posielame pusy 😵
@kajkovajanka
@jankaja
my preto ziadny stol nemame (zbaleny na pojde),len velky jedalensky, ale zase ona si tolko miest v byte najde, kde by mohla spadnut alebo sa udriet 😖, naposledy skocila rybicku z gauca....bol to hrozny pohlad 🤐
@zuzky1104
@tamaska
@martinka8
@kajkovajanka ahoj baby, práve som vstala, od rána mám teplotu, takže sa zasa ospravedlňujem....normálne som nasratá, nebola som chorá skoro 3roky...asi mám angínu, mala aj kámoška pred 2-3týždňami a dnes mi hovorila, že len teplot a hrdlo ju bolelo....
sa nehnevajte, dúfam, že nabudúce 🙂 soom zvedavá ako to zajtra zvládnem s Amkou, všetko ma bolí, teplotu som nemala možno aj 9rokov....a to som sa chválila ako som zdravá....
vám to nabudúce vynahradím 😉

@larosa stvrtky su v podstate v pohode. konzultacky ma ucitel aj v pondelok, cize snazila by som sa to riesit takto. ale absurdita aka mozno bude, ze manzel dostal defekt minuly tyzden. a uz obul letne gumy na auto, lebo nemal zimne a neviem co este.. ale ze ma snezit a mrznut tento tyzden? 😀 mm povedal, ze s letnymi na sneh nepojde, nechce riskovat nejaky smyk (nevraviac o riziku pokuty 😝 ).. cize, ked nasnezi, neviem, ci budeme moct prist 😀 , neuveritelne 😀 a super, ze ste uz v poriadku zdravi vsetci 🙂