icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
13. mar 2013

@larosa oo, to ma mrzi, ze si chora 😒 , aj ze sa zasa neuvidime 😒 .. skoro sa uzdrav 🙂 a vela sily zajtra s Amalkou, joj, ked nevladzes, nie je to veru sranda 😖
a ostatne baby, @martinka8, @tamaska, @zuzky1104 , co budeme robit? stretneme sa aj tak? kde? a kedy? 🙂

kajkovajanka
13. mar 2013

@tamaska @zuzky1104 @martinka8 baby, uz viem kde 🙂 , u nas doma 😀 ... moze byt? mame sice trochu improvizovane podmienky, kedze sme tu mali byt pol roka, nie dva a pol.. ale ked vam to nebude vadit 😀 ... a prist by ste mohli medzi pol deviatou/ deviatou? a @larosa, ty prides nabuduce 😉

zuzky1104
13. mar 2013

@larosa Nevadi, hlavne sa uzdrav!!!! Ja to poznam velmi dobre! Verim, ze v lete tie choroby skonciaaaa!!!!!
@kajkovanka @martinka8 @tamaska Baby, Zuzke som uz spominala, ja sa len trosku obavam tej zimy a vetra, co tu zajtra strasia, ze pride.....tak hadam, to nedorazi v takej sile ako hlasia 😅 aj , ked som motorizovana jednotka 😀

kajkovajanka
13. mar 2013

@zuzky1104 neboj, ku nam mas z Terasy blizko 😉 .. cize Zuzi, prisla by si? keby ze poveternostne podmienky budu priaznive 😀

mirka2010
13. mar 2013

@jankaja no mi hovor...naozaj, musime mat oci na stopkach, ale aj tak, my tak davame pozor a aj napriek tomu sa to stalo...a to bola nedela rano, obaja s mm od neho asi 10 cm a proste podkol sa...ach, moje zlaticko...viem, ze este bude padov, ale mna to tak priserne za neho bolelo...a som si o vycitala, ze sa to stalo...ale nastastie, este ma chyta za rucicku, ale uz sa odvazi pekne prejst sam...🙂taka som stastna 🙂

mirka2010
13. mar 2013

@tamaska jupiiiiiiiiiiiiiiii, aj my sa neskutocne moc s vami tesime 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 naozaj, som stastna, ze mate vysledky v poriadku....!!! to treba veru oslavit 🙂

mirka2010
13. mar 2013

@kajkovajanka ani my sme to tak nemali...ja som mala obhajovu s jednym predmetom v jeden den a o 13 dni ten druhy predmet...o bolo stresov...ach, moja, noazaj ta obdivujem a veeeeeelmi budem na teba mysliet 🙂 zvladnes to perfektne...uvidis 🙂

mirka2010
13. mar 2013

@1234lubka tak moja mamina Marosko tak miluje, ze to je naozaj ze laaaaaaaaaaaaaaaaska...to sa neda inak ani opisat...🙂 ked nie sme spolu, tak si volame a ona len o nom hovori...som stastna, ze to tak je 🙂 aj moj ocino ho miluje...ale starka je starka...a moja svokra...tak ona tvrdi ze ho miluje ale vidi ho kazdy druhy mesiac...takze to nebudem viac komentovat...a tvojmu mm prajem, nech im coskoro zacne praca...urcite je to velmi dolezite...na leto sa tesime velmi aj my...presne ako pises, budeme moc byt von...tesime sa na kupko, mozno aj na dovolenku...urcite nejaka ZOO, opekacky...a hlavne tie dlhe prechadzky...az do vecera...tie milujeme 🙂

tamaska
13. mar 2013

@mirka2010 Ďakujeeeeem 🙂 dnes mi síce dali zabrať lebo hodinu som sa nevedela dovolať, už som myslela že dačo nie v poriadku, ale s príjemným hlasom Dr a dobrou správou, hneď bol krajší deň 🙂
a nehody - u nás je toľko dostupných rohov - hrán v jej výške že až...ale zatiaľ sa to obišlo len s modrinkami a asi 2x tak spadla ale zakopla sama o sebe že si spodnými zúbkami zakusla do hornej pery, ale mokrý studený uteráčik to spravil a za 2 min lietala ďalej 🙂 ELI neposedí ani 5 min. max v jedal.stoličke ked sama papa ale inak ee. Inak ja som krkavčia mama keď spadne a nikde sa nebuchne hneď odvrátim zrak a ona sa poství pozrie či pozerám ak nie tak funguj bez plaču ďalej ak sa niekto pozerá tak sa pokúša o plač 🙂

@kajkovajanka my sme mali na VŠ pri štátniciach všetko spolu, obhajobu diplomovky + myslím že štátnice z 2 predmetov.

no a dnes na Eli si dala asi 100x dole punčošky aj s plienkou, po mojej rezignácii som ju poobede nechala len v tepláčkach a pri mne sa svojimi posunkami a bľabotom stále vypiškala dokonca aj kakla do nočníka, no ale večer náš tato neustriehol že dieťa stojí 5 min pri nočníku a snaží sa stiahnuť nohavky tak si cikla do nich 🙂

mihouk
13. mar 2013

@mirka2010 Ahojky prepac, nezabudla som na vas, len my sme zase chory a uz som z toho zufala. Zase Maxim, uz od nedele ma 39 teploty, skacu mu hore-dole, doktor mu nic nenasiel, v piatok ideme k dalsiemu. Okrem teplot mu nic nie je, ziaden kasel, sopel, nic.... Ta bezmocnost ma doslova poziera zaziva. Zajtra skusim napisat viac, len Maxim ked ma moj pocitac, tak ochotne ostane v posteli. Dufam ze aspon vy ste v pohode, len som sa chcela ozvat ze este zijem 😝

wisinka
13. mar 2013

@mihouk och moja, posielam za vagon zdravia, vam by sa zislo aj viac :( nech uz mu konecne pridu na to co mu je. si ho chcela dat na SK vysetrit, ze? kedy? ci uz ste boli?

bboossoorka
14. mar 2013

@tamaska ahoj...velmi som štastne že vam všetko dobre dopadlo...... 🙂

bboossoorka
14. mar 2013

ahojte baby....nemam čas tu absolutne chodit bo ked tu i sadnem tak hned mali za počitač a to sa nda...teraz akurat kus zaspal....a mala je zas chora i školu zavreli ale bohužial neskoro ked tam soplace kašlace detiska 3tyždne chodili a ked som vravela i učitelke že nech ich pošle domov tak vraj nemaju pri komm ostat.. 😠 .ved čo ja na materskej možem mat chore decko ano proste nevyjadrujem sa.....mali je šikulka chodi kade tade ale len za ruky a po kolenach a okolo stien ale sam sa boji...nvadi....zubky nam chybaju už len 4tie posldne a mame kompletku...tak vas všetki pozdravujem maminkam vela sil pri detičkoch a detičkam vela zdravička...posielame 🙂

bboossoorka
14. mar 2013

@mihouk toto všetko poznam my mame zas kašel a nič ine....ale mame to zo školi bo i tu už zavreli a kvoli debilnym učitelkam tak neskoro žr zo 120deti prišli do školi 4.....až vtedy im do došlo kravam že ju maju zavret

mihouk
14. mar 2013

@wisinka @bboossoorka My mame zajtra zase namierene k doktorovi, ale nedavam si vela sanci, lebo som ci vcera citala o fibrilnych krcoch a co robit, lebo Maximovi behom 20min vybehne teplota z 37 na 39-40, pritom sa trasie a ruky, nohy ladove.No a mm vcera tiez cital ale anglicku pediatricku stranku a tam hovorili, ze si to netreba vsimat a ze ked ma dieta teplotu bez priciny, tak to proste neriesit. My to pripada ako keby sa zbavovali slabsich jedincov, na hlavu. Ja uz depkujem, lebo neviem akoby som mu pomohla, dnes ma celon dobry dnik, 40 sme dnes este nemali, ale pocuvam ze trochu pokasliava. Vsetko sa tak nejak serinka, lebo aj moja mamina je uz 3ti tyzden chora a vcera dokonca odpadla, tak sa vsetci strachujeme, idem jej zavolat a skontrolovat.
Dufam ze vy vsetky ste viac menej v poriadku, lebo tieto negativne veci ma ubijaju. 😒

wisinka
14. mar 2013

@mihouk drzim prsty.. clovek by povedal. ze v UK je lepsie podnebie prave pre taketo ochorenia, ale asi nie. :( nech uz konecne nieco robia, toto nie je mozne, alebo budes musiet prist na SK, pohroz aj manzelovi ze takto nemozes fungovat. na SK bolo Maximovi lepsie?

mabel1981
14. mar 2013

@mihouk ahoj moja uz som tu dlhsie nebola a citam ze je Maximko zase chori, chudacik moj maly prajem mu skore uzdravenie, nech ho uz tie hnusne choroby obchadzaju a tebe prajem hlavne vela sil, ja viem ze je to pre teba velmi tazke, ked vidis, ako je stale chori, tak sa drzkajte.

mabel1981
14. mar 2013

@tamaska ahoj tak to som velmiiiiiiiii rada, ze vam nic nepotvrdili a ze je Eli zdravucka, museli to byt riadne stresy, tak sa drzkajte a pozdravujem Eli 😉

mabel1981
14. mar 2013

@mirka2010 ahoj Mirka, som tu zase dlhsie nebola, akosi nestiham a riesime s mm aj kupu auta, uz mi z toho aj sibe 🙄 , citala som ze Marosko mal nehodu, chudacik moj malicky, ale si nemas co vycitat, rychlo sa zle stane, to su len sekundy, my sme v obyvacke radsej zrusili konferencny stolik a dali sme ho vedla gaucovej tak, aby sa Filipko ku nemu nedostal a do stredu namiesto stolika sme si dali taky velky taburet co bol ku gaucovej, lebo ten stolik je zo skla, tak pre istotu, kupelku a spalnu tam zatvaram dvere, aby tam nesiel sam, iba ked tam ja alebo mm ideme, tak moze ist s nami...aj nasi strasne moc lubia Filipka a uzivaju si to s nim a aj Filipko zboznuje ich, tiez ku svokrovcom chodime pomenej a svokra mi zahlasila, ze by sa o neho nevedela tak postarat a ani by si netrufala, keby sme ho u nich nechali, ze ked bude vacsi, ze az potom.... Ozaj a na svade bolo ako? si aj zabudla, ze ste boli 😉 inac pekne fotky ste porobili s mm, ste sikovny. Tak vas pozdravujeme, drzkajte sa, a uz dufam, ze coskoro ked sa Maroskovi polepsi dame to stretko 😉

mihouk
14. mar 2013

@wisinka @mabel1981 Dakujeme. Dnes som napisala mail mojej pediatricke, tak snad nas zoberie, lebo v maji ideme domov, tak ho dame vysetrit. Nemozem povedat, ze na SK mu bolo lepsie, nebol tam chory, ale vzdy ked sme prisli, tak hned ochorel. Inak je to na hlavu, lebo truhlik zaspal a pocula som ho kaslat a normalne som sa potesila, ze uz mu NIECO je!!!! Dnes nastastie uz nemal take vyskoke a tak rychlo stupajuce teploty, tak dufam ze sme na dobrej ceste, uz je naj na case, buduci tyzden ideme na vikend prec.
Zajtra ma Tilka prehliadku k jednemu roku, tak cakam co bude, lebo tam su vzdy take mudre tety ze az, ale aspon mi ju poriadne premeraju a odvazia. Ona totiz este stale nechodi, proste nema potrebu, ked sa jej chce, tak prejde kam potrebuje, ale na styroch jej to vyhovuje viac. Teda ani sa jej nedivim, lebo Maxim je jej stale v ceste a na styroch je stabilnejsia 😀

wisinka
14. mar 2013

@mihouk ani my nechodime, neboj, este sa nachodia v zivote dost 🙂

1234lubka
14. mar 2013

@mirka2010 marosko je jedine vnucatko? ci maju viac? nas maulik je prve a jednine zatial takze vsetci sa mu vytesuju 🙂 aj ja sa tesim na leto zima svina nie nie odist 🙂 no grilovacky, voda...nemozem sa dockat 🙂

mihouk
14. mar 2013

@wisinka Aj ja to tak beriem a ked vidim ako Maxim lezie na guac a za, tak som aj rada, ze jej to este nejde. 😝 😝 😝

mirka2010
14. mar 2013

@tamaska tak najdolezitejsie je to, ze je mala v poriadku...urcite si si poriadne vydychla...vsak kto by nie...takze je to taky neposedko maly??? ved to je dobre...ja to vnimam tak, ze tie deticky su prave v tej svojej pohode ked tak behaju, stale nieco objavuju, tak to ma byt 🙂 Marosko ten neposedi naozaj nic, len by chodil, tahal vsetko zo stola, alebo otvaral skrinky, hracky, ja naozaj neviem na co ich tolko mame...jeho jedine zaujimaju knizky, vsetky kocky, zvukove hracky, uz ani riekanky od FP,ani ten psik, to ako keby ani neboli...mozno neskor, ked bude vacsi, tak ich objavi...no a co ma najradsej, tak to moje knizky, z ktorych ucim...mam ich v takom prutenom kosiku na parapete pekne zoradene...sadne si ku mne na stolicku ako velky chlap a musim mu ich podavat...on netrha, nekrci...len pekne listuje...🙂 zacinam verit, ze bude podla ,, Marosko studuje,, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirka2010
14. mar 2013

@bboossoorka dakujeme aj vam prajeme vela zdravicka...a teeeeeda, som uplne v soku, ze vy uz mate skoro vsetky zubky??? to my mame zatial len 6 a tie 2 co sa predieraju....nam to troska dlhsie trva 🙂 tak sa drzkajte🙂

mirka2010
14. mar 2013

@mihouk ahojky, veru uz som rozmyslala, ze kde si sa stratila...vies co zena, ja ta obdivujem, ze musis tieto choroby takto znasat...ved to nema konca kraja...ja uz by som bola asi na prasky, lebo to je neskutocne, raz Maxim, potom Tiluska...a jej ako kiahne, uz v pohode??? a brat uz odisiel? aka bola navsteva, vsetko popis 🙂 a Maximkovi prajem aby sa coskoro z toho dostal...cmuk

mirka2010
14. mar 2013

@mabel1981 ahojky Monika, no veru, mali sme nehodu...ale uz ani nevieme, ze bola 🙂 dasienko ma sice este dochramane, ale hoji sa to a som stastna, ze to nemuseli sit...vcera sme boli von len chvilku, to pocasie je priserne...a dnes uz ani nehovorim...tak som sa uz vytesovala, ze konecne mozeme chodit pekne von len za rucicku a zase takato zima...dakujeme za pochvalu fotiek...to sme dali len taky rychly vyber...mm na nich robi kazdy den,...potom doplnime dalsie...mozes kuknut, aj Marosinko bude na nich...fesak nas milovany 🙂 a ake auto kupujete? verim, ze sa nam uz coskoro podari stretnut, budeme sa tesit 🙂

mirka2010
14. mar 2013

@1234lubka Marosko je prve a zatial jedine vnucatko, ale v septembri sa to zmeni, moj brat ide mat babatko, takze sa nam narodi do rodiny dalsie...tesime sa velmi,,lebo my sme velka rodina a cim viac deticiek tym lepsie...aj sestrenica co sme si blizke ako sestry, tak caka babatko o tri mesiace necele, tiez chlapceka, takze to bude super, ze vsetky rodinne stretnutia budu sintosit spolu 🙂 a keby mal aj brasko chlapceka, tak to by bola trojka...len oni chcu strasne dievcatko...uvidime 🙂 a ty mas surodencov?

tamaska
14. mar 2013

@mirka2010 aj u nás sú najzaujímavejšie veci, tie ktoré mám ja alebo tato, prípadne ségra. A hlavne najkrajšie sú kábliky, a elektronika, a CD v stojane. Eli trhá časopisy, ako najprv prelistuje a potom ich skartuje 🙂 ale hádam pomaličky pochopí že to nemá robiť. No a hračky od FP skús na týždeň dva schovať a potom ich vybrať možno ho začnú opäť zaujímať, u nás ešte majú pozornosť, tak ich ešte nechávam.

mirka2010
14. mar 2013

@tamaska tak tie riekanky ho sem tam bavia, ale su uz opozerane a naozaj uz ich treba asi na cas odlozit a vytiahnem ich neskor....ten havko, myslim, ze toho si oblubi neskor, este je na to asi malicky...a zabudla som, velmi ma rad tie vkladacky...s tymi sa vie vyhrat a este s knizkami a hlavne s tymi co vydavaju zvuk...jednu taku ma aj u mojich rodicov a jednu taku s mamickou takou kreslenou a vsetky knizky su mnau, mnau....ach, taky je zlaty...a co uz vasa mala vie povedat? 🙂