Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
..joj malý je zlatý, i keď občasný vzdorík máme ale nie je to až také strašné...zúbky?..uprímne ani ti neviem , moc to nesledujem, xixixi...do škôlky by som ho chcela dať až od januára 2015, ale z riaditeľkou som sa dohodla, že prídeme v septemri 2014 tak na dve hodinky a uvidíme ako bude Kubko reagovať, kedže sme dali prihlašku, že nastúpi od septembra 2014 a ak to nebude zvládať, tak nám doktorka dá potvrdenie, že je ešte na škôlku malý a nastúpy až od januára 2015...a vy ako?
@mirka2010 ahojmirka ako sa mas? Nikoho tu nevidiet, nebolo by odvedy nejsko spojazdnit toto nase forum....my uz byvame konecne od maja...aj v telke som bola na ta3 ked boli zaplavy 😀 😀 tri dni sme byvali a uz prislavoda nam pod balkony 😀 😀 😀 malemu sa tu paci uz nechce nikde spat len "domov do bytovky" 🙂
@mirka2010 tak babka byva sama....aleked mozem takidem zs nou....chodievam na brigady ale mozem nabuduci tyzdennastupit na tpp sice za minimalku ale aj to pomoze ku rodicaku....maly ide od septembra do skolky tak opateru na leto nejako uz pozhaname....ked on uz vie...dva tri dni vydrzi ale potom ma uz nebude chciet pustit.....aky je uz uzrozumely.....dneska povedal ze nepovie ako sa vola lebo sa hambi 🙂 🙂 pred dvoma tyzdnami sme boli v nemocnici.....rotavirus....
@mirka2010 tak rano vracal.....alebol v pohode skakal behal jsk furt....zjedol trosku rohlicek z kauflandu, vyvracal ho....potom uz bol taky malatny, hnacka (voda), tri krat spal, sam si lahol a zaspal, zase hnacky, len tak ztieklo z neho, teplota....aj chrumku vracal, vodupo lyzickach som mu davala a vsetko isli von, z pohotovosti rovno do nemocnice, ked sme cakalu na prijme tak spal a medzi tym 5krat hnacka....stale sa pipytal ze chce kakat, nepokakal sa ani raz....tak mi bolo luto ked povedal ze pišal z dupky....vzivote uz nechcem zazit nemicnicu....otras
@1234lubka uf, chudatko male...ach, jaaaaj...to je strasne co ste si museli prezit...nas Marosko mal taku virozu , ze vracal a bolo to strasne...velmi som sa o neho bala, preto si viem predstavit, co si si musela prezit, ako si sa musela o neho bat...nehovoriac o tom, co ste si museli prezivat v nemocnici...hadam uz nikdy sa vam nic podobne nestane...🙂 a co uz maly vsetko vie? uz ste bez plienok?
@mirka2010 tak tohej, najhorsie bolo ked mu pychali infuziu....vytiahla sa mu hadickana druhy den, mna poslali z vysetrovacky na chdbu a 20minut sa ho snazili napychnut....azna izbu som pocula ten krik, chcem mamu, teta nechaj ruku....uplne ma zabilo ked krical ze chce mamke chytat "vlasky", to mi trhalo srdce....on ked zaspava tak sa.mi hraje z vlasmi 🙂 ukludnuje ho to 🙂 no, covieme....bez plienky sme od dvoch rokov, teda tyzden pred 2 rockom pochopil 😉 myslela som ze to tak rychlo nepojde, skzsila som odplienkovanie za 7dni....ale ani nie po 7hodinach cural do nocnika a uz to slo 🙂 ani v noci odvtedy nemame....dvakrat mal v noci nehodu a raz v noci v nemicnici ale tak to nepocitam....snazi sa upratovat-vediem ho k tomu a chyta sa, rozsype hracky a uz krici ze mamka pod pratat z matkom 😀 😀 😀 vcera sanaucil z metlou a smetnikom zametat 🙂 rozprava myslim ze dost plynule ale zajakava sa...teraz je to vraj v pohode ale skocim za dr sa jej opytat lebo este sim neodniesla spravu z nemicnice, doteraz mala dovolenku 😉
@mirka2010 a vy uz planujete?? 🙂 do jednej firmy, vyroba....boli sme pozriet tak pohodicka, ziadny pas, malo zamestnancov,nenarocne....susiaky na bielizen sa tam robia 🙂take kvalitnejsie 🙂chcela som cakat do septembra kym pijde matko do skolky, ale oskusamteraz ved co....vsadeje skzsobna do.ba kedy si to mozem kedykolvek ja aj zamestnavatel rozmysliet 🙂
@1234lubka jeeeej, teda, to je uz velky chlapcek 🙂 no isto bude zvladat skolku dobre, treba tomu verit...myslim, ze my mamy to znasame podstatne horsie, ja si to nechcem zatial ani pripustat, ze uz je to tu...tie posledne mesiace s nim doma si naozaj chcem uzit ako sa len da...inak, to b ma niektore mamicky ukamenovali, ale nas maly s nami stale spinka v spalni, pekne v postielke a rano ked sa spolu zobudime, nieto krajsich pocitov 🙂
@mirka2010 ja toneriesim, zaspava s nami, spinka s nami, ved je to nase dieta 🙂 odvcera nemame dudu....bez problemov. Vecer hovorim ze ideme spinkat kde mas zase dudu? A on ze neviem. Ja ze tak spinkame bez dudy dobre uz si velky....nuc lezal sa mi hral z vlasmu...este piznamenal ze dudu zsbudom u deda a zaspal 😀 😀 rano ked vypil mlucko pytal ale nedala som mu...aj nsoved v pohode zaspal...este mame mojejpivedal ze uz je velky ze nespinkal z dudou....moj zlaty....ako si pekne uvedomil 🙂 bez placu 😉 pritom on jeho duda to bola telenovela 🙂 uuuuj marosko takusto rastie 🙂 radost ze? 🙂
@1234lubka tak super, gratulujeme, nas maly ma dudu este vzdy na spinkanie, ked vsak spi von v kociku, ked sa prechadzame, tak vtedy zaspi aj bez nej,ale doma zatial len s nou...ale toto mi vobec nevadi!!!! nikdy mimo toho si ju nepyta uz vyse roka a pol,takze my sme nikdy dudkovi neboli....a to ze spi s nami? tak ako som napisala predtym, pre mna najkrajsie momenty dna!!!! cez vikend je medzi nami, uzivame si jeho pritomnost, nadhera!!! samostatnu izbu ma, staci ju len zariadit a moze tam byt..ale neviem, necitime to tak este!!! neviem si vobec predstavit, ze by tam bol sam v noci, ze by som ho nepocula odfukovat a rano ze by som sa pri nom nezobudzala...no co ti poviem, totalna laska mojho zivota!!!!
@mirka2010 uplne s tebousuhlasin, tiez si neviem predstavit ze by pri nas nebol...a rano to jeho "chcem mlecko" 🙂 🙂 🙂 ani mne ten cumlicek akosi az taknevadil...pisala som ze som s nim nezapasila 🙂 neprotestoval, slo to hladko.... 🙂 skusali sme sem tam ze mu nedam...ale asi vtedy to tak necitil, terazproste uzajsam povie ze uz je velky...aj dnes v autobuse ked videl kocik povedal ze tam je babetko a spinka a ze ma dudu lebo je malicke, samozrejme svojou recou 🙂 ale ja mu rozumiem takmer vsetko 🙂 dnes som bola na skoleni bozp v pondelok nastupujen do prace na tpp...az sa bojim ako to zvladnem kym pojdedo skolky...teda on ako to bude zvladat...a v skolke ci sa mu bude pacit...

to co tu uz nikto nechodi? :( chcela by som inspiraciu na torticky ake ste robili detickam na 2he narodeninky 🙂