icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
11. okt 2016

@lenkavalkova mne ked torecan nezabral a neudrzala som v sebe ani vodu uz tak som sla doktorke,lebo ja som uz na tom bola tak ze som uz ani nevedela chodit a niesli ma. Ak sa ti da spat tak skus co najviac a po glgu vody si davaj. Ak sa neda,tak doktorka

veronikanellka171
11. okt 2016

@verunqha23 sustred sa na malu, kasli debila... pekne budes sudit vyzivne a narob mu problemy nech pekne 18rokov plati. Je to sproste decko (prepac) ale bohuzial clovek to zisti vzdy neskoro... mas malu to je garancia, ja tiez som mala dvoch debilov jedneho 4roky, druheho 3a pol a nic z toho.. teraz si hovorim po tomto mi ostane aspon ta malinka 🙂 aj ked jasne chcem aby sme boli kompletna rodinka ale clovek nikdy nevie...

fronili
11. okt 2016

@lenkavalkova radsej k doktorke by som sla ale nemam s tym skusenost vobec.hlavne daj vediet ako ti je

veronikanellka171
11. okt 2016

Ja som prave na glukoze, mi to aj chutilo hned som to vypila 😀 Ale bojim sa aby mi za tie dve hod nebolo zle od hladu

fronili
11. okt 2016

@veronikanellka171 jemine ked hovoris o glukoze vcera som si mala volat nz vysledky🙈no nic skusim dnds poobede nakolko su tam dnes doobeda neni.tebe drzim palce mna len strasne susilo.

gulocka7888
11. okt 2016

Baby to bude asi nieco vo vzduchu.Vyvetrala som teraz izbu a aj mne zacalo byt dajako divne na zaludok.Ale zatial som nezvracala.Dufajme ze ani nebudem.Dnes mam tehotenske fotenie tak nech vyzerame ok

aniko_h
11. okt 2016

Suhlasim s @gulocka7888 ze nieco je vo vzduchu.ja som dnes asi po troch mesiacoch vyvratila ranajky. Cely zaludok mam naruby. Ale v Telerane hovorili,ze dnes je svetovy den bolesti.tak frajerovi celu noc bolel zub a ja som zvracala.aj ked to nastastie neboli.

lalia87
11. okt 2016

Ja som sa celu noc budila,uz vecer som si nemohla lahnut vpravo nabok co ma krize tahali brutal a zaludok bolel,tak celu noc len nalavo. Pred 7mou som sa vyteperila z postele co ma uz nebavilo sa prehadzovat a peciem si babovku a lezim,prsi,tlak na prd,urobim si kavu

elisebah91
11. okt 2016

Ja pre zmenu od 8:00 beham po ocnom, cakam cakam, uvidim aky bude zaver. U nas neprsi-ale vyzera ze sprchne kazdu chviku. Aj ja som sa v noci prehadzovala.

kwr
11. okt 2016

Pridavam sa baby, k malemu sme v noci vstavali klasicky 3-krat, pred 7 uz bol hore, isli sme.zaviezt muza do prace, doobeda musim ist este zaviezt psov do utulku, vyzdvihnut si list od babic, nakupit a poobede ked maly zaspi nas pobalit, q zajtra vstavame o 4 rano aby sme.stihli ranny let- vonku je hmla a asi -2, a mna strasne lame na spanok ale ak zaspim.nestihnem porobit a nachystat a utulok a aj babice su dnes len do 12, cize meskat nemozme...kava nezabrala...

lenkavalkova
11. okt 2016

Bola som u dr. Ledva som to tam vydrzala. Povedal, ze si mozem dat cierne uhlie, tak som si doma dala, ale hned slo vsetko von. Uz som sama doma muz siel do prace, riadne som uz vyklepana z toho zvracania. Uz neviem ako to zastavit.

nikamo17
11. okt 2016

Daj si hylák kvapky tie môžeš .....

veronikanellka171
11. okt 2016

Glukoza super, chutilo mi to ani zle nebolo 🙂

fronili
11. okt 2016

No dnes je ozaj hrozny den.Ja som mala tiez nekludnu noc so Simim.A pred siedmou uz buntosil.Vonku prsi ja som akasi chcipla ale uz som bola rano v banke a trosku pobehat laugo u nas.A nic moc pre dievcatka nemaju🙉prebehla som Pepco,lindex,h&m,c&a anic moc.v nedelu skusim este tesco a kik sak co sa zem zlahla po vecickach?ci vsetky tehulky budu mat dievcence😂

lalia87
11. okt 2016

@lenkavalkova este to stale nepreslo? Cierne uhlie? Ved ak neudrzis vodu ako mozes udrzat uhlie? Mne raz na pohotovosti dali aj injekciu na zastavenie,pomohlo len na chvilku. A kolkokrat si uz zvracala? Mne ked sa to uz zbieralo k 15-20x tak ma poslali do nemocky

zardia27
11. okt 2016

@lenkavalkova ja som kvoli takemu zvracaniu bola hospitalizovana a povedali mi, ze som mala prist aj skor ( prisla som v noci, od rana som nic neudrzala) ze som dehydrovana..

lalia87
11. okt 2016

@zardia27 ja tiez 2x,a tiez mi povedali ze som mala prist skor ze ci som si myslela ze to same prejde. Nevedela som ani chodit z dehydracie. Preto mi je cudne ze ju odbili nejakym ciernym uhlim

lenkavalkova
11. okt 2016

No baby, tiez som sa cudovala, ze nemocnicu nespomenul. Zvracala som asi 7-8 krat. A 3x ma prehnalo. Zistila som, ze vodu neudrzim, ale zazvorovy caj celkom ano. Jest sa zatial bojim. Boli ma cele telo a rano som mala 37,5 teplotu, ale to je asi v tehu normalne. A este mi povedal, ze smectu mozem, ale tu nemam doma. Baby dakujem. Keby ma dnes muz neodtiahol k tomu dr, tak ja ani nie som schopna sama tam dojst.

fronili
11. okt 2016

@lenkavalkova mne smecta vobec nezabera cele toto tehotenstvo ma prehana.Pri malom som mala zas opacny problem.Mozem byt aj 4-5 dni o suchych rozkoch keksoch a ryzi a aj tak ma prezenie.je to otrava ale nic nezabera.niekedy je to lepsis niekedy zas horsie.ale krce nemavam vobec.

lenkavalkova
11. okt 2016

A este ma zaujima, ze ako dlho vas drzali v nemocnici. Je lepsie skusit na zaciatok piskotu, alebo suchar? Aspon ma dr. ukludnil, ze tehotnost v poriadku aj malinkeho som videla 🙂. Nespominal tu raz niekto, ze je dobre pri zvracani vypit bujon? Ci to nemam riskovat..

lalia87
11. okt 2016

@lenkavalkova ja ti neviem poradit ci skor piskota ci suchar,asi suchar,piskota je moc sladka. Teda mne vtedy ked som vracala vsetko chutilo sladko (nikdy by som neverila ze suchare su take sladke) a este ma z toho viac napinalo. Ja som sla do nemocky vzdy tak,ze som vracala komplet cely den,ked som si dala aj vodu a aj ta sla von. A v nemocke mi dali infuzku na zastavenie vracania a bola som tam vzdy tyzden. Ked ti davaju cierne uhlie a smectu a neviem co tak asi rataju ze mas nejaku ctevnu virozu a nemas to typicky tehulkovske grckanie

lenkavalkova
11. okt 2016

Ano dakujem. Nechcela by som byt tyzden v nemcke, ale ked by sa mala tato noc este raz zopakovat, tak sa tam dam zavriet dobrovolne. Dufam, ze to nie je chripka, ked ma aj ruky nohy strasne bolia. Ale uz aspon zvladam do mobilu tukat trosku 🙂

lalia87
11. okt 2016

Uplne ta chapem. Ja k doktorom jak je rok dlhy nechodim,nie to este nemocnica. 1x som tam nechcela ist,ale pomohlo mi to,ked ma to chytilo druhykrat,sama dobrovolne som sa tam brala,co som myslela ze uz mi je amen 🙂 nikomu by som to nepriala,bolo to strasne. Prajem ti nech to cim skor prejde

lenkavalkova
11. okt 2016

@lalia87 Dakujem, no veru je to hrozne. Prave som dochrumala 1 suchar, som zvedava do kedy vo mne vydrzi.

lalinka18
11. okt 2016

@veronikanellka171 ahoj mňa to čaká o dva týždne nebolo ti potom zle?

veronikanellka171
11. okt 2016

@lalinka18 vobec , strasne som sa bala lebo ked sa nenajem mi byva zle.. dosla som, hned zobrala krv, urobila roztok 3deci, a ja ze dam si citron tak som dala polku a mne to tak chutilo 😀 ze viac citronu som si ani nedala a za minutu som to vypila, aj sestricka pozerala ze to tak skoro? 😀 dve hod som tam sedela, zobrala krv a sla som domov ale vobec mi nebolo zle.. fakt som sa velmi bala som zhanala kto so mnou pojde a nakoniec som sa odhodlala ist sam...a vysledky budu o tyzden

fronili
11. okt 2016

@veronikanellka171 ja som dnes volala a vysledky mam v poriadku😊

fronili
11. okt 2016

Babi mam otazocku mala kopka veselo v celom brusku ale teraz momentalne ke to one citim ju uplne dole pod bruskom pri simcovi som to nemala tak neviem ci je to normalne az tak nizko.mate skusenost?

zuzuk22
11. okt 2016

@fronili no dufam ze je to v poriadku lebo niez mam niekedy pocit ze ma kope az uplne nizko dolu...

verunqha23
12. okt 2016

@fronili to je v poriadkuuu 🙂 ... Niekedy aj ja mám pocit ked ma kope že mi vyjde jej noha z.... :D :D :D ale je to v poriadku 🙂