Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzuk22 a @lalia87 dakujem za inšpiráciu, asi najsôr začnem niečojednoduchšie ako tie vločky 🙂
aj ja sa chystám v sobotu do Gate outletu pokukať dáu bundu, lebo už mi dochádza miesto v tej čo mám.
Inak včera som sa pustila do maých príprav, pranie klasických plienok na 60tke. Kúpila som si len tak 3 ks v Pepcu s tým, že budem mať podedené od nás, čo sme boli malí. A je to rozdiel, kúpené sa zbehli o 1/3 a vyzerajú ako hustejšie sito a podedené sa nepohli ani o cm.
@elisebah91 obavam sa ze tie vlocky su tazsie 🙂 lebo s prvymi kuskami som sa pasovala 🙂 capicka je oproti tomu lahka 🙂 ale skus 🙂 urcite ti to pojde..
@zuzuk22
@lalia87 ste zlate baby 🙂 este ak mozte poradit aky hacik kupit? bola som v galanterke,akurat mali obed,tak som sa tesila,ze ked maly zaspi budem skusat,ale poobede nabehnem kupit a idem na to,ved co v tomto pocasi 😉 dufam,ze mi to pojde,volakedy davno som vedela iba retiazku hackovat,inak nic 😀
@majaon velkosť háčika je uvedená aj na každej vlne ked budeš kupovať, popýtaj sa aj tam určite ti poradia predavačky 😉
@veronikapodolska dakujem 😉
@majaon presne 🙂 kazda vlna je inak hruba . na kazdej vlne mas napisane akym hacikom treba hackovat 🙂 tak podla toho aku si kupis vlnu kupuj hacik🙂 bud sa opytaj predavacky alebo si to pozri sama na obale ked budes kupovat 🙂 ale vacsinou je to hacik cislo 3 alebo 3.5 alebo 4 ci 4.5. Treba pozriet na tej vlne 🙂
@fronili ja si stale hovorim uz nic nekupujem ale vzdy sa nieco najde 😂😂
@veronikanellka171 planujem malej kupit veci 56 62 v nedelu a potom neskor budem pomalicky 68ky ale na leto este neviem ako porastie tak to si nehavam ked uz bude na svete😊teraz same meniny narodeniny vianoce u nas to je hrozne vela do toho stavba sa musi dokoncit🙉😊tak to tak rozhodim ze kazdy mesiac cosi potom
Ahojte baby, co vravite na odber pupocnikovej krvi? Rozmyslali ste realne nad tym? Ma niektora skusenosti, ake? Dakujem za odpovede 😉
Co si myslite ze v noci sa mi stava ze mam troska krce podbruskom.. nemam ho tvrde, vzdy skusam ale je to take zvlastne.. v noci sa budim nakolko chodim curat, ale cez den nic
@elisebah91 ahoj, nemám s tým síce žiadne skúsenosti ale myslím že je to len biznis, ak si všimneš veľa príspevkov je že vyhrajte odber v hodnote tej a tej ... nemyslim si že ak by ti urobili odber tak presne tento v pripade potreby by ti aj dali, ktovie čo z toho robia a aj že po porode že si to berú bez vedomia .... ťažko povedať, najlepšie vedia len ľudia čo s tým robia...
toto je uz tretie rano po sebe co sa mi pustila krv z nosa.... Vam sa to nestava?
@zuzuk22 mne sem tam cez deň ale neprikladal k tomu nejaký doraz , ja nemôžem spať maly ma vždy ráno tak kope ze ma az zobudí a teraz sa povrtel a uz zaspinkal a ja mam byt hore 😂
@nikolienkaa mne sa vcera zasa nechcelo nic varit tak reku rano spravim priatelovi aspon mrazenu pizzu do roboty a caj 😂 tak som pred 6 vstala. A teraz uz lezim v posteli zasa 🙂 vedlacmojho huncuta 🙂
@elisebah91 my sme rozmyslali nad odberom pri simonkovi ale nakoniec sme sa rozpravali ze to nedame.takze ja poradit veru neviem.je to aj dost nakladna zalezitost.
@veronikanellka171 ja mavam tiez krce v podbrusku stava sa mi to prevazne len v noci niekedy je to strasne bolestive zobudim sa na to a neda sa mi otocit a musim to niak rozdychat a snazim sa to rozmasirovat.zevraj je to normalne.Ale strasne neprijemne az bolestive u mna.
Baby trpite niektora zapchou a hemeroidmi?po prvom porode som nimi zacala mat problem pri druhomnpri porode som si vsetko vytlacila von ze som mysleka ze umrem ani rana na rodidlach ma tak nebola a uz mam paniku ze ma to caka zas
@fronili mna nastastie bolestive moc ani nie je len sa tam proste daco deje 😀 Ale dneska napr nic.. to su ty poslickovia?
@julinka88 ja som trpela este pred prvym porodom a vratilo sabmi to po porode.Velmi dobre pomaha kupel v dubovej kore da sa kupit caj ale aj taky gel s ktorym si to mozes natierat je to velmi ucinne.Pre istotu si to kupujem aj ja ale.teraz mam opacny problem v tehotenstve zatial.
@julinka88 jaaa. Konecne sa zaludok zotavil, ale ma aj par krat prehnalo a samozrejme, ze hemoroid taky, ze nemozem chodit. Boli cez den aj v noci. Davam si mast Faktu dva dni, ale nepomaha. Dubova kora vobec. Dnes si idem kupit cipky (asi faktu), lebo aj ked mam vonkajsie hemoroidy, tak cipky mi ich najlepsie vtiahnu dovnutra. Paradox, ze som mala 2 cisarske, som sa tesila, ze sa tomuto vyhnem, ale kdezeeee
@veronikanellka171 zevraj to patri k poslickom ale malo bab to ma take bolestive s tymi pichancami
Ahojte 🙂
@tina2761992 ahooj 🙂 pozeram aky mas datum v mene a si o 5dni starsia odomna 😀
Baby taká blbá otázka, ale koľko stoja plienky v TESCU, keď nie sú v akcii? Lebo dnes sme tam boli a stáli niečo cez 7€, tak že či mám utekať kupovať, či nie... Lebo muž mi hovorí, že sa mám ukľudniť, že tie plienky sú v akcii stále, tak neviem, lebo už veľké deti máme 😅

@veronikanellka171 ja sa obavam nedele ideme na väcsi nakup aj pre simiho aj pre malu oblecko a ja potrebujem bundu ani jednu nezapnem🙉obavam sa ze v nedelu miniem majland😅