icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

natally1
13. okt 2016

baby ak by ste mali zaujem mam po malom dve deky do vajicka/ ale daju sa pouzit aj do kocika/ bledunko modre krasne nic im nie je dokonca nevidiet ani ze boli pouzivane .. posuniem lacno.. ak by ste mali zaujem napiste IP 🙂

zuzuk22
13. okt 2016

@majaon dakujem 🙂

@lalia87 krasna je velmi aj tato tvoja 🙂

veronikanellka171
13. okt 2016

babulky ako to bude s materskou? od 24,11, by som mala byt uz na materskej, teraz som pn.. tak v decembri mi pride co? 24dni pnka a zbytok materska?

lalia87
13. okt 2016

zajtra mam poradnu, vaha,moc a tak 🙂 uz sa tesim na depresiu ktoru budem mat po odvazeni :D pripravte sa :D :D :D :D
a mam otazku, co je mensie zlo teraz zjest..plnene pernicky, alebo zavarane slivky? :D :D

zuzuk22
13. okt 2016

@lalia87 radcej tie slivky asi 😂 drzim palce zajtra 🙂 a ten moc vlastne co pozeraju??? 🙂

lalia87
13. okt 2016

@zuzuk22 uz som zozrala tie minipernicky :D :D :D ale len zo 5ks 😀 a ten moc ja neviem veru..to jej ja len odovzdam a kym idem dnu, povie ze moc bol ok..v nemocke do toho davali taku palicku s farebnymi pasikmi a ked sa niektory moc zafarbil, tak to bolo ze som bud mala vela cukru alebo tak 🙂

zuzuk22
13. okt 2016

@lalia87 aj mne to pozeraju ale na co sa to pozera som nevedela 😂

lalia87
13. okt 2016

@zuzuk22 mne raz v nemocke povedali ze mi vysiel zvyseny cukor, tak som tam musela o den dlhsie ostat a potom ma zas testovali :D

evita_g
13. okt 2016

@zuzuk22 ahojte. v moči zisťujú prítomnosť cukru a bielkovín 🙂

zuzuk22
13. okt 2016

@evita_g 7dakujem 🙂

evita_g
13. okt 2016

@zuzuk22 ja čakám už tretie dieťa, ale až pred pár týždňami ma napadlo zistiť, na čo tam vlastne ten moč nosím 🙂

majaon
13. okt 2016

@zuzuk22 moja prosim ta mohla by si mi napisat este tu stranku kde si sa naucila robit tie ciapocky? ze by som to skusila aj ja...a este - za aky cas sa to da zvladnut naucit,alebo kolko to trvalo tebe? dakujem mooooc 😉

zuzuk22
13. okt 2016

@majaon jasne pozriem ti to ale uz zajtra idem uz drichmat🙂, no celkom rychlob sa to da naucit 🙂 prvu druhu ciapku som robila pomocov videa este a potom to uz islo v pohodicke🙂 vyskusaj urcite 🙂 zajtra ti napisem podla coho som sa to ucila🙂

majaon
13. okt 2016

@zuzuk22 jej si zlata,jasne zajtra,neponahla to 🙂 dobruuuu nocku 😔

zuzuk22
13. okt 2016

@majaon ak zaspim vobec...od 17h ma fasa zaha pali jak som sa z chuti najedla.... Tak zajtra ti to pozriem. Ale bolo to cez youtube videa 🙂 ale anglicke... Sice som nic skoro nerozumela ale to ani netreba... Staci sa pozerat a opakovat co robi ona.... Je to tam super ukazane. A mozes si to stopnut a pustit zasa podla toho ako ti to pojde ;)

elisebah91
13. okt 2016

@veronikanellka171 to mi vraví aj môj manžel... ,,tebe to tehotenstvo tak sekne, mala by si byť tehotná stále, alebo si tak sexi s bruškom"... tak dik 😀

@fronili aj tak ťa obdivujem, že si to dala týždeň pred termínom

@zuzuk22 som na tom podobne ako majaon, tiež by som rada niečo vyskúšala, ale neviem ako to pôjde, môžem ťa poprosiť žeby si aj mne hodila ten link? 🙂

Inak kočky, máte veľmi pekné brušká, mne stačí aj takéto, už by nemuselo rásť 😉

Písali ste o kurzoch, mňa skôr ako dýchanie(ktoré nám povedia na mieste a bude to trvať pri najhoršom pár hodín) zaujíma problematika dojčenia a všetko okolo toho, čo bude trvať viac ako mesiac-dva(budem sa snažiť čo najdlhšie, ale mám rešpekt 😖 )

zuzuk22
13. okt 2016

@elisebah91 jasne poslem aj tebe zajtra ;)

aniko_h
14. okt 2016

@elisebah91 ja som bola na kurze v pondelok prvy krat,a pol hodinu sme cvicili a dychali a druhu pol hodinu sme mali teoreticku, kde sme sa rozpravali o dojceni.ako spravne dojcit,ako drzat dieta, ako sa tvori mliecko a tak.co sa tyka toho cvicenia zatial mi to moc neslo,lebo som nevedela naraz cvicit aj spravne dychat 😄 ale ta teoria bola fajn

anjelik90
14. okt 2016

@zuzuk22 mohla by som vas aj ja poprosit o ten link?

zuzuk22
14. okt 2016

@anjelik90 jasne ;)

zuzuk22
14. okt 2016
https://www.youtube.com/watch?v=besUAY_Cofg

Baby tu je jeden taky lepsi ;)

zuzuk22
14. okt 2016

Ale je tam toho strasne vela. Treba si najst co vam bude vyhovovat🙂

majaon
14. okt 2016

@zuzuk22 Dikes moc,idem pozriet 😉 len si musim este ist nakupit vsetko co budem potrebovat,myslis,ze je lepsie si to vyskusat na nejakej uplne najlacnejsej vlne?

lalia87
14. okt 2016

ahojte zenicky, tak prisla som z poradne, +1,5kg 🙂 co je super 🙂 takze ak to ratam od povodnej vahy tak je to +3kg dokopy 🙂 1x sme pocuvali srdiecko a ze ukazkovo bije, ako o zavod piskotka moja malinka 🙂
hned mi dala papier na glukozu a na pondelok som sa objednala

lalia87
14. okt 2016

@elisebah91 my uz teraz na kurze preberame postupne ako vsetko ide..teraz sme mali teoret.cast o kontrakciach, ako pri nich dychat, co robit, kedy ist do nemocky, teraz na par hodinach si prejdeme jednotlive porodne fazy a potom pride na rad starostlivost o novorodeniatko, dojcenie a sestonedelie 🙂

zuzuk22
14. okt 2016

@lalia87 super parada tesim sa s tebou 🙂

zuzuk22
14. okt 2016

@majaon no teoreticky je to jedno. Mozes si aj taku najlacnejsiu na vyskusanie ale mozes si hned aj taku z ktorej chces robit capicku. Lebo ked sa aj pomylis ide to lahko rozparat a robis dalej z tej istej ;)

lalia87
14. okt 2016

ja som sa ucila hackovat podla tejto zienky, aj tie vlocky snehove tusim od nej som sa ucila, je to po slovensky 🙂 a ja zapnem, pozrem co urobi, vypnem urobim ja, zas zapnem a zas vypnem :D a donemoty 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=6iApsPKSE-o
veronikanellka171
14. okt 2016

Teraz som kupila za 6€ od jednej baby 🙂

fronili
14. okt 2016

@elisebah91 respekt lred kojenim mam aj ja nakolko som simonka kojila len dva mesiace😔naozaj pevne dufam ze teraz to pojde lepsie a budem sa snazit v nemocnici prikladat co najcastejsie.Uz nikdy by som si nenehala do toho kafrat ako ked som bola prvorodicka.

Aj ja by som rada skusila hackovat ale vobec na to nemam cas a pokazil sa mi notebook tak som bez.fungujem len na telefone.