icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
15. okt 2016

@lenkavalkova ahoj, neviem ti presne poradit kolko stoja v tescu plienky, ale tie reci, ze plienky su stale v akcii, z toho ma slaktriafa 🙂 aj mne to vsetci hovoria a potom nabehneme cez akciu so sesterkou na nakup a po c.1 a 2 ostavaju len prazdne regale..vyrataj si kolko stoji kus tej plienky..ja si ratam pampersky a ked jedna stoji cca 0,11€ tak som kupila

fronili
15. okt 2016

@lalia87 mne moj chlap stale vravi ze je cas na plienky😅zalezi aj ake plienky.zda sa mi ze tie oranzove pampers su lacnejsie ale nemaju pruzne to lepenie okolo bruska.a tescoplienky s tymi nemam skusenost.Ja som mala pri simonkovi pampers biele a neskor pampers zelene

lalia87
15. okt 2016

@fronili ja som pozerala len pampers zelene, lebo tie mi radili a u tych vyratavala 0,11€ ale este som ich nenasla-vraj teraz su v akcii v kauflande. tak som si nakupila pampersky biele ked mali v kaufle v akcii

lenkavalkova
15. okt 2016

Dík baby, tak už aspoň viem ako si to mám vyrátať keby niečo 🙂

lenkavalkova
15. okt 2016

My sme kedysi pri chlapcoch používali Tesco plienky a v tej dobe sme boli spokojní. Ale cenovo nemám páru ako sa to teraz pohybuje... Však sa zobudím zachvíľu 😀

lalia87
15. okt 2016

tak tesco plienky neviem poradit, vobec netusim kolko stoja, urcite teda 1ks menej ako 0,11€ predpokladam 🙂 ja si len na pampers zelenych a bielych sledujem tych 0,11

fronili
15. okt 2016

@lalia87 ja som skusala aj plienky z dm ale neoverili sa nam biele pampers viem ze su pevnejsie a su hrubsie.zelene su tensie ale tiet nam nerobili galibu ale uvidime pri malej mam v plane pouzivat pampersky zatial

zuzuk22
15. okt 2016

@fronili ja som s olim najprv zacinala biele pampers potom som presla na zelene . potom na lidl plienky 🙂 a uz asi rok nedam dopustit na dm plienky babylov 🙂 a aj pri druhom tak budem asi postupovat 🙂

fronili
15. okt 2016

@zuzuk22 nam sa dm ploenky overili az nohavickove ale ked bol mensi tak ich precikal do pol hodky nechapala som🙉

zuzuk22
15. okt 2016

@fronili ja zas ked som pouzivala lidl plienky najprv super a uz ked bol vacsi tak mi ich precikal stale hned tak sme vtedy presli na dm a od vtedy neni problem 🙂

veronikanellka171
15. okt 2016

Kolko cca vazi drobec v 27tt? 🙂 len aby som vedela cca

majaon
15. okt 2016

Ahojte babule 🙂 Dnesne nakupy dopadli na 1,Simonkovi som pokupila slipky,pancusky,pyzamko,tricko,mikinu,svetrik a malinkej dupacky s trickom a polodupky 56,tak som spokojna,este aj drahemu sa uslo tricko 😉 A moja ukazka prveho vytvoru,mala by to byt ciapocka,hadam sa podari,vcera naucene 🙂

kwr
15. okt 2016

@veronikanellka171 myslim ze okolo 900gramov🙂

zuzuk22
15. okt 2016

@majaon parada a ze aka ai sikovna super ;)

fronili
15. okt 2016

@majaon jej super vecicky su krasne.nas cakaju zajtra velke nakupy tak drzte palce.A capicka sa urcite podari 😉😊

fronili
15. okt 2016

Inak my sme si dnes vyrazili s drobcom😊

majaon
15. okt 2016

@zuzuk22
@fronili dakujem baby 😉 a nech sa nakupy vydaria 🙂

zuzuk22
15. okt 2016

@fronili jej aky podareny 🙂 co dobre papal?

verunqha23
15. okt 2016

Ach baby,aký ste mali víkend? 🙂 ... Ja dosť naprogramovaný :D ... Bol u nás Jarmok tak som bola trošku na kolotočoch :D ... potom som sa fajne napapala, škoda že bolo všetko drahé 🙂 .. Potom sme prerábali byt resp.spálnu a deckú s maminou a ocinom.. čiže deckú už mám skoro hotovú len už postielka pre malú chýba gauč a konferenčný stolík a mám všetko hotové 🙂 ...

lusinda111
15. okt 2016

Chcem sa opýtať,mali ste alebo máte problém z obličkami počas tehu? Ja už tretí týždeň trápim zo zápalom... Liečili ma aj z antibiotikami,ale nepomohli. Poraďte ak máte s tým dáke skusenosti. Ďakujem

lalia87
15. okt 2016

@majaon Aj ja mam tie dupacky,velmi su krasne. A ciapocka super bude! Sikula

lalia87
15. okt 2016

Ja som akurat prisla z oslavy kamoskinej 30tky,bola som tam od pol 6 a vsetci kam uz idem. Kamoska im hovori ze maminka musi ist domov a krutili ocami 🙂 ako uz to ze som tam aj sla,nikoho som nepoznala okrem kamosky,vsetci samozrejmde pili,vonku prsalo a tiez nerada a malo soferujem po tme. Ale nebudem sa nad tym ani vzrusovat 🙂

lenkavalkova
16. okt 2016

@lalia87 nevzrusuj sa, kasli na to. My sme mali zauzivane s kolegynami chodit oslavovat na narodeniny. Teraz to pripadlo na mna, tak som kolegyne pozvala k nam, spravila chlebicky, kupila kolace a hotovo. Ja uz by som sa teraz nikde netrepala s tym bruchom, ale tak je pravda, ze ho mam 3x take ako ty :D

julinka88
16. okt 2016

My sme pri oboch synoch pouzivali pampers biele potom zelené nedam na ne dopustit potom pri konci aj babylove ale pampers su toooop pre nas
Su drahsie ale...
Na ritkach nasich drobcov nam zalezi

zuzuk22
16. okt 2016

Mne maly vcera dostal na nieco olergicku reakciu tak sa trapime....vyhadzany je a skrabe sa stale.... :(

lalia87
16. okt 2016

@lenkavalkova ja som tam ani povodne nechcela ist,bolo tam asi 14 ludi a nikoho som nepoznala,oni pili a trepali dve na tri 😀 a este to aj bolo v dedine jednej,kde som sla 1x a ja som sofer len taky zaciatocnik 🙂 ale vsak dostala som zakusky ktore ale dnes nebudem,lebo zajtrj mam glukozu 🙂

fronili
16. okt 2016

@zuzuk22 boli sme pozriet kamosku v praci a vcera bol u nas naozaj pekny den vonku.aj ked na kratky rukav uz to nieje.Tak sme si dopriali kokosovu zmrzlinku aj ked celu by som mu ju nedala papali sme ju spolocne😊

A z coho mohol chytit alergiu.prajem skore uzdravenie drobcovi

majaon
16. okt 2016

@lalia87 dakujem 🙂 inak v tom Pepcu sa najlepsie nakupuje pre deticky,skoda,ze ho nemame v meste u nas...Zajtra sa drz na glukoze,nech dopadne vsetko OK 🙂
Capica je hotova,v reale je krajsia ruzova,len mobil mi tak nafigu foti,bude sice asi len tak na jar,kupila som si len tenku vlnu na zaciatok,ale idem este skusit nejaku ozdobu na nu,akosi ma to chytilo 😀

majaon
16. okt 2016

@zuzuk22 jaj chudatko male,nech je cim skor v poriadku,drzte sa 😉

zuzuk22
16. okt 2016

@fronili dakujeme. No netusim. Jedol sice mandarinku a jablko ale ved to jedava kazdy den skoro. ... Take pupaciky sa mu vyhodil po telicku hlavne brusko chrbat .ako ked vas zihlava poprhli a svrbi ho to. Pojdeme dnes nuekede do lekarne daco kupit. V noci sa mu to brusko cele zlialo do velkych flakov....este ze spinakl a neskrabal si to. Rano to uz nemal ale zasa na nohach sa mu to trochu spravilo a ritke...