Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 Aj ja mam zajtra glukozu :D
Mala som ju mat min.tyzden, ale kedze som grcala akurat, tak mi to prehodil na pondelok. Aspon poradnu uz zajtra nemusim absolvovat, takze to bude rychlovka 🙂.
@zuzuk22 nech vam to rychlo prejde, ktovie z coho sa mu to spravilo...nejaka nova avivaz, alebo praci prasok?
@lenkavalkova no nevidm uz mam dlho tu istu tak to asi nie neviem
@lenkavalkova a dakujeme
@lenkavalkova a budes tam sediet ci ju vypijes doma? ja som sa tesila, ze super je aj moznost vypit to doma a potom prist a ona ze ale len ked ma ma kto priviezt lebo nemam soferovat, tak som nahrata a musim si to tam prist odsediet 🙂
@lalia87 Mne doktor kazal vypit doma a prist, zaklopat sestricke presne o 2 hodiny a vybavene. Vobec sa ma nepytal, ze ako pridem, alebo ci budem soferovat. Ja sice vodicak mam, ale nejazdim a zajtra ma muz nocnu, takze ma rano hodi. O siestej vypijem a o osmej pridem tam.
Ani v lekarni ma na to neupozornila, ked som si tu glukozu kupovala, akurat, ze ju mam pit pomalsie kludne aj 15 min., nie naraz a velmi rychlo, lebo ze by mi mohlo ostat zle. Ale tak to si nemyslim, uz som to absolvovala 2x a ani si to nepamatam, takze to urcite nebolo nic hrozne ;)
@lenkavalkova ja mam aj taky papier, pokyn ze ako to zarobit a kolko predtym nejest atd a tam je ze vypit doma a nechat sa priviezt, nesoferovat :( este mi to aj prizvukovala. a teda vobec sa mi nechce trepat o pol 7mej rano busom :D :D
Ja som na tom bola v utorok, vypila som to za 2min lebo mi to chutilo a dala som si polku citrona ale musela som sedet v cakarni a strasne som sa bala ale bolo mi super, som si tam sedela na gauci a oddychovala
@lalia87 A keby si si zobrala taxik? Ale to das, zober nieco na citanie a pohoda ;)
@lalia87 a ako to treba? Ja neviem najst papier :D
Myslím si, že mať nejakú mániu je veľmi dôležité pre psychickú pohodu. Aspoň pre mňa určite ;) Ja zasa fotím... tak sa pochválim aj ja a posielam nejaké fotky na ukážku 🙂 Všetky kamošku majú profilovku na fb odo mňa, ale sebe nemám kedy ani bruško odfotiť... Ale teším sa, kedy budem fotiť to drobnučké, krásnučké, milučké 🙂
@lenkavalkova oooooo :O a nechces spravit aj mne fotky? :D milujem sa fotit resp.ked ma niekto foti :D krasne fotky 🙂
@majaon krasna ciapocka🙂 sikovna si
@lenkavalkova krasne fotky 🙂
@verunqha23 a odkiaľ si? :D Mám teraz toľko objednávok, že do pôrodu to ani nestihnem a potom neviem ako často sa k tomu dostanem, ale dúfam, že čo najčastejšie ;). Lebo je to taká drogra pre mňa 🙂. Skúsim pohľadať ešte aspoň synátorov starších a pridať, ale tých málo fotím, lebo im sa nechceeee :D :D :D
@lenkavalkova z Levic to je urcite pre teba daleko :D
@verunqha23 No jasne, to je najdalej :D
@majaon a podla coho si sa naucila hackovat? ja som si kupila knihu ale bohuzial neivem z toho nic, moja babka krasne hackovala, len skoda, ze nas to nenaucila.
@lenkavalkova ahoj a tu glukozu ti odoberu asi o kt? ja idem v utorok ,len kym sa dostanem k lekarovi je 10.45 kym mi da ziadanku a ked dojdem do labaku bude aj 11 h mozem byt tak dlho nalacno a urobim si to jednym razom, teda tak neskoro az okolo 11?
@lucinka511 mne dr.povedal, ze je jedno o kolkej pridem, ale musi to byt presne 2 hodiny po tom, co to vypijem. Ja pojdem hned rano, nech to uz potom nemusim nikam nosit a nech nie som dlho nalacno.
@lenkavalkova dakujem, no ked ja som objednan,som si myslela ze prespim v tom meste kde mi to urobia a na druhy den si to urobim,len v ten den je sviatok tak sa to pokuism urobit v jeden den,snad to vydrzime tu hladovku a dakujem za info🙂
@lucinka511 no mas to riadne komplikovane. Drzim palce!

@majaon dakujeme. Dufam ze to prejde . aj v noci sme ho mechali medzi nami nech ho mozem sledovat . a capicka je krasna sikovna si 🙂 tiez ma to hned chytilo ked som sa to ucila 🙂