icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
16. okt 2016

@fronili aj ja ked som bola s olim tehu aj teraz ziem strasne vela mandariniek 😂 aj celkovo ovocie mam rada vsetko skoro 🙂 este vcera som par malin nasla v zahrade tak som ich zhltla 😄 a moj oli tiez moc lubi mandarinky pomarance kiwi banany jablka hrusky 😄 sem tam aj citron olyzne 😂 ale jahody maliny a ceresne mi nejako nechce 🙂 tak ja ziem aj za neho 😄

verunqha23
16. okt 2016

@zuzuk22 jeeeej ty byvas kusok odomna som si teraz pozrela tvoj blog kde budes rodit ? 🙂 v Nitre ci v Leviciach?

lucinka511
16. okt 2016

@veronikanellka171 ahoj citala som ze ta tak boli brusko a si sa pytala ci su to poslickovia,no nemyslis ze na poslickov je v 27 tt strasne priskoro???? ja ekd som citala na nete,tak poslickovia prichadzaju tak tesnejsie pred porodom,..mna obcs tak pichne v podbrusku,ako ihla ale neboli to moc,to skor vtedy ked, napr dlho som na anohacha tak .

fronili
16. okt 2016

@majaon jej capocka je krasna si sikovna😊😊😊

fronili
16. okt 2016

@lenkavalkova krasne fotecky a tvoji synovia😍keby mam dcerku v ich veku idem na navstevu 😂

fronili
16. okt 2016

@lucinka511 aj ja to mamvam hlavne ked vela beham a v noci ked sa mi telo v noci ustali.Co sa tyka tyc poslickov aj moj dr. Hovoril ze byvaju skor pred pôrodom caste ale mozu sa dokonca objavovat od 20 tt co je dost skoro.Aspon tak mi to bolo vysvetlene.

lalia87
16. okt 2016

Ja tam mam prist na 7. A keby som doma tak najneskor do pol 10. A ak by som grckala do 10min.po vypiti tak sa to musi opakovat,a ak vydrzim aspon hodinu negrcat tak to staci 🙂 lebo som ja som taky ugrcancek 😀

verunqha23
16. okt 2016

@lalia87 moja to zvladnes bude ti to aj chutit :D ver mi heheh

lenkavalkova
16. okt 2016

@fronili hah si zlata, no hlavne o starsieho sa uz teraz hadaju, v skole v prirode ze sa kvoli nemu dievcata aj pobili :D Kde pozriem odtial srdiecka a odkazy vypadavaju 🙂. Jeho to zatial nejako netankuje :D

lenkavalkova
16. okt 2016

@lalia87 a ako sa to rozraba? Papier som uz nasla, ale nie je tam nic okrem toho, ze vypit a o 2 hodky prist zaklopat sestricke.

zuzuk22
16. okt 2016

@verunqha23 no ja som z čifár a ty z kadial presne ? 🙂 no niesom stale este rozhodnuta ci lv alebo nr. Ale oliho som v nr a v pohode tak neviem 🙂 a ty ?

verunqha23
16. okt 2016

@zuzuk22 ja v leviciach kedze som presne z Levic 🙂 tak to sa mozme niekedy stretnut :P

enusamt
16. okt 2016

ahojte, januárovky... viem, že k vám nepatrím, ale neodolala som ... už len z toho dôvodu, že máte viac ako polku tehu za sebou a všeličo ste si prežili...

mám totiž taký divný problém... alebo ani nie problém, len sa neviem vysomáriť z toho... posledné noci sa budím na to ako sa mi "rozleje" dole teplo... okamžite ma to zobudí a hned pátram divoko, či tam niečo je.. ale ani náznak vlhkosti... raz som bola ešte hore, keď sa to znova stalo... ako keby sa zo mňa zrazu dostal nahromadený vzduch.. záhada je, že neviem odkiaľ.. či z močovej trubice alebo z pošvy... prdíky to nie sú, tie by šli zozadu 😀 nechápem toto

je možnosť, že to aj niektorá z vás zažila?
ďakujem

zuzuk22
16. okt 2016

@verunqha23 no dakedy by sme mohli bieco poriesit ;)

julinka88
16. okt 2016

Baby ako si uzivate,, kopanceky" vasich bubliniek?lebo reda u nas su to uz neni motyliky ale poriadne kopance az si zaukat musim ti je riadne silna baba vomne aj vas tak kopu niekedy je to az bolestive ako som rada nech sa len hybe ale fuuuu teda....

veronikanellka171
16. okt 2016

@julinka88 moja je nejaka lenivsia mi pride :D

verunqha23
16. okt 2016

@julinka88 Ja som ešte bolestivé nemala ale cítim cítim :D hlavne v noci je tá moja bábika hore :D okolo 1-2 furt kope kope :D :D ...
@zuzuk22 Mohli mohli 🙂 🙂 ...

veronikanellka171
16. okt 2016

@lucinka511 mne vela ludi povedalo ze sa maternica roztahuje a aj pracuje a trenuje na porod

zuzuk22
16. okt 2016

@julinka88 ja citim uz silnejsie ale bolestive to nieje aspon zatial 🙂 hpavne v noci nad ranom žuruje 😄

veronikanellka171
16. okt 2016

ale nikdy nekopne draheho a vcera jej hovori:
Vikča kopni tata ked mama chodi za milencom.. a zrazu taka supa ako nikdy a on ze no pekne mama :D a ja ze este je len v bruchu a uz bonzuje :D

zuzuk22
16. okt 2016

@veronikanellka171 😄 ja zas akurat dnes rano okolo pol 7h tak kopalo a uz sme boli hore ale este sme lezali tak som priatelovi dala na brucho ruku sa smial ako tam kopcuje riadne hned rano 🙂

veronikanellka171
16. okt 2016

@zuzuk22 ja mojmu vzdy, na dobre sa caka tak tam maj ruku a kopne, lebo mam pocit ze ked kope a chytim brucho vela krat prestane, alebo ked kope a dvihned tricko prestane :D

majaon
16. okt 2016

@lucinka511 ahojky,tak ja som sa naucila hackovat cez internet co mi tu dali baby nejake stranky a super to islo,presne podla tej pani ako robila,tak som si to pustala a zastavovala,ak chces,pozri par stranok dazadu a tam mi dali baby linky,ale da sa najst aj sama - keby si zadas do googla hackovanie pre zaciatocnikov,vela stastia prajem 😉

lalia87
16. okt 2016

@lenkavalkova ja tam mam toto napisane: 12hodin pred testom treba byt nalacno, pit len cistu vodu.
zarobit si glukozu do 3dcl vody+stava z 1/2 citrona a vypit do 5min.zostat v klude sediet alebo lezat a o 2hod.sa dat priviezt na odbery

veronikanellka171
16. okt 2016

@lalia87 mne povedala nepit po polnoci.. ale podvod som spravila rano dva glgy vody som si dala nakolko som soferovala a sla cez zapchu 40min a keby mi doslo zle bolo by zle.. bratislava je bratislava

lalia87
16. okt 2016

@veronikanellka171 no vidis, mne o piti nic, len jest po 19tej nemozem, co bude problem :D :D kedze chodim spat az o polnoci :D muzikanti mi budu vyhravat :D

veronikanellka171
16. okt 2016

@lalia87 ano toho som sa aj ja bala nakolko najviac chuti vecer a v noci :D

zuzuk22
16. okt 2016

@veronikanellka171 tiez mam ten pocit niekedy 😄

aniko_h
16. okt 2016

@julinka88 ja mam v posledne dni to iste a hlavne vecer ked si idem lahnut spat.neviem uz na ktorej strane mam spat lebo tak velmi to boli ako kope.a este sa mi presne vtedy pridava k tomu aj tvrdnutie bruska.tak to je velmi neprijemne.ale zas ked kope tak aspon viem,ze je v poriadku. 🙂

lenkavalkova
16. okt 2016

@lalia87 Dakujem za info velmi pekne. Takze uz nejem dnes achjaj :D. Zajtra to dame, urcite si na teba spomeniem ;)