Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Fuuu vela ste popisali co som tu dnes nebola.Aj u nas je to tak ked chcem aby zrovna manzel dal ruku na brusko vtedy nechce kopnut mala a pred tym je jak utrhnuta z retaze😅.Dnes som trosku zas ponakupovala ale som sklamana ako malo dievcensjych veci maju.Ked som bola tehotna so Simim maly tak hrozne vela veci.A teraz ako keby neboli.Ale par ulovkou mam predsa a prikladam fotecky😊
@fronili to je kraaasne 😲
@zuzuk22 drzim palceky nec uz sa dozvies.kedy mas kontrolu?
@veronikanellka171 dakujem moc😊 uz mi chyba iba par veci kupujem podla zoznamu.Este niake bodynka polodupky overaliky a mam hotovo.Potom uz len v novembri veci do nemocky nakupim a uz bude vsetko.😊 len chystat a poprat asi az v decembri este stale neviem kde budeme ci na novom alebo v starom.
@zuzuk22 ty to este nevieeees? 🙈 Joj, tak drzim palce, nech sa na nasledujucej poradni konecne dozvies 🙂
@fronili Nadherne 🤗
@petulik1991 no veru neviem a uz ma s toho ide porazit. Kamoska co je v 33 tt tak do 30 tt jej hovorili za je to baba potom uz ze nevidno a naposledy ze je to chlapec by ma porazilo asi 🙂
@zuzuk22 Ja som nastastie krasne na 3d videla pipinku a teda som sa presvedcila ze tam ziadny pipik nie je 🤗 Lebo by som si nechcela doniest chlapceka do toho ruzoveho sveta, co caka moju dievcinku 😂
ja tiez keby som nesla do hlohovca, tak by som to vedela az v 30tt, lebo vtedy mam dalsie sono 🙂 a dufam ze z toho kavoveho zrnka nasho sa este neukazu vajicka :D :D :D no ak ano, tak bude pipistek chodit v ruzovom :D
Baby no ja som chcela Tomaska, ale muz nechcel. Na inom sme sa nevedeli nejak dohodnut. Tak mu hovorim, ze ked uz aj toho tretieho chalana urobil mal by sa volat po nom Jaroslav. Ale on, ze nevie no. A ked som tak grcala a on ma vlacil polomrtvu po doktoroch, tak si hovorim, ze ten chlap ma fakt miluje, bude sa maly volat po nom. Potom sme prisli domov a on, ze ide do roboty a nechal ma samu napospas, tak si zase hovorim a nebude sa volat po nom! No komedia. Sama som zvedava ako to nakoniec dopadne :D
Ale kazdopadne je lepsie vediet co to bude skor, ako potom zazit prekvapenie, ked uz je vybavicka nakupena :D :D :D
Ahojte... Kedy balite tasku do
porodnicee? Viem ze este skoro ale ja uz nepametam kedy som sa balila pri malej😀 😀 😀
@marienka1703 ja niekedy v novembri pobalim nech mam klud na dusi
Ja pipinku nemam :( lebo nam neukazala len ritku na 3d ultrazvuku ale je to dievcatko tak som rada :D ... Aj mna by slak trafil lebo uz mam ruzove vecicky pre nu aj ked ruzovu neznasam :D ... Aj ja idem 28 na dalsie sono na to 30tt tak ide aj kamodka (krstna malej) lebo mamina zase odchadza 24.10 na 2 mesiace aj nieco ;( pride az 6.1 tak uvidime dovtedy mozno uz aj mala bude na svete kedze mam viac terminov urcenych... 1.1 16.1 17.1 21.1
@marienka1703 ahoj, ja balim k 1.12., kedze nas Oscar prisiel v 36.tt:) radsej ju zbalim pre pokoj duse🙂
Tiez si budem asi v novembri balit tasku do porodnice . a moj priatel sa vola Tomas ale ani pocuj ze dame take meno nasemu dietatu 😂 jemu sa proste nepaci ked sa deti volaju rovanko ako rodocia 😄
Boze baby sak ja mam zajtra glukozu ? 😂 som uplne zabudla ze sak to uz zajtra je 18.10 😄
Tak uz som to vypila a co? No prislo mi zle...normalne som necakala, ze mi zle ostane, tak predychavam len nech to nejde von. A to som si fandila, ze toto bude lavou zadnou....
Aj ja uz to mam vypite asi 10min.tak cakam co bude,ale nejako mi je zvlastne tak sa snazim na to nemysliet. Ale vypit sa to dalo.
@lalia87 no uz sa mi ulavilo trochu nastastie, ale bolo mi neprijemne. Vypila som to tiez v pohode. Mozno som to mala pit trochu pomalsie 🙂
@lenkavalkova po kolkych min.ta to chytilo? 🙂 ze kedy mam cakat ze nastane zlom 🙂 pol hod za mnou,este hod a pol 🙂
@marienka1703 ja som sa pri simonkovi zbalila asi 3 mesiace dopredu teraz mam v plane nakupit vsetko v novembri a ked to bude vsetko doma tak sa pobalim😊takze v novembri chystam tasku.niekto povie ze je to skoro ale jedna moja znama porodila v 7 mesiaci a druha znama v 8 mesiaci a ani jedna nebola zbalena.na mojho chlapa to nechcem nehat to by dopadlo😂
@veronikanellka171 mi fotku pipinky nemame ale bolo ju tam jasne vidiet a ak by mi niekto teraz povedal ze chlapec padla by som zo stolicky nakolko to bolo ocividne😂

@lenkavalkova ano, ja som sa akurat napraskala 🙂 a uz sa snazim tvarit ze kuchyna neexistuje :D drzme si zajtra palce 🙂