icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
20. okt 2016

@majaon no ja s olim aj ked som bola tehu az v 6stom mesiaci mi zacalo brucho vidiet 😁 a potom ku koncu posledny mesiac dva zrazu balon velky 😄

kwr
20. okt 2016

@cookiee ahoj, my sme kupovali Brio Go tu z konika, cize uz bol raz oouzivany, a dokupili sme.len nove kolesa. Poviem Ti ze to je ten najlepsie kocik aky som si mohla zelat, lahucko sa soferuje aj sklada, a to ze nebol novy ma vobec netrapi, casto s nim chodim na velke nakupy a aj casto.lietame a bez problemov.
Teraz sme zase kupili z druhej ruky surodenecky kocik peg perego zatial.neodskusany ale coskoro🙂
Mne nevadi ze nie su nove, ale poznam.aj mamicky co chcu vsetko fungl.nove a respektujem to. Mozno ak Ti ide o istotu dobrej znacky a nechces polsky, pouvazuj nad kupou z druhej ruky?

majaon
20. okt 2016

@zuzuk22 poznam,pri prvom synovi tiez nebolo nic vidno na mne asi do siesteho mesiaca 🙂

ljenka
20. okt 2016

@cookiee my sme mali polsky a aj v polsku kupeny, kedze to vyslo lacnejsie ako u nas a boli sme spokojni, nechceli sme drahy, pretoze mi to prisli vyhodene peniaze a az do golfaku sme investovali viac.

fronili
20. okt 2016

@majaon jeej aka pekna gulicka 😊

fronili
20. okt 2016

@kwr ja som mala prvy kocik pri Simcovi Peg Perego velka spokojnost ale to sme chodili po normalnych cestach.Teraz mam Stokke Trailz z druhej ruky nakolko teren k domceku bude hrozny do kopca a makadamova cesta🙉🙈takze pevne dufam ze nesklame podvozok😊

fronili
20. okt 2016

@majaon namne bolo vidno od 4-5 mesiaca pri simcovi ked som isla rodit mala som + 27 kg nasebe🙉
A teraz pri malej sa svokrovi zdalo ze som pribrala este pred tym ako sme to oznamili v 3 mesiaci😅ale brusko vykuklo tak viac v 5 mesiaci.dovtedy si len kazdy myslel ze som pribrala.Teraz mam zatial + 13 kg dufam naozaj ze viac ako 20 nepriberiem uz teraz nevladzem🙈

elisebah91
20. okt 2016

Ja uzivam magnezko pravidelne 2x1 odkedy som bola hospitalizovana tak uzivam poctivo ako mam. My sme objednavali kociar z ciech, mal by dorazit kazdy den. Som zvedava. Myslela som si ze budem mat pohodovy dnik doma, ale ochorel nam PC tak znova do mesta zaniest. A tak prsiiii a zamracene je, no nechce sa mi, skor by som si garderobu na sobotu chystala.

kwr
20. okt 2016

@fronili oki diky za tip, my nastastie byvame v malom meste a Holandsko je ploche ako palacinka, cize dufam ze nebude problem a ked muzovi skonci zmluva dufam ze uz obaja budu odkocikovani;) ale kazdopadne si chcem nechat moj Brio, ten zvladol aj walesske kopce, tam sme byvali v takom kopci az no🙂

majaon
20. okt 2016

@fronili ale si to paradne zhodila po malom potom,obdivujem 😉 ja som pri obidvoch synoch nabrala asi 11-12kg,nastastie to aj same islo dolu,lebo ja by som sa neprinutila cvicit ani drzat dietu,ale mame to v genoch 😀 a teraz som asi +8kg,neviem,v utorok ma poradnu,tak som zvedava 🙂

fronili
20. okt 2016

@majaon to mas pravdu riadne som potom drela aby som to dala do povodnej vahy.Dufam ze aj pri dvoch detoch si najdem aspon hodinku na cvicenie akonahle doktor dovoli po porode.Ale najskor sa chcem urcite ustalit a venovat sa v prvom rade deturencom.Skoda ze u mna to same dole nejde ta vaha😅

majaon
20. okt 2016

@fronili urcite si najdes cas a hlavne ked ta to aj bavi,mna jedine aerobic alebo take tanecne aktivity zaujmu,lenze ked mam pravdu povedat - som leniva 😝 😀 no uvidim po porode ako budem vyzerat,hlavne brucho kedze si planujem dat naspat piercing do pupka a na nejakej pneumatike by to asi dobre nevyzeralo 😀 😀

fronili
20. okt 2016

@majaon uz si dala dole piercing?ja ho este mam ale neviem ako dlho ho tam mozem mat nakolko pri simonkovi som ho dala dole v 4 mesiaci a potom po porode som ho tam nasilu tlacila asi pol hodinku co mi dierka zarastla o dost.

majaon
20. okt 2016

@fronili ano,mam uz dost napnutu kozu a vystupeny pupok,tak mi to vadilo,ale dierku si sem tam prejdem nausnicou aby nezarastla 🙂 aj pri Simikovi som to tak robila a v pohode som ho po porode dala naspat 😉

veronikanellka171
20. okt 2016

@cookiee ahoj moj je urcite z polska na 99% a zatial vyzera super ale tak stal ma len 280€ trojkombi a pacil sa nam tak staci 🙂 ine co sa mi pacili stoja uz 800€ a to nedam

veronikanellka171
20. okt 2016

@fronili ja som ho dala dolu hned na zaciatku 🙂

nivea777
20. okt 2016

@veronikanellka171 a odkial si prosim ta kupila kocik?

zuzuk22
20. okt 2016

Moj kocik stal 300 3 kombinacia. Este co mam po olim. Z netu som objednala. Nasla som ho aj v obchode nazivo ale tam bol o 100e drahsi...mame tako a som spokojna a staci 🙂 mne je aj 500 uz dat doos za kocik 🙂

nivea777
20. okt 2016

@zuzuk22 nepamatas si nahodou stranku? dakujem.. co som ja pozerala kociky tak 360-460 ako kde..

veronikanellka171
20. okt 2016

@nivea777 tu na mk ale aj vsade ma nete je

lalia87
20. okt 2016

Baby ako sa dnes citite? Ja odkedy som vstala, som sa citila akoby som s prepacenim mala "grcku" v krku. A stale to pokracuje, take nevolno. Neviem ci to je tym pocasim alebo co. Inak mi takto cudne byva od tej glukozy, taka ťažoba ako pred vracanim, neviem.

zuzuk22
20. okt 2016

@lalia87 mna zas posledne dni trapi palenie zahy ....

zuzuk22
20. okt 2016

@nivea777 objednavala som zo stranky www.svetkocikov.sk
Som tam teraz nakukla a maju tam stale aj za 300 a najdu sa aj do 300 treba popozerat 🙂

nivea777
20. okt 2016

@zuzuk22 dakujem

zuzuk22
20. okt 2016

@lalia87 fuj co si to spomynala ze ti je dnes zle ? Umyvala som road teraz a volako mi zle ostalo .... Prave som bola grcat....mi jak hnusne zostalo fuj....musela som si ist lahnut nachvilu....

zuzuk22
20. okt 2016

@nivea777 rada 🙂

fronili
20. okt 2016

@zuzuk22 na palenie zahy skoda ze mi to nikto neporadil pri simcovi vtedy ta zaha bola hrozna.teraz ju mavam len sem tam.a pouzivam tento sirup mozu ho aj tehotne🖒

zuzuk22
20. okt 2016

@fronili dakujeeem. Pojdem si ho kupit . dufam pomoze...

verunqha23
20. okt 2016

@fronili mne dala na pálenie záhy doktorka také cmúlacie ako keby cukríky Rennie

fronili
20. okt 2016

@zuzuk22 no ja som sa toto tehu poistila proti zahe nakolko prve tehu som myslela ze sa zblaznim a budem skrabat steny byvalo mi s toho az zle.