icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
21. okt 2016

@elisebah91 a aky mas kocik?pridavate tu krasne kociky aj vecicky ja sa rada kocham😍

fronili
21. okt 2016

@lenkavalkova no ja teraz po novom +12😅

fronili
21. okt 2016

@lenkavalkova s tym oranzovym obleckom😅🖒

fronili
21. okt 2016

@lenkavalkova no u nas tak vcera lialo od rana do vecera.je to hrozne vycerpavajuce maly je strasne zly vnutri.ked sme vonku je ako anjel uplny opak.dnes je sice total zamracene ale pevne dufam ze aspon prechadzka sa nam podari

fronili
21. okt 2016

@zuzuk22 pri simcovi som mala opacny problem len toto tehu sama voda nechapem.a nic nezabera.

zuzuk22
21. okt 2016

@fronili No u nas aj vcera aj dnes prsi a prsi a prsi :(

veronikanellka171
21. okt 2016

Aj my sa chystame na postielku o take dva tyzdne.. kocik mi stoji v spalni a zabera miesto postielke :D

kwr
21. okt 2016

Ja som pocas prvych 12tyzdnov schudla 3 kila (bolo mi zle ale.negrcala som) a odvtedy som nic nepribrala, ale zase ja som asi 3xvacsia ako vacsina vas tu v skupine, takto som mala.aj tehu s Ozzym.
Podla mna stihle maminky priberu trosku viac ale podla mna schudnut kilo-dve pocas tehu nie je nic hrozne, zvlast ked vam.doma.pobehuju dalie male.zazraky;)

sandri
21. okt 2016

U nas to bude s postielkou este zaujimave... koncom minuleho roka sme sa stahovali a zistili sme, ze v pivnici chyba postielka. Pivnica bola spolocna so susedmi a ukazalo sa, ze ich nevesta si omylom zobrala nasu postielku namiesto ich, ktora tiez bola v pivnici. Ponukli nam sice tu ich postielku, ale pre mna je dolezite, ci sa da dat do 3 poloh a ci mi tam bude sediet matrac. No a kedze sme uz medzitym prestahovani, nejako nemam cas zavitat na staru adresu a ist sa s byvalymi susedmi dohodnut, ako dalej... ale budem musiet 😉

lalia87
21. okt 2016

ženy moje, ja som pred 15min.vstala :D ja neverim, že som sa 1x vyspala 🙂 sice som isla spat o polnoci a uz o 3tej som kukala telku do neviem kedy, ale pospala som 🙂
uz druhy den sa mi sniva o dovolenke pri mori, ja milujem more, kazdy rok som chodila, to je jedine na co sa cely rok tesim, dovca a vianoce.kedze nikam inak moc nechodievam, ani si sadnut, ani kino ani nic, tak som si vzdy odkladala na jednu letnu dovcu cely rok a teraz nic.. 😒 mne to tak chyba.. a dnes v tom sne, to krasne tyrkysove more, biely piesok a uplne som citila to teplo ( a to ma pritom moja elisa zohrievala lebo sa ku mne priplichtila pod paplon nad ranom) 😀 😀

verunqha23
21. okt 2016

Baby ja tak placem porod budem mat zevraj cisarskym ;( ja nechcem ;( ja sa bojim

sandri
21. okt 2016

@verunqha23 preco CS? A to uz teraz vedia? Bat sa nemusis, ja som mala prvy porod planovany cisarsky a bolo to v pohode. Iste, rana boli, vsetko robis opatrnejsie, ale da sa to bez problemov prezit. A ocakavam, ze aj druhe bude CS, lebo maly bude zase strasne velky a co som citala clanky, tak prirodzeny porod po prvom CS prichadza do uvahy, len ak ma dieta do 3,5 kg a moj bude mat isto cez 4 kg.

verunqha23
21. okt 2016

@sandri merali mi panvu ... A mam 18 cm ci co neviem a som nizka ... ;( a ja sa tak bojim a ja som chcela nnormalny porod ;(

lenkavalkova
21. okt 2016

@verunqha23 neboj sa. Ja mam dva cs za sebou a tu som. Prvy ti nejdem radsej opisovat, ale druhy bol totalna pohodka a tak trosku dufam, ze aj treti bude taky isty. Taky aky bol ten druhy cs, tak taky porod by som dopriala kazdej zene. Neboj nic, dobre bude. Radsej takto, ako potom zazit nejaky komplikovany prirodzeny porod, ver mi.

fronili
21. okt 2016

@verunqha23 neboj sa ja som sice cisarak nemala ale zvladli to aj mije kamaratky a svagrina.urcite vsetko dobre dopadne.ani prirodzeny porod neni malina a cisarak tak isto nie.budem drzat palce ked k tomu pride.😊🖒

lenkavalkova
21. okt 2016

My sa chystame buducu sobotu do Polska. Nemate nahodou vedomost o tom, ze ci trhy budu normalne, aj ked sa tam blizi sviatok vsetkych svatych? Bo mama ma strasi, se oni su velmi pobozny narod a ze ci tam nemaju nejaky sviatok abo co....

lalia87
21. okt 2016

@verunqha23 draha moja a ty co rumazgas, neboj nicoho, este ti povedali ze mozno.. mne to tiez povedali na zac.tehu a moc dufam v to, ze pojdem-e normalne. Este nehadz flintu do zita a ak to tak aj bude, tak asi vedia co robia ti nasi lekari a normalny by nebol pre nas vhodny.. uvidime, ale urcite sa tym este teraz netrap

fronili
21. okt 2016

@lalia87 s tohto hladiska som sa na to nepozerala ale mas pravdu ze asi v to.to pripade by ste sa
@verunqha23 natrapili a bolo by horsie normalnou cestou.asi fakt vedia co je potrebne.kamoska sa 16 hodin trapila normalne a nakoniec jej musrli spravit cisarak naklko sa jej maly zasekol v panve a chytila horucky do toho.druhe tehu jej naplanovali cisarak a prebehol super.

lalia87
21. okt 2016

@fronili ja tiez rozmyslam co bude, lebo som citala aj na nete, ze niektore baby mali uzku panvu ale uzasni lekari ich chceli dat silou mocou normalne, tak sa trapili trapili a potom to aj tak skoncilo cisarskym a tomuto by som sa chcela vyhnut. preto na najblizsej poradni sa chcem gyndy spytat kedy sa mi bude opat panva merat a co teda s tym cisarskym.

veronikanellka171
21. okt 2016

@verunqha23 prosim a ako ti ju merali? Mne mama stale vravi ze boky mam ale panva strasne uzka, pytala som sa lekarky kedy ju bude merat a ona nieco ze to vidi na ultrazvuku ci co.. tak 3.11. Idem zasa na ultrazvuk a budem 30tt tak som zvedava ci nieco povie lebo ona ze panva stale pracuje teraz

zuzzuli
21. okt 2016

@verunqha23 hlavu horeee 🙂 moja svagrina rodila aj prirodzene aj cisarskym a vravela ze uz by sla len cisarskym 😉

fronili
21. okt 2016

@lalia87 kamoska si mesiac dozadu vybavovala cisarsky pretoze malinka nebola otocena dole hlavickou a chceli ju tahat von nozickami a to je riziko.preto si vybavila cisarsky vsetko bolo naplanovane a malinka je zdravucka na svete maminka fiez v poriadku tak som sa potesila.preto som sa aj ja obavala ze ak by sa malinka neotocila aby neskusali tahat nozickami.nakolko druha znama mala s dcerkou problemi vyriahli ju nozickami von a musela chodit na sadru lebo mala pohnojene klbiky s porodu.

verunqha23
21. okt 2016

@veronikanellka171 mám tam napísane v knižke rozmery panvy 22/27/30/18 nakolko som mala povodnú váhu 39 kg a meriam 154 cm tak pojdem cisárskym :/

veronikanellka171
21. okt 2016

@verunqha23 joj ty si fakt malicka :( ale neboj sa 🙂

gulocka7888
21. okt 2016

@verunqha23 ty brdo ze 39 kg.Ved ty musis byt len kost a koza.To teda vobec neni zdrave.Len sa pekne poriadne napapaj.A z cisarskeho si nic nerob.Doktori budu robit co uznaju za najlepsie pre dietatko a takisto aby to neohrozilo ani teba.Dolezite aby ste boli obaja zdravy.

verunqha23
21. okt 2016

@gulocka7888 Teraz už mám okolo 52 kg aj viac tuším ... ale ked ja som chcela rodiť normálne :(

verunqha23
21. okt 2016

@veronikanellka171 Bojím... no uvidíme

fronili
21. okt 2016

@verunqha23 skoro kazda mamina si praje rodit normalne.ale ked to inak nejde a mohlo by to ohrozit teba aj malinku a mali by nastat niake komplikacie tak radsej cisarsky.Predstav si ze by ta nehali trapit sa v bolestiach niekolko hodin a potom ti spravia aj tak cisarak bolo by to ovela horsie.Hovorim to preto lebo som uz rodila a tie kontrakcie su hrozne.Nechcem samozrejme strasit ale maminky tu co uz maju deti a rodili prirodzene mi daju urcite za pravdu ze je to pre teba to najlepsie riesenie.S tym nic nespravis.Hlavne ze budes mat po a vsetko zle je na nieco dobre ver mi.Potvrdilo sa mi to uz viackrat.Potom sa budes tesit uz len s malinkej ked ju budes mat pri sebe😍ja sa neviem dockat toho dna.Tiez chcem rodit prirodzene ale ak to inak nepojde tak hlavne nech su nasi drobcekovia v poriadku😊🤗

gulocka7888
21. okt 2016

@fronili len to je tak ze doktori naozaj vyskusaju najprv porod normalbe a ked sa neda pristupuju k cisarskemu.Preto sa tie mamicky niektore trapia niekolko hodin.Doktori to nerobia schvalne ale cakaju a skusia normalnou cestou.

fg1984
21. okt 2016

@fronili moja mama, ked bola tehotná tak koľko som nabrala ja, tak toľko ona zhodila, čiže asi je to v pohode, príroda.