icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

verunqha23
23. okt 2016

Ahojte babenky ja som bola vcera trosku s maminou na diskoteke lebo tam bol jeden madarsky dpevak ktoreho ona miluje tak som jej spravila radost a isla snou :D pridavam fotku :D hrozne tam cyzeram:D

verunqha23
23. okt 2016
elisebah91
23. okt 2016

A my mame dosvadbovane. Bolo fajn, tanecky v ramci schopnosti, i ked ja by som si vedela predstavit odvaznejsie kreacie, ale treba na mimi mysliet. Dnes cely den leharo pohoda a akto sme sa vycancili. Uces drzi doteraz.
Ja som pribrala asi vsade:zadok, boky, stehna,brucho, prsia pomenej...ale badam to.

verunqha23
23. okt 2016

@elisebah91 och ake velke brusko mas :O

lalia87
23. okt 2016

Ahojte žienky, ako sa mate?
@majaon krásne veci, ty si sa teda rozbehla 🙂
Mne sa posl.dobu ťažšie dýcha, musím sa zhlboka nadychovať často. Dnes som bola na oslave sesternicinej malej..no malej, ja ju mam za malu lebo som ju len tod coby dup kocikovala a uz ma 11r 🙂
Odisla som odtial opat s dvomi taskami veci, ja uz ich mam tolko ze dovidenia 🙂
A toto som ja, ked som sla na oslavu 🙂 Rastieme, rastieme 🙂

kwr
23. okt 2016

@lalia87 kockaaaa. Ja mam tento tyzden tiez divoky, maly.mi tiez tlacil.na nejaky nerv a nemohla som sa nadychnut plus po veceroch poslickovia, bolave krize, a tazko sa mi spi v noci, takisto sa mi vcera snivalo ze som.rodila doma vo vani...holt hormony uz zuria🙂 my sme dnes isli zobrat najmensie vecicky a nasla som.mega velky balik veci pre Ozzyho na teraz, kam to sat neviem kedze mam len jednu komodu pre neho🙂

lalia87
23. okt 2016

@kwr no tak sme na tom rovnako, o spani v noci aj pomlcim, kazdu noc o polnoci kukam na telefon este a dnes som od 2hej rana hore co som sa uz nevedela ulozit, tak som kukala telku az do rana, uz to zacina :D a ja mam tiez len jednu komodu a ta je uz cakom prask plna :D mam stastie ze sesterka ma teraz 6mes.babu, tak vsetko dedim a uz je toho kvantum :D

fronili
23. okt 2016

No babi ako citam neni som sama.bolave krize, zhorsene dychanie,nespavost a trnutie tela posledne dva dni a dve noci hruza.🙈

veronikanellka171
23. okt 2016

Ja uz som aj kopacku do rebra schytala vcera 😀

kwr
23. okt 2016

@lalia87 jaj ja by som spala az by som plakala ale nas Ozzy je najaktivnejsie dieta co poznam, idu mu zuby a k tomu este stale v noci papa, cize vstavame obaja s muzom, jeden zaraba, jeden krmi...a Alfie zase kope len co si lahnem tak hrozne ze uz neviem ako si lahnut a najlepsie sa vyspim cez den poobede- lenze to sa da.len cez vikendy, tento vikend som.dala kombinovane az 5 hodin! Ale zase sme sa boli vyvetrat na plazi aj so psami a k tomu som.ozehlila asi 7 pracok a to uz zacina byt problem tiez...mam pocit ze uz ma aj moj vek dobieha a este 10 tyzdnov tohto...aspon nie som sama...

majaon
23. okt 2016

@zuzuk22
@fronili dakujem za pochvalu baby,no co budem v takom hnusnom pocasi a cez dlhe zimne vecery robit 😉

@julinka88 ale nevyzeras na fotke,tiez si stihlunka 🙂

majaon
23. okt 2016

@verunqha23
@elisebah91
@lalia87 noooo ake ste cacane babizne,nahodene 😉 ja este rozmyslam,ci vobec mam ist na vianocny firemny vecierok,co bude asi mesiac pred porodom,ale aspon najest by som sa isla,byvaju tam same dobroty 😝

lenkavalkova
23. okt 2016

Jaaaj baby krasne ste 🙂. Ja este stale nemam ani jednu fotku s bruchom :D Tiez sa mi tazko dycha. Pred tehotenstvom som brala lieky na arytmiu, potom mi ich vysadili a celkom v pohode to bolo doteraz. Ale teraz ako mi to srdce tlcie to je nieco nenormalne. Ale nechcem ich zase zacat uzivat. No a cez week sa chystame do Polska na nakupy nakupit vsetko!

lenkavalkova
23. okt 2016

Ze o priberani citam...tak ja som pribrala vsade este aj na ksichte :D pribrala som 10 kg, ale na mojej nizkej postave to vyzera, ze 18 :D

verunqha23
23. okt 2016

Baby ja priberám akurát tak do brucha :D ale rada by som pribrala trošku do zadku :P :D ... a čo sa týka nevolností a tak mne sa lahko dýcha mne je dobre len už nevládzem chodiť... prejdem pár metrov a už ma nohy bolia

gulocka7888
24. okt 2016

Ani my nemame vecsie problemy az na to ked vyjdem 3 poschodia fucim ako slon.A ked dlksie stojim tak ma veru zacnu stehna boliet.A ked dlho kracam tak pomalinky aj chrbtica sa hlasi.Ale to je v tehu asi normal.

lenkavalkova
24. okt 2016

Baby boli ma hrdlo, co si mozem dat okrem medu? Davam si caj s medom a citronom, ale velmi nepomaha....

fialka1989
24. okt 2016

@lenkavalkova skus cukriky antikol alebo golie mne pomahali vzdy

kwr
24. okt 2016

@lenkavalkova my kupujeme Salviove cmulacie cukriky v lekarni a takisto salviovy caj, chut nic moc ale.pomaha nam velmi...

veronikanellka171
24. okt 2016

Ja som sa s noci zobudila na nesmierne kopance, ako som lezala na boku brucho hore dole skakalo... normalna mi ruku odrazilo jak som ju mala polozenu na bruchu 😀

nikolienkaa
24. okt 2016

@lenkavalkova v lekárni kúpiš pastilky Propolki 👌

gulocka7888
24. okt 2016

@lenkavalkova skus slanu vodu kloktat.Ja som mala od doktorky emser tabletky na cmulanie boli slane bez mentholu ale pomohli velmi.Len na sk ich nemaju.

lenkavalkova
24. okt 2016

Baby dakujem za rady, budem musiet ist do lekarne, nic ine mi neostava. Este ma aj hlava boli od vcera...zas ta migrena...to potom clovek nema naladu ani energiu na nic.

fronili
24. okt 2016

My dnes takto ale na fotke sa mi zda ako keby to skresluje a mam tam mensie brucho ako v skutocnosti.Dnes je mi o cosi lepsie akurat mi je horko a tesim sa ked pojdeme von sa vyvetrat s malym nech ma vetrik prefuka😅.Inak po novom som sa dozvedela ze stahovanie sa presuva do marca co je dost na prd ale kedze mam plan B tak v celku som sa stym stotoznila ked sa inak neda.Jedine co je premna problem ze z obyvky bude spalna az po sviatkoch a po navstevach stoho som na nervy pretoze nemozem nic chystat pre malu atd.Tak som muzovi povedala ze aspon komodu mi nachysta v decembri aby som mohla malej vecicky poprat a ulozit lebo zatial je vsetko v krabiciach a ide ma porazit s toho😕😔

fronili
24. okt 2016

@lenkavalkova ja som uzivala propolky salviove cukriky a pila salviovy cajik.Ale zaber a velmi dobre aj anticol🖒

zuzuk22
24. okt 2016

@fronili krasne brusko 🙂 ja mam este tiez vsetko v krabiciach ale pomaly sa uz chystam to aj vybalovat lebo ani neviemuz co tam je 🙂

lenkavalkova
24. okt 2016

@fronili sme na tom podobne. My sa ideme stahovat vo februari. Takze nemam zatial nic nakupene. Neviem si celkom dobre predstavit ako to bude prebiehat potom to stahovanie, ale tesim sa. To dame :D

gulocka7888
24. okt 2016

A my sa stahujeme uz o mesiac.Vsetko mame pre maleho v pivnici v krabiciach tak sa tesim ze o mesiac uz hadam bude aj detska izba postavena.Nieco do domu sme kupili postel objednali a mali by ju doviezt a zmontovat okolo 20 teho novembra.Pomaly balim uz teraz kym vladzem.Ale tesim sa ze od decembra uz bude hadam vsetko na svojom mieste a aj veci pre maleho uz vyprate a vybalene.

fronili
24. okt 2016

@lenkavalkova ja mam sice vsetko nakupene az na komodu s prebalovacim pultom ale vsetko v krabiciach.povodny plan bol byvat uz pred vianocami ale kvoli kanalizacnim pracam sa to presuva aj kuchynu musim preobjednat na februar aby nam nenavlhla ked sa nebude este kurit v domceku.
Ale neni som teda sama len sa obavam ze ked uz mi teraz chybaju sily ako to bude o mesiac a pol😅

julinka88
24. okt 2016

@majaon dakujem to asi tie nohy dlhe 😀 robia
Inak meriam 170 cm asi sa to trosku straca na mne