Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171
ano, presne ja tiež asi takto uvažujem....mám tiež podobný vybratý a nechcem dať veľa za kočík.....a niektoré sú prehnane drahé.....800€ za kočík by som nedala určite. A kúpila si ho v kamennej predajni či na nete? Aj Ti ho niekto odporučil?
ďakujem 🙂
@lalinka18 myslis pult ci prebalovaciu podlozku ?ale obe su zo stranky:
http://www.detsky-eshop.sk
Ďakujem pekne
@cookiee objednala a doniesli mi ho
Citala som ako ste pisali o stahovani 🙂 My sme si tiez mysleli, ze do Vianoc budeme v domceku, tak nebudeme. Povedala som polovicke nech sa tym netrapi, aj tak este kym bude mala malá 🙂 tak mi bude lepsie byt este v meste, doktorka 10min.pešo, rodina blizsie, tak ze pojdeme cca v aprily, no len nejako sa to stale natahuje s firmou a neviem ci to nebude aj v auguste :D
ahojte, môžem sa spýtať, či vám váš doktor/ka meral panvu? mne povedal, že sa to už nerobí, ale že od oka vidí, že mám úzke boky ale, že to už pri pôrode nie je dôležité... a musím dodať, že máte krásne izbičky, my už tiež pomaly zariaďujeme, len do toho sme prerábali kúpeľňu tak izbička bola ako sklad a bordel všade ako v tanku, ale už je po prerábke a môžeme znova pokračovať v izbičke 🙂
@adriana101 mne merala a hrozi cisarsky za uzku panvu
@lalia87 tak u nas tiez stahovanie asi az marec april ale tiez uz sa nad tym nepozastavujem a beriem to tak ako to je.sice nebudeme mat 3 mesiace obyvacku ale nevadi.mozno je to aj na nieco dobre a babka z dedkom si uziju viac vnucata 😅
@picur22 super sikovna aj ja uz by som bola rada v takom stadiu ale pockam na komodu a aspon tu si naplnim vecickami
@picur22 ja sa tesim na to pranie a zehlenie 🙈😂
@lalia87 ja tomu nerozumiem, tak na minulej poradni, mi počúval bábo zvonom cez bruško (čo robili ešte aj mojej mame a žiadnej kamarátke čo je teraz tehotná) ale panvu, že nemerá, a bojím sa toho, že nechajú vytrápiť a potom nakoniec cisársky. Rada by som normálne ale nie za každú cenu, a ešte od narodenia som chodila až do 24 r. na kardiologiu, detská mi odporučila cisársky, lebo srdce nemusí záťaž vydržať a dospelácky sa mi k tomu nechce vyjadriť, len že sledovanie momentálne nie je potrebné lebo odchýlky sú ale nie veľké :(
@fronili no ty nebudes mat obyvacku a my sa budeme tiskat v 1izbaku 😀 co mala uz mala mat svoju izbicku ale vies co, nejako mi to nevadi 🙂 zvladneme to aj tak, polovicka je aj tak 5tyz.vkuse prec takze tu budem len s malou a psom, tak nejako to zvladneme 🙂
@mattkapd a ake si mala miery? ja poslednu 18 a ta by mala byt okolo 20-21..mna omerala a hned povedala, ze vyzera to na cisarsky, este uvidime na kolko sa roztiahne.a tiez dufam ze sa to este roztiahne a pojdem normalne, nechcela by som ist cisarskym a aj polovicku chcem mat pri sebe tiez
@adriana101 noooo, ja tiez inak som asi rarita na to meranie panvy, tiez som moc o tom nepocula, nikomu koho poznam z okolia doktori nemerali. a s tym kardio. tiez som pred par rokmi bola na kardio, aj mi tam cosi nasli a poslednu dobu mi byvalo zle na kurze predporodnom ked sme sa ucili dychat, tak som to vravela gynde a ta povedala aby ma obvodny poslal opat na kontrolu kym je cas 🙂
ďakujem za info no uvidíme ako sa to vyvinie no dúfam, že dobre a budem môcť rodiť normálne 🙂
@adriana101 Ahoj 🙂 aj mne merali panvu v piatok akurát ... Prvý krát... a tiež mám na konci 18 čiže tiež mi hrozí cisársky ... Ale už som sa stým ako tak zmierila ... Radšej cisársky ako normálny porod a malej by sa zasekla hlavička a museli by mi robiť akútne cisársky .. Ale uvidí sa zajtra akurát idem na ultrazvuk čo sa robí v 30tt a potom idem ku gynekologičke tak uvidíme...
Vám sa žije baby 🙂 každá budete mať komodu prebalovací pult 🙂 ... Ja nie kedže nemáme poriadne peniaze... Nuž zaobídem sa aj bez toho 🙂 ...
@mattkapd
@verunqha23 baby prosim vas akecisla tam mate bo jamam poslednu 15 ku a ostetne teda cele ze 24/16/30/15
A to mam za sebou dva podotykam prirodzene pôrody a prvy syn mal 4100g a 51 cm riadny valibuk
@verunqha23 jasne ze sa zaobides, podla mna je to zbytocnost 🙂 aj vsetky tie dnesne moderne somarinky, ako vanicky na stojanoch a neviem co 🙂 ja som si sice komodu kupila ale taku malu na veci, lebo sa nam nevmestia do skrine a nekupovala som s pultom, naco. ved malu prebalis, na posteli, na gauci, v postielke. my sme doma boli 3 decka a mamca nas utierala a obliekala po kupkani na pracke a ja budem tak isto aj malu 🙂 zachvilku uz vyrobia aj robot ktory babo samo prebali :D este ktovie co bude vsetko nove dovtedy kym my budeme babicky :D

Tak kedze simonko buwal a mna svrbeli prsty tak som objednala posledne co nam chybalo a uz mam ozaj vsetko.uz musi len prist musi sa poskladat a mozem prat vecicky a susit zehlit😅nevydrzala som cakat uz.🙈