Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte tak sa k vám pridávam... Máme doma skoro 16 mesačného chlapca ktorý mi dáva zabrať... Som neskutočne unavena prespala by som celý deň. A termín mam 25.1. Tehu potvrdené krvou aj utz. A v krvy zvýšené železo. Že není to na liečbu ale zvýšené je
@majaon tak zienky, pochvalim sa aj ja svojim zvracanim nezvracanim... vajicka nemozem ani citit... maso si mozem dat iba trosicku... a vcera nasa fazulka protestovala - podvecer sme grilovali a ja som robila lacipecene v rure. Dala som si polku spekacky, malilinku slaninku a kusocek lacipeceneho, vsetko bolo v poho az kym ma naozaj neskutocne nerozbolela hlava. Po dvoch hodinach bolesti som si dala nektarinku a zrazu v tej minute hlava prestala boliet... Odkedy som tehu stale je to tak, mozem sa akokolvek a hocicoho najest aj tak musim vzdy zakoncit jedlo ovocim.
@zuzanadringus aj mne pomáha ovocie keď mi je ťažko. Myslím, že mám prekyslený organizmus a ovocie mi vyrovná hladinu.
@zuzanadringus u mna ked mi je zle nic nepomoze...ani ovocie... Aj dnes som si dala a hnes islo von a to som sa uz tesila ze vcera som konecne za cely den nezvracala.... A dnes uz 2 x ....teraz som sa konecne trochu najedla tak dufam ze to bude ok ...este ideme na nakup na vecer ....dufam ze to zvladnem bez nevolnosti...
Zeny ...mne nastastie zle nebyva .....len tazko a to ked zjem zeleninu alebo ked som hladna......no tak stale nieco pucim a nejem zeleninu. 😉 ....no a ked sa pozriem do chladnicky vzdy si vyberiem to iste.......takze jedavam prevazne chlieb s maslom a horcicou...... 😝 dufam ze po prvom trimestri mi pride na chut aj nieco ine....
@zuzuk22 mne na nakupoch je vzdy nieco 😂 bud sa zafucim tak ze nevladzem, alebo som hladna... no katastrofa - stale nieco....
@vemi12 horcicu nozem tetaz aj ja 😉 hlavne som presla teraz z kremzskej na plnotucnu 😂
Kocandy moje.Ani o tom nehovorte.Tuez mi je stale zle .Ale tiez asi to ovocie pomoze ked sa necitim dobre.Mam problem zo zelezomDala koktorka aj vam nejake tabletky na prisun zeleza ?Po prvej ma prehnalo tak cakam co mi da namiesto nich.dufamvze tozvracanie prejde po 3 mesiaci aby som di mohla uzivat to tehotenstvo.
@gulocka7888 a ostatné info chtivé 🙂. Boli sme teda pozrieť v Targu no našli sme len jeden stánok s kočíkmi, teda žiadne komody a postielky a i. Ceny za trojkombináciu sa pohybujú od 300 do 350, záleží od vzoru a materiálu. 350€ stoja kočiare, ktoré majú po bokoch tej vaničky obtiahnutú kožu, čiže to nie je také látkové. Inak majú na výber či už pevné kolesá alebo točiace. Vajíčko samostane stojí 50€. 😉 A sú k dispozícií aj v zimnom období, čo je pre nás super 🙂
Baby co zvraciate, mate moc v poriadku? Nemate zvysene ketony? Ja idem vo stvrtok na krv, aj moc mam doniest. Mne byva zle, ale uz som par dni nezvracala, aj to nechutenstvo sa trochu zlepsilo. Ale malokedy si fakt ze pochutnam na niecom...ja nemam na nic chut ani v obchode, ani v restike, ani doma...akurat ovocie mozem...marhule, broskyne, jahody, cucoriedky, banan. Prave som dojedla tresku, ale ta mi moc nechutila, myslela som, ze bude lepsia :D
@elisebah91 tak v jablonke maju toho viac.Adpon som tam naposledy videla viacej stankov z kocikmi a aj postielky .Vsak obkukam v auguste ked pojdem na nakup.Dakujem za info
Ahojte kocky. Ako citam tak nas tu je celkom dost co cakame tretie 😉
Baby mna tak bolieva zaludok - tatalne ho mavam tvrdy az hrcu tam a este ma aj nafukuje tak vyzeram ako slon 😳
@zuzanadringus, tak ja napriklad ked dostanem na nieco chut,musim to mat okamzite,vcera mi drahy urobil podla mojho zelania slaninku opecenu do chrumkava s chlebom,horcicou a cibulou,podotykam,ze bolo 21:00 😀 😀 ale inak tiez ficim na ovoci,hlavne hrozno bezkostkove koli malemu,ale citala som,ze na nevolnosti v tehu je dobry hroznovy cukor...nemusim vobec mlieko ani salamy 😝
@mirulapirula vitaj 😉 aj ja mam Šimonka 🙂
@zuzanadringus no prezila som to bez ujmy nastastie ale v polke nakupu mi prislo zle trochu ale som to rozdychala nakoniec nastastie🙂
No mna baby poslednu dobu rano nadrapuje,aj dnes,umyvam zuby a len som zacala uz ma aj zacalo davit a z umyvadla som sa hned presunula nad wc :D a potom mi len byva cez den zle. Vcera sme mali 9km turu a velky strmak,dala som to a ked som prisla domov navecer brutalne mi ostalo spatne a musela som si hned lahnut. A bez mentolovej cinskej masticky pod nosom ani na krok 🙂
@majaon dakujeme. 🙂 no veru aj my sme sa dlho rozhodovali 🙂 a teraz pre druhu nasu gulicku este netusim ake dame 🙂 chcela by som moc dievcatko ale tak ked bude aj chlapcek druhy nevadi hlavne zdravicko oby bolo 🙂 akurat minule sa mi zapacilo pre dievcatko sofia a emily 🙂 ale to je este daleko🙂
Čaute ženy, tak ja mám termín 7.1. 😊 Ináč deň pred tým než som zistila že som tehotná, sa mi prisnilo že niekomu dávam meno Sára, takže asi to bude tak 😄😄 ale ináč s pohlavím malého sa chcem nechať prekvapiť až do pôrodu 😄😄 ináč tehotenské nevoľnosti som nikdy nemala, ani raz som negrcala, chvalabohu. Takže tak 😊
U nas pre dievčatko vyhrava Tamarka, no uvazujem aj nad Doriánka alebo Melanie...
aj mne býva statočne zle ☹ viac a viac a to som sa vytešovala lebo do 6tt mi nič nebolo, a čo sa týka jedla, ja by som jedla a jedla na všetko mám chuť, stále manžela posielam aby mi išiel niečo kupiť, a dam si raz do úsť a je mi zle, tak všetko nechám nedojedené a on je zo mna na infarkt, nemá to rád. A naviac zle mi býva poobede a večer, pri prvej dcére to bolo opačne, pri druhej to bolo rovnako ako teraz. Čo sa týka mien tak pre dievča nemám vôbec ani nad tým nerozmýšlam ani sa mi žiadne nepáči a pre chlapca mám od začiatku Richard, pôvodne sme chceli Jakub už pri prvej dcére, ale teraz tak nejako vnútorne cítim že to je Richard, ani neviem kde som prišla k tomu menu ani nikoho v okolí nepoznám s tým menom, je to zvláštne. Ja som hrozne zvedavá čo to bude, už som si pozerala včera že predávajú test na určenie pohlavia v lekárni, ale viac recenzií bolo negatívnych že je to blbosť, ale asi to risknem a skúsim, lebo neviem ako vydržím do toho 20tt na morfologický a bohvie či sa nám ukáže, druhá dcéra sa ukázala až na tom poslednom ultrazvuku v 36tt 😒
Teda dievčatá, vôbec Vám nezávidím... Ja ani neviem,že som tehotná... len by som stále spala... Vôbec mi nebýva zle, chute mám tak akurát na zmrzlinu, ale ani to nie je podľa mňa dané tehotenstvom.... Držím Vám palce, dúfam, že som to práve nezakríkla a zvládnem to takto až do januára 🙂
@zuzuk22 mne sa strasne paci pre dievca meno Klara,chcela som povodne Lauru,ale drahy,ze co aka larva,tak zamietol 🙂
@zuzanadringus aj Tamarka je pekne meno,nas tata je narodeny na Tamaru 😉
@veronikapodolska aj tvoje baby maju krasne mena 🙂

@zuzuk22 no veru,akurat,ze idu horucavy a ja budem nosit dlhe gate sakra...no co uz,musim si davat vacsi pozor 😉