icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
21. jún 2016

Ja dnes mam zas ugrcany den..uz som bola 3x,az ma branica boli jak ma stale nadrapuje,bleee.

zuzuk22
21. jún 2016

@lalia87 no ti verim....ja som zasa pola tiez predchvilkou grcat.....😓😓😓 to som si dala trochu melon cerveny a cca za 15 minut som ho uz grcala do posledneho zrnka.....fuj uz mi je z toho grcania ozaj zle ....sice dnes este len prvy krat ale poriadne ..... 😰 na toto ugrcane obdobie kedy mi je zle kazdu chvilu by som potrebovala doma aj kucharku aj upratovacku...😰

zuzuk22
21. jún 2016

@majaon 🙂 to s tou laurou tiez ma hned larva napadne 😂😂😂 lebo ako deti ked sme boli jedno dievca sa tak volalo a vsetci ju tak volali 😞

majaon
21. jún 2016

@zuzuk22 no ved toto meno uz neriesim 🙂 boze baby vam je az takto zle? ja teda klop klop,ale zatial som negrcala,len napinacky su,ale dnes mi je akosi podozrivo fajn,nechcem zakriknut...
@lalia87

zuzuk22
21. jún 2016

@majaon no neni to nic moc ti poviem uz asi 2 tyzdne ....😓 pred 2 dnami mi bolo tiez uz fajn som ani nevracala tak som sa uz tesila a na druhy den zasa a dnes zasa ....dufam ze to uz coskoro skonci ....

lenkavalkova
21. jún 2016

Ja mam zase migreny ako slak a ked ma to chyti, tak vtedy aj zvraciam. Brala som na migreny Relpax, ale teraz nemozem, tak trpim. Zajtra idem k neurologovi tak som zvedava, ci mi poradi aj nieco ine ako vydrzat 🙂

lenkavalkova
21. jún 2016

Meno som mala pre dievca vybrate Alexandra, ale kedze ma meniny tam okolo terminu porodu, tak asi vyberiem ine... A pre chlapca mam Tomasko, ale manzel nejako vymysla sa mi zda 🙂

lalia87
21. jún 2016

@zuzuk22 ja som dnes zjedla len monte a par lyzic zelen.pol. a hned to slo von, taka som.malatna bez energie,ziadna sila,pali ma zaludok uplne. Tiez to mam cca tri tyzdne,vcera bol dobry den,naplo ma len raz rano ale dnes... :( chcela by som mat negrcajuce tehulkovanie

lalia87
21. jún 2016

@majaon presne ako pise zuzuk,je to strasne. Mne aj gynda povedala ze ak budem vracat viac ako 4-5x zs den musim ist lezat do nemoc.a toho sa obavam kedze stale pracujem

zuzuk22
21. jún 2016

@lalia87 mna sa dr pytala ci nechcem take cipky do zadku. Ze tocpomaha aby minebyvalo zle ale zatial som jej povedala ze este vydrzim a keby to bolo uz take akutne ze si pridem po recept . dala mi ich aj pri prvom tehu ale nepouzila som ich ani raz tak uvidim . verim ze sa to ukludni cochvila.....

lalia87
21. jún 2016

@zuzuk22 ja mam tie cipky,davala som si ich asi 4dni,nevracala som ale nevolnosti boli stale a potom som si ich dala este 3x a kazdu jednu som vyvracala tak ich tu mam polozene ale nedavam si ich uz

lalia87
21. jún 2016

Ja som si uz baby nachystala kopku do nemocky ak budeme musiet ist :( uz som 6x vracala,nic v sebe neudrzim. Dovracala som vodu a hned som do seba natlacila rozok -bud to pomoze alebo aspon budem mat co vyvratit. Uz som zas na tom tak zle,ze mi ani nemocka nevadi,co ja k doktorom nerada chodim :(

zuzanadringus
21. jún 2016

@lalia87 drzime palce, nech je to stale lepsie. Par dni si polezis na infuziach, aby si nabrala aspon energiu a silu. A mozno to bude lepsie aj s tym jedenim.

majaon
21. jún 2016

@lalia87 drzkaj sa,ved co clovek nespravi pre vytuzene babatinko 😉

sandri
21. jún 2016

Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 somv 10tt, zatial som si to tu nenahodila do profilu, lebo kamarati to netusia a nechcem, aby to zistili odtialto. No a od vcera mi je kvalitne zle :( nezvraciam, ale ci jem alebo nie, vysledok je rovnaky - tazoba na zaludku. Pri prvom tehotenstve som to nepoznala, tak snad to aj teraz rychlo odzneje.

majaon
21. jún 2016

@sandri ahoj,vitaj u nas 🙂

lalia87
22. jún 2016

Ahojte zienky,tak ja som o polnoci skoncila na tej pohotovosti pri "milej" sestricke ktora mi najprv vynadala ze co moja gynda,preco to neriesi. Neviem naco je gyn.pohotovost,ked tam pridete tak vam vynadaju a daju hned pocitit ze otravujete. Robili sono,babo je v poriadku,chceli ma tam nechat ale ja ee,tak mi dali dve injekcie do zadku a ked to neprejde tak uz hospital.nevyhnutna. este som sa potom po ceste raz vyvracala pred domom a doma zaspala a modlim sa co bude dnes lebo na 12tu idem do prace

zuzanadringus
22. jún 2016

@lalia87 Namiesto prace by si sa mala ozvat skor gynekologicke. Urcite si zoslabnuta, chces niekde v praci odpadnut? Viem, ze tehotenstvo nie je choroba (tiez som cele prve tehu pracovala) no urcite by som sa dala aspon na tyzden PN.

lalia87
22. jún 2016

@zuzanadringus aj nad tym uz zacinam premyslat len mi ich bolo luto v praci lebo nemaju za mna nahradu takze to nebude mat kto robit. Teraz som bola zas na wc,ma len nadrapovalo,ak to neprejde pojdem okolo obeda gynde a nech mi da pnku,takto to nejde a este to teplo do toho mi nepridava

lenkavalkova
22. jún 2016

@lalia87 určite sa daj vypísať na PN, potrebuješ si oddýchnuť. Aj ja som PN, lebo nám prerábajú prevádzku a wecka sme mali vonku v unimobunke, niekedy tam ledva tiekla voda, tak mi bolo nepríjemné tam zvracať. Išla som len raz a som si povedala, že stačilo, že to radšej doma budem ako tam sa trápiť v tej unimobunke ako na stavbe. Dnes idem k neurologovi kvôli migrénam a vestibulárnemu syndrómu. Gynekológ mi tiež predpísal Torecan čípky, tak som zvedavá, či neurológ ešte niečo vymyslí. Ani nejdem písať, že dnes mi je celkom fajn, lebo sa to hneď zvrtne. Ani mne nebolo ani pri jednom predtým tak zle ako teraz. Tak neviem či to tým vekom nebude 😀

lenkavalkova
22. jún 2016

@lalia87 v prvom rade teraz mysli na seba!

tina2761992
22. jún 2016

Ahojte zienky ako sa dari? Zopar dni mi neslo prihlasit ale dneska sa konecne podarilo 🙂

majaon
22. jún 2016

@tina2761992 ahoj,tak za seba mozem napisat,ze celkom fajn,nevraciam,len ma napinaju pachy stale a i nak som taka unavena,ze ledva navarim 😀 a to sa chystam uz konecne odplienkovat mojho drobca,len sa neviem k tomu dokopat 😀 😀

lalia87
22. jún 2016

Tak zenusky,ja uz na par dni v nemocke,prva infuzka vo mne 🙂

zuzzuli
22. jún 2016

@majaon jaaaaaj tak to pri tom odplienkovani drzim palce 🙂 my sme dali dolu plienky minuly tyzden, cele dni mi bolo tazko ale zvladli sme to nastastie rychlo 😊

zuzuk22
22. jún 2016

Bany ja uz nechcem grcat.....zasa mi je cely den zle.....serem na to dnes nevarim....chcela som francuz.zemiaky ale vazne mi je zle ....

zuzuk22
22. jún 2016

@zuzzuli a ako sa vam to podarilo ? Tiez sa chystam naucit oliho odplienkovat ale bojim sa ze to bude tazka a dlha cesta ....

kotatko1232
22. jún 2016

Babulky ja sa snazim zase tento mesiac.kedze minuly mesiac dopadol zle ☹

zuzzuli
22. jún 2016

@zuzuk22 no ja som pri oboch detoch pouzila metodu zobrat plienku a uz im ju za ziadnu cenu nedat ( s vynimkou noci). Takze sme boli prve dni len doma. Prvy den sa popisaval, tak som mu zakazdym vysvetlila co ma robit a k veceru sa mi uz celkom pytal pisat aj ked sme niekedy nestihli dat dolu gate. Druhy den uz sa len par krat popisal a pekne sa pytal, na treti den mal tusim dve " nehody" a odvtedy je bez problemov. Pekne sa pyta 😊

tina2761992
22. jún 2016

Baby moje ja som musela vysaditieky pretoze mi buvalo strasnw zle dva dni som bez noch a male mi dovoli spat cez den na obed max hodku hodku a pol a potom zaspavam a inavena som az vecer kolom 21:00hod.