Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@verunqha23 ja som pri simonkovi nemala pult kvoli izbe nezmestil sa mi nikde no teraz do provizornej spalne a neskor do domceku sa zmesti.Simonka som prebalovala na nasej posteli da sa aj bez toho existovat.😉
@julinka88 no ja mam na konci 18 ... Nezmerali ti to zle ? :O ... 15 to je vrlmi uzke
Ja mam 26/28/30/20 napisane....
Neskora vecera....osupana mrkvicka....🙂 trosku si chrumkam a kukam tv este 🙂 mimi v brusku ma asi disko🙂
Prave mi pisal brat ze jeho zene akurat odtiekla plodova voda 🙂 budem teta 🙂
@verunqha23 ja som pri prvom prebalovaci pultik kupila tiez a VOBEC som ho nepouzila... jednak som mala strasne bolesti krizov este 5tyzdnov po porode, ze v kazdej situacii som si musela sadnut alebo lahnut. Maleho som prebalovala aj utierala len na posteli. Zbytocne som vyhodila peniaze za somarinu, ktoru som vtedy z nakupnej predporodnej horucky "musela" mat... Moja sestra taktiez to iste (hovorila som jej, ze je to zbytocna vec) a uz od zaciatku ma na nom poskladane veci, ktore jej maly nosi najcastejsie... Su veci ktore ANO potrebovat budes a tie svojmu babatku zabezpecis... Zbytok je len prepych... 😉 Hlavu hore 😊 Uvidis, ze vsetko dopadne tak ako ma a v tvoj - teda coskoro VAS prospech 😊
@zuzanadringus Tak my s maminou sme kupili velku skrinu kde má malá a ja vecičky tak ... postielku si idem kupiť od jednej za 35 euro aj s madracom 🙂 ... kočík mám takže to mi stačí 🙂
@verunqha23 ja som postielku kupila novu len preto, ze maly svoju celu zdemoloval (aj tu sme mali po manzelovom najmladsom bratrancovi) Inak by v tej istej spal aj teraz jeho bracek 😊 Financne na tom nie sme zle, no aj tak treba setrit kde sa da a nie bezhlavo nakupovat veci len preto, ze sa mi v tu chvilu pacia... 😉
Ja budem mat prepalovaci pult v kupelke ale iba chvilku, nekupila som ho len dedim.. komodu nevocpem do spalne mame malu spalnicku.. a obrovsku vstavanu skrinu takze tam ma vevicky 🙂
@nikolienkaa drzi ti ta kozusinka?
Ja mam po olim co som kupila komodu s prebalovacim pultom co sa da dat dolu ten pult potom. A celkom som to vyuzila aj 🙂 len rychlo vyrastol a uz sa tam potom nezmestil 😄
@verunqha23 pridavam sa do klubu bezkomodovych a bezpultovych :D momentalne sa tesime z kociara,co sme dostali a z postielky este po mne a brachovi...ked zozeniem vajicko,budem stastna 🙂 babatku bude fuk,kde bude prebalene a ci bude spat v novej ci dvadsatrocnej postielke 🙂 atd...dokonca som sa rozhodla,ze ani kolotoc nad postielku,co sa mi vzdy pacilo,nekupim,ale vyrobim :D ked nie je financii nazvys,hladaju sa ine alternativy 🙂 popripade sa clovek uskromni... Urcite nech ti neni luto 🙂
@vuvi jasne 🙂 ... Aj ja resp. Rodicia musia setrit lebo pozicky a tak ... Ked to mama vsetko vyplati neostane skoro nic ... Ach musim si najst milionara ;D
@veronikanellka171 kúpila som si obojstranný lepivy suchý zips a na konce som násilia gumicky tak bude držať 👌😁
@nikolienkaa robila si aj niaky zasah do kocika ci sa to dalo bez ale super to vyzera🖒
@verunqha23 aj my to teraz mame take pobiednejsie s financiami,ale taky základ skoro mame...veci pre babatko som kupila za par drobnych od znamej a nieco mam zo sekaca...original nove mam jedny dupačky a ponozky,co som dostala od kamosky :D no co,operem a bude dobre... A co sa tyka chlapov...no ja sa budem musiet uskromnit s manzelom,ty mas este sancu si toho milionara najst :D budem drzat palce ;D
Ja nepoznam nikoho kto v tejto dobe nema problem s financiami...nas Oscar mal novy len prebalovaci pult a postielku. Pult sme kupili asi pred 3 rokmi ked som prvykrat otehotnela, to tehu neskoncilo dobrr bohuzial, ale pri Ozzym som pult pouzivala denne az do dnes (vstavanu vanicku denne do 6 mesiacov kym z nej vyrastol) nasa postel aj sedacka su velmi nizko a pult pouzivam denne na prebalovanie lebo mi je tak pohodlnejsie. Kocik mame z konika a 99%oblecka ma maly z druhej ruku, vacsinou vdaka svokre, ktora s velkym nasadenim asi vykupila cely ebay🙂 cez vikend sme isli vybrat najmensie vecicky pre Alfieho a nasla som meha mech oblecka 12-18 na teraz pre Ozzyho tak uz 2.den periem a vesiam🙂 ked skoncim asi zacnem s tym novorodeneckym🙂 alfie zdedi vacsinu po Ozzym ale to ze nemaju vela noveho oblecka ma vobec netrapi, ale nesudim ziadne ine mamicky za to ze maju kove alebo nemaju ved hlavne ze sme zdrave a mame stastne deti, nie? Uz sa nam to vsetkym krati a ja sa osobne uz neviem dockat🙂
@kwr ano mas pravdu keby mam chlapca tiez zdedi vsetko po simcovi ale nakolko bude malinka tak som väcsinu modrych veci popredala a za to kupila malinkej ruzove.V tejto dobe je aj luxus mat dieta 😅nakolko ta materska a rodicak nic moc neni.My staviame chalupku do toho takze sa snazim najst si cesticky ako si privyrobit a pre malu nieco kupit ale take zakladne veci mam po simonkovi takze nebolo treba kupovat.A ani nehovor ja uz by som malinku najradsej drxala v naruci.Tieto posledne mesiace budu ale tazke nakolko telesne problemi pribudaju nevladzem zle sa mi dycha chrbat ma hrozne boli nespala som uz 4 noc.A to treba tolko toho este pochystat a popri tom sa Simimu venovat.Ale tesim sa lahke to nebude ale to zvladneme vsetky.😍
@fronili presne! My zijeme z jedneho platu, v zahranici a naklady mame 2-az 3-nasobne na vsetko ako na Slovensku ale pre deti dame aj to posledne🙂 a veru tie problemy su uz fakt otravne, akurat idem na poradnu a vsetky ich babiciam vymenujem nech sa potesia🙂 ale aspon mame toto forum a vieme ze nie sme v tom sami🙂
hmm, ako vas tak tu citam baby, to som jedina, ktora ma obavy z toho, ako zvladnem 2 deti? Tym, ze mne prvorodeny prvy rok zivota viac nespal ako spal (prve mesiace som bola ako chodiaca mrtvola, co bol za noc 10-15x hore, kolkokrat aj v 20 min intervaloch), mam strasne obavy, ako to bude teraz. Nejako automaticky pocitam s tym, ze aj druhy syn bude ako ten prvy a ked si k tomu predstavim, ze sa budem musiet venovat aj starsiemu, mam strasne bobky ako to zvladnem...
No babenky,dalsia poradna dopadla super,vysladky z cukru Ok,malinku pozrel doki aj sonom - je zdrava a krasna - mala nohy az na hlave,kokso aka akrobatka 😀 ale velke sono nas caka o 2 tyzdne 🙂 co sa tyka tej panvy,mne nikdy nemeral,jedine co mi meria je brusko - maternica...jaj veru uz by som tiez najradsej malinku drzala a mojkala,tesiiiiim 🙂
S financiami je to u nas tiez trochu biednejsie,ale da sa...a tiez este nemame prerobene poschodie,ale dole sa zatial pomestime a pomalicky sa zacne aj vrch robit,kde budu spalna,detska,druha kupelna a veeeelka terasa 😉 Ja uz mam vecicky poprate a pozehlene asi tak do troch mesiacov,este akurat navlecky do postielky a obyc. plienky...my nemame nove asi nic kupovane,len par ruzovych veci,inak vsetko po Simonkovi a od sesternic,ved tomu drobcekovi je to jedno,akurat este planujem kupit novu decku do kociara - ruzovu,kedze Simi mal modru 🙂 a vlastne potom uz len sebe do porodnice...
Baby co sa chystate stahovat pred alebo po porode - drzim palce nech to vsetko zvladnete 😉
@sandri ja sa tiez trochu bojim ako to zvladnem,maly sice bol dobre babo,ale malinka moze byt opak a aj ta unava po porode,este kym si vytvorim nejaky system,no uvidime...viem,ze budem mat vela pomoci aj od draheho aj od mojich rodicov,ale predsa,ja budem najviac s detmi,Simonko zacal chodit do skolky,tak dufam,ze aspon tak budem mat pri malej aj trosku oddychu,aj si porobim doma,ale ked to zvladli ine maminy,dame to aj my,no nie? 😉
@verunqha23 neviem ci zle urcite sa spytam na to

@verunqha23 ja nemam ani jedno ani druhe. Nepotrebovala som to pri prvom, nebudem ani pri druhom 🙂 maleho budem kupat vo vanicke polozenej na kuchynskom stole a potom ho len supnem do nachystaneho uteraka hned vedla.