icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

sandri
26. okt 2016

@petulik1991 dakujem za povzbudenie. Ten odhad vahy mam od svojej gynekologicky. Prvorodeny mal 4460g a ona mi povedala, ze druhe dieta zvykne byt este vacsie akp prve. A ze mam pocitat s tym, ze minimalne 4 kg bude mat (uz naposledy bol krpec o 2 tyzdne popredu vahovo...)

petulik1991
26. okt 2016

@sandri Uvidis na prietokoch, tam kontorluju aj velkost a vahu 🙂 Rozhodnes sa sama, no urcite by som sla aj sekciou v Kochu

fronili
26. okt 2016

@nikolienkaa ja som zacala pit cajik s ostruziny asi v 33-34 tt ale nepamätam si presne tasku do poridnice ja nachystam dva mesiace pred pôrodom ako aj pri simonkovi nakolko clovek nikdy nevie a kamoska nemala nic a rodila v ôsmom mesiaci.

fronili
26. okt 2016

Tak babi toto je moja celoddena praca popri simonkovi inak by uz stala na obed.Nieje este na svojom mieste ale mozem zacat prat vecicky😊moc sa tesim a ten prebalovaci pult sa da dat dole kedykolvek takze ak by som ho nevyuzila mam aspon komodu na vecicky pretoze nemame miesto v nasich skrinkach a to este musim simonkovi par veci niekde ulozit nakolko jednu taku minikomodu potrebujem este pre malu.Ale som nadsena ze som si poskladala nieco sama😆

aandreja
26. okt 2016

@fronili ty si aka sikulka! To ja som uplny antitalent na taketo veci.. raz som chcela poskladat konferencny stolik a natlkla som bocne nohy uplne opacne 😀 manzel sa drzal za hlavu a ze laska uz mi prosim nepomahaj

gabika2015
26. okt 2016

@sandri Ahoj, mohla by som sa Ta spytat, kolko vazil maly naposledy a v ktorom tyzdni to bolo? Ja cakam prve babo, je to chlapcek a v 23+3tt uz vazil 824 gramov. Mam obavy z toho, ze bude velmi velky a ja som dost uzka ☹

aandreja
26. okt 2016

A toto je moja celodenna praca 🙂

fronili
26. okt 2016

@aandreja dakujem moc 🤗najskor som maturovala pri tom😅
A tvoja praca je super aj ja uz by som chcela svoje zdobit ale zatial si musim pockat😊

kwr
26. okt 2016

@fronili sikulka!!! Ja sa uz neviem.dockat ked zacnem.prat a zehlit a ukladat- komodu uz mam na mieste, uz len naplnit- aj ked zehlit uz musim.po sediacky ale nasi pridu na pomoc;) inak u nas sklada nabytok muz, ja som.antitalent a on sa tym.bavi:)

fronili
26. okt 2016

@kwr ja by som tiez nehala chlapa skladat keby ma nesvrbeli ruky😅len ten isiel na poobednu a inak je na stavbe tak som ho chcela trosku odbremenit.inak sa cudujem ze som to nakoniec zmakla😅

zuzuk22
26. okt 2016

@fronili no ty si aka sikovna parada 🙂

zuzuk22
26. okt 2016

@aandreja krasne sikovne ste baby 🙂

zuzuk22
26. okt 2016

Baby ja som dnes mrtva....pred pol hodinou sme dosli domov. Bola som este s olim vonku asi hodinku a pol a bolia ma nohy jak kona....ako by som behala maraton od rana....a to som chcela este urobit privarok ku fasirke co som este robila predtym ako sme sli von...no neviem ci ho budem este dnes robit.....

sandri
26. okt 2016

@gabika2015 myslim, ze som bola v 25 tt (alebo 24 tt, neviem presne) a maly mal takmer kilo (986 g).

gabika2015
26. okt 2016

@sandri fiha 🙂 pekna vaha 🙂 Som zvedava, nas maly kolko bude vazit buduci pondelok. Dakujem Ti za odpoved a prajem bezproblemovy porod 🙂

julinka88
26. okt 2016

@sandri ahoj moj maly bol tiez velky 4100 g a druhy bol mensi a to 3580g ale davala som si pozor na stravu a cvicila som

sandri
26. okt 2016

@julinka88 u nas je to podla mna genetika, obaja s muzom sme velmi vysoki...

julinka88
26. okt 2016

@zuzanadringus ahoj prirodzene kvapaka ale striekar to neviem ale kedze kolostrom je pre babo dolezite asi by som vytahovanie bradavky nechala az po porode pre istotu ale neviem presne skus vygooglit😀

julinka88
26. okt 2016

@sandri hmm mozno aj u mna aspin mama to tvrdi ze po babke ze ona mala vsetky deti cez 4 kila ale zas chlapcov a my uz konecne po dvich xakame dievcaaa😀
Ale rozhodne nechcem velke babo zase ja som utla a bojim sa

sandri
26. okt 2016

@julinka88 ja by som tiez prijala mensie - mensie babo = vacsia sanca, ze mi po prvej sekcii dovolia rodit prirodzene... Z manzelovej strany boli vzdy len velke deti (svokra mala porodnu vahu 5 kg! a svokor oficialne 4,5 kg - ale on sa narodil este doma a lekar pri porode nemal viac zavazi, tak napisali 4,5 kg 😀 ). Muz mal tiez porodnu vahu okolo 4 kg... tak neviem, ci sa to po manzelovej strane moze nejako dedit...

julinka88
26. okt 2016

@sandri fuuuu tak to boli velke deti a myslim ze naozaj moze to byt zdedene

xenabojovnica
26. okt 2016

Môj maly je podla sona tiez o 10 až 14 dni vacsi 😱 Hilfeee

fronili
26. okt 2016

@sandri fuuu to boli velke deti teda.Simonko vazil pri narodeni 3630g ako ja ale neviem ci je to nahoda.Podla mna je to aj dedicne ale nemusi to vzdy tak byt😊

gulocka7888
26. okt 2016

No nas drobec bol 23+2 ,29.6 cm a vazil 560 gr.Teraz neviem.Ale doki povedala ze by sa mal narodit normal 3 az 3.5kg.Takze dufam ze to tak aj ostane.My mame kontrolz cukru buduci tyzden vo stvrtok.No ci bude aj sono robit neviem.Tak sa nehame prekvapit

veronikanellka171
26. okt 2016

@balee my chceme postavit postielku niekedy dalsi mesiac, kocik mame zaparkovany v spalni uz od augusta.. prvu varku veciciek som oprala a ozehlila predvcerom a cakam na druhu od sesterky.. poviem ti pravdu, chrbat som mala v prdeli z toho zehlenia.. radsej si vsetko porob teraz lebo sa moze stat ze za dva tyzdne ta tak zacnu bolet krize alebo ti bude tazko ze to ani do pracky nedas

fronili
26. okt 2016

Boze babi prave som doslova zozrala balik gulatych piskot🙈🙉ani neviem ako obavam sa ze takymto jedenim moja vaha vyskoci rychlo😅

veronikanellka171
26. okt 2016

Do porodnice sa planujem balit koncom novembra

verunqha23
26. okt 2016

@fronili Aj ja by som si dala niečo sladké ale už som všetko zjedla :( Dneska 5 perníkov,6 jogurtov 3 čokoládové koláče :D a ešte kyslé cukríky a už doma nemám nič sladké len cukor :( :D

verunqha23
26. okt 2016

@veronikanellka171 Ja ani neviem čo si mám zbaliť ak pôjdem náhodou tým cisárskym :O

veronikanellka171
26. okt 2016

@verunqha23 mne dala nastastie kamoska presny zoznam, ona teraz rodila tam kde budem ja, do poslednej blbosti mi tam vsetko vypisala 🙂