Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@verunqha23 to sa potom spytaj radsej v porodnici. Ale mne hovorili, ze najlepsie je kupat v cistej vode. Uz si nepamatam, ci sme vlasky v niecom raz za cas umyli... tiez sa spytam. Predsalen, uz su to 3 roky 😉
@misa1992 ja si myslim ze kazde babo je inak velke preco ta strasi takto.zalezi aj od genetiky a pristroje su toez neni presne.tak neviem veru.ale urcite priberie drobec.drzim palceky
@verunqha23 to ti verim ze sa tesis aj ja som taka nedockava a vsetko chcem mat hned😂🙈
@zubrienka1 aj ja ked som.bola na sone v 29.tt povedali mi ze ma 1,3kg;)
Dievčatá,
ja sa Vás chcem opýtať, hlavne tých, ktoré ste si už nachystali výbavičku.
V akom prášku ste prali oblečenie pre mimi? V nejako špeciálnom detskom, či v takom v ktorom bežne periete bielizeň?
Ďakujem Vám 🙂
A čo sa týka tých výtokov, tak sa pripájam.....tiež nosím celé tehu intímku... 😒
My sme Ozzyho kupali v detskom tekutom mydle co tu u nas predavaju a vyhovuje mu od narodenia, nikdy nemal reakciu iba na sampon-z neho sa mu spravili lupiny tak.pouzivame to tekute mydlo a sticu ma.teda riadnu🙂 planujem tak aj pri Alfiem.
Na pranie pouzivam detsky biely Persil, prvych 6mesiacov riedeny jeden vrchnak pol na pol s vodou, periem na 40 a vsetko zehlim z oboch stran, len uteraky a postelne pradlo vzdy na 90 periem.
Som velmi rada ze viacere tu poctivo zehlime, uz sa z toho pomaly sfava rarita v tejto dobe, co citam hlavne na zahranicnych forach ze ani nepreu vecicky ani neprevaraju vodu, no obcas ma az zamrazi...
Baby pls pomoc,hrozne ma bolí práva strana krku a vystreluje to az do chrbta,ktore maste alebo gély sú povolené v tehotenstve?hrozné to boli nemôžem ani otočiť hlavu doprava,poradte prosím
@verunqha23 jeeej sikulka.Krasna je
@lalinka18 Podla mna môžeš používať všetky mastičky aj gély ... len lieky nemôžeš užívať...
@gulocka7888 dakujem 🙂
@verunqha23 no super ako vidim nevydrzala si ani ty😂daj vediet co oco povedal ale pokial si nedvihala celu postielku je to v pohode.aby si si neublizila a malinkej😊
@fronili Práveže zdvíhala inak to nešlo :D ... ale ja som rambo hahah :D ... a nič nepovedal len sa ma pýtal to kto poskladal ? že koho si zavolala ? a ja vravím že však ja som to posladala a on že neverím ty? :D
@verunqha23 chlapi nas podcenuju😂
Ďakujem baby za info,lebo na všetkých letákoch je že tehotne nemôžu užívať...
@lalinka18 skoc k dobremu maserovi .Ten uz bude vediet co s tebou.
@fronili presne :D :D :D ...
Baby ? máte aj vy bolesti rebier? alebo neviem ako to mám opísať ale mna strašne bolí pod prsiami :/
@verunqha23 tam mna neboli vôbec ale 10 cm nad pupkom vodorovne ma bolieva.a straaasne chrbat hlavne medzi lopatkami a pod.Idem sa stej bolesti kolkokrat zblaznit.Ked si predstavim ze 3 mesiace take bolesti este je to dost narocne pri Simonkovi.Chce sa vonku blaznit a jasit a ja mu to momentalne nemozem dopriat😔chyba mi to jasenie snim v zahrade.Ale chcem to napravit hned ako sa bude dat.🤗
Baby ja uz par dni vecer padam mrtva do postele......doobeda pobede hodime aj aj tak na hodku a pol dve vonka s olim a kamoskou a jej drobcom este varit riad...jedno z druhym a ja som ko vecer.....hlavne nohy ma strasne bolia ....uz len vozik mi treba 😪
No tehulky z nohami mam problem aj ja.Niekedy mam strach ci vyndem po schodoch.A ked dlho kracam dava mi to zas chrbat pocitit.Uz len 3 mesiace.Dufam ze to rychlo ubehne
@verunqha23 krasna 🙂
Aj ja mma vytok niekedy viac niekedy menej

@misa1992 ja som bola v 29tt a maly mal 1245g, cize podla mna to je v pohodicke. A to bol este o par dni vacsi... ved uz v tomto tyzdni babatka rastu kazde po svojom 😉