icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

kwr
30. okt 2016

@fronili jaaaj poznam, moj si take kopance zo zasady nechava na noc ked sa konecne nejako ulozim na ten nasej 160cm posteli s tym mojim 190cm muzom🙂
A co sa tyka zohybania akurat vcera som smutne skonstatovala ze zaviazat si snurky uz je normalna makacka a musim si pri tom sadnut:( pri Ozzym som nic take nemala a tak som frustrovana ze co este sa zhorsi za tych 9 tyzdnov...

fronili
30. okt 2016

@kwr jej 9 tyzdnov stale lepsie ako 1e tyzdnov umna ale uplne chapem.Pri simcovi som moc tieto veci nevnimala bola som velmi aktivna do konca tehu.no teraz mam rychlo dost a som unavena.ale chcem cim skor vsetko porobit aby som potom nemusela ak by som nevladala.Esteze mame postel 200×180 inak by ma piclo moj chlap je tiez vysoky a stavany ako mensia skrina takze som rada väčšej posteli😅

verunqha23
30. okt 2016

Baby žijete? :D je tu nejak mrrtvo :P

veronikanellka171
30. okt 2016

Moze mi nejako prechladnut mala v brusku? Bola som prec a mala som len malu bundu, brucho iba latku co je na tehu gatach a tricko, ako nebola mi zima ale brusko bolo studene :(

zuzuk22
30. okt 2016

@veronikanellka171 niesom si ista ale podla mna nemoze . babatko je chranene v brusku . este som to teda aspon nepocula ...

veronikanellka171
30. okt 2016

@zuzuk22 lebo maminej kamoske sa teraz narodilo babo so zapalom pluc

kwr
30. okt 2016

Tiez som o tom.este nepocula suhlasim so @zuzuk22....

majaon
30. okt 2016

@fronili Vsetko najlepsie prajem nasim drobcom k dnesnym meninam,hlavne nech su zdravi a stale usmiaty 😀

zardia27
30. okt 2016

@cookiee ja periem v persil sensitive a silan sensitive 🙂 nechavam to na program baby, viac to vymacha a preplachne aby tam zostalo co najmenej toho na tom obleceni 🙂

lalia87
30. okt 2016

Nekupovali ste si už niektorá pre seba výbavu? Napr.klobúčiky tie ktoré budete používať, bepanthen a také, proste lekárňové veci. Lebo že čo to tam tak asi stojí. Rozmýšlam či si to mám poobjednávať z netu, či z lekárne, napr. na bepanthene je niekde rozdiel aj 3€

julinka88
30. okt 2016

@lalia87 ahoj ja zatial iba podprsenky a chystam sa nocne kosele do porodnice a tak
Bepanten kupim v lekarni nakolko ho ma moj manzel zadarmo cez benefitovu kartu z prace

lalia87
30. okt 2016

@julinka88 no ako dobre 🙂 ja tu mam napisanych nejakych cca 11 veci co su z lekarne, tak preto ze ci niekto nevie kde sa to skor oplati 🙂 ale zas nieco je lacnejsie na nete, ine zas drahsie, tak to je asi aj jedno

timejka10
30. okt 2016

Ahojte mamičky cakatelky 🙂 dnes som objavila tuto skupinku, tak ak vam nebude vadit, rada by som sa k vam pridala ako dalsia "januárovka".

kwr
30. okt 2016

@lalia87 baby moja sestra tvrdi ze najlepsie je objednat online, vtedy je vraj rozdiel.naozaj aj 3 eura na niecom...ja odporucam z mojej skusenosti kupit Bepanthen, Sudocrem taky ten velky, pre mna aj klobuciky, vlozky do podprdy (ja som pouzivala jednorazove), poporodne vlozky a co sa tyka kojeneckych podprseniek ja som ich nosila 24 hodin denne inak sa nedalo a cize som ich aj kazdy druhy den menila cize som ocenila ze som mala si 4 🙂

lalia87
30. okt 2016

@kwr no uz to objednavam vsetko z netu, ako mam tam sumu 70€, pecka, ale ratala som s tym, ze este veci z lekarne budu drahe, kedze tam mam aj vitaminy na podporu mlieka a tie su drahe. poporodne vlozky neviem ake, hoc ake dlhe hrube, ci konkretne vies o nejakych? a ja si podprdy budem kupovat asi len take tie latkove sportove. vlozky do podprdy som nasla na odporucanie v DM, babylove, vysli lacnejsie ako ktorekolvek ine na nete tak uvidim.

@timejka10 vitaj medzi nami a prezrad nam ako prezivas tehulkovanie 🙂

kwr
30. okt 2016

@lalia87 ja mam tieto od segry z lekarne a vyhovovali mi, v podstate take co nemaju taky ten umely povlak na nich, napr. Always maju taky umely a to sa vraj neodporuca...ja som kojenecke podprdy dostala ako darcek, svokra sa pytala co mi este treba tak reku taketo si prosim a bolo, ale nosila som ich poctivo a aj teraz pocas tehu sa mi osvedcili, ale musim este priznat ze som si kupila velmi peknu jednu z Lidla, co nevyzera ako mech a je pohodlna🙂 a sportove mam tiez, ked som este pred Ozzym sportovala🙂 vitaminy ja si nekupujem, mam iba caj pre kojacie mamicky, tak uvidim🙂 jaj uz sa to krati🙂

timejka10
30. okt 2016

@lalia87 dakujem za opytanie, z tehotenstva si velmi tesim, prvy trimester bol tazky,druhy...bol vobec? 😁ubehol velmi rychlo,a teraz sa uz zacinam citit ako taky maly slonik 🙂 ale tesim sa na babatko,tesim sa z kazdeho pohybu babatka. Vidim ze vacsina z vas sa tu uz velmi intenzivne pripravuje na babatko,mate uz vecicky nachystane,ba dokonca niektore ste uz aj do porodnice zbalene 🙄 ja sa priznam,ze jedine co je na ceste je kocik. Ale uz mam chut aj ja nakupovat 😀

lalia87
30. okt 2016

@kwr ahaa super, dakujem za foto, na takyto styl som videla ale ja sa bojim toho, ze tam nie su kridelka, ze ci to nepretecie z bokov, nie som zvyknuta na take bezkridelkove, idem ich kuk na nete. Veru uz sa to bliiiziii, preto uz chcem mat vsetko cakom prask a uz len taketo veci mi chybaju. Ja som si tam dala tiez caj na kojenie ale aj senovku a benedikt a kazdy stoji okolo 10€, no vsak uvidim ci pomozu, chcem kojit tak urobim aj nemozne 🙂 a rozmyslam teraz inak nad tou kojacou podprdou, ze aspon 1ks skusit, ale ked ja si podprdu ani normalne neviem kupit bez skusania 😒 😀

lalia87
30. okt 2016

@timejka10 super, s tym druhym trimestrom to mam podobne 🙂 zrazu konci a ja ani neviem ako 🙂 od 5teho mes. mi to ide velmi rychlo. Ked je kocik na ceste, objednavala si z netu? Mame tu uz vela mamiciek medzi sebou, tak maju vybavicky este po svojich detickach, ja sice dieta este nemam, ale prvy trimester bol tazky, tak som si povedala ze postupne budem kupovat, lebo este neviem co moze prist tak nech je vsetko pripravene, nachystane 🙂 a hlavne je to vsetko draheeeee, tak to bolo treba porozdelovat do vyplat 😀 kedy mas termin?

zuzk
30. okt 2016

@veronikanellka171 Bábo so zápalom pľúc sa môže narodiť, ale je to spôsobené napr. už starou plodovou vodou, ktorú mám bábo v pľúcach a to spôsobí zápal pľúc. Napr. keď sa bábo prenáša dlho, alebo je plodová voda niečím infikovaná.

kwr
30. okt 2016

@timejka10 vitaj medzi nami, pekne si veci vybavuj a zhanaj svojim tempom, my len tie, co uz mame nejake tie poklady doma sa radsej pripravime skor kedze casu je menej, navyse ja nebyvam na Slovensku cize veci, co my rodina posiela prichadzaju priebezne, a aj Vianoce tento rok riesim v predstihu, napr.darceky uz mam niektore nachystane a ked dojdu rodicia teraz v novembri na navstevu, tak im ich nabalim kedze na sviatky budem mozno uz aj v porodnici🙂 mne druhy trimester tiez ubehol ale tento treti sa mi zatial vlecie plus uz telo si pyta oddych tak pomaly chystam co mozem a spominam na prve tehu, ked som.mohla spat kedy som chcela a podobne🙂

kwr
30. okt 2016

Jaj babyb z nemocky uz som sa zotavila a zacala som triedit pomalicky plienky a teraz ma caka zehlenie...bohuzial uz mozem len po sediacky, a len Ozzyho oblecko, kedze pan ho.ma viac nez priemerna zena 🙂))

timejka10
30. okt 2016

Ja mam termin 27.januara,ale chcem uz tiez zacat chystat vecicky. Bude to moje prve babo, nejake vecicky som podedila, moj brat ma teraz babatko a zvysok idem zhanat...hladala som na nete co vsetko treba, lebo teda nemam ziaden zoznam,tak som aj natrafila na tuto skupinku ;) a kocik pride z talianska 🙂 mozem sa opytat ake mate celke miminka? A ako sa citite??

timejka10
30. okt 2016

@kwr ty teda mas zasoby 🙂 smiem sa spytat,preco si bola v nemocnici?

zuzuk22
30. okt 2016

Baby my este vobec nemame vybrate mena 😁😁😁😁 pomoccc 😅

elisebah91
30. okt 2016

Ja som si veci do porodnice pre seba kupila naraz v lekarni, tiez mam tie uplne jedniduche

elisebah91
30. okt 2016

vlozky porodnicke. Zo 2 kosele. Uz som sa pomaly chcela aj zacat balit nech viem co mi este chyba.
Pridavam nas kocik,konecne zlozeny ...tesime sa.

sandri
30. okt 2016

Boze baby, ako sa tak na vas divam, ako vy uz mate vsetko pochystane... asi by som si mala vstupit do svedomia... U nas kocik v pivnici - netusim v akom stave su kolesa a podvozok. Postielka v pivnici na byvalej adrese. Oblecko v pivnici v krabiciach. Netusim, kde mam kosele do porodnice. Ale ja mam este stale pocit, ze mam este kopec casu... 😀

zuzuk22
30. okt 2016

@sandri ja som na tom podobne ako ty neboj 😄

kwr
30. okt 2016

@timejka10 dakujem, moja svokra ked som cakala Ozzyho tak sa trosku zblaznila a vykupila britsky ebay;)))) a ked som isla vybrat mech s najmensimi vecami, nasla som jeden velky s velkostpu 12-18, ktoru nosi teraz, tak som na etapy tyzden prala;)
A v nemocke som.bola v noci zo stvrtka na piatok, podozrenie na odtek plodovej vody, volala som babiciam, prisli v noci k nam, spravili test, vysiel pozitivny, tak do nemocky kde ma dali na pasy a monitorovali maleho a ich test vysiel.negativny, tak.ma.nechali na noc na pozorovanie kvoli historii potratu a prvy syn sa.mi narodil v 36.tt a tiez mi voda pomalicky odtekala.
Nastastie zaver bol vsetko v poriadku, len sa viac setrit ha ha🙂