icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

marienka1703
30. okt 2016

@kwr ahoj. A na to britskom ebay sa oplati?

kwr
30. okt 2016

@marienka1703 ahoj, urcite ano, ale moj muz je Brit cize moja svokra nakupuje vacsinou baliky oblecenia, od jedneho predajcu a tak dostane kombinovane zvyhodnene postovne. Neviem ako by sa to oplatilo posielat na Slovensko, ale v UK tam fakt zozenies znackovy tovar, napr.zimnu bundu este s vysackou na nej 32 libier a kupila ju za 8 libier...preto my mame tonu toho, este ked sme tam byvali vela sme sa zucastnovali aj aukcii a tak...

zuzanadringus
30. okt 2016

Zenusky, no musim sa pochvalit, ale mne uz chybaju len glycerinove cipky (tie som totiz zabudla pytat dnes v lekarni, ked som kupovala poporodne nohavicky) a mam uplne vsetko 😂 trosku som sa poponahlala 😂 monitor dychu by mi este mal dojst v pondelok... Obrazne povedane "mozem ist rodit" 😂

lalia87
30. okt 2016

@zuzanadringus o tych cipkoch som este nepocula, na co su dobre prosim ta?

fronili
30. okt 2016

@majaon podobne vsetko len to naj naj drobcovi nech je zdravy stastny milovany a nech ho vsetko zle obchadza som na vas dnes myslela ale bolo hrozne rusno tak som sa dostala k tel az teraz.
@lalia87 mne chybaju do porodnice uz len vlozky zo zdravot potrieb to vybavim v stredu po poradii a slapky do sprchy a inak pri baleni zistim ci som na nic nezabudla🤔
@timejka10 ahoj vytam ta v nasej skupine👍
@kwr u nas odporucaju v nemocke gazove vlozky a naozaj sa osvedcili prve 3dni potom mi v zdavot potrebach odporucili jedny ktore si mam v plane aj teraz zaobstarat len neviem ako sa volaju v stredu ked kupim poslem foto

@timejka10 to ta rapne ryclim tempom to nakupovanie.ja sa priznam ze som dnes pozehlula a ulozila posledne veci pre malinku a uz mam ozaj vsetko az na nezlozenu kolisku a tasky do porodnice.
@lalia87 toho som sa aj ja obavala ze bezkridielkove ze ako to moze drzat v bemocke som pochopila-pichnes medzi nohy a drzi bez nohaviciek a kracas yplne v pohode😂sama som nechapala ale ha mam z netu take sietkove nohavicky kupene nakolko mi vsetky ine vadili niekto si vrava svoje latkove z domu ale to mne vadilo zo zaciatku.
@kwr ja mam uz vsetky darceky kupene alebo objednane na vianoce ja som total predstihova tento rok😂
@zuzuk22 nic si s toho nerob ani my nakolko sa na mene nevieme zhodnyt😂
@sandri ja sa bojim ze neskor nebudem vladat preto uz som vsetko nachystala uz teraz nevladzem a to ma cakaju este 3 mesiace

zuzuk22
30. okt 2016

Zajtra doobeda poradna 🙂 uz sa tesim 🙂

fronili
30. okt 2016

@zuzuk22 drzim moc moc palceky nech uz vies co to bude💖💙😊

kwr
30. okt 2016

@fronili pridavam sa🙂 @zuzuk22 potm sa rychlo.pochval:)

lalia87
30. okt 2016

@zuzuk22 no už som strašne zvedavá čo sa dozvieš 🙂

marienka1703
30. okt 2016

@kwr aaaaha. Tak to
Dakujem

zuzanadringus
30. okt 2016

@lalia87 to je na zriedenie stolice... pri prvom som bola veeelmi roztrhana, kedze isiel von s rukou pri hlave ako superman a z druhej strany mi urobili nastrih... a velka potreba dost bolela + som ako keby mala psychicky blok ist na velku... a s nimi to islo jedna radost... su vhodne aj pocas dojcenia, nemaju vplyv na mliecko ani nic... takze tento krat sa pripravim na vsetko 😂

sandri
30. okt 2016

Prave som si uvedomila, ze aj vanicka zostala v starej pivnici. Este stastie, ze sa tam nastahovala sestra, musim ist kuknut co sme v tej pivnici este zabudli 😀

zuzuk22
31. okt 2016

@lalia87
@kwr
@fronili dakujem baby potom dam vediet 🙂

julinka88
31. okt 2016

@lalia87 ano to je pravda takze skus mrknut ceny tu i v lekarni a uvidis zhruba ako by to vyslo ale myslim ze nikde na nete nenajdes vsetko u jedneho predajcu takze plus posta ku kazdej objednanej veci a myslim ze asi lekaren vyhra 😉

julinka88
31. okt 2016

@zuzuk22 no drzim palce aj ja nech uz vieme co sa v tebe skryva😀

petra1_2017
31. okt 2016

@zuzuk22 držím palce nech je všetko krásne vidieť 😀

zuzuk22
31. okt 2016

@julinka88
@petra1_2017 dakujem baby 🙂 akurat som sa vazila a prva dobra sprava 🙂 len pol kila som pribrala od poslednej poradne 😄

lalia87
31. okt 2016

@julinka88 ja som to objednavala z online lekarne 🙂 a dala som tam vsetko co potrebujem,tak uz len cakat kedy to prinesu 🙂 doprava je gratis

fronili
31. okt 2016

@zuzuk22 a o koökej ides vlastne na poradnu ja musim chodit vzdy rano na siedmu?

lalia87
31. okt 2016

Inak Vám poviem, že mne sa o našej @zuzuk22 aj snívalo 😀 všetky sme sa poznali aj osobne a s napätím sme čakali kedy nám povie čo to bude. A prišla a že hádajte 😀 a začala voňavku ženskú striekať do vzduchu a my sme mali hádať či to je ženská či chlapská vôňa, takže čakala dievčatko 😀 😀 😀 😀 čisté prepínačky 😎

majkavid
31. okt 2016

Dneska zacal 30tt a ja uz druhy den chora .. hadam to prejde cim skor

lalia87
31. okt 2016

@majkavid jeeej však ja mám väčšie bruško ako ty a som v 28 🙂 tak šup schovať drobčeka v brušku, zakryť do duchien a popíjať čaj a potiť sa 🙂

nikolienkaa
31. okt 2016

Zienky ja sa vobec neviem dovolať tomu jednému doktorovi na Kramáre , tak som sa druhému do súkromnej dovolala ale najbližší voľný termín koncom novembra a ze to uz je neskoro ... a teraz neviem koho si mam este takého nájsť kto sa nato špecializuje vlastne nabité psychiky vývoja plodu :(

majkavid
31. okt 2016

@lalia87 mozno ze len rano je take mensie... no vecer som uz gulka riadna

nikolienkaa
31. okt 2016

Odchýlky vývoja plodu
Neviem comi to napísalo

kwr
31. okt 2016

@nikolienkaa fuha...a neskusala si nansjt odbornika hoci aj sukromneho, mimo BA? Ak ti to nepocka do konca mesiaca, hladala by som kde sa da...drzim.palce!

fronili
31. okt 2016

@lalia87 jabsi myslim ze bude mat
@zuzuk22 dievcatko ale uvidime😊
@majkavid no veru a ja som 27+3 a mam väčšie bruško😊 hlavne skore uzdravdnie nech to rychlo prejde
@nikolienkaa neznasam ked nevedia zodvihnut ani ten telefon 😡drzim palce aby si niekoho nasla.

elisebah91
31. okt 2016

no tak uvidime co nam nakoniec zuzuk povie 🙂

Ja som mala zase sen, nieco sa pokaslalo a mimi sa vypytalo na svet v 33tt a mna oblial pot. Nic neybalene do porodky, ziadne doklady pripravene, veci nedozehlene...no katastrofa.

nikolienkaa
31. okt 2016

@kwr este si vybavujem doktora Grochala v Martine ,len mi tiež musia zodvihnúť najprv... v Bratislave uz 0 bodov

lalinka18
31. okt 2016

@lalia87 baby z akej lekárne to objednávateľ?dajte tip ak to vyjde lacnejšie ako v normálnej tak aj ja si to objednane,dakujeeeem