Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@marienka1703 ahoj, urcite ano, ale moj muz je Brit cize moja svokra nakupuje vacsinou baliky oblecenia, od jedneho predajcu a tak dostane kombinovane zvyhodnene postovne. Neviem ako by sa to oplatilo posielat na Slovensko, ale v UK tam fakt zozenies znackovy tovar, napr.zimnu bundu este s vysackou na nej 32 libier a kupila ju za 8 libier...preto my mame tonu toho, este ked sme tam byvali vela sme sa zucastnovali aj aukcii a tak...
Zenusky, no musim sa pochvalit, ale mne uz chybaju len glycerinove cipky (tie som totiz zabudla pytat dnes v lekarni, ked som kupovala poporodne nohavicky) a mam uplne vsetko 😂 trosku som sa poponahlala 😂 monitor dychu by mi este mal dojst v pondelok... Obrazne povedane "mozem ist rodit" 😂
@zuzanadringus o tych cipkoch som este nepocula, na co su dobre prosim ta?
@majaon podobne vsetko len to naj naj drobcovi nech je zdravy stastny milovany a nech ho vsetko zle obchadza som na vas dnes myslela ale bolo hrozne rusno tak som sa dostala k tel az teraz.
@lalia87 mne chybaju do porodnice uz len vlozky zo zdravot potrieb to vybavim v stredu po poradii a slapky do sprchy a inak pri baleni zistim ci som na nic nezabudla🤔
@timejka10 ahoj vytam ta v nasej skupine👍
@kwr u nas odporucaju v nemocke gazove vlozky a naozaj sa osvedcili prve 3dni potom mi v zdavot potrebach odporucili jedny ktore si mam v plane aj teraz zaobstarat len neviem ako sa volaju v stredu ked kupim poslem foto
@timejka10 to ta rapne ryclim tempom to nakupovanie.ja sa priznam ze som dnes pozehlula a ulozila posledne veci pre malinku a uz mam ozaj vsetko az na nezlozenu kolisku a tasky do porodnice.
@lalia87 toho som sa aj ja obavala ze bezkridielkove ze ako to moze drzat v bemocke som pochopila-pichnes medzi nohy a drzi bez nohaviciek a kracas yplne v pohode😂sama som nechapala ale ha mam z netu take sietkove nohavicky kupene nakolko mi vsetky ine vadili niekto si vrava svoje latkove z domu ale to mne vadilo zo zaciatku.
@kwr ja mam uz vsetky darceky kupene alebo objednane na vianoce ja som total predstihova tento rok😂
@zuzuk22 nic si s toho nerob ani my nakolko sa na mene nevieme zhodnyt😂
@sandri ja sa bojim ze neskor nebudem vladat preto uz som vsetko nachystala uz teraz nevladzem a to ma cakaju este 3 mesiace
Zajtra doobeda poradna 🙂 uz sa tesim 🙂
@kwr aaaaha. Tak to
Dakujem
@lalia87 to je na zriedenie stolice... pri prvom som bola veeelmi roztrhana, kedze isiel von s rukou pri hlave ako superman a z druhej strany mi urobili nastrih... a velka potreba dost bolela + som ako keby mala psychicky blok ist na velku... a s nimi to islo jedna radost... su vhodne aj pocas dojcenia, nemaju vplyv na mliecko ani nic... takze tento krat sa pripravim na vsetko 😂
Prave som si uvedomila, ze aj vanicka zostala v starej pivnici. Este stastie, ze sa tam nastahovala sestra, musim ist kuknut co sme v tej pivnici este zabudli 😀
@zuzuk22 držím palce nech je všetko krásne vidieť 😀
@julinka88
@petra1_2017 dakujem baby 🙂 akurat som sa vazila a prva dobra sprava 🙂 len pol kila som pribrala od poslednej poradne 😄
Inak Vám poviem, že mne sa o našej @zuzuk22 aj snívalo 😀 všetky sme sa poznali aj osobne a s napätím sme čakali kedy nám povie čo to bude. A prišla a že hádajte 😀 a začala voňavku ženskú striekať do vzduchu a my sme mali hádať či to je ženská či chlapská vôňa, takže čakala dievčatko 😀 😀 😀 😀 čisté prepínačky 😎
Zienky ja sa vobec neviem dovolať tomu jednému doktorovi na Kramáre , tak som sa druhému do súkromnej dovolala ale najbližší voľný termín koncom novembra a ze to uz je neskoro ... a teraz neviem koho si mam este takého nájsť kto sa nato špecializuje vlastne nabité psychiky vývoja plodu :(
Odchýlky vývoja plodu
Neviem comi to napísalo
@nikolienkaa fuha...a neskusala si nansjt odbornika hoci aj sukromneho, mimo BA? Ak ti to nepocka do konca mesiaca, hladala by som kde sa da...drzim.palce!
@lalia87 jabsi myslim ze bude mat
@zuzuk22 dievcatko ale uvidime😊
@majkavid no veru a ja som 27+3 a mam väčšie bruško😊 hlavne skore uzdravdnie nech to rychlo prejde
@nikolienkaa neznasam ked nevedia zodvihnut ani ten telefon 😡drzim palce aby si niekoho nasla.
no tak uvidime co nam nakoniec zuzuk povie 🙂
Ja som mala zase sen, nieco sa pokaslalo a mimi sa vypytalo na svet v 33tt a mna oblial pot. Nic neybalene do porodky, ziadne doklady pripravene, veci nedozehlene...no katastrofa.
@kwr este si vybavujem doktora Grochala v Martine ,len mi tiež musia zodvihnúť najprv... v Bratislave uz 0 bodov

@kwr ahoj. A na to britskom ebay sa oplati?