Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@elisebah91 ja som tiez volala grochalovy a tak do hodiny mi zavolal on
@lalinka18 ahoj, ono všetko sa to da kupit normalne v lekarni, ale tak ja som strasne nerozhodny clovek a ja by som tam asi stravila vyse hodinu pri okienku nakolko som kupovala cca 11 veci. takto som si porovnavala ceny, nieco napr.mala pilulka lekaren lacnejsie, sla som objednat odtial, ale zas ine veci nemali vobec. jedina lekaren kde mali vsetko a odkial som objednala bolo najlekaren.eu, na niektore veci maju akurat akciu, zohnala som tam uplne vsetko co som potrebovala od veci pre mna do porodnice-nohavicky, vlozky atd az po kremiky pre babo-pupik, bepanthen. pride mi to vsetko naraz a nemusim rozmyslat a behat 🙂 a stihala som si aj na nete citat recenzie-napr.k morskej vode do nosa a tak 🙂 tak som tym zabila 2 hodiny, ale vsak nemam co na praci na PN, tak som sa hrajkala 🙂
@elisebah91 No povedal mi to aj odkazovac ze mi zavolajú naspäť 🙂
Ach baby,my mame v skole prazdniny az v stredu sa ide do skoly a ja by som uz isla aj teraz strasne sa doma nudim :D ... Mala je hyperaktivna od rana furt ma len kope :D ...
Mate to baby aj vy tak, ze ked ma.prist navsteva tak pobehujete a gruntujete kde sa da len aby byt vyzeral k svetu? Mne ma zajtra prist sestricka, ktora k nam bude chodit po porode kazdy den cely tyzden kontrolovat mna aj maleho, sluzba s ktorou ja nie som velmi stotoznena, ale holt musi to tak byt, a viem ze sa pride len predstavit a tak ale ja mam stale pocit ze pride na inspekciu bytu, od vcera pobehujem a upratujem, zehlim, periem, a stale mam pocit ze to tu je ako po vojne, asi mi uz z toho prepina, navyse Ozzy akoby vedel a namiesto troch hodin spal hodinu tak namiesto mojho planu na upratovanie tu sedime a citame Masu...no budem.to asi musiet dohnat vecer a v noci...ten kto zenam.odporuca kludovy rezim asi nikdy nezazil 13- mesacne sidlo v akcii....
@kwr boze toto ako keby som citaa o sebe.do bodky aj so Simonkom zrovna jd ma spat nespi aby som si porobila.a kludovy tezim😂😂😂👍topka.aj uz treti den pobehujem drhnem periem zehlim a vkuse sa mi zda ze nieje dost.A moj chlap nechape.V nemecku to volaju uhniezdovanie ma to kazda tehulka skoro-pocit ze stale treba nieco este chysrat cistit atd atd citala som o tom v nemcine nakomko na sk vela o tom nepisu😅moj chlap len povedal:prosim nie znova 😂(pti simcovi som mala trn isty osial)
@fronili ach taka som rada ze v tom nie som sama! Lenze najhorsie je ze cely den behas robis a rano zas dokola....do toho som sa docitala ze 13-mesacny by sa uz mal sam krmit lyzickou- nas sa krmi sam, ale rukami...no ale aj tak si asi vies predstavit ako to vyzera a do toho ked mu dam lyzicku a tanier, zoberie jedlo do ruky, polozi na lyzicku a smeje sa. Potom otoci tanier hore dnom aby videl co je na spodu...a potom ze kludovy rezim.. bud klud a v dome.prasacinec alebo to uhniezdovanie..ja volim druhe🙂))
@kwr moja s toho si nerob tazku hlavu kazdy drobec sa to nauci ked bude na to pripraveny tie clanky ma rozculuju co by deti mali a nemali vediet.to pisu asi bezdetni ludia😂 nas papa lyzickou a vidlickou ale nemotorne prekacuje ju do pusi ako bager😅chce uz iba sam papat a ma 2 roky.sice som niekedy na prasky s toho jedla vsade aj za usami ale su to deti.kludne ma maly cas na papanie z lyzickou to je teda moj pohlad na vec.Ale su deti ktore to vedia velmi dobre uz od 14 mesiaca.ale ja to nehavam na volnobeh ukazem mu snazi sa nejde vzdy ale nauci sa😉
Baby nemate dakedy pocit ze vam ide vas drobec prerazit brucho ... chcela by som vediet a hlavne vidiet co tam robi haaaa :D
Jaj baby zlate ste vsetky dakujem vam ale ja uz nemam slov na toto. Maskoro porazilo zas.....pridem k dr po pol hodinovom kruzeni hore dolu na aute uz pod stresom ze kde zaparkujem kompletcplne mesto ....a ked som konecne zaparkovala a prisla k dr tam velky napis ze dovolenka dnes....ordinujeme od 2.11......a ta brzda sestricka ma objednala na dnes....tak som sa zas len vytocila....a pridem domov konecne a v schranke list 1.trieda od dr.....ze ma preobjednava na 7.11. Ze maju dovolenku dnes ze maju na mna zle cislo .... Ach jaj ...tak zas nic ....😥😥😥 zasa tyzden cakat....
@zuzuk22 ach boze toto je snad fraska! Obdivujem.Ta za tu vytrvalost, ja by som uz asi isla.niekam.sukromne...
Moja sesternica mala podobny problem, pytala aspon fotecku po vsetkych tych sonach a stale.ju odbijali ze si ma.spravit fotku z toho videa co jej dali....a pohlavie sa dozvedela tusim.3 tyzdne predtym nez sa maly narodil...drzim silno palce!
@zuzuk22 tak toto uz je co ty kks mna by asi odviezli spred gyndy na nositkach.boze sak to je ako zly sen.Jasbe hlavne nech ste zdravi ale sak uz ja som od rana na tel a cakam zo zvedavostou co nam napises.co musis byt ty?naozaj drzim palce aby si 7.11. Nieco uz zistila obdivujem ja by som bola uz na praskoch🙉🙈
Nikto mi nevolaaaaa naspaaaaaat 😢😁
Cely den som rozmyslala co sa mi snivalo a ako prisiel mamzelo domov uz som vedela.termin pôrodu mam 27.1. A snivalo sa mi ze mala sa narodi 10.1. co ny som prijala😅😊uz teraz nevladzem a uz pol hodku mam brucho ako kamen.a to som dnes nic nerobila.
@fronili mne sa snívalo že sa narodila 11.1 :D a to mám termín vraj 16.1 a zase na tom 3d uultrazvuku vraj 1.1 :D
@zuzuk22 a nechceš sa objednať na 3d ultrazvuk ? :P .. tam ti to skor povedia :D
Baby neviete čo rieši okresný súd? Lebo že mám na pošte nejakú zásielku a netuším čo to môže byť.
@verunqha23 no rada by som ale peniazky sa zidu inde takze moc sa nemozme teraz rozhadzovat. Musime uz len vydrzat....😥

@nikolienkaa ak ti nezdvihnu u Grochala hned, tak ti zalovaju spatne, len mat mobil pri sebe