icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
3. nov 2016

@lenkavalkova pridem ti na pomoc ja sa nudim ked uz mam vsetko nachystane XD nejdu mi tu smajlici zrazu neviem preco

fronili
3. nov 2016

@lalia87 najdes tam vselico ja som otial Simcovi poobjednavala ked bol vcsi viac veci ako teplaky na doma do zahrady nakolko som nemala nic stare a za tie ceny sa to oplati.ale najdes tam hocico.do kupelky doplnky alebo celkovo do domu.oblecenie pre dospelych pre deti atd atd. je tam toho hodne.cakacia doba je sice taky mesiac cca niekedy mesiac a pol ale to nevadi

zuzuk22
3. nov 2016

@lalia87 ja som s tade bizu vela objednala. Nausnice naramky nahrdelniky celenky ale aj ciapky sebe aj olimu . aj mp3 prehravac po 2 eura 🙈 stojan do auta na mobil. Veci do kuchyne. Vrecka na zdobenie. Maslenicku🙂 sebe tricka atd atd 🙉

lalia87
3. nov 2016

Dakujem 🙂 ja mam tu aplikaciu mama a to je vlastne ako ali,len sa mi to tam blbsie hlada cez mob 🙂 objednala som odtial celenku a ciapku s maslou a dvoje topanky malej a jedny.saty tak som moc zvedava 🙂 a vcera som tam pozerala tricka s vian.motivom drahemu,to kazdy rok musi byt nejaka taka vec 🙂 a nenasla som. Na ali ste nevideli? Ale damske hodinky su tam kraasne,take po 2e 🙂 len ci aj idu 😀

zuzuk22
3. nov 2016

@lalia87 ale idu neboj 🙂 uz som mala aj ja odtial hodinky a isli 🙂 a ak by aj nahodou nesli . napises reklamaciu cinankovi a vrati ti peniaze 🙂 mne uz tak vratili ked mi doslo nieco poskodene ;)

lalia87
3. nov 2016

@zuzuk22 s mojou anglictinou neviem co by bolo z tej reklamacie 😀 idem teda pokukat aj ten ali 🙂

lalia87
3. nov 2016

este otazka, kde tam je cena za postovne uvedena? 🙂 lebo v tej aplikacii mama je to hned pod sumou oblecenia ale tuto to neviem najst 🙂

julinka88
3. nov 2016

Babu tie co cakate dievcatka pozerali ste uz nausnicky?ja tak trochu chceme z bieleho zlata ale teda som bola prekvapena ceny su zaavratne

fronili
3. nov 2016

@julinka88 tak nad nausnickami som veru este neuvazovala🤔ani heviem ako sa ceny hybu😊

lenkavalkova
3. nov 2016

@fronili PRIIID 🙂. Uz som rozmyslala koho zapriahnem 😀. Inak to by vyzeralo, keby sme tu dve tehotne fucali 🙂. Trochu som upratovala kuchynu a mam dost normalne...

kwr
3. nov 2016

@fronili pekneee aj ja vzdy ked si nieco vyhladam si to dam zoradit podla Sellers feedback a neobjednavam nic kde nie su recenzie, a ak su, tak.pozeram len take kde su realne fotky....predsa len su to lacne veci a nechcem nosit nieco co vyzera ze som si to vystrelila na jarmoku;)

kwr
3. nov 2016

@lalia87 ak si nevies poradit, pridaj sa do fb skupiny Skusenosti s nakupom na alliexpress a tam su podrobne navody a vysvetlenia...ale podla toho co som vcera videla tak je to vcelku jednoduche,staci zakladna anglictina, je to ako ebay alebo amazon a ako baby hovoria mozes v pohode reklamovat....vezmi si ze ludi, ktori tam s tebou budu v pripade reklamacie komunikovat, su tiez Cinanci, ktorych anglictina je tiez len zakladna cize hodis do prekladaca a ides;)
Ja som kupila tiez bizu, celenky do vlasov, stojan na kefky a ponozky malemu a hmotu na odtlacenie ruk a noh pre Alfieho ked sa narodi...este muskm.objednat nejake vytlacatka aby som tie odtlacky trochu ozdobila a potom dala do ramikov...

zuzuk22
3. nov 2016

@lalia87 neboj moja anglina nieje tiez nic moc 😂 davam si stranku toppreklady sk a tam si to napisem po sk a dam si to prelozit cele vety a len skopirujem 🙈🙈🙈 a ked mi odpise cinanko tiez si to tam prekladam 🙉

zuzuk22
3. nov 2016

@lalia87 vela veci mas na ali ze postovne je zadarmo 🙂 tiez to tam mas napisame kusok pod cenou .. Free shiping je zadarmo 🙈🙉

zuzuk22
3. nov 2016

@kwr mozem poprosit co si mam zadat do vyhladavaca na ali ak chcem tu hnotu na otlacky ruciciek nozicisk babatka ? 🙂 co ta to vyslo ? Diky 🙂

kwr
3. nov 2016

@zuzuk22 mozes aj google prekladac trn mas v kazdom prehliadaci;)
Ja dom objednala vsetko s postou zdarma len 2 veci som si priplatila tusim 1,5eura za rychlejsie dodanie aby to stihlo dojst do Vianoc lebo to posielam kamoske na Hawaii tak aby to doslo vcas🙂

lalia87
3. nov 2016

@zuzuk22 toto som potrebovala pocut, citat 🙂 lebo na tej Mama to viem presne ktore je posta a tiez to je po anglicky, ale tuto som kukala jak puk, ze kde je do frasa ta posta :D

@kwr ja tam pozeram hodinky na ruku damske, normalne slintam nad niektorymi, ale to je strasny boj toto, lebo hento tamto a este tamto by som chcela 😀 a tiez si pozeravam aj hodnotenia a real fotky co tam ludia posielaju. a ta hmota na odtlacky je dobryyy naaapad 🙂 pozerala som tam aj umele kvety ci sa oplatia do vazy, alebo take co by som vedela dat na baldachyn ktory si budem vyrabat 🙂

kwr
3. nov 2016

@zuzuk22 baby clay footprints

kwr
3. nov 2016

@lalia87 ja som sa musela velmi drzat aby som nenakupila vianocne ozdoby a masle stuhy lebo to je moja uchylka ale uz mam vyzdobu vymyslenu a nachystanu kedze toto budu nase prve Vianoce ked nebudeme v rodicovskom dome v Trnave:(

lalia87
3. nov 2016

@kwr vsade budu krasne Vianoce, kde si ich vytvorime 🙂 ale bud.rok ma to caka tiez a neviem si predstavit, ze uz nebudem na Vianoce tam, kde som bola cely doterajsi zivot.
Este mam jednu blondinkovsku otazku, ked je tam suma ze 14.63-18,85, tak to co znamena? 🙂 Kolko to vlastne potom stoji? 😒

zuzuk22
3. nov 2016

@kwr
@lalia87 no ali je ako droga 😂😂😂 ides na chvilu nieco popozerat a si tam ani nevies ako aj 3 hodiny a zda sa ti to ako pol hodinka 🙈🙈🙈 tiez vzdy objednavam len veci co maju zadarmo postovne 🙂 a pozeram recenzie ale par veci som uz aj bez recenzie objednala a doslo v pohode 🙂

zuzuk22
3. nov 2016

@lalia87 no ked si kliknes konkretne na farbu a velkost tak sa ti ta cena potom upravi podla toho ;) ak ma chapes 🙂

zuzuk22
3. nov 2016

@kwr dakujem potom to pojdem kuknut 🙂

kwr
3. nov 2016

@zuzuk22 presne. Niektore ceny sa lisia podla toho ktoru farbu si vyberies alebo aku velkost napriklad. Nepusti ta to dalej kym nezadas ktoru chces a potom ti vyhodi tu cenu na tu konkretnu vec. Dava zmysel? Nepisem jak hotentot? ;)

lalia87
3. nov 2016

rozumiem ja co vy chapete baby 😀 😀 nie som zas az tak blond 😀 :D :D
dakujeeeem

zuzuk22
3. nov 2016

@lalia87 😂😂😂👍

aniko_h
3. nov 2016

Ahojte baby. Dnes velke sono za nami. Aj moj frahy bol pozriet somnou.cely nateseny bol. Malinka je zdravucka,vsetko je v poriadku.sme 29+2 a ma 1450 g. Je o tyzden popredu tak nam posunula aj termin na 10.1. Uz je aj otocena hlavickou dole 🙂 vsetko ako ma byt.velmi sa tesim.o dva tyzdne dalsia poradna a dalsie sono.tesiiim sa kedy ju znova uvidim.nech uz je januar

zuzuk22
3. nov 2016

@aniko_h super tesim sa s vami 🙂

kwr
3. nov 2016

@aniko_h gratulujem to su krasne zdrave miery! Ja mam termin 2.1. ale.pocit ze pride skor🙂

zuzuk22
3. nov 2016

Volala som s kampskou co sme rovnako tehu par dni mame rozdiel a dnes mala poradnu tesila sa ze jej uz povie co to bude tiez lebo pred mesiacom jej sono nerobil ze nabuduce ....a prisla tam a zas nic .....ziadne sono ....len zo spodu pozeral....to je sila uz toto ...a ked sa ozvala a povedala mu ze preco ze co to ma znamenat povedal jej ze zo zakona ma narok 3x na sono.... A ked mu povedala ze kamoska ako ja robia sono vo vedlajsom meste skoro kazdu poradnu . tak on ze a to kde ze to este nepocul ze urcite si tam musi za to platit .... Ale nic neplatim....jej chuda nezavidim.... Niektory dr su ozaj idioti...